Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πάντως η ΝΟΥΝΟΥ η μπισκοτόκρεμα πολύ βλακεία είναι. Σαν άχυρο. Πήρα ένα κουτί και δεν νομίζω να ξαναπάρω. Ας την φάνε τώρα για να μην το πετάξω και με΄τα θα δοκιμάσω άλλη. Εσείς ποια τρώτε?

Μπισκοτόκρεμα δεν τους έχω δώσει ακόμα, έχουμε επικεντρωθεί στη φαρινα. Τη μόνη μπισκοτόκρεμα που έχω δοκιμάσει είναι της μιλούπα, που είχε γεύση από... τίποτα.

Η Νουνου φαριν λακτέ καλή γεύση είχε, έμοιαζε με τη Γιώτης.

Κατά τα άλλα, εμείς τρώμε ένα ποτ-πουρί από τις διαφορες φαριν λακτέ με μία προτίμηση στη γιώτης γιατί τη βάζουμε και στο γάλα. Αλλά για το γεύμα κρέμας δεν κάνουμε διακρίσεις. Απλά προσπαθώ να μην τους δίνω συνεχώς την ίδια διότι τα τουινσάκια ότι συνηθίζουν το βαριούνται... δίδυμοι βλέπεις....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μπισκοτόκρεμα δεν τους έχω δώσει ακόμα, έχουμε επικεντρωθεί στη φαρινα. Τη μόνη μπισκοτόκρεμα που έχω δοκιμάσει είναι της μιλούπα, που είχε γεύση από... τίποτα.

Η Νουνου φαριν λακτέ καλή γεύση είχε, έμοιαζε με τη Γιώτης.

Κατά τα άλλα, εμείς τρώμε ένα ποτ-πουρί από τις διαφορες φαριν λακτέ με μία προτίμηση στη γιώτης γιατί τη βάζουμε και στο γάλα. Αλλά για το γεύμα κρέμας δεν κάνουμε διακρίσεις. Απλά προσπαθώ να μην τους δίνω συνεχώς την ίδια διότι τα τουινσάκια ότι συνηθίζουν το βαριούνται... δίδυμοι βλέπεις....

Εμας μας ειπε η παιδιατρος ενναλαξ μπισκοτοκρεμα, φαριν λακτε κ αυτη με τα δημητριακα. Αρχισα με την φαρινα της νεστλε (αηδια) κ τωρα νουνου μπισκοτοκρεμα (επισης ανοστη). Μετα δεν ξερω ποια να παρω. Μπερδευτηκα.

Εμας μας ειπε η παιδιατρος ενναλαξ μπισκοτοκρεμα, φαριν λακτε κ αυτη με τα δημητριακα. Αρχισα με την φαρινα της νεστλε (αηδια) κ τωρα νουνου μπισκοτοκρεμα (επισης ανοστη). Μετα δεν ξερω ποια να παρω. Μπερδευτηκα.

Η αλήθεια είναι ότι έχω παρει και εγώ νεστλέ μπισκοτόκρεμα και γιώτης φαριν λακτέ με μπισκότα, αλλά περιμένω να μου τελειώσουν κάποιες από τις άλλες που έχω... να μην έχω 100 κουτιά ανοιχτά.

Βασικα ειναι να βρεις κάτι που το τρωνε... τι σκεφτεσαι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λοιπόν, εμένα μόνο ο μεγάλος τρώει μπισκοτόκρεμα και του αρέσει η μιλούπα, διότι τη γιώτης τη βρήκε λίγο σβολιατή για τα γούστα του.

Πάω για σίδερο!

Παρακαλώ, διαβάστε την απορία μου περί βραδινού μπάνιου και απαντήστε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι έχω παρει και εγώ νεστλέ μπισκοτόκρεμα και γιώτης φαριν λακτέ με μπισκότα, αλλά περιμένω να μου τελειώσουν κάποιες από τις άλλες που έχω... να μην έχω 100 κουτιά ανοιχτά.

Βασικα ειναι να βρεις κάτι που το τρωνε... τι σκεφτεσαι;

Μα όλα τα τρώνε. Δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Τις φάγανε και τις δύο που πήρα. Χαχαχαχα...............................Θα δω τώρα δεν ξέρω Θα πάω σούπερ και θα διαλέξω.

