Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες κοριτσακια μου! Μολις τελειωσα το πρωινο ταισμα των ζουζουνιων μου, εφτιαξα καφεδακι και αρχιζω σε λιγο το φαγητακι μου! Δυστυχως ταισμα με μπιμπερο, ο θηλασμος δε μου βγηκε παρολες τις προσπαθειες που εκανα! Καταρχην ευχομαι μεσα απο την καρδια μου περαστικα σε ολα τα μωρακια μας, να γινουν γρηγορα καλα και να ηρεμησουν και οι μανουλες τους! Jasminaki μου οτι περασες εσυ στον τοκετο το περασα κι εγω. Μια μερα πριν βγουμε ο αντρουλης μου 39 πυρετο! Βγηκαμε απο το μαιευτηριο ηρθαμε σπιτι και μεσα σε μια ωρα μαζεψα οτι βρηκα μπροστα μου απο τα πραγματα των παιδιων και με τις πυτζαμες οπως ημουνα πηγα στην πεθερα μου και εμεινα 17 μερες! Πριν απο 5 μερες ηρθαμε σπιτακι μας και κυκλοφορουμε στο παιδικο δωματιο με τις μασκες! Τραυματικη εμπειρια, εκτος αυτου επρεπε να θερμομετρω τα μωρακια μου καθε 6 ωρες μην ειχανε κολλησει απο το μπαμπα τους τις προηγουμενες μερες! Κατα τα αλλα ο τοκετος ητανε η πιο ωραια εμπειρια! Σας αφηνω για λιγο γιατι κατι σα να ακουω απο το μεσα δωματιο! χαχα!

Αχ βρε κουκλίτσα μου...κι εσένα ο δικός σου από το άγχος αρρώστησε ή ίωση?

Δεν πειράζει, αρκεί να μην κολλήσουν τα μικρά σου!!! Μακριά για όσο χρειαστεί! Εμένα ο δικός μου από τότε ξεκίνησε να κοιμάται στο παιδικό και συνήθισε τώρα κι έτσι βρίσκω κι εγω την ευκαιρία και κάνουμε αγκαλίτσες με τους άλλους δύο άντρες μου!!! :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικουλια σε ολα τα μωρακια!!!!

Εμεις ευτυχως ειμαστε καλα,βεβαια συνεχιζουμε τα εισπνεομενα.Μονο ο Τασος μου ειναι χαλια....εφτασε 40,1 ο πυρετος του χτες.Πηγαμε παιδιατρο σημερα κ μας ειπε φαρυγγοαμυγδαλιτιδα.Αντιβιωση κ προσευχη!!!Ξεκινησε ο πυρετος την Παρασκευη κ τον ξεκινησα απο μονη μου αντιβιωση,ευτυχως ο παιδιατρος μου εδωσε την ιδια.Σημερα δεν εκανε ολη μερα,αλλα θα δειξει....

Το σαββατο βαφτιζομαστε,το υπενθυμιζω αν θελετε να ερθετε!!!!

Αλλα νομιζω βαφτιζει κ καποια αλλη τα ζουζουνια της?????

Γιώτα περαστικά στον Τασούλη σου και στους άλλους δύο μπόμπιρες!! Να είναι καλά τουλάχιστον όλα τα παιδάκια σου στην βάφτιση!!!

RKdwp3.png

καλησπέρα κορίτσια! Απ ότι διάβασα στα πεταχτά΄τα περισσότερα μωράκια μας είναι άρρωστα :( Περαστικά σας!

Εγώ ξεκίνησα δουλειά κ είμαι έτοιμη για κατάθλιψη, δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι είναι μακριά μου τα μωράκια μου, είναι τόσο άδικο, μακάρι να είχαμε αρκετά κ να μη χρειαζόταν να φεύγω μακριά :( :(

Άρχισα ήδη κ μετράω μέρες για το Πάσχα το Άγιο!!!!!!!!!!!!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Και δε σας είπα και το ωραιότερο με το που πήγα στη δουλειά αρρώστησα, ευτυχώς κράτησε μόνο για λίγο κ τώρα είμαι καλά, τα μωρά ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα, αν κ μας τριγυρίζουν συνέχεια άρρωστοι, γιατί θα κάνουμε σε λίγες μέρες και το δεύτερο μας εμβόλιο. Μεγαλώνουν τα μικρά μου!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Και δε σας είπα και το ωραιότερο με το που πήγα στη δουλειά αρρώστησα, ευτυχώς κράτησε μόνο για λίγο κ τώρα είμαι καλά, τα μωρά ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα, αν κ μας τριγυρίζουν συνέχεια άρρωστοι, γιατί θα κάνουμε σε λίγες μέρες και το δεύτερο μας εμβόλιο. Μεγαλώνουν τα μικρά μου!

Καλησπέρα... σε χάσαμε!

