Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλή ξεκουραση ελπίζω χωρίς απρόοπτα.....

Είναι ιχθύς και δεν τρώει ψάρια;;;; Καμια γαριδούλα τουλάχιστον;

Αχ ναι... θελουμε φωτο και από τα πεσιματα και από τα σαλιόφιλα!:P

Πλάκα κάνεις..... ναι, ιχθύς είναι!!! :confused::confused::confused: Μην μου πεις ότι οι ιχθύς δεν τρώνε ψάρια??? Μπα, ούτε γαρίδες...μόνο μέσα στο special τηγανιτό ρύζι από το κινέζικο θα τις φάει :tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω φαντάζομαι. Και εμείς αυτά τραβάμε.... Σήμερα παράδειγμα...δεν κάτσανε καθόλου κάτω τα μικρά. Μια ο ένας μια ο άλλος. Και να φανταστείς ότι έβαλα πάρκο στο σαλόνι για να τα βάζουν μέσα. Καλά οι μεγάλοι....εδώ και τα μικρά παιδιά θέλαν να τα σηκώνουν και ενώ έλεγα ΟΧΙ αυστηρά...οι γονείς τους για να μην τα δυσαρεστήσουν τους τα έδιναν. Φταίω εγώ να μην αφήνω πλέον ούτε τους μεγαλους??? :evil::evil::evil: Ουφ νευρίασα πάλι :tongue:

Ναι, ναι, ακριβώς αυτό. Το θέμα είναι ότι τώρα τα μικρά συνήθισαν. Και το χειρότερο είναι το βραδυνο ξύπνημα. Δηλαδή σε αυτο το θέμα κάνουμε βήματα προς τα πίσω... Φοβάμαι να κοιμηθώ το βράδυ γιατί ξέρω ότι θα ξυπνήσω πολλές φορές και δεν θα ξανακοιμηθώ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αυτό είναι καλό να ξυπνάνε; Είχα καλοσυνηθίσει κιόλας που κοιμόμουν και ξαφνικά επιστρέψαμε στις παλιές μέρες του καλοκαιριού.... Και όχι τίποτε άλλο, με πιάνει και ένας πανικός και τρέχω... έχω χτυπήσει άπειρες φορές σε πόρτες, σε γωνίες, σε πόμολα...

Εντάξει, δεν λέω, γκρινιάζω τώρα και δεν πρέπει. Ο καλός μου λέει ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά και γίνεται αυτό.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αν και δεν είναι αστείο φαντάζομαι την σκηνή και με έχουν πιάσει γέλια!! Sorry twins μου!!

Ευτυχώς εγω κοιμάμαι δίπλα τους κ δεν χρειάζεται να πανικοβαλομαι και να τρέχω!! Δεν μπορώ να τα αποχωριστώ....άλλο πρόβλημα και αυτο!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ξέρω και εγώ... το πιο αστείο είναι ότι επειδή είμαι και ολίγον γκαβούλιαξ, κοιμάμαι με τους φακούς για να αποφύγω τα ατυχήματα. Οπότε, το πρωί με βρίσκει και άυπνη και με πρησμένα μάτια. Σκέτη κουκουβάγια!Θα βάλω και ντομάτα, λαδάκι, τυράκι και ρίγανη και θα είμαι μούρλια!

Το ταίσμα του μπέμπη εντωμεταξύ τραβάει πολύ. Τώρα του έφτιαξα και δευτερο μπιμπερό να δω τι θέλει....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ξέρω και εγώ... το πιο αστείο είναι ότι επειδή είμαι και ολίγον γκαβούλιαξ, κοιμάμαι με τους φακούς για να αποφύγω τα ατυχήματα. Οπότε, το πρωί με βρίσκει και άυπνη και με πρησμένα μάτια. Σκέτη κουκουβάγια!Θα βάλω και ντομάτα, λαδάκι, τυράκι και ρίγανη και θα είμαι μούρλια!

Το ταίσμα του μπέμπη εντωμεταξύ τραβάει πολύ. Τώρα του έφτιαξα και δευτερο μπιμπερό να δω τι θέλει....

Εγώ κοιμάμαι με τα γυαλιά... πολύ φάση...

RKdwp3.png

Τελειώσαμε τα ταισματα και η μαμά λέει να πάει να ξαπλώσει λίγο πριν να κλάψει κάποιος κάποια.

Οπότε, τα λέμε πάλι αργότερα. Jas, θα είσαι εδώ στις 04:30;:D

Να θυμηθούμε τα παλιά ε??? :rolleyes: Θα δείξει... ελπίζω να κοιμηθούν συνεχόμενα αλλά ας μην τρέφω απατηλές ελπίδες :P:p

Πάω κι εγω για ύπνο!!! Φιλάκια, καληνύχτα και εύχομαι να μην σε ταλαιπωρήσουν τα twinsakia την νύχτα!! :P:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

να ευχηθω καλα μηνογενεθλια στα ομορφα κ ξενυχτιαρικα twinsakia!!!!

λιγο καθυστερημενα γιατι δε μπηκα καθολου το σκ..

θα δω μετα κ τις φωτο!

naki ωραια! 2υγειη αγορινια λοιπον!!! θα καταφθασουν κ θα σε κανουν μια χαρουμενη διδυμομαμα κ σενα!

jas χρονια πολλα για το συζυγο!

φιλια κ στα υπολοιπα δελφινοκοριτσα

33E7p2.png

εγω πολυ χαλια απο χθες.. διαθεση κ ψυχολογια στο πατωμα..

νιωθω πολυ κουρασμενη, εχω πονοκεφαλο, δε κοιμαμαι καλα, γκρινιαζουν κ αρκετα, δεν εχω βγει ουτε ενα βραδυ με τον καλο μου να ντυθω ωραια κτλ..

ενταξει, παω δουλεια κ βγαινω, υπαρχει κ η κυρια που ειναι εδω, αλλα παρολαυτα νιωθω χαλια..

πως τα καταφερνετε πραγματικα εσεις που ειστε μονες σας ολη μερα με τα μωρα σπιτι?ηρωιδες...

δεν ειμαι ετσι γενικα..γκρινιαζω τωρα, αλλα δεν ειμαι στα καλα μου..

κ μονο εσεις καταλαβαινετε πραγματικα..

33E7p2.png

Αχ, καληνύχτα και ευχαριστώ πολύ για την παρέα!:D

Μακάρι να μην έχουμε ξυπνήματα....

βραδινα ξυπνηματα...

κ νομιζα οτι ειμαι η μονη που επανηλθε σ αυτη την κατασταση..

χαλια κοιμαμαι εγω κ δεν ξεκουραζομαι καθολου..

ξυπναω με τον παραμικρο θορυβο κ σηκωνομαι να δω τι γινεται..(ολα καλα παντα..) κ γυρω στις 4ξυπναει η μικρη ορεξατη γι αγκαλιες κ κουβεντα. οποτε διωχνω το συζυγο, κ παιρνω τη μικρη στο κρεβατι, προσπαθω να την κοιμησω πολλη ωρα, κ μολις επιτελους κοιμαται, σε λιγο ξυπναει κ ο σπορος για πρωινο γαλα..:(

αφου γυρω στις 8 τ απογευμα σερνομαι πια..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...