Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια! Ευχομαι αριστες βλαστοκυστες..! Συνηθως δε δινουν μεγαλα ποσοστα, το πολυ 50% αλλα σε μικρες ηλικιες. Εμενα πηγε καλα, ειχαν γονιμοποιηθει 15 και εγιναν 8 βλαστοκυστες. Στα 39 μου. Οποτε περιμενεις 3 με 4. Σε αυτο τον αριθμο, ενα μωρακι συνηθως υπαρχει εκει μεσα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Just now, Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Έλα βρε jasminaki, σύντομα θα είσαι και εσύ εδώ και ξαναβρεθούμε!! Είναι να μην πάρουμε φόρα!!!

Λοιπόν λέω να δώσουμε ραντεβού στο σταθμό, αλλά πάνω κάτω έχουμε τηλέφωνα ώστε να μην χαθούμε. Και χωρίς διδυμοκάροτσα άντε να γνωριστούμε!!χαχα!! Φαγητό, καφέ θα το βρούμε αύριο αυτό. Witch θές μήπως να σου στείλω μήνυμα όταν ξεκινάω μήπως και πάμε μαζί? από που τελειώνεις δουλειά αύριο?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Και εγώ αύριο θα είμαι η σκέτη 2010 αφού τα twins θα μείνουν σπίτι...

Χμ... το κόκκινο γαρύφαλλο δεν είναι κακή ιδέα. Αλλιώς πρέπει να βρούμε password, γιατί αν πλησιάσουμε μία άγνωστη και της πούμε "γειά, είσαι η nunuka;" μάλλον θα μας πάρει για σαλέ!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Α.. έστειλα μην στη joy και θα έρθει και αυτή. Εστειλά και στη Ολγα και αναμένουμε απάντηση...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και εγώ αύριο θα είμαι η σκέτη 2010 αφού τα twins θα μείνουν σπίτι...

Χμ... το κόκκινο γαρύφαλλο δεν είναι κακή ιδέα. Αλλιώς πρέπει να βρούμε password, γιατί αν πλησιάσουμε μία άγνωστη και της πούμε "γειά, είσαι η nunuka;" μάλλον θα μας πάρει για σαλέ!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Α.. έστειλα μην στη joy και θα έρθει και αυτή. Εστειλά και στη Ολγα και αναμένουμε απάντηση...

Τέλεια!! και σκεφτόμουν και γω την joy!!!Η Γιώτα?

Ναι θέλουμε κάποιο συνθηματικό!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

nunu μαλλον θα παρω το μετρο απο αγ αντωνιο εκτος αν δω οτι δεν προλαβαινω με τιποτα.γιατι αν βρεθουμε δυομιση μεχρι να αποφασισουμε που θα παμε και να κατσουμε και και και θα παει τρεις.μου μενει να καθισω ενα τεταρτο...

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τι έγινε? Θα βρεθείτε το μεσημέρι ε? ωραία. Εγώ δυστυχως 3.30 πρέπει να είμαι στην δουλειά. Την επόμενη φορά. Περιμένουμε νέα ε? Άντε άντε.............Καλό καφεδάκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...