Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσάκια τι κάνετε; Έχω καιρό να μπω! Ήρθα να σας πω ότι χθες στον υπέρηχο είδαμε ότι έχουμε δύο αγοράκια! Ελπίζω να μην είναι πολύ πιο δύσκολο να μεγαλώνεις δίδυμα αγόρια, γιατί όλοι όσοι το ακούνε μου λένε:Καλό κουράγιο! Αλλά εγώ χαίρομαι και τα αγαπάω πολύ από την κοιλιά ακόμα....:-)) Βλέπω κάποια κορίτσια που έχουν δίδυμα αγοράκια! Τι με συμβουλεύτετε; A! Nα μας ζήσουν και τα νέα διδυμομέλη!

UAQCp2.png

Διαφημίσεις

Marakikon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους, βρε κουκλίτσα μου!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας ανησύχησες και δεν θα σου κρύψω πως η τελευταία μου ελπίδα ήταν ότι θα μπεις μια μέρα και θα μας πεις "γέννησα"!

κι αυτό έκανες!

Πόση χαρά μου έδωσες, έκλαψα από συγκίνηση :)

rPPrp3.png

Κορίτσια μου, τα μικρά μου σήμερα ψιλοέφαγαν κοτοπουλάκι!

Ωστόσο, από χθες έχουμε καταρροή που σήμερα ενισχύθηκε και πριν 1/2 ώρα ο μεγάλος χτύπησε ένα 38.3!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα έχω κάνει πάνω μου, πρώτη φορά κάνει σήμερα πυρετό το παιδί μου!

Πήρε ντεπονάκι και τώρα κοιμάται στην αγκαλιά του μπαμπά (που είχε τη φαεινή ιδέα να τους κάνει βόλτα με το καρότσι σήμερα με το ψοφόκρυο και κόντεψα να τον σκοτώσω όταν μου είπε την σκέψη του - στη σκέψη έμεινε!!!!!!!!!!)

Maraki, πες μας γρήγορα ΟΛΑ τα νέα σας!!!!!

Εγώ επιστρέφω στη δουλειά την Τρίτη και έχω πελαγώσει. Με τον παιδικό καλά, σχεδόν ικανοποιητικά, αλλά ακόμη δεν τους έχω αφήσει μόνους εκεί, θα το επιχειρήσω αύριο (σνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιφ). Μέχρι τώρα καθόμαστε λίγο και παίζουμε και τρώμε εκεί το φρούτο μας, την Παρασκευή κοιμηθήκαμε κιόλας!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε; Έχω καιρό να μπω! Ήρθα να σας πω ότι χθες στον υπέρηχο είδαμε ότι έχουμε δύο αγοράκια! Ελπίζω να μην είναι πολύ πιο δύσκολο να μεγαλώνεις δίδυμα αγόρια, γιατί όλοι όσοι το ακούνε μου λένε:Καλό κουράγιο! Αλλά εγώ χαίρομαι και τα αγαπάω πολύ από την κοιλιά ακόμα....) Βλέπω κάποια κορίτσια που έχουν δίδυμα αγοράκια! Τι με συμβουλεύτετε; A! Nα μας ζήσουν και τα νέα διδυμομέλη!

UAQCp2.png

Καλησπέρα δελφινοκόριτσα!!!!

Εμείς ακόμα αρρωστούλια είμαστε αλλά λίίίίίίγο καλύτερα. Βέβαια καταναλώνουμε 2 κουτιά ανταλλακτικά otrisalin για το ρουφηχτήρι, την μέρα!!! Να ενισχύσουμε λίγο και τα φαρμακεία της Ρόδου βρε αδερφέ :)

Nani τα συγχαρητήριά μου για τα αγοράκια σου!!! Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα δυο αντράκια πάντως!!! Άσε που τα αγοράκια έχουν αδυναμία στην μαμά και συνέχεια μου κάνουν αγκαλίτσες και μου δίνουν σαλιοφιλάκια :D :D Όσο για το αν θα σε ταλαιπωρήσουν...αυτό είναι στο παιδί και όχι στο φύλο του παιδιού!!! Ε, εντάξει τώρα αν εννοούν όταν μεγαλώσουν ότι δεν θα σε βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού ... τι να πω.... Πάντως κι εγώ ως κορίτσι...δεν βοηθούσα την μαμά μου ... χιχιχιχιιχι!!

RKdwp3.png

Jasminaki, περαστικούλια, βρε κοριτσάκι μου!

Giota, και σε εσάς, κουκλίτσα μου!

Καλή ανάρρωση σε όλα τα νινάκια, Χριστούλη μου!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε κοριτσάκι μου!! Περαστικά σας κι εσάς!! Μήπως ευθύνεται κανένα δοντάκι για τον πυρετό του μικρούλη??

RKdwp3.png

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια! Έτσι είναι όπως τα λές! Κι εγώ χαίρομαι πολύ, αλλά τελευταία το ακούω συνέχεια και με εκνευρίζει...να τα χαίρεσαι τα αντράκια σου!!!

UAQCp2.png

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια! Έτσι είναι όπως τα λές! Κι εγώ χαίρομαι πολύ, αλλά τελευταία το ακούω συνέχεια και με εκνευρίζει...να τα χαίρεσαι τα αντράκια σου!!!

Σε ευχαριστώ!! Κι εσύ μην ακούς κανέναν!! Όποιος σου ξαναπει τίποτα να λες...γερά να είναι και ας με παιδέψουν όσο θέλουν!!!

RKdwp3.png

Καλημερα σε ολες κοριτσακια μου! Μολις τελειωσα το πρωινο ταισμα των ζουζουνιων μου, εφτιαξα καφεδακι και αρχιζω σε λιγο το φαγητακι μου! Δυστυχως ταισμα με μπιμπερο, ο θηλασμος δε μου βγηκε παρολες τις προσπαθειες που εκανα! Καταρχην ευχομαι μεσα απο την καρδια μου περαστικα σε ολα τα μωρακια μας, να γινουν γρηγορα καλα και να ηρεμησουν και οι μανουλες τους! Jasminaki μου οτι περασες εσυ στον τοκετο το περασα κι εγω. Μια μερα πριν βγουμε ο αντρουλης μου 39 πυρετο! Βγηκαμε απο το μαιευτηριο ηρθαμε σπιτι και μεσα σε μια ωρα μαζεψα οτι βρηκα μπροστα μου απο τα πραγματα των παιδιων και με τις πυτζαμες οπως ημουνα πηγα στην πεθερα μου και εμεινα 17 μερες! Πριν απο 5 μερες ηρθαμε σπιτακι μας και κυκλοφορουμε στο παιδικο δωματιο με τις μασκες! Τραυματικη εμπειρια, εκτος αυτου επρεπε να θερμομετρω τα μωρακια μου καθε 6 ωρες μην ειχανε κολλησει απο το μπαμπα τους τις προηγουμενες μερες! Κατα τα αλλα ο τοκετος ητανε η πιο ωραια εμπειρια! Σας αφηνω για λιγο γιατι κατι σα να ακουω απο το μεσα δωματιο! χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...