Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ταξιδάκι ακούω!! Glorr από ποια ηλικία επιτρέπεται το ταξίδι με αεροπλάνο??

Εγώ κορίτσια ετοιμάζω τα πράγματα για Αθήνα. Έχω γεμίσει ένα κρεβάτι ρόυχα και η ντουλάπα πάλι γεμάτη!! Δε ξέρω τι να πάρω και τι να κάνω...

Γεια σου Joy. Μάλλον παρανόησες. Δεν θα πάω εγώ ταξίδι. Εγώ δεν το κουνάω. Και τόσο μακριά κιόλας με τίποτα. Εσύ? Άντε πότε θα κατέβεις Αθήνα κι εσύ? Μετά θα ξαναφύγεις?:confused:

Διαφημίσεις

Ωx τα μπέδρεψα! Κατεβαίνω την Τρίτη. Μετά αν θα ξανα επιστρέψω είναι ακόμα ανοιχτό. Αν μπορώ με τα μωράκια και την παλεύω θα έρθω..Αλλιώς Αθήνα και θα περιμένω να κατέβει ο καλός μου τον άλλο Ιουνιο περίπου

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια μας πολλά!!:))

Ναι οι φωτογραφίες βγήκαν μια χαρά. Τα μωράκια μπορούν να ταξιδεύουν φτάνει την ώρα της απογείωσης που πιάνει ύψος το αεροπλάνο να τους δίνεις κάτι να πίνουν για να μην τους πονέσουν τα αυτάκια τους

Διαφημίσεις

Πάλι έχετε βγει όλες βόλτα ε;;;;;

Προσοχή έχει πολύ ζέστη!!!!!!!!!!!!!!! Και μακριά από το παγωτό!

Χρυσάκι, όταν με το καλό τελειώσουν όλα, θα δεις ότι θα τα θυμάσαι και θα είναι γλυκές αναμνήσεις... και εμένα που είναι και φρεσκότατη η πορεία μου στην εξωσωματική, όταν είδα αυτό το πρώτο υπερηχογράφημα.... αχ έλιωσα... καλά και τώρα λιώνω βέβαια!!!! Και νομίζω πως και όλες οι κοπέλες εδώ το ίδιο θα σου πούνε... ότι είναι μια γλυκιά μετάβαση!

το φαντάζομαι...να σαι καλά!!αααχχ να το ζήσω βρε κορίτσια....να το ζήσω!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

twins2010 εγώ σουτιέν είχα πάρει από το premaman και ανοίγουν μπροστά.

Δεν σας είπα Δευτέρα θα πάμε να βγάλουμε διαβατήριο στα μπεμπάκια και είχαμε πάει χτες για να βγάλουμε φωτογραφίες. Είχε πλάκα γιατί έπρεπε να κοιτάνε σε ευθεία τα μωρά, να φαίνονται τα πάντα κλπ και η φωτογράφος μας είχε φρικάρει:))

chryssaki το είχα πάθει και εγώ αυτό. Δηλαδή πριν ακόμα κάνω εξωσωματική έμπαινα στο φόρουμ και διάβαζα για τα δίδυμα, κοίταγα για διδυμοκαρότσια κλπ:)) Και τελικά επιβεβαιώθηκα!!:))) Στο εύχομαι με όλη μου την ψυχή!

ωωω αλήθεια...και λέω...τωρα τα κορίτσια θα μου πούν "ΆΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕς ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑ...ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ!" αλλά είναι ένα ενστικτο από τη στιγμή που αποφάσισα την εξωσωματική...ενα πολύ δυνατό ένστικτο!!!!!!

χρονια πολλά κούκλες για χθες!!!! να ζησετε να παίρνετε χαρές και μόνο!

Καλα βρε... έλειψα μιά μέρα και εξαφανιστήκατε;;;; Έλεγα ότι θα έχω εκατοντάδες μηνύματα να διαβάσω, αλλά όλες είσασταν έξω ε;;;;;;; Μακριά τα χέρια και τα κουτάλια από το παγωτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά και για χτες!!! Σε όλες, είτε είμαστε ήδη, είτε μέλλουσες, είτε στη διαδικασία :D

Εγώ έκανα κάτι ρεκόρ ταχυπαλμίας πάλι, οπότε πήρα την πρωτοβουλία και ξάπλωσα για 2 μέρες (εξ ου και με χάσατε για λίγο). Ποτέ δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ!

Σήμερα προς το παρόν δεν είχα προβλήματα, οπότε να 'μαι:-P

Το απόγευμα έχουμε ραντεβού με ενδοκρινολόγο και γυναικολόγο, οπότε θα έχω πολλά νεότερα. Και επειδή έχω πολλά να ρωτήσω αυτή τη φορά που μάλλον θα ενδιαφέρουν και πολλές, θα σας γράψω μετά τις περιπέτειές μου στους ζεστούς Αμπελόκηπους!!!!

