Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Geiaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................Τι κάνετε?

Εμείς το απόγευμα πάμε παιδίατρο γιατί έχουμε πολύ βήχα ξερό και κλείνει και η φωνή μας που και που. Να δουμε τι θα μας πει. Από το τηλ. μας είπε ίσως να κάνουν λαρυγγίτιδα. Αλλά καλύτερη διάγνωση το απόγευμα από κοντά .

Περαστικουλια σε ολα τα μωρακια!!!!

Εμεις ευτυχως ειμαστε καλα,βεβαια συνεχιζουμε τα εισπνεομενα.Μονο ο Τασος μου ειναι χαλια....εφτασε 40,1 ο πυρετος του χτες.Πηγαμε παιδιατρο σημερα κ μας ειπε φαρυγγοαμυγδαλιτιδα.Αντιβιωση κ προσευχη!!!Ξεκινησε ο πυρετος την Παρασκευη κ τον ξεκινησα απο μονη μου αντιβιωση,ευτυχως ο παιδιατρος μου εδωσε την ιδια.Σημερα δεν εκανε ολη μερα,αλλα θα δειξει....

Το σαββατο βαφτιζομαστε,το υπενθυμιζω αν θελετε να ερθετε!!!!

Αλλα νομιζω βαφτιζει κ καποια αλλη τα ζουζουνια της?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Περαστικουλια σε ολα τα μωρακια!!!!

Εμεις ευτυχως ειμαστε καλα,βεβαια συνεχιζουμε τα εισπνεομενα.Μονο ο Τασος μου ειναι χαλια....εφτασε 40,1 ο πυρετος του χτες.Πηγαμε παιδιατρο σημερα κ μας ειπε φαρυγγοαμυγδαλιτιδα.Αντιβιωση κ προσευχη!!!Ξεκινησε ο πυρετος την Παρασκευη κ τον ξεκινησα απο μονη μου αντιβιωση,ευτυχως ο παιδιατρος μου εδωσε την ιδια.Σημερα δεν εκανε ολη μερα,αλλα θα δειξει....

Το σαββατο βαφτιζομαστε,το υπενθυμιζω αν θελετε να ερθετε!!!!

Αλλα νομιζω βαφτιζει κ καποια αλλη τα ζουζουνια της?????

Πω πω κι εσείς από το ένα στο αλλο σας πάει. Ελπίζω γρήγορα να γίνετε καλά και να είναι όλα περαστικά. Να γίνει και η βάφτιση με το καλό και όλα να πάνε καλά. Κουράγιο................

Καλησπέρα!

Θα μου παρει λίγη ώρα να διαβάσω τα καθέκαστα του σου-κου, το οποίο και θα κλάνω ευθύς.

Προς το παρόν, να πω ότι οι νύχτες μας είναι εφιαλτικές και η ψυχολογία στο ναδιρ.

Πέρα από αυτά, σήμερα κάναμε εμβόλιο και μας είδε ο γιατρός. Ειχα πάρει και μια τρομάρα γιατί έκανε και η μπεμπα μια δερματίτιδα... σαν και αυτές που περιέγραφαν τα κορίτσια πριν μερικές μέρες.....:(

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε χρυσουλάκια μου;

Εμείς... χάλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το βράδυ πυρετούλι ο μεγάλος (38.2), ελάχιστα έπεσε από το απόγευμα και επανήλθε μετά και μπούκωμα τρελό και οι δύο. Σήμερα δεν πήγαμε παιδικό (εννοείται), πυρετό δεν έχουμε αλλά η μύξα πάει σύννεφο!!!!!!!!

Το φαγητό μας γίνεται κάθε μέρα και χειρότερο, ως εμπειρία, αδύνατον να φάνε. Έβαλα και κοτόπουλο, αλλά δεν!

Έχω απελπιστεί. Είχαμε προγραμματίσει να μείνει ο άντρας μου αύριο, για να γυρίσω στη δουλειά αλλά αυτό το σενάριο φαντάζει αδύνατο! Πώς θα κουμουντάρει δύο αντάρτες που δεν τρώνε χορτό-κοτόσουπα;;;;;;;;;;;;; Και κλαίνε από την πρώτη κουταλιά μέχρι εκείνη που αποφασίζω να είναι η τελευταία;

Υπό αυτές τις συνθήκες, πήρα πριν λίγο (δηλαδή τελευταία στιγμή) στη δουλειά και ζήτησα άδεια και αυτή την εβδομάδα (κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ, διότι με ρώτησαν τρεις φορές μέσα στον μήνα πότε θα επιστρέψω σίγουρα).

Αισθάνομαι πιο άσχημα μπερδεμένη από κάθε άλλη φορά... Μήπως τελικά δεν πρέπει να πάνε παιδικό; Κι αν ξαναρρωστήσουν (που είναι και το πιο πιθανό), ποιός θα μείνει στο σπίτι; Αν τώρα είχα κανονίσει κυρία, με το μπουκωματάκι θα τους πάλευε, στον παιδικό δεν γίνεται γιατί μπορεί να κολλήσουν και τα άλλα παιδάκια...

Τι θα κάνω, Χριστέ μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Καλησπέρα!

Θα μου παρει λίγη ώρα να διαβάσω τα καθέκαστα του σου-κου, το οποίο και θα κλάνω ευθύς.

Προς το παρόν, να πω ότι οι νύχτες μας είναι εφιαλτικές και η ψυχολογία στο ναδιρ.