πάω για κρεμοτάισμα και επιστρέφω.

Αγοράκια, για το μπάνιο ότι και να σου πω αποτυχία θα είναι... αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου θα ανοίγουμε μαζί το καφέ μπαρ... (καλή ιδέα)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια

ταισα εκανα μπανιο εβαλα για υπνο (καλα θα δουμε ποτε θα κοιμηθουν βεβαια..)

agorakia ταιζω κρεμα κατα τις 5μιση , κ μετα αμεσως μπανακι. καναμε πριν το φαγητο παλια ,αλλα καθοτι γινονται χαλια μετα την κρεμα κ αυτα κ τα φορμακια τους, το αλλαξαμε κ κανουμε μετα το μπανιο μας..

ακολουθει υπνος μεχρι τις 10 που τα μισοξυπναμε για το τελευταιο γαλα κ ξαναπεφτουν.

33E7p2.png

Φάγαμε και εμείς την κρέμα μας, ο μπέμπης δηλαδή. Η μπέμπα έφαγε νωρίτερα και κοιμάται. Σε λίγο ελπίζω να κοιμηθεί και ο μπεμπάκος. Nufi εσείς τι κρέμα τρώτε?

Διαφημίσεις

Glorr, για χάρη σου άνοιξα τη μπισκοτόκρεμα νεστλέ και τη δοκίμασα... είναι αλμυρή!!! Σαν κρακεράκια βουτηγμένα στο γάλα. Δεν μου άρεσε....

Άρα να μηντην πάρω. Χαχαχαχαχα.................Ωραία. Γλίτωσα από το ένα κουτί. Θα το έπαιρνα τζάμπα. Να σαι καλα βρε Twinsaki.

Άρα να μηντην πάρω. Χαχαχαχαχα.................Ωραία. Γλίτωσα από το ένα κουτί. Θα το έπαιρνα τζάμπα. Να σαι καλα βρε Twinsaki.

Και εγώ τώρα τη θα την κάνω; Νομίζω ότι όταν στον 9ο θα βάλουμε αυγό, θα τους τη βάζω μέσα. Αυγό με κρακεράκι. Και η πρώτη γκουρμεδια...

Τώρα μου μένει να δώ τη φαριν-μπισκότο Γιώτης. Αλλά αυτή θα την ανοίξω αύριο... δεν αντέχω άλλες δοκιμές σήμερα....:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και εγώ τώρα τη θα την κάνω; Νομίζω ότι όταν στον 9ο θα βάλουμε αυγό, θα τους τη βάζω μέσα. Αυγό με κρακεράκι. Και η πρώτη γκουρμεδια...

Τώρα μου μένει να δώ τη φαριν-μπισκότο Γιώτης. Αλλά αυτή θα την ανοίξω αύριο... δεν αντέχω άλλες δοκιμές σήμερα....:P

Περιμενω αποτελεσματα ε? να ξερω τι αγορες θα κανω..............:rolleyes:

επανηλθα!

εβρασα κοτοπουλακι για να κανω κοτοπιτα αυριο..το πρωι εβραζα κ το μοσχαρι των μωρων κ γενικως σημερα επεσε πολυ ξαφρισμα που μου τη σπαει απιστευτα,,!!!

κρεμουλα εμεις ακομη ρυζαλευρο βανιλια (νεστλε κ καμια φορα νουτριτσια η μικρη που ειναι πιο γλυκατζου)

μολις εδραιωθει η κρεατοχορτοσουπα μου χε πει η παιδ. να προχωρησουμε σε φαριν λακτε. τρωμε κρεας μια βδομαδα με επιτυχια, οποτε σε λιγες μερες θα ξεκινησουμε κ εμεις!

33E7p2.png

Μα που είστε όλες καλεεεεεεεέ!!!!

Εμείς κοιμίσαμε, φάγαμε και τώρα χαλαρώνουμεεεεεεε!!

Fntag συγχαρητήρια για τα μωράκια σου!!!

Βιολογικές κρέμες καθόλου δοκιμάσατε? Εγώ έλεγα να αρχίσω τους πειραματισμούς με ένα βιολογικό ρυζαλευράκι....αν δεν μου το φέρουν στο κεφάλι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...