Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μια χαρά είμαστε!! τα μωρουλίνια είναι σκέτες γλύκες!! Αν δεν ξυπνούσαν και την νύχτα!! Κατά τα άλλα καλά τα πάμε. Χάρηκα και με την συνάντηση! Τώρα που θα ανοίξει ο καιρός θα βρισκόμαστε συχνότερα!

Μοναστηράκι στις 2:30 λοιπόν. Εκλεισε;

Μακαρι να μπορουσα να ερθω.....επιφυλασσομαι ομως για την επομενη συναντηση.....θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να ερθω!!!!

Συγνωμη που χαθηκα αλλα ειχα το λαπτοπ για επισκευη......περιμενουμε νεα απο τη διδυμοσυναντηση!!!!:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Joy!!!! Τι κάνουν τα μικρούλια σου? Ακόμα ξυπνούν την νύχτα? Ξεκινήσατε στερεές τροφές ή ακόμα? Λογικά αν ξεκινήσουν θα ηρεμήσεις λίγο γιατί θα αρχίσουν να κοιμούνται!

RKdwp3.png

Καλημέρα και καλή διασκέδαση στο καφεδίνι σας.......

Εμείς είμαστε κάπως καλύτερα! Εγώ ψιλοσυνήλθα και τα νινιά έχουν μόνο λίγες μύξες!

Εντάξει και με το τσίμπι τσίμπι μας! 8 κιλά και 72 πόντους ο μικρός, 7600 και 70 πόντους ο μεγάλος :)

Φάγαμε και το γιαούρτι μας πάλι σήμερα, όλα καλά :)

rPPrp3.png

και σε δυο ώρες από κοντααααααα!!!

Για όσες λείψουν θα εκδόσουμε τα πρακτικά της συνάντησης!!!

Εγώ θα φοράω το τζήν της εγκυμοσύνης που σας έλεγα!!!χαχα!! οχι οχι!!θα φορέσω ένα γκρι μάλλινο φόρεμα τελικά!!! και μπλέ σκούφο!!χεχε!! οχι οχι!!! θα φοράω μια κούτα νουνού στο κεφάλι!!!!

Βασικά έχω την εντύπωση πως όλες έχουμε το κινητό της twins οπότε δε θα χαθούμε βρε κορίτσια!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαστε εδώ!! Περάσαμε πολύ ωραία αλλά η ώρα κύλησε πολύ γρήγορα. Μιλάγαμε πολύ, όλες μαζί και πάλι λίγα είπαμε!! χεχε!!

Φάγαμε κεμπάπ στα γνωστά σημεία στο Μοναστηράκι. Εγώ την τρελάρα μου είχα φάει.....σνιφ!:tongue::tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γιουχου!!!

να μαι κ εγω, πεταχτηκα να πω ενα γεια κ παω να μαζεψω μεσα..

ωραια περασαμε!!! φαγαμε κ μιλουσαμε ασταματητα κ παλι τιποτα δεν προλαβαμε..

αναγνωριστηκαμε φυσικα απο το δελφινοαερακι που εχουμε!! φυσαμε!!!!!!!

33E7p2.png

να μαι και εγω!

λοιπον περασαμε σουπερ,μιλαγαμε ασταματητα και όλες μαζι και σιγουρα δεν καταλαβαμε τιποτα!χαχαχα

Παντως φαγαμε ενα κεμπάπ σουπερ!!!!

Σας εβαλα φωτογραφιες!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μπράβο κορίτσια!!! Φαίνεται ότι περάσατε καλά!!! Πολύ χαίρομαι και ελπίζω να τα πούμε όταν θα έρθω κι εγώ!! Ίσως να κάνουμε συνάντηση πάλι χωρίς τα μικρά για να τα πούμε καλύτερα!!! Βέβαια αυτό το ότι μιλήσατε τόσο και πάλι δεν ήταν αρκετό κάτι μου θυμίζει. Κι εγώ έτσι ένιωσα όταν βγήκαμε και με την witch την πρώτη φορά και την δεύτερη με witch και Nunu!!! Ένιωσα ότι χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο να πούμε κι άλλα κι άλλα.....

Είχαμε όμως και τα μπεμπίδια μαζί και ήταν πιό δύσκολο :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...