Πέρα από αυτά, σήμερα κάναμε εμβόλιο και μας είδε ο γιατρός. Ειχα πάρει και μια τρομάρα γιατί έκανε και η μπεμπα μια δερματίτιδα... σαν και αυτές που περιέγραφαν τα κορίτσια πριν μερικές μέρες.....:(

Να 'σαι καλά, βρε αγάπη, με έκανες και κατουρήθηκα στα γέλια και το είχα τόσο ανάγκη!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Καλησπέρα!

Εννοείται ότι γέλασα με αυτό και όχι με τα υπόλοιπα.................!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε χρυσουλάκια μου;

Εμείς... χάλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το βράδυ πυρετούλι ο μεγάλος (38.2), ελάχιστα έπεσε από το απόγευμα και επανήλθε μετά και μπούκωμα τρελό και οι δύο. Σήμερα δεν πήγαμε παιδικό (εννοείται), πυρετό δεν έχουμε αλλά η μύξα πάει σύννεφο!!!!!!!!

Το φαγητό μας γίνεται κάθε μέρα και χειρότερο, ως εμπειρία, αδύνατον να φάνε. Έβαλα και κοτόπουλο, αλλά δεν!

Έχω απελπιστεί. Είχαμε προγραμματίσει να μείνει ο άντρας μου αύριο, για να γυρίσω στη δουλειά αλλά αυτό το σενάριο φαντάζει αδύνατο! Πώς θα κουμουντάρει δύο αντάρτες που δεν τρώνε χορτό-κοτόσουπα;;;;;;;;;;;;; Και κλαίνε από την πρώτη κουταλιά μέχρι εκείνη που αποφασίζω να είναι η τελευταία;

Υπό αυτές τις συνθήκες, πήρα πριν λίγο (δηλαδή τελευταία στιγμή) στη δουλειά και ζήτησα άδεια και αυτή την εβδομάδα (κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ, διότι με ρώτησαν τρεις φορές μέσα στον μήνα πότε θα επιστρέψω σίγουρα).

Αισθάνομαι πιο άσχημα μπερδεμένη από κάθε άλλη φορά... Μήπως τελικά δεν πρέπει να πάνε παιδικό; Κι αν ξαναρρωστήσουν (που είναι και το πιο πιθανό), ποιός θα μείνει στο σπίτι; Αν τώρα είχα κανονίσει κυρία, με το μπουκωματάκι θα τους πάλευε, στον παιδικό δεν γίνεται γιατί μπορεί να κολλήσουν και τα άλλα παιδάκια...

Τι θα κάνω, Χριστέ μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αλλά και αυτό δεν πάει πίσω :)

rPPrp3.png

Αφήστε που έχουμε και εμβόλιο μέσα στην εβδομάδα και αγωνιώ, μην και το χάσουμε, αν δεν συνέλθουμε άμεσα!!!!!!!!!!!!

Ε και να το χάσετε βρε δεν πειράζει . Θα πάει λίγο πίσω. Αρκεί να αναρρώσουν τα AGORAKIA.

Εμείς το απόγευμα θα πάμε παιδίατρο να μας δει. όχι για εμβόλιο.

Συγγνωμη για την αργοπορία... ταισμα!!!:P

Πολλές εξελίξεις!

Κατ' αρχην περαστικά σε ολες.

Agorakia, το θεμα ειναι οντως σοβαρο. Οι μηνες Φεβρουαριος- Μαρτιος ειναι οι χειροτεροι και καλό ειναι να μην τους πας... χμ... θα το ξανασυζητησουμε....

Για το φαγητο... ωωωω... εχω πολλές ιδεες, τις οποίες και θα σου πω.

Welcome back Maraki και να σου ζησουν.

Θελω να γραψω κι αλλα, μα δεν θυμάμαι τι ηθελα να πω γιατι μόλις με δαγκωσε ο κουκης....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

KΚαλησπέρα κοριτσάρες!!

Σήμερα είμαστε λίγο καλύτερα αλλά έχουμε ξεπρογραμματιστεί τελείως... και με τα φαγητά, μιας και ο γιατρός είπε να μην τους πιέζω και καλύτερα να παίρνουν πιό πολλά υγρά αλλά και με τον βραδυνό μας ύπνο ο οποίος μας θυμίζει τις παλιές κουραστικές εποχές που κοιμόμασταν γύρω στις 12-1.00.

Αντιβίωση πήραμε μόνο για 3 μέρες...το μπούκωμα καλά κρατεί και ο Κοσμάς έχει αρχίσει και ξαναβρίσκει την φωνούλα του!!!

Και το πιό ωραίο νέο...... Σήμερα ξεκίνησα διατροφή...όχι αυστηρή βέβαια λόγω του θηλασμού αλλά αρκετά χορταστική και με κανονικά φαγητά..όχι διαιτητικά. Οι μερίδες σαφώς μικρότερες :(

Έπρεπε γιατί στην βάφτιση θα έπρεπε να ψάχνω ρούχα για φαλαινομανούλες :oops:

RKdwp3.png

Να 'σαι καλά, βρε αγάπη, με έκανες και κατουρήθηκα στα γέλια και το είχα τόσο ανάγκη!!!!!!!!!!!

χαχαχα μια απ'τα ίδια....παραλίγο να ξυπνήσω τα μωρά από τα γέλια :P:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...