Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Kαλημερα σε ολες! Πολυ πρωινη παλι δυστυχως...

Twin σ ευχαριστουμε πολυ για το μηνυμα. Δεν ηταν καθολου φλυαρο, αντιθετως πολυ συνοπτικο κ κατατοπιστικοτατο! Μπηκες στην τελικη ευθεια..Με τη δεουσα προσοχη, κ φανταζομαι ολοκαθαρα το δοκτωρα μας να στα λεει, ολα θα κυλησουν καλα το τελευταιο τριμηνακι! Απλως χωρις μπανακι..:D

Η διαιτα μ ενδιαφερει κ εμενα. Θα ηθελα επισης να σε ρωτησω, αν ηταν θετικος ως προς τον τοκετο στο Αλεξανδρα κ αν κατεληξες τελικα στο που θα γινει. Θα κανουμε κ μεις αυτη τη συζητηση στο επομενο ραντεβου στις 26. Επισης να υποθεσω οτι τωρα πια θα σε βλεπει σε πιο τακτα διαστηματα? :confused:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα,

σήμερα ξύπνησα νωρίς (πώς το έπαθα?) :D

Twins καθόλου φλυαρία το μήνυμά σου, κατά τ' άλλα πολύ ενημερωτικό. Είχα σκοπό κι εγώ να ρωτήσω για το μπάνιο στην θάλασσα αν και την περίμενα αυτή την απάντηση. Δεν πειράζει, κάθε θυσία αξίζει για τα μωράκια μας.

Εσυ θα κάνεις 3 δόσεις κορτιζόνης? Εγώ μόνο δύο. Δεν είπε τίποτα όμως ο γιατρός μου για την σχέση σακχάρου-κορτιζόνης. Μήπως δεν τον προβλημάτισαν οι μετρήσεις μου? Πάντως έκοψα και το αλάτι τωρα. Τι έμεινε πια? Δύο μήνες.. :) :)

RKdwp3.png

Καλημερα σας!Ευχαριστουμε twins για την ενημερωση!Τωρα τα εχεις ολα σε μια σειρα και ξερεις τι πρεπει να κανεις και γιατι συμβαινει το καθε τι, οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις.Τα εχεις ολα υπο ελέγχο.

age.png

Καλημερα κορίτσια!!

Καλε κοντευετε πωπω θα περασει γρηγορα ο καιρος!!jasmini μου 2 μηνες για 40 εβδομαδες οποτε λιγοτερο θες!!

Ολα καλα τα ειπε ο ντοκτορ αλλα εχω μια απορια?Τοσο μεγαλες μετρησεις ειχες που σου δωσανε ινσουλίνη?

Αυτο με τα υπερηχογραφηματα ειναι γεγονος.Προς στο τελος πηγαινα καθε εβδομαδα και μου εκανε ντόπλερ για να ειναι σιγουρος οτι καποιο μπεμπέ δεν εχει μεινει πισω.Τελευταιο ντοπλερ εκανα την μερα που γεννησα:shock::rolleyes:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!!

Προσπάθω να μάθω το μηχάνημα μέτρησης :mad:. Jasmini, πως τα πας με αυτό; Εγώ κατατρυπήθηκα χίλιες φορές και χάλασα και 3 ταινιες μέχρι να τα καταφέρω. Και έχουν και απεργία τα φαρμακεία, αν ξεμείνω από ταινιούλες τι θα κάνω;

Τρεις δόσεις μου είπε και μάλλον οι μετρήσεις μου πρέπει να ήταν απλώς κακές, αυτό κατάλαβα. Τελικά οι 3 στις 4 τιμές ήταν μη φυσιολογικες. Και τώρα με τα τρυπήματα, πάλι οριακές είναι... ουφ... τα μωρά είναι πολύ γλυκά μου φαίνεται :P. Οπότε, για να μην ανησυχεί καμιά σας, σας ενημερώνω ότι είμαι η εξαίρεση του ζαχάρου και όχι ο κανόνας. Αλλά ακόμα και αν σας τύχει, υπάρχει λύση!

Η περίοδος rest απλά σημαίνει όχι δουλειές και ξεκούραση, ευτυχώς όχι κλινήρης. Οπότε ξέρετε: οι δουλειές σε μαμάδες- πεθερές- διδυμοπάτερά -οικ. βοήθό και όποιον άλλο έχετε διαθέσιμο!:-P

Ευχαριστώ και για το κουράγιο... αν θυμηθώ και κάτι άλλο ενημερωτικό και ενδιαφέρον θα το γράψω. Προς το παρόν το σπουδαιότερο είναι ότι τα ρυζογαλάκια και οι φράουλες δεν απαγορεύονται!!!

Και Όλγα ναι, έχεις δίκιο για τη συχνότητα.... ραντεβού πάλι την επόμενη εβδομάδα για να δούμε και φρέσκο υπέρηχο.

