Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πραγματικά σε θαυμάσω twins που μπορείς και διαβάζεις και γράφεις και εργασίες!! Εγώ δεν έχω όχι μόνο διάθεση και κουράγιο. Κάθε μέρα ξυπνάω λες και σκάβω την νύχτα και είμαι πτώμα!!!

Διαφημίσεις

Ε, καλά ας μην αγχωνόμαστε :P! Ο κάθε γιατρός έχει τη δική του πολιτική... Εμένα ας πούμε μου λέει κάθε μήνα ζάχαρο, εσένα τοξόπλασμα... Επίσης μου είπε ότι δεν χρειάζεται υπερηχογράφημα γι' αυτό το μήνα. Οπότε, μάλλον όλα σωστά θα είναι, απλά ο καθένας έχει το δικό του χρονοδιάγραμμα!

Μάλλον φταίω και εγώ που σας άγχωσα... Αλλά ήμουν λεπτομερής περισσότεο για να σας πείσω να ξαπλώσετε στην καμπύλη!!!!:P Κυριολεκτικά sweet dreams!!!

Παρ' αυτά, για άλλη μία μέρα δηλώνω άφωνη από το υπερηχογράφημά σου!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είστε μοναδική περίπτωση!!! Νομίζω ότι ακόμα και ο κινέζικος τρόπος υπολογισμός του φύλου θα ήταν πιο ακριβής !!!! (πλάκα κάνω, κομπογιαννίτικος είναι :P)

Λοιπόν, τα νέα από το πολυνομοσχέδιο που σε αφορούν: Ενώ είχαν πεί ότι τα σεμινάρια 400 ωρών καταργούνται δεν ισχύουν για κανένα, τελικά παύουν να ισχύουν μόνο για δασκάλους και νηπιαγωγούς!

Οπότε βούρ για την Κυριακή!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ολγάκι, εγώ που την έκανα σήμερα, τα αποτελέσματα ήταν άλλα αντί άλλων. Δηλαδή ήταν φυσιολογικότατη, ενώ η καμπύλη έλεγε άλλα χτες. Οπότε μου είπε να μην την ξανακάνω και να δω τι λέει και η ενδοκρινολόγος.... Ο διδυμο-μπαμπάς μας έχει κατα-αγχωθεί!

Αχ αυτή η δίδυμος κύηση..... με τα δεινά και τις χαρές της!!!!!!!!!!!!!!! Ο οργανισμός τρελάθηκε!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχα... άσε που μέσα στα ζόρια μου με παίρνουν από τη Δ/νση και μου λένε ότι η επιτροπή για τις άδειες δεν έχει στείλει ακόμα τα χαρτιά!!!! Καλό ε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εγώ με τις άδειες ούτε ξέρω τι γίνεται!! Δευτέρα θα πάω να ζητήσω και την κανονική μου γιατι είμαι με απόσπαση σε φορέα.

Μωρέ θα την έγραφα αυτή την εξέταση αλλά λεώ να περιμένω μέχρι Τετάρτη που θα κάνω β επιπέδου και θα βρεθώ με τον doctor να του τα θέσω όλα αυτά να δούμε τι θα πεί και αυτός.

Με το θυροειδή και γώ είχα κάποια θέματα!! Πρίν μείνω έγκυος σε παλαιότερες εξετάσεις ήταν όλα καλα..Περίπου 1-2 μήνες όμως πριν την εγκυμοσύνη και συνεχίστηκε και μέχρι το πρώτο τρίμηνο περίπου μου ανέβαιναν τα αντισώματα! Ο θυροειδής ήταν καλός. Πήγα σε ενδοκρινολόγο και μου είχε πει οτι δεν επιρεάζει την συλληψη γιατι του είχα πει οτι κάνουμε προσπάθειες. Και οτι είναι αυτοάνοσο και οτι μπορεί να εξελιχθεί σε θυροειδή μπορεί και όχι. Να προσέχω τη διατροφή μου και να τρώω ψάρια που είναι πλόυσια σε ιώδιο.

Πρίν ένα μήνα που ξανα έκανα εξέταση για τα αντισώματα . ήταν σε φυσιολογικές τιμές! Και δεν πήγα σε ενδοκρινολόγο πάλι.

ακριβως το ιδιο και γω με την γλυκοζηλιομενη

και ο διαβητολογος μου ειιπε οτι αφου ειναι καλη αυτη δεν μας νοιαζει

Σε γενικές εξετάσεις απλές ζαχάρου τι τιμές περίπου είχες?? Θυμάσε?

Διαφημίσεις

Jasmini, οι ιδέες για τη ζέστη που έχω είναι οι παρακάτω...

