Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

μαμάδες από Ν.Μάκρη,Ραφήνα, Μαραθώνα;

Recommended Posts

περιμένουμε λοιπόν να δούμε αναταπόκριση και από τις υπόλοιπες.

θα μπω στο καφέ αύριο μεσημέρι κ να ανταλλάξουμε κ τηλέφωνα

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μήπως ξέρετε καποιον καλό παιδότοπο στις περιοχές μας; θέλω να κάνω πάρτι γενεθλίων στην κόρη μου και δεν βρίσκω κάποιον καλό. βοήθεια...

Εχει έναν πολύ καλό παιδότοπο στα Σπάτα! Είναι καινούργιο κτήριο 3όροφο και εχει 1 όροφο για παιδότοπο και 1 όροφο για παιδικό πάρτι;);)!!

Εχει έναν πολύ καλό παιδότοπο στα Σπάτα! Είναι καινούργιο κτήριο 3όροφο και εχει 1 όροφο για παιδότοπο και 1 όροφο για παιδικό πάρτι;);)!!

μήπως μπορείς να μου πεις το όνομά του ή αν έχεις τηλέφωνο? ευχαριστώ

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Καλησπέρα σας κορίτσια. Είμαι καινούρια στο φόρουμ και, ψάχνοντας για άλλες μανούλες στην περιοχή μου, βρήκα αυτό το θέμα και γράφτηκα με την ελπίδα να σας γνωρίσω και να φτιάξουμε ίσως μια παρεούλα, ένα playgroup για να συναντιώνται τα ζουζούνια μας. Εχω έναν μπέμπη 9 μηνών και μένουμε Μαραθώνα. Εσείς? Καμία εκεί έξω?

• 2 months later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 8 months later...

Kαλησπερα ειμαι η Μαρια και μενω παλαια Λουτσα-Αρτεμιδα κοντα στο club palazzo και εχω ενα αγορακι 22 μηνων!! Εκει εχει και μια παιδικη χαρα που πηγαινουμε οταν ειναι καλος ο καιρος

Ακομα παμε και στο κολυμβητηριο της Ραφηνας που εχει παιδικη χαρα υπεροχο πευκοφυτο περιβαλλον και καφε !

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...