Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Recommended Posts

Ένας τρόπος για να μην υπάρχει πρόβλημα με τον επόπτη είναι να διαμορφώσεις έναν χώρο συγκεκριμένο, ακόμη κι ένα δωμάτιο στο σπίτι σου για να του το δείξεις και να πεις ότι εκεί θα είναι η έδρα στην ουσία. Αφού παρεις την έγκριση χάλασέ το δεν πειράζει. Μία φορά θα έρθουν να το δουν, αλλά θέλουν να είναι συγκεκριμένος χώρος γιαυτό έρχονται. Βάλε ένα γραφείο ένα τραπεζάκι μερικούς φακέλους...ας είναι σχεδόν άδειο δηλ. για να δει ότι εκεί θα δουλεύεις. Μόνο έτσι θα δεχτούν. Αλλιώς το θεωρούν σπίτι και δεν δέχονται. Παλιά ούτε καν πήγαιναν στα σπίτια και τα δέχονταν όλα. Όσο πάμε και δυσκολεύουν τα πράγματα...

Εγώ πάντως είμαι της άποψης να κρατήσεις το δωμάτιο αυτό σαν γραφείο και ας μη σε ελέγξουν ποτέ γιατί όπως και να το κάνεις θα πρέπει να έχεις ένα χώρο με τη δουλειά σου συγκεντρωμένη. Το αρχείο σου, το φάξ σου, τον υπολογιστή σου και ειδικά με μικρό παιδί στο σπίτι όλα αυτά μπορούν εύκολα να γίνουν παιχνίδι του και σύ να ψάχνεσαι. Όπως και χει πρέπει να είναι οργανωμένη η δουλειά σου.

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 280
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Z&P&M

Z&P&M 70 δημοσιεύσεις

• Koukmak

Koukmak 51 δημοσιεύσεις

• Eviri

Eviri 37 δημοσιεύσεις

• honey

honey 20 δημοσιεύσεις

Καλησπερούδια....

Εχω συγχηστεί διότι η λογίστρια μου είπε πως ενδέχεται να ξινίσουν στην εφορία επειδή θέλω να έχω έδρα το σπίτι.

Δε θα κάνω εμπορία κάποιυ είδους, μόνο μίσθωση.

Πήρα τηλ και μου είπαν ότι θεωρητικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εχω ήδη ανοιχτά βιβλία από παλιότερη δραστηριότητα με έδρα το σπίτι και απλά θα κάνουμε αλλαγή ιδιότητας.

ΑΛΛΑ λέει πρέπει να πάρω έγκριση και από τον επόπτη .

Ο οποίος μπορεί να ξινίσει για το οτιδήποτε, είπε κάτι κουλαμάρες στο τηλ ήδη!

Θα πάω απο κει αυτοπροσώπος μπας και συννενοηθώ, όταν τελειώσουν οι απεργίες!

Τι έκανες honey? Κανένα νέο από την εφορία?

Γεια σας!!

Στην εφορία. όπως τα περίμενα....

Ξινίλες και κολλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Πήγα όμως η καλή σου και τους ρώτησα όοοοοολους και μου είπαν όοοοοοοοολοι, και ο υπεύθυνος τελοσπάντων, ότι πρόβλημε κανένα δεν υπάρχει.

Μόνο ο επόπτης κολλάει....ας μη το σχολιάσω.

Το conclusion είναι ότι όλα ΟΚ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα,

Ειμαι καινούργια εδώ αλλα χάρηκα παρα πολύ που βρήκα τετοια σελίδα για businesswoman !:) :)

Λοιπόν ειμαι μάμα με 2 παιδάκια και έχω και εγώ e-store με βαπτιστικά , παρανυφικά και επίση φορματάκια για μικρά κοριτσακιά. Δουλεύω απο το σπίτι αλλά έχω αποθήκη για να καταταφέρουμε να έχουμε τιμές χαμηλές, την σελίδα την έφτιαξε ο σύζυγος, μου. Οσό για διαφήμιση πλήρωσα σε κατι περιοδικά αλλά εκει που λειτουργει περρισότερο ειναι διαφήμιση στο facebook.

Της ώρες που δουλεύω ειναι το πολύ πρωι μεχρι το μεσημέρι και απόγευμα και οταν επικοινώνω με τηλέφωνο τα συνύθος μιλάω σε δωμάτιο μόνη μου.

Δέχομαι γνώμες για τα ρούχαλάκια, για την σελίδα κτλ.

Επίσης ειναι λίγο δύσκολο αλλά φυκτό , ευτύχως που υπάρχει και το internet και δίνει την δυνατότητα σε γυναίκες που δεν έχουν βοήθεια και δεν μπορούν να δουλέψουν εκτός σπιτιού ( σαν και εμένα).

http://www.kouklitsa.gr

Διαφημίσεις

καλημέρα,

θα σου πω ότι όλα γίνονται,με κόπο βέβαια!!

εγώ έχω κατάστημα και e-shop,την έχω την μικρή από νεογέννητο στο μαγαζί μαζί μου,μόνο τα πρωινά βέβαια.

τα απογεύματα δεν αντέχει.

οπότε πιστεύω από το σπίτι είναι πιο εύκολο.

βέβαια το κατάστημα οδεύει προς κλείσιμο,θα κρατήσω το e-shop όμως.

το έχει φτιάξει μόνος του ο άντρας μου...

πάρτε μια ιδέα... www.clickstore.gr

αν θέλετε κάποια βοήθεια για το site μπορώ να ρωτήσω τον άντρα μου.

Πολύ ωραίω το καταστημά σου καλές δουλειές θα σε έχω υπόψιν και οι τίμες ειναι καλές !

Κουκλίτσα

Εγώ κορίτσια ενδιαφέρομαι για πωλήσεις μέσω internet. Σκέφτομαι στο μέλλον να κατασκευάζω διάφορα χειροποίητα αντικείμενα και να κάνω πωλήσεις. Δυστυχώς δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις να δημιουργήσω δικό μου site ή blog για την προβολή και προώθησή τους. Οπότε θα μου ήταν χρήσιμη οποιαδήποτε συμβουλή και γνώση γύρω από το θέμα.

Καλησπέρα Eviri,

Γράψε στο google - Blogger- εκει θα μπορείς να ξεκινήσεις να γράφεις blog σε ότι έχει σχέση με τα κοσμήματα που φτιάχνεις , έγω αύτο χρησημοποιώ και σιγά -σιγα υα βρείς και αναγνώστες, εγώ το ξεκίνησα πολύ πιο έπειτα μετά απο το μαγαζί και αυτό μου το συβούλεψε μία φίλη μου. Αν θέλεις τίποτα άλλο πές μου.

Σου δίχνω το δικό μου blog, δεν είναι και ολοκληρωμένο.

Καλή επιτυχία !!

http://kouclitsa.blogspot.com/

Γεια σας!!

Στην εφορία. όπως τα περίμενα....

Ξινίλες και κολλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Πήγα όμως η καλή σου και τους ρώτησα όοοοοολους και μου είπαν όοοοοοοοολοι, και ο υπεύθυνος τελοσπάντων, ότι πρόβλημε κανένα δεν υπάρχει.

Μόνο ο επόπτης κολλάει....ας μη το σχολιάσω.

Το conclusion είναι ότι όλα ΟΚ!

Τέλεια!

Διαφημίσεις

Κουκλίτσα κούκλα σε βρίσκω και για το blog που δημιούργησες και για την επιχείρησή σου.

Κάνε και σύ τι κάθεσαι!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...