Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εεεεεεε Γιώτα! δεν είχα δεί το μήνυμα σου!! Ταλαιπωρηθήκατε πολύ μωρέ αλλά πάει πέρασαν όλα τώρα!! Ποτέ ξανά!!

Όσο για την λίπο εγώ το καλοκαίρι δε θα ρθω για μπάνιο μαζί σου....μόνο αν λέμε ότι όλα τα μωρά είναι δικά μου!!:P:p

Καλώς δέχτηκες και την αδερφή σου!! Τα φιλιά μας οικογενειακώς!!!

Jas 'ηρθε ο παιδίατρος? πως το κατάλαβες για την λαρυγγίτιδα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Jasminaki περαστικούλια, μα δε μπορείς να φωνάξεις κάποιον για βοήθεια? πολύ με στεναχώρησε το μήνυμα σου. Εγώ πάντως έκανα λίγο μασαζάκι με ευκάλυπτο και σε μένα όταν κρύωσα. Και όσο για τη συνάντηση μη ζηλέυεις, σύντομα θα ξανάρθεις και θα βρεθούμε!!

Ωραία έχετε και αμαξάκι Twins, από Περιστέρι μεριά έχετε υπόψη σας? Για ώρα να υοθέσω μεσημεράκι κάπου στις 2μιση??? Για το μέρος θα πεί και η witch ιδέες? Θα εξαρτηθεί κιόλας αν θα έχουμε μωράκια μαζί μας.

Witch θα σε συνοδεύσουν τα witchakia??

Ήρθε πριν λίγο η μάνα μου αλλά επειδή εμένα βλέπουν όλη μέρα, τώρα που είναι αρρωστούλικα θέλουν μόνο εμένα. Μας τελείωσαν και τα εφόδια... ρ

RKdwp3.png

καλησπερα.

γιωτα τι ηταν αυτο που τραβηξατε?!το διαβασα και εμεινα.περαστικα σας και καλο κουραγιο τωρα μεχρι να αναπροσαρμοστειτε.εσυ πως εισαι?

nunuka αν δεν ειχα την δουλεια πριν θα τα εφερνα σιγουρα.τωρα θα δω.αν καταφερω να παρω καποιον μαζι μου να τα κρατησει για λιγο.βεβαια αν ειναι να βρεθουμε δυομιση ισως προλαβαινω να ερθω και αλλου αλλα θα μεινω για μιαμιση ωριτσα και μετα αποχωρηση.

ερωτηση προς nufi.καθε μερα στις δυο σχολας?για ενημερωσε μας για το προγραμμα σου.

εμεις εχουμε σχεδον δυο εβδομαδες που μας περασε η ιωση.

jas δηλαδη αλλο εχει ο ενας και αλλο ο αλλος?ποιος σε βοηθαει?θα φρικαρεις μονη σου.

age.png

γιωτα περαστικα κ παλι κ καλη ανασυγκροτηση, ανασυνταξη κ( ανανεωση για σενα!)

witchidio πεμπτη τελειωνω 2 κ τις υπολοιπες μερες 4 κ τεταρτο..

οποτε βολευει η πεμπτη..οπως κ να χει παντως 5μιση πρεπει να μαι σπιτι γιατι φευγει η κυρια..

πως το βλεπεις ,θα τα καταφερουμε να οργανωθουμε?

μωρε θεληση υπαρχει προφανως μεγαλη, αλλα τοσες τσουπρες μανες διδυμων ,που να βολεψουμε προγραμματα μωρων, δουλειας..

ελπιζω να κατσει παντως!!

33E7p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Η ζωή μας έγινε πιο δύσκολη μιας και ξεκινάμε το πρωί με ορό και ρούφηγμα μυξών, αντιβίωση, μάσκα Νο1, μάσκα Νο2, otrivin και όλα αυτά επί δύο συν σταγόνες για την λαρυγγίτιδα του Κοσμά!!!

Τουλάχιστον σήμερα είναι λίγο καλύτερα τα μικρά μου!!!

Witchaki έχουν και οι δύο ίωση ένα βήμα πριν την βρογχίτιδα και ο Κοσμάς έχει και λαρυγγίτιδα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Εμεις ευτυχως μπαινουμε σε μια σειρα παλι!!!!Ελπιζω να καταλαβουνε οτι πλεον ειμαστε στο σπιτι!!!!

