Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Thaaaanx jas. Διάβαζα ότι για να μην αποθηλάσεις πρέπει να θηλάζεις αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Κατά τ άλλα δύσκολη μέρα, ακόμα και τώρα ξυπνάνε και θέλουν μανούλα.

Τι κάνετε κοπέλες? δύσκολη μέρα για όλες φαντάζομαι.

Ακόμα έτσι κι αλλιώς θηλάζω αρκετές φορές αν και νομίζω ότι τις περισσότερες απλά αναζητάνε την επαφή!! :P:p

ξανα...

jas

Nufaki σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση ... βέβαια ... my boys are crying :tongue: Πολύ γλυκό τραγούδι!!

Φυσικά θα ανταποδώσω με την πρώτη ευκαιρία!!! :P:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κοντέψαμε να κλείσουμε 12ωρο χωρίς να γράψουμε κάτι!!πω πω!!! Εδώ όμως κρατάμε νούμερο με την jas ;);)!! Εγώ προσπαθούσα να κάνω δουλειές στο σπίτι όλη μέρα αλλά με τόσες διακοπές δεν κατάφερα να τελειώσω. Και δουλεύει και αύριο ο σύζυξ, την τρελάρα μου!! Αχ βαχ!!

Έφυγε καμιά για τριήμερο να μας φέρει αέρα?:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!!!!!

Καλημέρα Nunu!!!! :)

Εδώ είμαι κι εγώ.... έκανα δουλειές εχθές και πήγα και σούπερ και γενικώς δεν κατάφερα να γράψω αν και μπήκα κάποιες φορές να δω αν εμφανίστηκε καμία!!!

Νομίζω η Agorakia θα έφευγε 3ήμερο. Για τις άλλες δεν ξέρω...

RKdwp3.png

Καλημερα και απο εμενα! Πως ειναι τα ζουζουνακια σας σημερα? Ελπιζω καλυτερα, για να ηρεμησουν και οι μανουλες τους!

Κοριτσακια μου τα εχω φτυσει! Εχω να κοιμηθω ποσα βραδια! Τις πρωτες μερες δε με αφηνε να κοιμηθω ο μπεμπακος μου, απο χθες το βραδυ ξεκινησε και η μπουμπου μου! Ο μπεμπης ειδικα κλαιει ασταματητα, δε μπορω να τον ηρεμησω, τι βολτες μςσα στο σπιτι, τι αγκαλιες, μαλλον ποναει οπως μου ειπε η παιδιατρος! Απο χθες το μεσημερι τωρα ηρεμησε καπως! Να φανταστειτε οτι τον εχω απο χθες στην καλαθουνα για να μπορω να τον κουναω! Τους δινω χαμομηλακια (αν και δεν ειναι η αδυναμια τους) και τους βαζω ζεστα πανακια στην κοιλιτσα τους! Τι αλλο μπορω να τοα κανω για να τα ηρεμησω γιατι τα βλεπω να κλαινε και κλαιω κι εγω! Επιπλεον δεν εχω καποιον να με βοηθησει ( μονο την πεθερα μου η οποια δε μπορει ουτε γαλα να φτιαξει, ουτε να τα πλυνει, ουτε να τα ταισει, ουτε να τα ρεψει, μου το ξεκαθαρισε απο την αρχη δε θελει τετοια) και χθες το απογευμα μια ωρα πριν το επομενο ταισμα αφου κοιμησα τα παιδια πηγα μια βολτα στο σουπερ μαρκετ (για να ξεφυγω λιγο) και μετα απο 20 λεπτα που γυρισα με περιμενε ενας συζυγος και μια πεθερα μεσα στα νευρα και δε μπορουσε κανενας να ηρεμησει το μπεμπη που εκλαιγε και φυσικα ουτε να κανουνε ενα γαλα! Αφηστε δε μπορω να το κουνησω απο εδω! Επιπλεον εγω καθαριζω, εγω μαγειρευω, τωρα θα μου πειτε τι κανει η πεθερα, τα κακομαθαινει με αγκαλιες οταν τα θελει!). Περιμενω συμβουλες απο τις εμπειρουλες! Φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα! Πως ειναι τα ζουζουνακια σας σημερα? Ελπιζω καλυτερα, για να ηρεμησουν και οι μανουλες τους!