Για την κατάθλιψη, μην ανησυχείς, όλες την έχουμε, είτε πάμε στη δουλειά είτε όχι.... υπομονή και Αγιος ο Θεός....

Ρώτησες για την άδεια για την εγχείρηση (υπενθυμίζω εγώ):P

Και είναι κοντά η Δευτέρα... καθαρή, καθαρή και λαμπερή... αστράφτει από τώρα :P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα μια απ'τα ίδια....παραλίγο να ξυπνήσω τα μωρά από τα γέλια :P:p:p:p
Να 'σαι καλά, βρε αγάπη, με έκανες και κατουρήθηκα στα γέλια και το είχα τόσο ανάγκη!!!!!!!!!!!

Γελάτε ε;;;;;;;;;; Θα σας δω λοιπόν τι ψάρια θα πιάσετε στον 3ο γύρο του παιχνιδιού!!!! Μην ανησυχείτε, δεν αργεί :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

:(:(:(

Καλησπέρα... σε χάσαμε!

Για την κατάθλιψη, μην ανησυχείς, όλες την έχουμε, είτε πάμε στη δουλειά είτε όχι.... υπομονή και Αγιος ο Θεός....

Ρώτησες για την άδεια για την εγχείρηση (υπενθυμίζω εγώ):P

Και είναι κοντά η Δευτέρα... καθαρή, καθαρή και λαμπερή... αστράφτει από τώρα :P:p:p:p

Ξέχασα να σας πω, πήγα στον γυναικολόγο για τεστ παπ μετά τον τοκετό, η τομή τέλεια λέει έκλεισε μια χαρά! Για την κήλη είπε ότι δεν είναι σίγουρος 100% κ ότι πρέπει να επανέλθω στα κιλά μου κ η κοιλιά μου επίσης κ μετά να το ξαναδούμε σε κανένα 3μηνο δηλαδή. Οπότε το αφήνω προσωρινά..

Δουλεύω ήδη μια ολόκληρη εβδομάδα κ ακόμα να το εμπεδώσω

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

καλησπερα!μολις σχολασα.περαστικα ρε κοριτσια στα μπεμπακια τα αρρωστα.

εγω εχω πολλες δουλειες αλλα δεν ξερω τι να πρωτοκλανω!!!!:P:p:p

χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!

γεια σου ρε twins!!!!

age.png

Και αφού έπιασα το θέμα του γυναικολόγου τον ρώτησα πότε ξανά 3 παιδί και μου είπε σε 4 μήνες αν θέλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν είναι πολύ νωρίς, εγώ ήξερα μετά το χρόνο:rolleyes::rolleyes:

Καλά εμείς πρώτα ο Θεός το σκεφτόμαστε για μετά από 2-3 χρόνια αλλά μου έκανε εντύπωση.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

γιουχου!!!!!!!!!!!!!!!

κλανησπερουδια καριτσια!!!

τι μου κλανετε? ολα κλανια?

ε, ενταξει το παρακλανα, αλλα ηταν τοοοοοσο αστειο!!! δε μπορεσα ν αντισταθω!!:P:p:p:p

εγω μολις επεστρεψα απο γυναικολογο οπου εκανα παπ επιτελους..

ολα οκ γενικως..

περαστικουλια στα υπεροχα αρρωστουλια διδυμακια..

33E7p2.png

agorakia μου...το θεμα του παιδικου ..ειναι ενα θεμα..

τον πρωτο χρονο τα μωρα/παιδακια ειναι συνεχως αρρωστα.μετα αποκτουν του κοσμου τ αντισωματα κ οκ..

μηπως να το ξανασκεφτοσουν για φετος διοτι ειναι πολυ μωρουλια ακομη..κ γεννηθηκαν κ ελαφρως προωρα..

ο παιδιατρος τι γνωμη εχει?

33E7p2.png

Κορίτσια, θα τα κλάνω πάνω μου από τα γέλια... δεν αντέχω!!!!!:P:p:p

Nufi, ολα καλά;

Και να μην ξεχνιόμαστε. Ασκηση gap fill:

Την Πέμπτη 3/3/2011, θα διεξαχθεί διδυμοσυνάντηση κορυφής, στο ________ και ώρα Ελλάδος _______ . Δεκτές διδυμομαμάδες, διδυμοτέκνα, διδυμοκοιλιές και όποιος άλλος προκύψει.

Παρακαλώ συμπληρώστε τα κενα...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

α!! καλο!!!

Την Πέμπτη 3/3/2011, θα διεξαχθεί διδυμοσυνάντηση κορυφής, στο __mall______ και ώρα Ελλάδος __14:30_____ . Δεκτές διδυμομαμάδες, διδυμοτέκνα, διδυμοκοιλιές και όποιος άλλος προκύψει.

ο,τι θελουμε βαζουμε κ μετα θα δουμε πως θα τα βολεψουμε υποθετω ε?:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...