1) Όπως είπαμε και παλιότερα, μιά πισινούλα στο κέντρο του σαλονιού δεν είναι κακή ιδέα. Μπορούμε να βάλουμε μέσα και παπάκια να τη διακοσμήσουμε

2) Να βρυκολακιάσουμε!!!! Το βράδυ έχει πιο πολύ δροσιά, οπότε δεν θα νιώθουμε και πολύ τη ζέστη

3) Να γίνουμε best friends με το air-condition (αντι-οικολογικό όμως, άσε που ανέβηκαν τα τιμολόγια της ΔΕΗ)

4) Να πίνουμε πολλά νερά (βαρετό)

Εσύ έχεις και λιγότερο δρόμο, είσαι και η πρώτη που γεννάς. Τι να πουν και μερικά κορίτσια εδώ που γεννάνε προς το τέλος Αυγούστου και θα τραβήξουν ολόκληρο το καλοκαίρι!!!!!

Από τη δουλειά σταμάτησες τελικά; Η πας ακόμα; Έμαθες και τα δικά μου μαντάτα με το ζάχαρο... είμαστε πολύ γλυκές μάλλον!!!!

Ωραία η ιδέα με την πισινούλα στο σαλόνι!!! Μ' αρέσει :-P:razz::-P:rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

Κορίτσια να κάνω σε εσάς που γεννήσατε ήδη ή κάνατε ενέσεις κορτιζόνης, μια χαζή ερωτησούλα.. πόνεσε η ένεση? Που σας την έκαναν? Πόσες κάνατε? Πρηστήκατε μετά? Για πόσο καιρό δεν τρώγατε αλμυρά αλάτι και τέτοια?

Αυτά... ΦΙΛΙΑ

RKdwp3.png

Στελλίτσα, θα πάω τη Δευτέρα το απόγευμα και θα σου πω... Πάντως πως και σε άφησε να πάρεις 25; Εμένα με μάλωσε την προηγούμενη φορά... Μάλλον θα ήσουν μοντελάκι προ εγκυμοσύνης :P

Χρυσάκι, καλή επιτυχία σε όποια από τις δύο αποφάσεις πάρεις. Το καλό είναι ότι βελτιώνονται οι εξετάσεις και των δυό σας και ότι έχετε σχηματίσει με το γιατρό σχέση εμπιστοσύνης! Ότι και να αποφασίσεις πάντως είναι υπέρ σου!

ευχαριστώ πάρα πολύ...ειλικρινά!

και γω νιώθω πολύ καλά...και πολύ αισιόδοξη! οπότε...μπορώ να ερχομαι και γω εδω να σας χαιρετάω και να μαθαίνω νέα σας...ως "μελλουσα διδυμομανούλα!!!!!"

που ειστε καλε??

την κανατε για βολτίτσα?Καλα κανετε οσο μπορειτε γιατι αργοτερα....χιχιχι

Χρυσακι μου καλή επιτυχία!Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου συντομα μια τεράαααααστια χοριακή και 2 εμβρυακια να γατζωθουν στην κοιλιτσα σου!Με γυρνας πισω ενα χρονο ακριβως οταν περιμενα να αδιαθετησω για να ξεκινησω το πρωτοκολλο εξωσωματικης

Στελλιτσα 25 ε?Και εχεις καταφερει να τα χασεις βρε θηριο τα περισσότερα?

jasmini ολο τον χειμωνα δεν αναψα ουτε λεπτο καλοριφερ μονο οταν ηρθαν τα μωρα σπιτι.Νομιζα οτι ηταν καλοκαιρι.Ουτε την κουβερτα δεν μπορουσα να δεχτώ πανω μου

και τελικά ολγάκι...όλα πήγαν καλά????΄δεν ξερω την ιστορία σου! αν θες στειε μου πμ.

ευχαριστώ για τις ευχές!!!!

Πάλι έχετε βγει όλες βόλτα ε;;;;;

Προσοχή έχει πολύ ζέστη!!!!!!!!!!!!!!! Και μακριά από το παγωτό!

Χρυσάκι, όταν με το καλό τελειώσουν όλα, θα δεις ότι θα τα θυμάσαι και θα είναι γλυκές αναμνήσεις... και εμένα που είναι και φρεσκότατη η πορεία μου στην εξωσωματική, όταν είδα αυτό το πρώτο υπερηχογράφημα.... αχ έλιωσα... καλά και τώρα λιώνω βέβαια!!!! Και νομίζω πως και όλες οι κοπέλες εδώ το ίδιο θα σου πούνε... ότι είναι μια γλυκιά μετάβαση!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...