Κοριτσακια μου τα εχω φτυσει! Εχω να κοιμηθω ποσα βραδια! Τις πρωτες μερες δε με αφηνε να κοιμηθω ο μπεμπακος μου, απο χθες το βραδυ ξεκινησε και η μπουμπου μου! Ο μπεμπης ειδικα κλαιει ασταματητα, δε μπορω να τον ηρεμησω, τι βολτες μςσα στο σπιτι, τι αγκαλιες, μαλλον ποναει οπως μου ειπε η παιδιατρος! Απο χθες το μεσημερι τωρα ηρεμησε καπως! Να φανταστειτε οτι τον εχω απο χθες στην καλαθουνα για να μπορω να τον κουναω! Τους δινω χαμομηλακια (αν και δεν ειναι η αδυναμια τους) και τους βαζω ζεστα πανακια στην κοιλιτσα τους! Τι αλλο μπορω να τοα κανω για να τα ηρεμησω γιατι τα βλεπω να κλαινε και κλαιω κι εγω! Επιπλεον δεν εχω καποιον να με βοηθησει ( μονο την πεθερα μου η οποια δε μπορει ουτε γαλα να φτιαξει, ουτε να τα πλυνει, ουτε να τα ταισει, ουτε να τα ρεψει, μου το ξεκαθαρισε απο την αρχη δε θελει τετοια) και χθες το απογευμα μια ωρα πριν το επομενο ταισμα αφου κοιμησα τα παιδια πηγα μια βολτα στο σουπερ μαρκετ (για να ξεφυγω λιγο) και μετα απο 20 λεπτα που γυρισα με περιμενε ενας συζυγος και μια πεθερα μεσα στα νευρα και δε μπορουσε κανενας να ηρεμησει το μπεμπη που εκλαιγε και φυσικα ουτε να κανουνε ενα γαλα! Αφηστε δε μπορω να το κουνησω απο εδω! Επιπλεον εγω καθαριζω, εγω μαγειρευω, τωρα θα μου πειτε τι κανει η πεθερα, τα κακομαθαινει με αγκαλιες οταν τα θελει!). Περιμενω συμβουλες απο τις εμπειρουλες! Φιλακια πολλα!!!

Marakikon καλημέρα. Κουράγιο.Θα περάσουν όλα. Εγώ πάντως μέχρι και τον τρίτο μήνα τους έδινα το Infacolic για τους κολικούς τρεις φορές την ημέρα και ήταν μια χαρα τα μωράκια. Δεν υποφέρανε. Ευτυχώς. Μετά από συμβουλή της παιδιάτρου βέβαια. Αφού πρώτα προσπαθήσαμε με αγκαλιές και βολτίτσες και χαμομηλάκια και κίντερντε.......Μας είχε πει η παιδίατρος να τα δοκιμάσουμε πρώτα όλα αυτά και μετά αν δούμε ότι υποφέρουν τότε να ξεκινήσουμε το Infacolic όπως και ακριβώς κάναμε. Και ευτυχώς ηρεμήσανε τελείως. Ρώτα αν θέλεις τον γιατρό σας.

Καλησπέρα!:P

Nufi, ευχαριστώ για την αφιέρωση και μου αρεσει πολύ και μου ταιριάζει. Εχει και την κέλτικη εισαγωγή που με τρελαίνει και μου αρέσει και πολύ η Laureen McKennitt!:P

Glorr, update για τις κρέμες. Δοκίμασα τη φαριν λακτέ μπισκότο της Γιώτης και είναι φανταστική. Έχει γεύση μιλφέιγ! Τέλεια και πολύ ελαφριά! Το αρνητικό είναι ότι δεν την έχουν όλα τα σ/μ γιατί είναι καινούρια γεύση. Τώρα πήρα και τη μπισκοτόκρεμα να τη δοκιμάσω.

marakik0n, και εμείς είχαμε πάρα πολλά κλάματα από τη μπέμπα μέχρι τον 4ο μήνα, αλλά μετά σταμάτησαν μαγικά. Η κολικοί είναι, όπως λέει και η jas, η γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση (που είχε η μπέμπα). Σε κάθε περίπτωση, και τα 2 περαστικά είναι και θα μείνει μόνο μια κακή ανάμνηση. Τώρα, για βοήθεια, αν δεν σε βοηθάει ούτε ο συζυξ ούτε η πεθερά, ίσως θα πρέπει να αποταθείς και αλλού, γιατί άλλιως κάποια στιγμή θα νιώθεις ένα σαραβαλιασμένο ρομποτάκι. Ισως και η ιδέα μιας καλής babysitter, αν μπορείτε βέβαια, δεν είναι κακή. Τουλάχιστον όμως ίσως κάποια να κάνει τις δουλειές του σπιτιού....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα!:P

Nufi, ευχαριστώ για την αφιέρωση και μου αρεσει πολύ και μου ταιριάζει. Εχει και την κέλτικη εισαγωγή που με τρελαίνει και μου αρέσει και πολύ η Laureen McKennitt!:P

Glorr, update για τις κρέμες. Δοκίμασα τη φαριν λακτέ μπισκότο της Γιώτης και είναι φανταστική. Έχει γεύση μιλφέιγ! Τέλεια και πολύ ελαφριά! Το αρνητικό είναι ότι δεν την έχουν όλα τα σ/μ γιατί είναι καινούρια γεύση. Τώρα πήρα και τη μπισκοτόκρεμα να τη δοκιμάσω.