Και κάποιος σας παρακαλώ να με αποτρέψει από το να φάω άλλο ένα μπολ φράουλες!!!!!!!!:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλα βρε... έλειψα μιά μέρα και εξαφανιστήκατε;;;; Έλεγα ότι θα έχω εκατοντάδες μηνύματα να διαβάσω, αλλά όλες είσασταν έξω ε;;;;;;; Μακριά τα χέρια και τα κουτάλια από το παγωτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά και για χτες!!! Σε όλες, είτε είμαστε ήδη, είτε μέλλουσες, είτε στη διαδικασία :D

Εγώ έκανα κάτι ρεκόρ ταχυπαλμίας πάλι, οπότε πήρα την πρωτοβουλία και ξάπλωσα για 2 μέρες (εξ ου και με χάσατε για λίγο). Ποτέ δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ!

Σήμερα προς το παρόν δεν είχα προβλήματα, οπότε να 'μαι:-P

Το απόγευμα έχουμε ραντεβού με ενδοκρινολόγο και γυναικολόγο, οπότε θα έχω πολλά νεότερα. Και επειδή έχω πολλά να ρωτήσω αυτή τη φορά που μάλλον θα ενδιαφέρουν και πολλές, θα σας γράψω μετά τις περιπέτειές μου στους ζεστούς Αμπελόκηπους!!!!

Και κάποιος σας παρακαλώ να με αποτρέψει από το να φάω άλλο ένα μπολ φράουλες!!!!!!!!:-P

Περιμένουμε νέα σου Twins. Μόλις γυρίσεις ενημέρωσέ μας. Να δούμε τι σου είπαν οι γιατρούληδες. Φράουλες ε? Καλή ιδέα....................

Κοριτσάκια τι κάνετε?

Τwins2010 περιμένουμε νέα από τους γιατρούς!

Εγώ βρε κορίτσια έχει όλη μέρα που αλλάζω τον ένα γιο που κάνει τα κακά σαν νεράκι και έχει λερώσει όλα του τα ρούχα, μέχρι και στον μπαμπά του έχει κάνει!!:)) Του άλλαξε το γάλα η γιατρός γιατί έβγαζε γουλιές. Μάλλον θα το αλλάξουμε πάλι.

Αχ αρχίσαμε και φοράμε τα κοντομάνικά μας και είναι μία τρέλα τα μωράκια με τα μπουτάκια έξω. Πήραμε και αντηλιακή και βγαίνουμε βολτούλες έξω αλλά όχι στον ήλιο.

Καλησπέρα και από μένα ! Και γώ βγήκα για δουλειές σήμερα και έσκασα από τη ζέστη. Αυριο πετάω και για Αθήνα!! άντε να κάνω Τετάρτη και τη β επιπέδου να σας πω και γω νέα!

Τέλειες η φράουλες αλλά τις αποφεύγω επειδή έχουν πολλές ορμόνες και καλά...βέβαια ποιο φρούτο δεν έχει! Εγώ λιγουρεύομαι και τα κεράσια!! Άρχισαν να βγαίνουν και αυτά!! μιαμ!!

Kαλησπερα σε ολες! Απουσιες πολλες το σκ...Εφτιαξε κ ο καιρουλης,λογικο.

Twin ελπιζω να εισαι καλυτερα με τις ταχυπαλμιες..Aν η ξεκουραση βοηθησε, κανε καταχρηση!!Ξαπλα κ χαλαραααα.....ζεν μαμα:D

Ax stellasss τι ωραια εικονα ηταν αυτη! Ζηλεψα..Οχι αυτη με τα κακακια, εκεινη με τα γυμνα μπρατσινια κ ποδαρινια κ οι βολτιτσες οι καλοκαιρινες!

Joy79 καλο ταξιδι αυριο!Απο που ερχεσαι αληθεια? Πλησιαζει κ ο β επιπεδου..Επιτελους θα βγει μια ακρη κ θα σαι ακοοομη πιο happy!

Α, κ χρονια πολλα σε ολες μας για χθες! Εγω πηρα δωρο (οπως κ σεις φανταζομαι) μερικες περιποιημενες κλωτσιτσες! Οτι καλυτερο :-P

33E7p2.png

Μετά από πολλή ώρα σας γράφω τα νέα μου. Επειδή έχω και μία πολυγραφία που με χαρακτηρίζει, τα χώρισα σε θέματα για να διαβάσετε αυτό που σας ενδιαφέρει πιο πολύ. Μου κάνει και εμένα καλό για να βάλω τη σκέψη μου σε τάξη... Προσδεθείτε παρακαλώ.....

