Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εντάξει όταν λένε δύο μέρες υδατάνθρακες δεν εννοούν να πλακωθεις!!! Χαχα αντί να φας δλδ πρωτεινη η κάποιο άλλο φαγητό θα φας μεσημεριανό μακαρόνια δεν θα τρως πρωί μεσημέρι βράδυ το ίδιο!!! Καλό είναι που κάνεις καμπυλη να έχουν εικόνα!

Βρε εννοείτε όλα αυτά τα κατάλαβα, απλά το θεωρώ χαζό, εγώ υδατανθρακα θα φάω μια φορά την εμβομαδα στα φυσιολογικά μου και τώρα με λένε να τρώω κάθε μέρα, τεσπα όπως κάτσει δεν θα χαζέψω κιόλας...

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Βρε εννοείτε όλα αυτά τα κατάλαβα, απλά το θεωρώ χαζό, εγώ υδατανθρακα θα φάω μια φορά την εμβομαδα στα φυσιολογικά μου και τώρα με λένε να τρώω κάθε μέρα, τεσπα όπως κάτσει δεν θα χαζέψω κιόλας...

Μίλησες καθόλου με βασουλα ???

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Σε ποσην ωρα θα ειναι ετοιμο το γλυκο μυστηριο?Εσενα twins σε ειχα ικανη να βαλεις στον παππου κερακι σε ρυζογαλο!!!:tongue:

joy δεν θα τολμουσα να σου συστησω μαραγκο.εχω τραβηξει τα παθη του Χριστου οσο φτιαχναμε το σπιτι.

Σημερα νιωθω σαν να μεγαλωνει κι αλλο η κοιλια μου.νομιζα οτι εφταιγε το μεσημεριανο φαγητο αλλα δεν...ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩ....

age.png

Σε περίπου 30 λεπτά θα βγεί από το φούρνο... προς το παρόν ασχολούμαι με τη γαρνιτούρα!!! Μετά έχει και λίγη προετοιμασία...

Χμ... το κεράκι στο ρυζόγαλο όντως δεν το είχα σκεφτεί... δεν είναι κακή ιδέα... αν το γλυκό βγει χάλια, αυτό θα κάνω. Thanks again witch for your bright tips!!!!!

Mέτρα περίμετρο και πες μας πόσο είναι!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ούπς... τώρα που βλέπω το 110... είναι σχεδόν όσο η δική μου!Joy... θα με ξεπεράσεις!

Witch, οι 4 πόντοι νομίζω ότι ξέρω τι είναι. Διάλεξε ένα από τα παρακάτω

α) τα ψάρια

β) τα νεράκια κατά τή διάρκεια της ημέρας

γ) η μη επίσκεψη στην τόυαλέτα

δ) το τσίζκέικ

Και πιστεύω ότι είναι το δ.....:mrgreen:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μα δεν εφαγα 4cm cheesecake!!!!Mαλλον και τα 4 θα ειναι!1 ποντο για το καθενα!;)

Διαβαζω το αρθρο που ελεγε η jasmini και λεει οτι αν γινει επισκληριδιος και οχι ολικη, πιθανον να μπορει να πει ο αντρουλης σας μεσα.

ωπ 00:30.law and order.θα τα πουμε στις διαφημισεις που ισως βγει και το γλυκο!:tongue:

age.png

twins είναι κάποιο γλυκό με γιαούρτι?

Με το γ όμως μιας και θίχτηκε τι κάνετε? δεν το έχω μόνο εγώ αυτό το καιρό???

τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχουμε ψιλοτσακωθει με το συγκεκριμενο δωματιο...

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...