Αν το ένα τρώει πιο πολύ από το άλλο τι να κάνω; Να τα μαλώσω τα ζωηράκια;:rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα σας!!!!

Προσπάθω να μάθω το μηχάνημα μέτρησης :mad:. Jasmini, πως τα πας με αυτό; Εγώ κατατρυπήθηκα χίλιες φορές και χάλασα και 3 ταινιες μέχρι να τα καταφέρω. Και έχουν και απεργία τα φαρμακεία, αν ξεμείνω από ταινιούλες τι θα κάνω;

Twins αστα και εγώ την πρώτη φορά χάλασα ένα σωρό βελόνες και ταινίες :rolleyes:

Μέχρι να τα καταφέρω... τώρα πια είναι θέμα συνήθειας. Εγώ δυσκολεύτηκα κυριως με τις βελόνες. Δεν τις έβαζα σωστά και τις λύγιζα:confused::confused:

Αν δεν τα καταφέρεις, πες σε κάποιον που γνωρίζει να σε βοηθήσει την πρώτη φορα. Α, και όταν τρυπούσα το δάχτυλο αλλά δεν το τρυπούσα καλά και δεν έβγαζε αρκετή ποσότητα αίματος, πίεζα το δάχτυλο.:D:D:D:D

RKdwp3.png

Πάνε τα κρινοδαχτυλάκια μου :rolleyes:

Κορίτσια ακούσατε για μίνι καύσωνα το σ/κ;

Τι έγινε twins όλα καλά? Τα διάβασα τα νέα σου. Όλα καλά έ? Τα κρινοδαχτυλάκια σου ε? Μέχρι να γεννήσεις θα το κάνεις αυτό? :confused: Όσο για την ζέστη άστα.

Να σε ρωτήσω. Επειδή εγώ το έχω αυτό. Έχω ώρες ώρες φρικτούς πόνους στην πλάτη και στα πλευρά κάτω ακριβώς από το στήθος σε σημείο να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Χθες ήταν τόσο έντονο που παρολίγο να πάω στο νοσοκομείο. Το είχες εσύ καθόλου αυτό?:confused:

Τι έγινε twins όλα καλά? Τα διάβασα τα νέα σου. Όλα καλά έ? Τα κρινοδαχτυλάκια σου ε? Μέχρι να γεννήσεις θα το κάνεις αυτό? :confused: Όσο για την ζέστη άστα.

Να σε ρωτήσω. Επειδή εγώ το έχω αυτό. Έχω ώρες ώρες φρικτούς πόνους στην πλάτη και στα πλευρά κάτω ακριβώς από το στήθος σε σημείο να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Χθες ήταν τόσο έντονο που παρολίγο να πάω στο νοσοκομείο. Το είχες εσύ καθόλου αυτό?:confused:

Καλησπέρα καλό μου!

Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό να το περιμένω γιατί έχει σχέση με το ότι τα μωρά πιέζουν τους πνεύμονες. Μάλιστα μου εξήγησε (αλλά δεν το παλυκατάλαβα) ότι επειδή οι γυναίκες αναπνέουν σε διαφορετικό σημείο από τους άντρες γι' αυτό είναι πιο ευάλωτες στην εγκυμοσύνη. Παρατήρησες αν πονούσες περισσότερο ξαπλωμένη ανάσκελα ή πλάγια ή όταν ήσουν καθιστή;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνουμε? Εγερτήριο κάθε μέρα έχουμε από τις 7 εμείς!

Λοιπόν ψες πήγαμε στα πεθερικα...... και κλασικά η πεθερά μου άρχισε να λέει γιατου γιους της, πως τους μεγάλωσε και τους έθρεψε και γίνανε δυνατοί και ότι από τον 3ο μήνα τους έδινε ρυζάλευρο και κρέμες κλπ. Εμείς είπαμε ότι είμαστε στη φάση αλλαγής του γάλακτος τώρα και μας λέει αυτή: αρχίστε μωρέ το νουλάκ! τα δικά μου παιδιά τι έπαθαν? Της λέω εγώ αφού είναι μετά τους 6 μήνες και εξάλλου η γιατρός δεν μας είπε για νουλάκ από τώρα, ούτε και για ρυζάλευρο. Και απαντά: Σιγά μωρέ τι ξέρουν αυτοί!!:evil:

Μετά πετάει άλλη βλακεία: Να πατε στο χωριό μαζί με τον πεθερό. (5 ώρες ταξίδι) και όλοι της λέγαμε ότι είναι πολλές οι ώρες και είναι μικρά τα μωρά και το σπίτι εκεί είναι και χάλια. Και αυτή πάλι λέει: Εμείς δεν γεννήσαμε παιδιά? Τι έπαθαν τα δικά μου που πήγαιναν από 40 ημερών? Ο κάθε γονιός κάνει ότι θέλει της λέω εγώ και έσκασε.

