Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας φιλενάδες!!

Μελένια εγώ απλά θα σου ευχηθώ καλούς ύπνους και θα σας φτύσω!! φτου φτου!!;);)

Βλέπω πολύ πήξιμο το Σ.Κ και πολύ ηρεμία στο φόρουμ!!

Για εμφανιστείτε!!

glorr μπουκώσαν οι μυτούλες σας? συχνό φαινόμενο και για μας, υπομονή και περαστικά...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μπήκα να καληνυχτήσω!

Jas, να σου ζήσει ο αντρούλης σήμερα. Πολύχρονος και ευτυχισμένος και να τον χαιρόσαστε!

Μελένια, καλή επιστροφή στη δουλειά αυριο. Θα είναι ευχαριστο το διάλειμμα και θα γυρνάς στο σπίτι με λαχτάρα, όπως και το nufaki.

glorr περαστικά σας!

Εμείς, που γίναμε σήμερα 8 μηνών φάγαμε πρώτη φορά μανταρίνι (πορτοκάλι μου είπε ο γιατρός, μανταρίνι εδωσα εγώ για να είναι και καλά πιο γλυκο). Το αποτέλεσμα ολέθριο! Θα δούμε πάλι αύριο!!!!

Καλή ν'υχτα σε όλες τις μαμάδες

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας Κορίτσια!! Να ´μαι κι εγω!

Ειχα επισκέψεις μέχρι τώρα λογω των γενεθλιων που σασ ειπα κ τα έπαιξα! Επιτέλους ηρεμία να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν και τα μωρα μου!

Καλα το γαλακτομπουρεκο βγήκε τρομερό και όλοι είχαν να το λένε!!

Σας καληνυχτιζω!

Μελενια περιμένουμε φωτο...

Glorr και nunu φιλακια!

RKdwp3.png

Twins!!!!!!!!!!

Τι κανείς βρε κούκλα; Σκέφτομαι κι εγω να δοκιμάσω το μανταρινι, ελπίζω μόνο να τους αρέσει γιατί τώρα τελευταία δεν μου τρώνε πολυ τα φρούτα. Ίσως φταίνε κ τα πορτοκάλια που μου έφεραν...είναι λίγο ξινά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!ειστε καλα?τα μωρακια σας?

εμεις καναμε την αυχενικη,στο ενα μωρακι καναμε τροφοβλαστη γιατι μας βγηκε οριακη η μετρηση στον αυχενα,αλλα ευτυχως ειναι ολα καλα.Εχουμε 2 υγιεστατα αγορακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σας ρωτησω βρε κοριτσια γιατι εχω πελαγωσει λιγο,χρειαζονται πραγματικα ολα αυτα τα πραγματα που βλεπω στα μαγαζια??ειναι παρα πολλα τα χρηματα!!!!!

για αρχη σκεφτομαι να παρω 2 κουνιες,1 συρταριερα-αλλαξιερα,καροτσι(εσεις ποιο εχετε?) και ή 2 καλαθουνες ή 2 ποτρμπεμπε,για να τα παρω απο το μαιευτηριο και να ταξιδεψουμε.Βεβαια δεν εχω καταλαβει ακομα ποια ειναι η διαφορα τους.πρεπει να παρουμε και ριλαξ?

Ενας αποστειρωτης σας φτανει?Τι αλλο χρειαζεται?(δεν εννοω ρουχαλακια)

να παρω και θηλαστρο?

καντε μια λιστα βρε φιλεναδες για εμας τις μελλουσες!!!νομιζω μας ειναι απαραιτητη!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλησπέρα. Τι κάνετε? Jasminaki κλασσικά εδώ, έτσι? Μεταμεσονύκτια. Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου.

Naki μπράβο. Τέλειααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Δύο αγοράκια ε? Μπράβο μπράβο. Πως νιώθεις. Όσο για τα πράγματα μην σουφαίνονται πολλά. Όντως χρειάζονται. Θα δεις. Μην αγχώνεσαι όμως. Όλα θα γίνουν. Έντάξει σίγουρα υπάρχουν στα μαγαζιά και άχρηστα πράγματα. Αυτόι έχουν βγάλει της Παναγιάς τα μάτια. Τι σημαίνει αυτό? ότι εμείς πρέπει να πάμε να τα αγοράζουμε όλα. ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......... Αλλά τα άκρως απαραίτητα σίγουρα θα σου χρειαστούν. Θα το δεις και στην πράξη τι θα σε βολέψει και τι θα χρησιμοποιήσεις. Σίγουρα θα σου κάνουμε και εμείς μια λίστα εδώ που θα σε βοηθήσει.

γεια σου γκλορακι μου!!!τι κανουν τα πανεμορφα μωρα σου?

μια χαρα αισθανομαι!!!το ενστικο μου βεβαια επεσε τελειως εξω αλλα γερα να ειναι,αυτο μετραει!!!αλλωστε οσο το σκεφτομαι τοσο μου αρεσει η ιδεα που θα εχω 2 γιους!!!θα ερωτοχτυπηθω αγρια!!!!!

δε μπορω να μεινω τωρα,δεν εχω μπαταρια αλλα θα περιμενω τη λιστα σας!!!

