Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

Να δω πως θα κρατηθώ και δεν θα πάω νωρίτερα 🤣Αυτός το είπε για να έχουμε καλή εικόνα και να μην πηγαίνω τζάμπα ως εκεί.Αλλα και εγώ θέλω να ξέρω αν είναι ο σάκος στη θέση του.Θα δω τι θα κάνω,αν δω ότι σκάω,θα πάω από κει 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα!

ε, καλα του κοσμου τα ρουχα θα βαλω για να βγω παλι, αλλα τυπικα ειναι ανοιξη!!!

μαρτη δε θα βαλω..δεν εχω κοκινη κλωστη ,φτου!

φιλια, παω να ετοιμαστω!

να καταληξουμε σε μερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33E7p2.png

Εμένα πάντως μου άρεσε η ιδέα για κέντρο, χωρίς μωρά. Αν την κοπανήσω και λίγο νωρίτερα μπορεί να πάω να πάρω και κανένα παντελονάκι. Διότι όπως φαντάζεστε, τα δικά μου δε μου κάνουν :roll::roll::roll: και φοράω συνέχεια ένα τζην εγκυμοσύνης και φόρμες!!! Να μου πείς και το mall μου κάνει, και έχει επίσης πρόσβαση με μετρό έτσι?????? Οπότε πάλι στο μηδέν.........χαχα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα.

Αν δεν αποφασίσετε, προτεινω να νοικιασουμε ενα lear jet, να πιουμε τις σαμπανιες μας και να παμε να βρουμε τη jas.

Βασικά, νομίζω οτι η witch πρεπει να μας πει που εχει και μαθημα.

Και καλή η ιδεα για τα ρουχα nunuka.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

ετσι κι αλλιως αν θα καταφερω να ερθω θα ερθω για πολυ λιγο γιατι εχω 3 ωρες στη διαθεση μου και αν βαλεις και τις μετακινησεις προς κεντρο ή οπουδηποτε και τον γυρισμο,για καμια ωρα με κοβω.οποτε κανονιστε εσεις και λαβετε υπ οψιν σας οτι η ολγα ειναι πολυ μακρια και θα πρεπει να την διευκολυνουμε λιγουλακι.

age.png

Καλημέρα και από εμάς. Εμείς τελικά πήγαμε χθες παιδίατρο. Ο μικρός βρογχιολίτιδα τελικά. Ευτυχώς το προλάβαμε στην αρχή. Παίρνουμε βέβαια τις εισπνοές μας και κάτι σκονάκια. Ουφφφφφφφφφφφφφφ................Η μπεμπούλα ευτυχώς οκ. Έβηχε κι αυτή αλλά είναι από το μπούκωμα. Αυτά τα δικά μας νέα. Ε΄σείς?

Διαφημίσεις

Καλή σας μέρα και ......

Καλημερα.

Αν δεν αποφασίσετε, προτεινω να νοικιασουμε ενα lear jet, να πιουμε τις σαμπανιες μας και να παμε να βρουμε τη jas.

Βασικά, νομίζω οτι η witch πρεπει να μας πει που εχει και μαθημα.

Και καλή η ιδεα για τα ρουχα nunuka.

....συμφωνώ απόλυτα!!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Καλημέρα και από εμάς. Εμείς τελικά πήγαμε χθες παιδίατρο. Ο μικρός βρογχιολίτιδα τελικά. Ευτυχώς το προλάβαμε στην αρχή. Παίρνουμε βέβαια τις εισπνοές μας και κάτι σκονάκια. Ουφφφφφφφφφφφφφφ................Η μπεμπούλα ευτυχώς οκ. Έβηχε κι αυτή αλλά είναι από το μπούκωμα. Αυτά τα δικά μας νέα. Ε΄σείς?

Ωχ Glorraki περαστικά στον μικρούλη και κράτα τον όσο μπορείς και αν μπορείς (γιατί εγώ δεν μπορούσα) μακριά από την μπεμπούλα για να μην κολλήσει!

RKdwp3.png

Ερωτήσεις!

1) Μήπως ξέρετε κανένα site που να εκτυπώνει σε καπελάκια, μπλουζάκια και τέτοια?

2) Μήπως επίσης γνωρίζετε αν μπορώ να βρω κάπου είδη πάρτυ με τα στρουμφάκια εντός ή εκτός Ελλάδας (αξιόπιστο κ ελεγμένο site)??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...