Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ελα Glorr τι κάνεις? Θα σου στείλω!!!

Τι νακάνω? Εδώ έχω ξεπατωθεί από το πρωί στις δουλειές . Οπότε τώρα χρειάζομαι ένα γλυκό. Όχι ότι το θέλω δηλαδή. Με το ζόρι θα το φάω. Μην σε προσβάλω κιόλας. Χαχαχαχα.................

Τα Jasminakia?

Τι νακάνω? Εδώ έχω ξεπατωθεί από το πρωί στις δουλειές . Οπότε τώρα χρειάζομαι ένα γλυκό. Όχι ότι το θέλω δηλαδή. Με το ζόρι θα το φάω. Μην σε προσβάλω κιόλας. Χαχαχαχα.................

Τα Jasminakia?

χαχαχα ναι!!!!

Άσε κι εγώ τα ίδια...δουλειές, φαγητό, γλυκά, μωρά.... :P:p:p:p

Καλά είναι τα μικρά μου...σάλια πολλά, δεν προλαβαίνουμε να αλλάζουμε.. και από δόντια, ΤΊΠΟΤΑ!!

Εσείς?

RKdwp3.png

χαχαχα ναι!!!!

Άσε κι εγώ τα ίδια...δουλειές, φαγητό, γλυκά, μωρά.... :P:p:p:p

Καλά είναι τα μικρά μου...σάλια πολλά, δεν προλαβαίνουμε να αλλάζουμε.. και από δόντια, ΤΊΠΟΤΑ!!

Εσείς?

Μια από τα ίδια κι εμείς. Σάλια, τρώμε ότι να ναι , όλα στο στόμα..........αλλά ΔΟΝΤΑΚΙΑ.................NOTHING. Σήμερα φάγαμε πρώτη φορά κοτόπουλο και μας άρεσε πάρα παρα πολύ. Το φάγανε μια χαρα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Jas πολύ ωραία η συνταγή σου. Εγώ το κάνω με σιμιγδάλι, αλλά μου αρέσει πολύ η δική σου συνταφή... πρωτότυπη...

Αχ, σε λυπάμαι που πρέπει να φας το γαλακτομπούρεκο... το ξέρω ότι δεν το θέλεις, αλλά τι να κάνουμε, πρέπει να το φας... κάνε την καρδιά σου πέτρα και πιάσε το πηρουνάκι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αλλά μου αρέσει πολύ η δική σου συνταφή... πρωτότυπη...

Συνταφή;;;;;

Βοηθεια... σηκώθηκε το πληκτρολόγιο και με χτυπάει στο κεφάλι για να εκδικηθεί... help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Συνταφή;;;;;

Βοηθεια... σηκώθηκε το πληκτρολόγιο και με χτυπάει στο κεφάλι για να εκδικηθεί... help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Α ρε twins, πολύ καλό.... χαχαχαχαχαχαχα :P:p:p:p

Πάντως δεν ξέρω αν θα προλάβω να φάω...τόσοι που είπαν ότι θα έρθουν... Μόνο 12 κομμάτια βγήκανε...μεγάλα μεν αλλά 12. Εκτός και αν τα κόψω ακόμα μια φορά και βγούν 24 ;)

Με σιμιγδάλι δεν το έχω κάνει αλλά έτσι είναι φοβερό!!! γιαμ γιαμ!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Glorraki τους άρεσε το κοτόπουλο ε? Ωραία. Εμείς τρώμε πια το μοσχάρι και όπως φαίνεται τους αρέσει!!!

Εμάς όλα μας αρέσουν προς το παρόν . Τα τρώμε όλα αδιαμαρτύρητα. Φτου φτου να μην τα ματιάσω δηλαδή.

Καλησπέρα κορίτσια, από τη Δευτέρα πιάνω δουλειά κ έχω πέσει σε μαύρη θλίψη, είναι πολύ μωρά ακόμα για να τα αφήσω. Ευτυχώς που θα τα κρατήσει η μαμά μου κ όχι καμιά ξένη..

Διάβασα για τη Γιώτα κ πολύ στεναχωρέθηκα εύχομαι να είναι όλα περαστικά!

Και κάτι ακόμα που με σόκαρε μάλλον τα μωρά μου είναι γίγαντες υπέρβαροι..δεν εξηγείται αλλιώς μ αυτά που ακούω, μπέμπης σχεδόν 6 κιλά μπέμπα σχεδόν 5!

Η αλήθεια είναι ότι όλοι όσοι τα βλέπουν δεν τα κάνουν για 2,5 μηνών αλλά για μεγαλύτερα!

Που να αρχίσουμε κ κρέμες..κ όχι τίποτα άλλο επειδή ο μπέμπης πάχυνε τόσο νομίζω ότι κ η μικρή είναι μινιόν..

Πάντως κ με μια φίλη που μίλησα σήμερα, γεννήσαμε ίδια μέρα το κοριτσάκι της είναι 5,5 κιλά. Θα ήταν η μέρα των υπέρβαρων μωρών φαίνεται:lol::lol:

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Να σας πω κ το άλλο ενώ το κουτί του frisolac γράφει ότι αν τρώνε 150 τα κρατάει για 5 ώρες εμένα ο μπέμπης έφαγε 150 κ σε 3 ώρες ήθελε άλλα 150 με υστερία:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Με τον παιδίατρο που μίλησα μου είπε όσο θέλει δίνουμε κ δεν κάνουμε δίαιτα εννοείται!

Το καλό είναι όμως ότι κοιμούνται εδώ κ μια εβδομάδα από τις 10 το βράδυ μέχρι κ τις 6 το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να κρατήσει κ να μην το ματιάσω πάλι

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα κορίτσια. Που είστε όλες?

Melenia βάλε τα μωρουλίνια φώτο να τα δούμε. Άντε. Εμείς πάλι μπουκωμένοι είμαστε. Δεν προλαβαίνουμε να συνέλθουμε άντε πάλι από την αρχή. Ουφ.....................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...