Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εχω επισης να προτεινω ...κιτσουλα!!!!!!!!

ε? διδυμοσυναντηση μετα φαγοποτιου..?? εκτος αν αρχισαμε διατα ,οποτε δε λεει να παμε για φιλετακι..

μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙΤΣΟΥΛΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟΣ

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

χαχαχα!! Μοσχομύρισε ο τοπος!!

Δεν έχω ξεχάσει για τη συνάντηση αλλά σήμερα τα παίξαμε.............

witch για πές, αν δεν φέρεις τέκνα να κανονίσω και γω με πεθερά να τα κρατήσει. Αν δεν φέρουμε μωράκια καλύτερα κέντρο πιστεύω πιο προσιτό για όλες!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

εχω λιωσει στο γελιο λεμε!!!τρεχουν δακρυα απο τα γελια!

νομιζω οτι ευθυμησαμε αρκετα και το χρωσταμε στην twins και στην γλωσσοπλαστη nufi!

nunu μην κανονιζετε με βαση την αφεντια μου γιατι δεν ξερω σιγουρα πως θα μπορεσω να τα κανονισω γιατι μου βγαινουν κατι μαθηματα σφηνες λογω καθαρας δευτερας και μεχρι τελευταια στιγμη μπορει να αλλαξει το προγραμμα μου.

ελπιζω μονο να μπορεσω να πεταχτω εστω και για λιγο.

age.png

Διαφημίσεις

και Κίτσουλας, και Αράχωβα μέσααα

Δίαιτα από παραμεθαύριο....Jas τι διατροφή? για στείλε και σε μένα να πάρω μια ιδέα!!!!!

παρ ολα αυτα σε παω και μια αραχωβα στο ξεκαρφωτο εφ οσον ειμαστε και σχετικα κοντα!

age.png

ρεεεε όργια τι παθατε?Πολυ κλάσιμο επεσε εδω μεσα!!!

Κανονισατε συναντηση πουλακια μου και δεν με πηρατε τηλεφωνο??????

Κατ'αρχην Μαρακι μου γλυκο να σου ζησουν τα μπεμπάκια σου!!!!!!!!!!!!Χαρικα παρα πολυ που ολα πηγαν τοσο καλα!Δεν σου κρυβω οτι πιστευα το αντιθετο επειδη ειχες χαθει.Ολα καλα ομως!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

και Κίτσουλας, και Αράχωβα μέσααα

Δίαιτα από παραμεθαύριο....Jas τι διατροφή? για στείλε και σε μένα να πάρω μια ιδέα!!!!!

Μπήκα στο site www.dietup.gr και έκανα εγγραφή και πέρασα τα στοιχεία μου και μου δίνει εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα και κάθε εβδομάδα το ανανεώνουν. Φυσικά κάθε εβδομάδα σου ζητάνε να συμπληρώσεις το βάρος σου!!

Είναι πολύ πλήρες το μενού, έχει πολλές εναλλακτικές, συνταγές και δεν πεινάς καθόλου και δεν στερεί τίποτα!! Το πιό σπουδαίο όμως είναι ότι είναι δωρεάν!!!! :P:p:p

RKdwp3.png

Γεια σας δελφινοκόριτσα!!!!

Jas, το σαιτ που λες μπορει να δινει τζαμπα διαιτες, εμεις ομως εδω δινουμε δωρεαν γέλιο!!!!!

Ολγα, επειδη δεν εχουμε κλεισει ακόμα μερος, πες τη γνωμη σου!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αν κανονισετε Πάντως για κιτσουλα να μου το πείτε και θα κάνω μια μικρή παρασπονδια στην διατροφη μου και θα σας καταγγείλω να μου στείλετε... Εμμμμμ όλο το μενού! Α δεν γίνεται... Όταν θα έρθω αθήνα πρέπει να δοκιμάσω απο εκεί φαγητο με τόσα που έχετε πει :)

RKdwp3.png

Αν κανονισετε Πάντως για κιτσουλα να μου το πείτε και θα κάνω μια μικρή παρασπονδια στην διατροφη μου και θα σας καταγγείλω να μου στείλετε... Εμμμμμ όλο το μενού! Α δεν γίνεται... Όταν θα έρθω αθήνα πρέπει να δοκιμάσω απο εκεί φαγητο με τόσα που έχετε πει :)

Μα γιατί να μας καταγγείλεις ρε φιλενάδα???

:lol::lol::lol::lol::lol:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...