-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 45 λεπτά , Blu24 είπε:
Οσονουπο 27 η αμη είναι μετρημένη πριν την διέγερση που είχα κάνει που ήμουν λίγο πριν κλείσω τα 26 και η fsh μετρημένη πριν τέσσερις μήνες ..
Η αλήθεια είναι πως όταν κάναμε την μεταφορά ήμουν σε πολύ στεναχωρημένη και έλεγα πάει και αυτήν η προσπάθεια άκαρπη αλλά διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού πως έχουν γεννηθεί υγιή μωρά από βλαστοκύστες 3BC αλλά επειδή το καλοκαίρι είχα μείνει έγκυος με 3BC και απέβαλα δεν ξέρω είναι λίγο ντεμι έχω την πίστη μέσα μου αλλά φοβάμαι κ ολας πως πάλι θα ξανά συμβεί …αν και έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τότε κάτι τσιμπηματάκια στην μήτρα άρα θεωρώ πως εμφύτευση θα γίνει …μακάρι να προχωρήσει …η εμβρυολόγος μου είπε πως ναι μεν δεν είναι άριστες γιατί είναι λίγο πιο μικρές αλλά μέσα στην μήτρα αυτό μπορεί να αλλάξει …άρα το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να προσεύχομαι να πετύχει αυτήν την φορά 🙏🏼
Κορίτσι μου μην το προδικάζεις μόνο λόγω ποιότητας. Δες στο άλλο θεματάκι με τα κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα με τι βλαστοκύστες έβγαλαν θετικά τεστακια και θα τις βλέπεις να προχωράνε. Η βαθμολογία των βλαστοκυστεων δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου αλλά με τον πως αναπτύσσεται έξω από το σώμα της γυναίκας. Είναι λογικό να έχεις PTSD από την προηγούμενη φορά αλλά να έχεις υπόψιν σου πως κάθε κύηση είναι διαφορετική και πως επειδή δεν εξελίχθηκε την προηγούμενη φορά δεν σημαίνει πως δεν θα εξελιχθεί και αυτή τη φορά. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ πότε πας για χοριακή, συγγνώμη αν το έχεις ξανά αναφέρει είστε τόσα κορίτσια σε αναμονή χοριακης που μπερδεύτηκα με τις μέρες!
-
ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!
-
Θέματα
-
- 11.509 απαντήσεις
- 1.165.489 εμφανίσεις
-
- 11.266 απαντήσεις
- 2.224.508 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.504 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 500.997 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 145.253 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.509 απαντήσεις
- 1.165.489 εμφανίσεις
-
- 11.266 απαντήσεις
- 2.224.508 εμφανίσεις
-
- 2.213 απαντήσεις
- 115.237 εμφανίσεις
-
- 28.363 απαντήσεις
- 3.607.636 εμφανίσεις
-
- 1.164 απαντήσεις
- 131.735 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 29
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 427 απαντήσεις
- 100.830 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 1.082 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 2.886 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 322 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.504 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα