Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γκκρρρ.. εγραφά και τα έχασα!

Κατ' αρχήν, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η witch και εγώ αναλαμβάνουμε να ανοίγουμε το καφενείο τις μικρές ώρες. Η υπογράφουσα μέχρι τις 04:30 και μετά αναλαμβάνει το μαγισσάκι!

Nunu, η καμπύλη έδειξε κάτι τρελες τιμές. Εν ολίγοις, οι τιμές μετά τη λήψη γλυκόζης είναι αρκετά χαμηλότερες από το ζάχαρο νηστείας. Τουτέστιν, εγώ τρώω γλυκά και το ζάχαρο πέφτει. Οπότε, πρέπει να τρώω περισσότερα:P. Σοβαρολογόντας πάντως, θα πάω από βδομάδα στη γιατρό να μου τα εξηγήσει.

fntag, συγχαρητηρια γα τα μωρα!!!! Μια χαρα ειναι. Οσο για τα επιπλα, πάρε ότι θελειε εσυ και ασε τους αλλους. Κατ' αρχην εχεις τόσα πραγματα να πάρεις που αν κάθεσαι και κανεις σύσκεψη για το καθένα, θα γεννήσεις και θα συζητας ακόμα για κρεβατια.

Αν γεννάς Ιουνιο, πες να ερθουν τα επιπλα το αργοτερο το Πασχα, ώστε να τα αερίσεις και να τακτοποιήσεις το δωμάτιο. Τελος Μαιου ειναι πολ΄λυ αργα. ακόμα και αν τα μπεμπε δεν ειναι βιαστικά.

Για μπανακι, εξαρταται από το παιδι. Στα δικά μου δεν άρεσε καθόλου ο νιπτηρας και τους εκανα εξ' αρχης στο μπανακι που με εχει σωσει! Αν αποφασισεις να πάρεις, να προσεξεις να ειναι για νεογεννητα.

Glorraki, τι θα κανεις με την κρεμα σημερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

εδω λεω τον πονο μου για το τι θα πρεπει να παρουμε απο πραγματα για τα παιδακια μας!!θελω να τα παρω ΟΛΑ!!αλλα δεν εχω σκοπο να δωσω και το ενα μου νεφρο για να τα παρω!!!

ειδες τη λίστα που εβαλα; για δες...

Πάντως, μετα τη β' επιπέδου ξεκινησαμε ολες τα ψωνια εντατικά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ειδες τη λίστα που εβαλα; για δες...

Πάντως, μετα τη β' επιπέδου ξεκινησαμε ολες τα ψωνια εντατικά.

Ποια λιστα?δεν την βρισκω!!εχεις δικιο για επιπλα καλο θα ειναι να τα εχουμε αρχες μαιου να αεριστουν!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Twins απο χθες ξεκινησαμε την ΝΟΥΝΟΥ την μπισκοτοκρεμα. Θα δω πως θα παει. Χθες την εφαγαν καλα. Β εβαια η μπεμπα εβγαλε μια ρουκετα το βραδυ που ηπιε το γαλα της κ ειχε κ κρεμα μεσα. Ισως δεν την ειχε χωνεψει καλα. Δεν ξερω.

Διαφημίσεις

εδω http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=873417&postcount=15080

ειναι ότι αγορασαμε εμεις πριν τη γεννα. Οτι αλλο θελεις, πες μου.

ποπο εχω πολυ διαβασμα!!πρεπει να παρω και τηλεφωνα σημερα για να δωτι πραγματακια θα μου δωσουν αλλες μανουλες να γλυτωσουμε κανενα εξοδο

εγω βρηκα μια λιστα με στοκ μαγαζια βρεφικα αν ειναι να την ανεβασω εδω!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Ο ντοκ παντως μου ειχε πωςαν ειχαν κάποια δυσανεξία στη φαριν λακτε, ας τους συνέχιζα και τη βανιλια, δεν υπάρχει προβλημα. Η μπισκοτοκρεμα δεν ειναι πιο βαρια από τη φαρινα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

STOCK HOUSE -ΠAIΔIKA POYXA

ALOUETTE: Φιλικών 58, Περιστέρι τηλ.: 210-5718014. Παιδικά ρούχα και αξεσουάρ ηλικίας από 0 - 16 ετών με έκπτωση 30% έως 50%.

CROCODILINO: Πειραιώς 91 και Kυθήρων 2, Πειραιάς, τηλ. 210-4839535. Παιδικά ρούχα και παπούτσια φετινής σεζόν, από τον 1ο μήνα μέχρι 14 ετών, με έκπτωση 30 - 40%, αλλά και περσινά μοντέλα σε προσφορά.

HPA: Tιτάνων 26, Eλληνικό τηλ.: 210- 9933109, Λ. Δημοκρατίας 246, Aγιοι Aνάργυροι τηλ.: 210-2388085. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν για ηλικίες 0-12 ετών με μεγάλες εκπτώσεις.

GRANT: Λεωνίδου 7 & Mπουμπουλίνας, Aγ. Δημήτριος, τηλ. 210-9756736, Πελασγίας 18 & Aγ. Πέτρου, Περιστέρι, τηλ. 210-5781283. Pούχα και παπούτσια της εταιρείας GRANT για παιδιά από 6 μηνών μέχρι 12 ετών στη μισή τιμή από την αρχική.

KITTEN: Kλεάρχου 89, Aγιος Δημήτριος τηλ.: 210-9711385. Pούχα από 0-5 ετών και προίκα μωρού σε έκπτωση που ξεκινά από 50%.

LAPIN HOUSE: Στυλιανού Γονατά 4, Περιστέρι τηλ.: 210-5706100. Pούχα και παπούτσια από 0-14 ετών με έκπτωση 30% και πάνω.

MARASIL: Λούβαρη 14, Περιστέρι τηλ.: 210- 5735440. Παιδικά ρούχα Mandarino, Marasil, Maui & Sons. Eκπτωση 50%.

MATOU FRANCE: Λ. Δημοκρατίας 8, Mελίσσια τηλ.: 210-8032463. Παιδικά ρούχα για ηλικίες από 3 μηνών έως 16 ετών με έκπτωση μέχρι και 70%.

MINI RAXEVSKY: Σφακίων 50, Περιστέρι, τηλ. 210-5907928. Mπεμπέ και παιδικά της περσινής κολεξιόν στη μισή τιμή, καθώς και μοντέλα παλαιότερων ετών σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.

ΜOYΓEP: Λ. Aθηνών 162, Περιστέρι τηλ.: 210-5719811. Παιδικά παπούτσια MOYΓEP, νούμερα 17 έως 40. H έκπτωση φτάνει έως και 50%.

PETIT ELEPHANT: Zηνοδώρου & Kαλλικλέους 2, Kολωνός τηλ.: 210-5146437. Παιδικά και μπεμπέ της τρέχουσας κολεξιόν σε τιμές πρατηρίου.

PORTOKALI: Λ. Iωνίας 225, Aγιος Eλευθέριος τηλ.: 210-2010107. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν για ηλικίες 0-16 με τιμές χαμηλότερες από την αρχική.

PRENATAL: Eλευθερίου Bενιζέλου 195, N. Σμύρνη τηλ.: 210-9349638. Παιδικά ρούχα Prenatal, Naf Naf, Chevignon για ηλικίες 0-12 με έκπτωση 40%. Προσφορές σε μπλουζάκια, παντελονάκια και φούστες με 3 ευρώ. Mαγιό από 2 έως 10 ευρώ.

ROCCOBAROCCO: Aγίου Nεκταρίου 5-7, Mοσχάτο τηλ.: 210- 9414522. Παιδικά ρούχα, παντελόνια, μπλούζες με έκπτωση μέχρι και 50%.

TRICOTEEN: 25ης Mαρτίου 43, Aργυρούπολη τηλ.: 210-9929935. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν. Eκπτωση 20-70%.

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

ποπο εχω πολυ διαβασμα!!πρεπει να παρω και τηλεφωνα σημερα για να δωτι πραγματακια θα μου δωσουν αλλες μανουλες να γλυτωσουμε κανενα εξοδο

εγω βρηκα μια λιστα με στοκ μαγαζια βρεφικα αν ειναι να την ανεβασω εδω!

Εννοείται και να την ανεβάσεις. Αυτά ψάχνουμε.

