Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Jasminaki περαστικά γρήγορα στα Jasminakia. Είναι λίγο καλύτερα απ΄οτι είπες ε? Μπράβο. Αυτό είναι ευχάριστο. Άντε να γίνετε σύντομα καλα.

Πω πω πότε θα φιάξει λίγο ο καιρός μήπως και συνέλθουν όλα τα μωράκια. Κ εμείς μια χαρά είμασταν. Από χθες ο μπέμπης κι εμάς έχει καταρροή τρελή. Τρέχουν τα μάτια του η μύτη του................νερό.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, μικρές μου φίλες εκπέμπω σος!

Πρώτα βράζετε το κοτόπουλο και ξαφρίζετε και μετά προσθέτετε τα λαχανικά;

Χάθηκα διότι κάνουμε προσαρμογή στον παιδικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα μπω μόλις μπορέσω!

Φιλάκια!

rPPrp3.png

ΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙ!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ!!!

Μαρηηηηη μας ανησύχησες!!! Τέλος καλό όλα καλά όμως!! Πολύ χάρηκα!!! μπράβο μπράβο!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσάκια μου, μικρές μου φίλες εκπέμπω σος!

Πρώτα βράζετε το κοτόπουλο και ξαφρίζετε και μετά προσθέτετε τα λαχανικά;

Χάθηκα διότι κάνουμε προσαρμογή στον παιδικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα μπω μόλις μπορέσω!

Φιλάκια!

Φαντάζομαι πως έτσι είναι agorakia αν και δεν το έχω κάνει ακόμα αλλά δε νομίζω να γίνεται διαφορετικά...Καμιά άλλη πιο έμπειρη εδώ?????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια σας!

maraki τι χαρα μας εδωσες!μπραβο σας!να ζησετε και να ειστε παντα γεροι και χαρουμενοι ολοι σας.

agorakia αν και μαλλον ειναι πολυ αργα τωρα που μπηκα αλλα πρωτα το ξαφριζουμε και μετα τα λαχανικα.πως τα πατε με τον παιδικο?η δουλεια?

jas αντεχεις ακομα?κοιμασαι καθολου?τουλαχιστον να εχουν γρηγορη αναρρωση τα ζουζουνια μας.και η μικρη μου ανησυχησε πολυ για τον κοσμα και ηθελε να τον παρει τηλεφωνο αλλα δεν ξερει να μιλησει και δεν την αφησα!

γιωτα εχεις και ραμματα?οταν μπορεσεις πες μας τι ακριβως εκανες.που το βρηκες τοσο λιπος?για την βαπτιση θα εισαι ενταξει?δεν πιστευω να πονας ακομη?

age.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα αλήθεια Witch..ανησύχησε η νυφούλα μου?? :) :) Πάντως και να έπαιρνε τηλέφωνο θα δυσκολευόταν να της μιλήσει αφού δεν του έβγαινε του κακόμοιρου φωνή από την λαρυγγίτιδα. Σήμερα άρχισε να επανέρχεται η φωνούλα του και στρίγγλιζε συνέχεια...μάλλον έκανε δοκιμές ;)

Agorakia περιμένουμε να μας πεις τα νέα για τον παιδικό ... τα μικρά πώς το πήρανε?

RKdwp3.png

Για την σούπα κι εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί ακόμα είμαστε στο μοσχάρι. Αυτό όμως κάνουμε...βράσιμο, σούρωμα και μισή ώρα πριν βάζω τα λαχανικά! Λογικά το ίδιο θα γίνεται και με το κοτόπουλο..

RKdwp3.png

Είναι καμιά μέσα? Για πείτε μου ρε κορίτσια εκτός από γκρίνια πως μπορούμε να καταλάβουμε για τα ουλάκια ότι έχουν πρηστεί. Πολύ γκρίνια η μικρή μου ρε σεις...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

για βαλε το δικο σου δαχτυλο λυγισμενο στο στομα και αν το τρωνε με μανια σε συνδυασμο με τη γκρινια ειναι σιγουρα δοντακια.εγω παντως και που τα κοιτουσα και μου ελεγαν οτι ειναι πρησμενα δεν το καταλαβαινα.

age.png

Διαφημίσεις

Nunu πολλά σαλάκια, χέρια μέσα και τα τρίβουνε με μανία πάνω στα ούλα ή όταν τους δίνεις κρίκους οδοντοφυΐας το τρίβουν με μανία. Επίσης μπορείς να δεις και τα ούλα τους που φαίνονται σαν να ασπρίζουν όταν είναι πολύ πρησμένα..

RKdwp3.png

marakikon συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποσο χαρηκα..!! αναρρωτιομασταν τι κανεις κ αν ολα πηγαν καλα..

τελικα παρα τα προβλαηματα πηρες ολο το χρονο κ γεννησες κ μεγαλα μωρακια!!!να σας ζησουν!

καληνυχτα δελφινοκοριτσα!!

33E7p2.png

κ λεω καληνυχτα απο τωρα διοτι ειμαι πτωμα κ λεω να πεσω σε καμια ωρα το πολυ..ταισμα αργοτερα με μισοκοιμισμενη μαμα κ παιδια επισης!

ο μικρος κοιμαται πολυ ανησυχα, γκρινιαζει μες τον υπνο του κ σηκωνομαικαθε λιγο να τον τσεκαρω, κ η σουρτουκω ξυπναει πλεον κατα τις 5!! ορεξατη κιολας για παιχνιδια..

κ νυσταζω πολυ..

33E7p2.png

Αχ βαχ!! πρέπει να μετονομαστούμε σε μέλλουσες και ήδη αϋπνες διδυμομανούλες μου φαίνεται!!!

Μετά τα λεγόμενα σας πείστικα, η μικρή μου έχει πρησμένα ούλα.....και σάλια έχει, και βάζει στο στόμα χέρια κ.λπ. και κυρίως είναι κάτασπρα. Αχ και ξανά βάχ!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...