Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια! Ευχομαι αριστες βλαστοκυστες..! Συνηθως δε δινουν μεγαλα ποσοστα, το πολυ 50% αλλα σε μικρες ηλικιες. Εμενα πηγε καλα, ειχαν γονιμοποιηθει 15 και εγιναν 8 βλαστοκυστες. Στα 39 μου. Οποτε περιμενεις 3 με 4. Σε αυτο τον αριθμο, ενα μωρακι συνηθως υπαρχει εκει μεσα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Just now, Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμένα κέντρο με βολεύει πιο πολύ, αλλά αν κάποια δεν την βολεύει καθόλου το κέντρο μπορώ και mall.

Αφού αποφασίζουμε οι δυό μας, νομίζω πως το κέντρο βολεύει όλες, αφού και η Ολγα μπορεί να έρθει και αν πάμε κοντά σε στάση μετρό θα είναι ευκολο για όλες. Το Nufaki νομίζω ότι δεν θα έχει προβλημα αν είμαστε οκ με το μετρό (μιλάω για λογαριασμό σου Nufi... sorry)

Να πουμε Συντάγμα; Μοναστηράκι; Εχω και καιρό να πάω για καφέ και δεν ξέρω μέρη...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσόπουλά μου, καλησπέρα!

Περιμένουμε τη δοκτορέσα για τσίμπι τσίμπι!

Φάγαμε το δεκατιανό μας! Γιούπιιιιιιιιιι! Αλλά, όχι φρούτα... Γιαούρτι και, μάλιστα, κανονικό, μεγαλίστικο (όλυμπος στραγγιστό!). Με προσθήκη δύο παιδικών μπισκότων και μίας μεζούρας κρέμα βανίλια :)

Αλλά το τσακίσαμε, όμως! Είχα μείνει άναυδη, δεν το πίστευα!!!!!!!

rPPrp3.png

Ώστε καφεδάκι, ε; Ζηλεύω ανυπερθέτως, αλλά ακόμη παλεύουμε την τροφή μας και, ταυτοχρόνως, δεν ξέρω πώς θα είμαστε λόγω του σημερινού εμβολίου. Συνάμα, θα μαζεύουμε και κανένα τσυμπράγκαλο, μπας και φύγουμε Παρασκευή πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο τα καλά μας τα αγοράκια!! Εσύ σουρλουλού δουλεύεις άυριο ε?

Twins Μοναστηράκι έχουμε πιο πολλές επιλογές απ ότι Σύνταγμα!!

Μα όχι!

Πήρα άδεια την τελευταία στιγμή! Την Τρίτη πάω για δουλειά (ελπίζω, γιατί θα γίνω ρόμπα).

Στο μεταξύ, είμαι με τρομερή καταρροή από χθες βράδυ! Και μπούκωμα!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Μα όχι!

Πήρα άδεια την τελευταία στιγμή! Την Τρίτη πάω για δουλειά (ελπίζω, γιατί θα γίνω ρόμπα).

Στο μεταξύ, είμαι με τρομερή καταρροή από χθες βράδυ! Και μπούκωμα!!!!!!!!!!

Μα δε θα σε γνωρίσουμε?????? τι κρίμα.... Πως είναι οι μικροί σου? Περαστικά και σε σένα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

μολις επιστρεψαμε κ απο παιδιατρο οπου τσιμπηθηκαμε αλλα μας βρηκε πολυ καλα παιδια κ μεγαλωμενα!

7,5κιλακια κ ολα καλα, φτου μας!

παω να χλαπακιασω κ θα ξαναμπω να δω μηπως αλλαξατε τιποτα στο date!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...