Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το έχω πει και στο παρελθόν: θα σηκωθεί το πληκτρολόγιο και θα μας χτυπάει αλύπητα στο κεφάλι.

Και αν έχετε την ατυχία να έχετε το πι-σι κοντά σε βιβλιοθήκη, θα έρθει προς βοήθεια του πληκτρολογίου και το λεξικό της Νέας Ελληνικής!:tongue::tongue::tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Το φαντάζεσαι; Να μας διαβάζουν διάφοροι άγνωστοι και να γελάνε μαζί μας... να διαβάζουν τις περιπέτειές μας κατά τον ίδιο τρόπο όπως βλέπουν μία σαπουνόπερα, π.χ. να λένε:

πέρασε τελικά η φαρυγγίτιδα στον Κοσμά;

έφαγε το φαί της σήμερα η μαγουλού;

θα γίνει τελικά η βάφτιση των γιωτομωρών;

θα πάνε στο σταθμό τα αγοράκια;

οι μέλλουσες θα καταφέρουν να μην πάρουν πάνω από 20 κιλά;

θα πάει το κλουβι με τις διδυμοτρελές για καφέ τελικά;;;

δεν είναι λιγο ανατριχιαστικό αν το σκέφτεις;;;;; big brother style

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αχ, και μόλις τώρα είδα ότι είμαι γραμμένη στο φακέ μας εδώ και ένα χρόνο!!!!

:confused::confused::confused::confused:

Φακές θα ήθελε κανείς;;;;;

Φακές με καφε!!!! Το πληκτρολόγιο μου έδωσε ιδέες.:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Το φαντάζεσαι; Να μας διαβάζουν διάφοροι άγνωστοι και να γελάνε μαζί μας... να διαβάζουν τις περιπέτειές μας κατά τον ίδιο τρόπο όπως βλέπουν μία σαπουνόπερα, π.χ. να λένε:

πέρασε τελικά η φαρυγγίτιδα στον Κοσμά;

έφαγε το φαί της σήμερα η μαγουλού;

θα γίνει τελικά η βάφτιση των γιωτομωρών;

θα πάνε στο σταθμό τα αγοράκια;

οι μέλλουσες θα καταφέρουν να μην πάρουν πάνω από 20 κιλά;

θα πάει το κλουβι με τις διδυμοτρελές για καφέ τελικά;;;

δεν είναι λιγο ανατριχιαστικό αν το σκέφτεις;;;;; big brother style

Όντως είναι λίγο ανατριχιαστικο!! Αν το καλοσκεφτεις όμως θα μπορούσε να γίνει και βιβλίο και μάλιστα ενημερωτικό! Αρκεί πρώτα να περάσει απο ορθογραφο και μαντη!!!

RKdwp3.png

Α... εχώ και κάτι άλλο να πω (είχα να μπω 2 μέρες και πρέπει να αναπληρώσω.. όχι, δεν θα μου φάτε την πρωτιά :P).

Πως καθαρίζετε μια κατσαρόλα που έχει καεί στον πάτο (π.χ. εγώ έφτιαξα ξεροκαμένο κοτόπουλο)

Τη γεμίζετε με coca-cola (εγώ έβαλα light) και τη βάζετε να βράσει!

Κορίτσια, καθαρίζει τέλεια! Ούτε τριψίματα, ούτε τίποτα. Το είχα δει σε μια εκπομπή με κάτι κυριές που καθαρίζουν κάτι αχουρια, αλλά δεν το πίστευα... αλλά αποτέλεσμα τέλειο!!!!!

Ωραίο θέμα άνοιξα ε; Μετά τις φακές, καθάρισμα κατσαρόλας

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...