Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερουδια!!

περαστικα κ στο μαγισσακι!

αποστειρωση κ εμεις σταματησαμε μολις κλεισαμε τον 6ο κ αρχισαμε κρεμες.

μα, δεν εχει κ νοημα τοτε πια , αφου ολα τα βαζουν στο στομα..τι, θα αποστειρωνω κ τα χερια τους???τοινγκ!!

twins θα παμε μαζι στη συναντηση????

δεν εχω οχημα εγω..ειμαι μια πρωην σωφεραντζα κ νυν αχρηστη...!

πρεπει να ξαναρχισω το σπορ(ολοι με πρηζουν οτι θα μου χρειαστει με τα παιδια κτλ..), αλλα δε θελω...:roll:

33E7p2.png

Εμάς είπε ο γιατρός από τον 7ο να σταματήσουμε αποστείρωση. Εγώ όμως ρώτησα, η χαζή, την αδερφή μου αν την κόβουμε απότομα και μου λέει, όχι, όταν πέφτει πχ η πιπίλα κάτω την αποστειρώνουμε και μια φορά την μέρα τα μπιμπερό....και αυτό έπραξα, η χαζή, επαναλαμβάνω. Τώρα που ήρθε ο γιατρός τον ρώτησα και γελούσε ο άνθρωπος. Αποστείρωση τέλος, μου λέει, σημαίνει άντε για 2-3 μήνες να αποστειρώνεις 1 φορά την εβδομάδα....και γενικά απλά ξεπλένουμε με ζεστό νερό.... Αχ κι εγώ τσάμπα παιδευόμουν... :(

Κατά τ' άλλα ο Κοσμάκης μου σήμερα δεν μπορεί ούτε να κλάψει, ούτε να στριγγλίσει, ούτε να φωνάξει, γιατί απλούστατα έκλεισε η φωνή του....και πώς το λυπάμαι το κακόμοιρο που κλαίει και δεν τον ακούω και σφίγγεται...

Χάλια κι εγώ και δεν μπορώ να πάρω και φάρμακα....μια χαρά....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

jasmonius.. μη ζηλευεις..κατσε να βρεθουμε πρωτα..

εμεις ειμαστε ολες εδω κ τελικα εσυ που εισαι μακρια καταφερες κ εχεις παει ηδη σε συνανατηση..

πως ειστε?την παλευετε?

33E7p2.png

ωω..περαστικα σας μωρε....

κ εμενα μου χε πει η παιδιατρος για λιγο καιρο ομως, να αποστειρωνω τα μπουκαλια μια φορα τη βδομαδα.

το εκανα κ τωρα πλεον απλως τα πλενουμε καλα με ζεστο νερο κ προδερμ πιατων βεβαιως..

τον μαζεψα κ τον αποστειρωτη καποια στιγμη γιατι συνεχεια ελεγα "αντε μια τελευταια φορα.."

33E7p2.png

Διαφημίσεις

παω για κρεμουλα σε λιγο..

θα τα πουμε αργοτερα ομορφοκοριτσα διδυμοθεες καταφερτζουδες μανες!!!!

χρειαζομαστε κ λιγο ανεβασμα..νομιζω???!!:P

Πές κι άλλα, πες κι άλλα..... :D:D:D:D:D:D:D:D

Φάγαμε κρεμούλα (σχετικό αυτό) και επιστρέψαμε!!!

RKdwp3.png

χρονια πολλα nunakia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ειστε δυο νανακια,

ετσι που μεγαλωνετε, σας βλεπω γιγαντακια!!!

nunu τρελλο κοριτσι να τα χαιρεσαι!!!!!

ΩΩΩΩ Ευχαριστούμε!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας μανουλιτες!!!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για τον Τασο μου!!!!!

Και για τα περαστικα για τα διδυμα!!!!

Η Βαπτιση ακυρωθηκε κ την προγραμματισαμε για το Σαββατο 5 Μαρτιου στις 11 00.Αν δε φυγετε για 3μερο οι Αθηναιες θα χαρουμε να σας δουμε!!!!!