τα λεμε αυριο,φιλακια!!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Μη φύγετε, θα βάλω φωτό!:P

Νακι, έχω φτιάξει τη σουπερ λίστα με τη βοήθεια της glorr που την είχα στείλει και στα άλλα κοριτσάκια. Τη θέλεις;

ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοειται!!!!!!!!!!!!!λοιπον καθομαι οσο αντεχει η μπαταρια.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Λίστες? κάποιος μίλησε για λίστες!!!

naki σίγουρα κούνιες θές, αλλαξιέρα εμείς την έχουμε πάνω στο πλυντήριο στο μπάνιο. Καλαθούνες και πορτ μπεμπέ νομίζω για εμάς είναι λίγο άχρηστα. Για τη μεταφορά τους κοίτα να πάρεις κατάλληλα καρεκλάκια αυτοκινήτου και όσο για τα ρηλαξάκια είναι απαραίτητα (μετά τον 1,5 μήνα). Αποστειρωτής ένας φτάνει, θα σου πούν και οι κοπέλες περισσότερα για το πόσες θα κάνεις την ημέρα. Όσο για το θήλαστρο καλύτερα να νοικιάσεις ένα νοσοκομειακό και να το χρησιμοποιήσεις για τον πρώτο μήνα. Εφ' όσον εδραιωθεί ο θηλασμός μπορείς να αγοράσεις ένα μικρό ηλεκτρικό για να βγάζεις αν χρειαστείς. Καρότσι εγώ πήρα το iglesina twin swift το οποίο όμως κάνει από 6 μήνων και μετά και είναι λίγο δυσκίνητο. Οικονομικό δε. Σεντονάκια, πετσετούλες, σελτεδάκια και τέτοια έχεις σκεφτεί? Μπιμπερό, θηλές κ.λπ. Τέλοσπάντων συνεχίζουμε αύριο θα πούν και οι κοπέλες πράγματα.....8):cool:

Jas να χαίρεσαι τον αντρούλη!!

Twins 8 μηνώωωωωωωωωωωωωων??? Απίστευτο απλά!!! Να αλληλοχαίρεστε!!!:-D:-D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Naki τι κάνεις κορίτσι μου?

Πολύ χαίρομαι που είναι μια χαρά τα αγοράκια σου και με το καλό να τα πάρεις αγκαλίτσα!!

Λοιπόν, καταρχήν όχι, τα περισσότερα πράγματα νομίζω πως είναι άχρηστα...

Για παράδειγμα η καλαθούνα ή το πορτ μπεμπέ για εμένα νομίζω πως είναι άχρηστη αγορά και όσον αφορά την μεταφορά με το αυτοκίνητο η ασφαλέστερη λύση είναι το κάθισμα αυτοκινήτου!! Εγώ με αυτό έβγαλα τα παιδιά μου από το μαιευτήριο και με αυτά τα μεταφέρω όπου θέλω και είναι και σαν ριλάξ και ελαφριά!!! Προτείνω ή σαν τα δικά μου.. huggy inglesina 3kg ή maxi cosy 3kg ακόμα καλύτερα!!! Είναι για μωρά 0-13 κιλά!!

Καρότσι εγώ έχω το Pop duo της Silver Cross και το ίδιο έχει και η Witch. Εμένα με βόλεψε απίστευτα!!! Είμαι ικανοποιημένη από την αγορά του και κοστίζει γύρω στα 320ευρώ.

Ο αποστειρωτής τώρα...εξαρτάται την χρήση. Σε περίπτωση που δεν θηλάσεις πχ ή θηλάσεις και δίνεις συμπλήρωμα..με λίγα λόγια αν κάνεις μεγάλη χρήση..καλό είναι να πάρεις έναν καλό και γρήγορο. Εγώ πήρα της Avent. Αποστειρώνει σε 6 μόνο λεπτά και μ΄αρέσει πολύ. Δεν τον χρησιμοποίησα όμως ιδιαίτερα λόγω του θηλασμού.

Θήλαστρο δεν χρειάζεται να πάρεις από τώρα. Πρώτα να γεννήσεις να δείς πώς έχει η κατάσταση και μετά βλέπεις αν το χρειάζεσαι. Αν χρειαστείς προτείνω ΜΟΝΟ νοσοκομειακό ενοικίαση και συγκεκριμένα της Medela το symphony διπλής άντλησης! Εγώ για να καταλάβεις το νοίκιασα αλλά τελικά δεν το είχα και ανάγκη γιατί τα κατάφερα μόνη μου. Με βοήθησε μόνο στην αρχή που το ένα μωρό δεν έπιανε με ευκολία το στήθος και έκανα άντληση και του έδινα με μπιμπερό. Η ενοικίαση είναι 60ευρώ τον πρώτο μήνα και από 40ευρώ τους επόμενους μήνες.

Θα σου έλεγα μάλιστα πως αν έχεις βάλει στόχο να θηλάσεις...μην αγοράσεις πολλά μπιμπερό (όπως έκανα εγώ και την πάτησα). Πάρε περίπου 2 για κάθε μωρό και βλέπεις....

Αυτά για αρχή...

Αααα...αν κάποιοι σε ρωτήσουν τι δώρο να πάρουν για τα μωρά...ζήτησε κανένα ριλάξ, κανέναν υπνόσακο....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...