Το απογευμα θα παω στο νοσοκομειο να μου κανει αλλαγη ο ιατρος κ απο αυριο θα μπορω να κανω μπανιο κανονικα!Την ερχομενη Παρασκευη θα παω να μου κοψουν τα ραμματα αλλα τον κορσε θα τον φοραω για ενα μηνα......ευελπιστω να ειναι το επιθυμητο αποτελεσμα!!!!

Τα μικρουλακια μου μολις φαγανε φρουτοκρεμα κ ειναι σε μια φαση νιρβανας....με αυτο το βλεμμα της αγελαδας που δεν ξερεις αν κοιμουνται με ανοιχτα τα ματια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, ελπιζω να μη με ξεχασατε! Κοριτσακια μου εχω γινει πλεον και εγω μια διδυμομανουλα! Μετα τα οσα προβληματα επιτελους εχω και εγω δυο ζουζουνακια! Ηρθανε στις 31 Ιανουαριου, 3 ημερες νωριτερα απο τον προγραμματισμενο τοκετο, 36 εβδομαδων και 5 ημερων! Ο μπεμπης μας 3 κιλακια και η μπεμπουλα μας 2.300! Ητανε υπεροχη εμπειρια και ακομα πιο τελειο αυτο που ζω καθε μερα! Σε λιγο θα προσπαθησω να διαβασω ολα τα μηνυματα σας γιατι εχω καιρο να μπω, εκτος αυτου δε θυμομουνα και τον κωδικο μου να σας γραψω! Φιλακια σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια τους!

Maraki επιτέλους!!!!!!!!!!! Είχαμε ανησυχήσει για σένα!!!! Κοριτσάκι μου να σου ζήσουν τα μωράκια σου, καλότυχα και γερά να είναι!!! Έχεις βοήθεια καθόλου? Πώς τα πάς με τα μικρούλια? Πες μας όλα τα νέα σου μόλις μπορέσεις!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Αποτελεσματα θα δω σε ενα μηνα που θα βγαλω τον κορσε!!!!

Οτι ποναω ειναι αληθεια,αλλα υποφερτα!Και λιγοτερο απο την καισαρικη!

Αχ αλήθεια? Έχω δει πώς γίνεται η διαδικασία στο e! entertainment :confused::confused:

Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι το αναμενόμενο για εσένα!!!

RKdwp3.png

Κι εγω αυτο ελπιζω.....

Δεν ξερω ποια μεθοδο εχεις δει,εμενα την εκανε με vibro-libro ή τελοσπαντων καπως ετσι....δεν την εκανε με το χερι,αλλα με ενα σαν αναρροφητηρα που ρουφαει το περιττο λιπος.

Εντωμεταξυ πρωτα με ζωγραφισε με μαρκαδορο κ δεν περιμενα οτι εχω τοσο πολυ περιττο λιπος.....μεχρι κ τα πλαινα μου ζωγραφισε κ λιγο στη μεση.....ελπιζω να τα αφαιρεσε......αυριο θα βγαλω τον κορσε για λιγο να κανω ενα μπανακι κ ολο κ κατι θα φανει!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, ελπιζω να μη με ξεχασατε! Κοριτσακια μου εχω γινει πλεον και εγω μια διδυμομανουλα! Μετα τα οσα προβληματα επιτελους εχω και εγω δυο ζουζουνακια! Ηρθανε στις 31 Ιανουαριου, 3 ημερες νωριτερα απο τον προγραμματισμενο τοκετο, 36 εβδομαδων και 5 ημερων! Ο μπεμπης μας 3 κιλακια και η μπεμπουλα μας 2.300! Ητανε υπεροχη εμπειρια και ακομα πιο τελειο αυτο που ζω καθε μερα! Σε λιγο θα προσπαθησω να διαβασω ολα τα μηνυματα σας γιατι εχω καιρο να μπω, εκτος αυτου δε θυμομουνα και τον κωδικο μου να σας γραψω! Φιλακια σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια τους!

Καλημέρα. Μπράβο. Να σου ζήσουν τα μωράκια σου. Και πολύ καλό το βαρος τους. Συγχαρητήρια. Να είναι πάντα γερά και καλότυχα. Είδες? Μετά από τόσες δυσκολίες όλα ΤΕΛΕΙΑ. Περιμένουμε και φώτο ε?

Οι υπόλοιπες καλά? Γιώτα περαστικά στα μωρούλια και ποτέ ξανά τέτοια ταλαιπωρία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...