Στις 9 Φεβρουαριου στα γενεθλια του Τασου ο Χρηστος εκανε 38 πυρετο,την επομενη το μεσημερι εκανε 38,8 κ καλεσα τον παιδιατρο.Μας ειπε οτι εχουμε πυωδη αμυγδαλιτιδα κ ξεκινησαμε αντιβιωση.Την Κυριακη λοιπον 13/2 επαθε αναφυλαξια απο την αντιβιωση,φουντωσε ολοκληρος κ ειχε δυσπνοια.Πηγαμε στο Παιδων,μας κανανε κορτιζονες,ξεφουντωσαμε κ γυρισαμε σπιτι.Την Τριτη το πρωι ειχε απιστευτη γκρινια κ δυσπνοια.Τον πηρα κ πηγαμε στο Παιδων αλλα στο παραρτημα στη Συγγρου.Μου λενε εισαγωγη λογω βρογχιολιτιδας.Καναμε εισπνοες κ την Παρασκευη πηραμε εξιτηριο.Δεν προλαβα να φυγω απ το νοσοκομειο κ με παιρνει η πεθερα μου που κρατουσε τον Θανο κ μου λεει δεν ειναι καλα,εχει δυσπνοια.Παω απ το σπιτι της τους παιρνω κ παω παλι στο νοσοκομειο.Εξιτηριο ο Χρηστος-εισαγωγη ο Θανος.Κατερρευσα...δεν αντεχα αλλο εκει μεσα να κοιμαμαι στην καρεκλα κ να εχω το αγχος μου με τα παιδια,αλλα τι να εκανα?????Παιρνει η πεθερα μου τον Χρηστο κ μενω με τον Θανο.Ηταν σε πιο ασχημη μορφη η βρογχιολιτιδα,του κανανε ενδοφλεβια κορτιζονη κ εισπνοες καθε 4 ωρες......ευτυχως πηραμε εξιτηριο την Παρασκευη.Συνεχιζουμε εισπνοες αλλα ειμαστε πολυ καλυτερα.Σημερα εκανα κ την λιποαναρροφηση!!!!Γυρισα στις 15 00 κ τωρα μπηκα να διαβασω τα νεα σας.Ηρθε κ η αδερφη μου απο το Λονδινο κ ειμαστε παρεουλα να με βοηθησει λιγο με τα διδυμα.Επειδη για 2-3 μερες δεν επιτρεπεται να σηκωνω βαρος........

Αυτα τα νεα μας.......οσο για τα διδυμα εχουν αποσυντονιστει με το προγραμμα του νοσοκομειου κ ξυπνανε το βραδυ καθε 2 ωρες......υπομονη ομως...ελπιζω να μπουμε γρηγορα σε σειρα!!!!!!

Θα μπω παλι αργοτερα.....συνεχεια σας σκεφτομουν κ σας ευχομαι ΠΟΤΕ να μην περασετε την πορτα του νοσοκομειου...ειναι πολυ ψυχοφορο!!!!!!

Σας φιλω ολες!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Jasminaki περαστικούλια, μα δε μπορείς να φωνάξεις κάποιον για βοήθεια? πολύ με στεναχώρησε το μήνυμα σου. Εγώ πάντως έκανα λίγο μασαζάκι με ευκάλυπτο και σε μένα όταν κρύωσα. Και όσο για τη συνάντηση μη ζηλέυεις, σύντομα θα ξανάρθεις και θα βρεθούμε!!

Ωραία έχετε και αμαξάκι Twins, από Περιστέρι μεριά έχετε υπόψη σας? Για ώρα να υοθέσω μεσημεράκι κάπου στις 2μιση??? Για το μέρος θα πεί και η witch ιδέες? Θα εξαρτηθεί κιόλας αν θα έχουμε μωράκια μαζί μας.

Witch θα σε συνοδεύσουν τα witchakia??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ κορίτσια...τι να σας πω....λαρυγγίτιδα ο μικρός... :(

Κι άλλο φάρμακο!!

Βρε Γιωτάκι μου τι πέρασες κι εσύ...περαστικούλια στα μικρά σου και ποτέ ξανά!!! Φαντάζομαι την κούρασή σου και την ψυχολογία σου!! Ευτυχώς όλα πέρασαν τώρα. Καλή ανάρρωση και σε εσένα με την επεμβασούλα σου και να επανέλθετε σιγά σιγά στο πρόγραμμά σας!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...