α) Ζάχαρο: Από σήμερα λοιπόν έχω και επισήμως διαβητη κύησης και πήρα και το μηχανάκι μου. 6 μετρήσεις κάθε μέρα. Τα όρια για τις <90 νηστική και <130 φαγωμένη. Στα δίδυμα, το ζάκχαρο είναι πιο απρόβλεπτο γιατί το καθένα κάνει του κεφαλιού του (το σχόλιο είναι δικό μου). Δηλαδή ρουφάνε το καθένα όποτε θέλει και όσο θέλει. Άρα θέλει παρακολουθηση.

β) Ινσουλίνη: Η κορτιζόνη αυξάνει το ζάχαρο. Άρα, αν είναι ήδη επιβαρυμένο πέρνουμε και ινσουλίνη.... Τελικά δεν είναι και τόσο φοβερό όσο το είχα φανταστεί. Είναι δύο πενάκια (σαν και αυτά του puregon για όσες γνωρίζουν :)) και κάνουμε μερικές ενεσούλες την ημέρα. Με παρακολούθηση και αυτά.

γ) Κορτιζόνες: Μια που πήραμε το ΟΚ από την ενδοκρινολόγο για την ινσουλίνη ξενικάμε τις κορτιζόνες την παρασκευή. Είναι 3 διπλές δόσεις, όπως είχαν πει και άλλα κορίτσια πριν με ενεσούλα στον ποπο, τις εβδομάδες 27-29-31.

δ) Από πότε είμαστε ΟΚ για γέννα: Μετά από την 32 και με κορτιζόνες είμαστε ΟΚ, μπορούμε να γεννηθούμε χωρίς κίνδυνο αν κάτι μας τύχει. Ιδανικά βέβαια είναι τις εβδομάδες 36-37, που αυτό σε εμάς μεταφράζεται 12-23/7.

ε) Περίοδος "Rest": Τελικά δεν είναι περίοδος ακινησίας, απλά μέχρι και την 31 δεν θέλει φυσική άσκηση. Και δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι, απλά θέλει ήπιες κινήσεις και προσοχή.

στ) Πρήξιμο στα πόδια: Από εδώ και στο εξής πρήζονται τα ποδαράκια μας και καλό είναι να βάλουμε μαξιλαράκι για να σηκώνονται λίγο. Όχι όμως και να τα τεντώνουμε πάνω!

ζ) Κιλά & Δίαιτα: Τελικά τα ρυζογαλάκια είναι το καλύτερο αδυνατιστικό! Δεν πήρα ούτε ένα κιλό με τη δίαιτα! Γενικά στην εγκυμοσύνη προτείνουν 1.800 θερμίδες, αλλά στα δίδυμα πάει και μέχρι 2.200. Έχω και καινούρια διαιτούλα να ανεβάσω! Και οι δύο εξίσου καλές!

η) Ταχυπαλμίες: Όπως έχουμε συζητήσει και άλλες φορές (και μου έδωσε και η Όλγα κουράγιο :-)) τα δίδυμα δυσχεραίνουν την κατάσταση μας. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα θυρεοειδούς, και έχει γίνει υπερηχογράφημα και καρδιογράφημα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν συνεχίζονται αφόρητα, χορηγούν και κάποιο ήπιο ηρεμιστικό (το ξέρουν όσες πήραν utopar), αλλά προς το παρόν δεν παίρνουμε τίποτα.

θ) Υπερηχογράφημα: Σε αυτή τη φάση στο υπερηχογράφημα σημαντικό είναι τα μπεμπουλίξ να έχουν την ίδια υπερηχογραφική ηλικία, δηλάδη υπερηχογραφικά να μην απέχει το ένα παραπάνω από μία εβδομάδα με το άλλο. Μέχρι το προηγούμενο υπερηχογράφημα τα δικά μου είχαν διαφορά 2 μέρες, αλλά θα ξαναπάω την επόμενη εβδομάδα για να δω.

η)Θάλασσα (δεν μπορούσα να μην το ρωτήσω): Όταν είπα για θάλασσα όχι μόνο άκουσα ένα κατηγορηματικό όχι, αλλά μου είπε ότι τόση προσπάθεια έχεις κάνει, θέλεις τώρα να ρισκάρεις να γεννηθούν τα μωρά πρώωρα; Κάνε όσα μπάνια θες τον Αύγουστο. Κλάψ, εσεις που γεννήσατε πριν θα κάνετε τις βουτιές σας και εμείς θα βράζουμε.

Αυτά τα ολίγα. Μου έκανε καλό που τα έγραψα γιατί τώρα τα θυμάμαι. Συγγνώμη για το μακροσκελέστατο μήνυμα και τη φλυαρία. Πείτε και εσείς την άποψή σας.

Α... και δεν τα έγραψα για να φοβίσω κανένα :-P. Προς Θεού, εδώ δεν ανησυχούν οι γιατροί!!!!!! Σε κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικά και όλοι κάνουμε αυτό που μας λέει ο γιατρός μας...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...