marakik0n, και εμείς είχαμε πάρα πολλά κλάματα από τη μπέμπα μέχρι τον 4ο μήνα, αλλά μετά σταμάτησαν μαγικά. Η κολικοί είναι, όπως λέει και η jas, η γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση (που είχε η μπέμπα). Σε κάθε περίπτωση, και τα 2 περαστικά είναι και θα μείνει μόνο μια κακή ανάμνηση. Τώρα, για βοήθεια, αν δεν σε βοηθάει ούτε ο συζυξ ούτε η πεθερά, ίσως θα πρέπει να αποταθείς και αλλού, γιατί άλλιως κάποια στιγμή θα νιώθεις ένα σαραβαλιασμένο ρομποτάκι. Ισως και η ιδέα μιας καλής babysitter, αν μπορείτε βέβαια, δεν είναι κακή. Τουλάχιστον όμως ίσως κάποια να κάνει τις δουλειές του σπιτιού....

Twins ευχαριστόυμε για την ενημέρωση. Εγώ πήρα της Γιώτης την μπισκοτόκρεμα και μου φάνηκε μια χαρά. Εντάξει όχι ότι έχει και την τρελή γεύση αλλά δεν τους έπεσε βαριά. Ευτυχώς. Τώρα τους δίνω την Γιώτης με τα δημητριακά που είναι επίσης ωραία. Βέβαια καμία δεν είναι σαν την βανίλια τελικά. Όλες οι άλλες μου φαίνονται άνοστες μπροστά στην βανίλια. Τέλος πάντων. Να σου πω. Αυτή η καινούρια που λες είναι φαρίν λακτέ κι έχει κ μπισκότο μέσα? γιατί όντως δεν την είδα στο σούπερ. Είναι διαφορετική δηλαδή από την σκέτη την Φαρίν Λακτέ της Γιώτης?

κορίτσια καλησπέρα!! εκπέμπω σοσ!! Η μπέμπα τις τελευταίες μέρες την έχει πιάσει κάτι και όλο στριγκλίζει! Ταισμένη-αλλαγμένη..και συνεχίζει ....από τι μπορεί να είναι??? Δόντι δε βλέπω να βγαίνει. Ούτε φαίνεται να πονάει κάπου. Όταν την σηκώνω μπορεί να σταματήσει αλλά μετα συνεχίζει πάλι..

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα!! εκπέμπω σοσ!! Η μπέμπα τις τελευταίες μέρες την έχει πιάσει κάτι και όλο στριγκλίζει! Ταισμένη-αλλαγμένη..και συνεχίζει ....από τι μπορεί να είναι??? Δόντι δε βλέπω να βγαίνει. Ούτε φαίνεται να πονάει κάπου. Όταν την σηκώνω μπορεί να σταματήσει αλλά μετα συνεχίζει πάλι..

Κλαίει? Μήπως πονάει κάπου το μωράκι?

Όχι δεν δίχνει να πονάει. Σαν εκενυρισμός. Σα να μη ξέρει τι θέλει ένα πράγμα. Που να καταλάβω τι θέλει? Μήπως είναι νευρικό?

Δεν ρωτάς τον παιδίατρό σας? Μπορεί κάτι να σου πει. Τώρατο κάνει πρώτη φορά ή το έχει ξανακάνει?

Twins ευχαριστόυμε για την ενημέρωση. Εγώ πήρα της Γιώτης την μπισκοτόκρεμα και μου φάνηκε μια χαρά. Εντάξει όχι ότι έχει και την τρελή γεύση αλλά δεν τους έπεσε βαριά. Ευτυχώς. Τώρα τους δίνω την Γιώτης με τα δημητριακά που είναι επίσης ωραία. Βέβαια καμία δεν είναι σαν την βανίλια τελικά. Όλες οι άλλες μου φαίνονται άνοστες μπροστά στην βανίλια. Τέλος πάντων. Να σου πω. Αυτή η καινούρια που λες είναι φαρίν λακτέ κι έχει κ μπισκότο μέσα? γιατί όντως δεν την είδα στο σούπερ. Είναι διαφορετική δηλαδή από την σκέτη την Φαρίν Λακτέ της Γιώτης?

H φαριν λακτε με μπισκοτα έχει εντελώς διαφορετική γεύση από την κλασική φαριν λακτέ. Αφού μου άρεσε και εμένα πολύ. Αλλά επειδή είναι καινούρια, δεν την έχουν όλα τα σ/μ στα ράφια, π.χ. στον Σκλαβενίτη δεν τη βρήκα. Πιστευω όμως ότι θα τη βάλουν αργότερα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...