Τα νεύρα μου! Με ταράζει πολύ όταν αρχίζει τις βλακείες της! Τώρα θα της δώσει ένας συγγενής της παρκοκρέβατο για το σπίτι τους και είναι με την ΤΑΠΕΙΝΗ ΙΔΕΑ πως θα έρχεται να παίρνει τα παιδιά για να τα κοιμίζει εκεί! καλό ε!!!:lol:

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνουμε? Εγερτήριο κάθε μέρα έχουμε από τις 7 εμείς!

Λοιπόν ψες πήγαμε στα πεθερικα...... και κλασικά η πεθερά μου άρχισε να λέει γιατου γιους της, πως τους μεγάλωσε και τους έθρεψε και γίνανε δυνατοί και ότι από τον 3ο μήνα τους έδινε ρυζάλευρο και κρέμες κλπ. Εμείς είπαμε ότι είμαστε στη φάση αλλαγής του γάλακτος τώρα και μας λέει αυτή: αρχίστε μωρέ το νουλάκ! τα δικά μου παιδιά τι έπαθαν? Της λέω εγώ αφού είναι μετά τους 6 μήνες και εξάλλου η γιατρός δεν μας είπε για νουλάκ από τώρα, ούτε και για ρυζάλευρο. Και απαντά: Σιγά μωρέ τι ξέρουν αυτοί!!:evil:

Μετά πετάει άλλη βλακεία: Να πατε στο χωριό μαζί με τον πεθερό. (5 ώρες ταξίδι) και όλοι της λέγαμε ότι είναι πολλές οι ώρες και είναι μικρά τα μωρά και το σπίτι εκεί είναι και χάλια. Και αυτή πάλι λέει: Εμείς δεν γεννήσαμε παιδιά? Τι έπαθαν τα δικά μου που πήγαιναν από 40 ημερών? Ο κάθε γονιός κάνει ότι θέλει της λέω εγώ και έσκασε.

Τα νεύρα μου! Με ταράζει πολύ όταν αρχίζει τις βλακείες της! Τώρα θα της δώσει ένας συγγενής της παρκοκρέβατο για το σπίτι τους και είναι με την ΤΑΠΕΙΝΗ ΙΔΕΑ πως θα έρχεται να παίρνει τα παιδιά για να τα κοιμίζει εκεί! καλό ε!!!:lol:

Στέλλα γεια! Αν σου έλεγα απλώς να αδιαφορήσεις για τα κουλά που λέει, νομίζω ότι δεν θα σου έλεγα κάτι καινούριο!!!! Θα έρθει και αυτή μαζί σας στο ταξίδι; Ελπίζω όχι γιατί αλλιώς....

Καλά, αν θέλει να βοηθήσει όταν θα λήξει το 9μηνο, ευπρόσδεκτη (αν και οι περισσότερες πεθερές τότε το ξεχνάνε :confused:) αλλά τώρα τι θα τα πάρει να τα κοιμίζει; Έχει το σπίτι της καμία αύρα γλυκού ύπνου και ντε και καλά πρέπει να τα κοιμίζει εκεί;

Και κάτι άλλο... αν τα μωρά τρελαθούν στον εμετό στο πεντάωρο ταξίδι, αναλαμβάνει ο πεθερός να τα καθαρίζει;;;;;;;:rolleyes:

Υπομονή....... τι άλλο να πω.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κορίτσια. Stellasss πω πω χαρά στο κουράγιο σου βρε που κάθεσαι και τα ακούς όλα αυτά. Αλλά μπράβο σου την ψιλοέβαλες στην θέση της. Χα χα χα χα.

Twins εδώ είμαι κι εγώ. Εντάξει τώρα καλύτερα είμαι. Και ναι και εμένα μου το είπε ο γιατρός ότι πιέζονται οι πνεύμονες και το διάφραγμα και μάλιστα μου είπε ότι όταν με πιάνει αυτό να είμαι καθιστή και να μην καμπουριάζω και να παίρνω τα malox γιατί είναι και από το στομάχι. Είναι πακέτο πάντως γιατί όταν με πιάνει κρατάει κανένα δίωρο. Το δίωρο του μαρτυρίου. Άστα. Κατα τ' άλλα εντάξει. Όντως πολύ ζέστη. Σε πιάνουν εσένα κράμπες? Εμένα ευτυχώς όχι ακόμη. Πολύ ελάχιστα μουδιασματάκια. Βέβαια η κίνηση έχει αρχίσει και γίνεται πιο δύσκολη. Ζόρικη. Αλλά και από την αλλη πλησιάζει ο καιρός ε? Ωραία.

Έχεις αρχίσει τις ετοιμασίες για το δωμάτιο?:tongue::tongue:

malox?????εμενα μου το ειχε απογορεψει εντελως ομως!

τωρα με την ζεστη κοριτσια μην ξεθαρευετε.Να κατσετε σπιτι για να γεννησετε στην ωρα σας

Και να αποφευγεται να καθεστε ανασκελα.Δεν κανει.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...