Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Έπαιρνα φάρμα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να μαι και εγώ (όλες το ίδιο είπαμε)

Περάσαμε όλες πολύ ωραία και περιττό να πω ότι θέλω κι άλλο. Την άλλη φορά εκτός από φαί θα φάμε και γλυκό!:P

Οι διδυμομαμάδες... θεες όλες τους!

Οι υπόλοιπες τι κάνατε σήμερα πέρα του ότι ζηλεύατε;

Jas τα μωρά καλύτερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι twinsaki καλύτερα είναι τα μικρά μου. Βασικά μόνο το μπουκωματάκι τα ταλαιπωρεί ακόμα. Έτσι βγήκαμε βολτίτσα κι εμείς γιατί μέσα στο σπίτι σκάσαμε από την ζήλεια μας :tongue:

RKdwp3.png

Καλημέρα και από μένα!! και ναι χτές περάσαμε υπέροχα!! Μακάρυ να είχαμε αλλο τόσο χρόνο και πάλι λίγο θα ήταν! Αντε να ανοίξει ο καιρός να πάρουμε και τα μωρά να γίνει χαμός!!!

Jasmini κρέμα ρυζάλευρο και φρουτόκρεμα τρώμε μόνο!

Καλημέρτα κοριτσάρες!!

Τα νουνουκάκια πάντως μείναν ατάϊστα μέχρι να γυρίσω. Δεν το παίρνοιυν το μπιμπερό για κανένα λόγο πια....:?:?

Jas να σε ρωτήσω τώρα που ξεινήσατε μάσες με το θηλασμό πως πάει? Πόσες φορές θηλάζεις τη μέρα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρτα κοριτσάρες!!

Τα νουνουκάκια πάντως μείναν ατάϊστα μέχρι να γυρίσω. Δεν το παίρνοιυν το μπιμπερό για κανένα λόγο πια....:?:?

Jas να σε ρωτήσω τώρα που ξεινήσατε μάσες με το θηλασμό πως πάει? Πόσες φορές θηλάζεις τη μέρα?

Nunu μου λοιπόν, θηλάζω μία το πρωί κατά τις 8. Μετά κατά τις 10 τρώνε φρούτα (σχετικό αυτό...) οπότε καταλήγουμε πάλι να φάμε λίγο γαλατάκι! Στις 1.00 αν είναι έτοιμη η σούπα..τρώμε αλλιώς πίνουμε γάλα και τρώμε σούπα κατά τις 3.00 . Στις 6-7 τρώμε κρέμα και μετά γάλα στις 9 και στις 10 (μασούλημα) για να μας πάρει ο ύπνος. Έπειτα ξυπνάνε καμιά φόρα 2-3 φορές ή και 1 μόνο μέσα στις νύχτα μέχρι το πρωί...

RKdwp3.png

hello!

ολα καλα?

εγω κανω μουσικες αναδρομες κ για την ωρα αφιερωνω τα παρακατω

σε jasmini

κ σε witch

θα εμπνευστω κ για τις υπολοιπες καποια στιγμη..κ ας μη πεφτω απαραιτητα μεσα στα μουσικα σας γουστα!

φιλια κ καλο 3ημερο!!!!

33E7p2.png

Thaaaanx jas. Διάβαζα ότι για να μην αποθηλάσεις πρέπει να θηλάζεις αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Κατά τ άλλα δύσκολη μέρα, ακόμα και τώρα ξυπνάνε και θέλουν μανούλα.

Τι κάνετε κοπέλες? δύσκολη μέρα για όλες φαντάζομαι.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

k nunu

που ναι τρελλιαρικο κοριτσι με boy+girl!!!

Πολύ μου αρέσει nufi, μέσα έπεσες!! Των υπολοίπων θα τα ακούσω αύριο. Πάω για ύππνο τώρα, όσο ε αφήσουν τα καμάρια μου. Προλέπω βράδυ μαρτύριο. Ανά 15 είναι ξύπνιος ο μπέμπης και ξυπνάει και τη μπέμπα....

Καληνύχτα κοριτσάρες!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...