Η ταπεινή μου άποψη πάντως είναι μέχρι την 28η εβδομάδα καλό είναι να έχεις τελειώσει με τα πολλά ψώνια και τις ετοιμασίες, και να ετοιμάζεις το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου, αφ΄ενός γιατί θα βαρύνεις σημαντικά και αφ΄ετέρου γιατί πολλά διδυμάκια είναι βιαστικούτσικα... χωρίς άγχος όμως...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ο ντοκ παντως μου ειχε πωςαν ειχαν κάποια δυσανεξία στη φαριν λακτε, ας τους συνέχιζα και τη βανιλια, δεν υπάρχει προβλημα. Η μπισκοτοκρεμα δεν ειναι πιο βαρια από τη φαρινα;

Δεν ξερω τι να σου πω? εσυ που τις δοκιμασες οολες ποια ειναι η πιο ελαφρια?

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι να σου πω? εσυ που τις δοκιμασες οολες ποια ειναι η πιο ελαφρια?

Από τις φαρίν λακτέ; Η μιλούπα και η νουτρίτσια είναι πολύ αραιές και καλές για το ξενικημα (αν και κάπως γλυκές). Η Γιωτης είναι επίσης ελαφρια, αν και πολύ πηχτή (θέλει λιγότερη ποσότητα, οπότε και δεν γίνεται και πολύ γλυκια).

Η νεστλέ και η νουνου μου φάνηκαν οι πιο βαριές. Και το λέω και από προσωπική πειρά. Αν φάς μια μεριδούλα νεστλέ για πρωινό, θα πεινάσεις πάλι το μεσημέρι. Και αυτό το λένε τα 60 μου κιλά, πόσο μάλλον τα μωράκια...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εννοείται και να την ανεβάσεις. Αυτά ψάχνουμε.

Η ταπεινή μου άποψη πάντως είναι μέχρι την 28η εβδομάδα καλό είναι να έχεις τελειώσει με τα πολλά ψώνια και τις ετοιμασίες, και να ετοιμάζεις το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου, αφ΄ενός γιατί θα βαρύνεις σημαντικά και αφ΄ετέρου γιατί πολλά διδυμάκια είναι βιαστικούτσικα... χωρίς άγχος όμως...

σιγουρα θα εχω τελειωσε ή τουλαχιστον θα τα εχω παραγγειλει!!απλα πρεπει να παω και απο jumbo γιατι βλεπω βαση της λιστας σου οτι ειχες παρει αρκετα πραγματακια απο εκει!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

σιγουρα θα εχω τελειωσε ή τουλαχιστον θα τα εχω παραγγειλει!!απλα πρεπει να παω και απο jumbo γιατι βλεπω βαση της λιστας σου οτι ειχες παρει αρκετα πραγματακια απο εκει!

Ετυχε να ειναι από εκει, σιγουρα υπαρχουν και αλλού.

Α... τελευταια συμβουλη που τη λένε και τα αλλα κοριτσια: μην πάρεις πολλά μπιμπερο, μόνο λίγα για αρχή, διότι αν τα καταφέρεις καλά με το θηλασμό θα σου είναι άχρηστα και κατά δεύτερον, αν δεν αρέσουν στα παιδιά σου θα αναγκαστείς να παίρνεις συνεχώς άλλα. Ετσι κατέληξε το τουινσάκι με 45 μπιμπερό και δεν ξέρει τώρα τι να τα κάνει...(δεν κάνω πλάκα, έκατσα και τα μέτρησα):mrgreen:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Από τις φαρίν λακτέ; Η μιλούπα και η νουτρίτσια είναι πολύ αραιές και καλές για το ξενικημα (αν και κάπως γλυκές). Η Γιωτης είναι επίσης ελαφρια, αν και πολύ πηχτή (θέλει λιγότερη ποσότητα, οπότε και δεν γίνεται και πολύ γλυκια).

Η νεστλέ και η νουνου μου φάνηκαν οι πιο βαριές. Και το λέω και από προσωπική πειρά. Αν φάς μια μεριδούλα νεστλέ για πρωινό, θα πεινάσεις πάλι το μεσημέρι. Και αυτό το λένε τα 60 μου κιλά, πόσο μάλλον τα μωράκια...

Πάντως η ΝΟΥΝΟΥ η μπισκοτόκρεμα πολύ βλακεία είναι. Σαν άχυρο. Πήρα ένα κουτί και δεν νομίζω να ξαναπάρω. Ας την φάνε τώρα για να μην το πετάξω και με΄τα θα δοκιμάσω άλλη. Εσείς ποια τρώτε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...