Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Χορτοφάγοι Vegetarians

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 460
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι ρε πονηρό μωράκι , εσύ μας κοροϊδευεις αφού ισχυρίζεσαι οτι εν ετη 2010 το βιβλιάριο υγείας αναφέρει το εμβόλιο της χολέρας! και δεν αναφέρει πουθενά άλλα έκτακτα.Μα πού είναι οι dmin? Σίγουρα πρέπει να πάρουν θέση γιατί ο/η 'φίλος/η' μας δεν έχει πάρει χαμπάρι οτι οτι πλέον τα πράγματα βγήκαν για τα καλά στην επιφάνεια.

συνεχίζεις να μην απαντάς..απο πότε βγήκαν αυτά τα βιβλιάρια βίκι μου???γιατί δεν απαντάς????? μήπως δεν σε συνφέρει???:rolleyes:

Οχι ρε πονηρό μωράκι , εσύ μας κοροϊδευεις αφού ισχυρίζεσαι οτι εν ετη 2010 το βιβλιάριο υγείας αναφέρει το εμβόλιο της χολέρας! και δεν αναφέρει πουθενά άλλα έκτακτα.Μα πού είναι οι dmin? Σίγουρα πρέπει να πάρουν θέση γιατί ο/η 'φίλος/η' μας δεν έχει πάρει χαμπάρι οτι οτι πλέον τα πράγματα βγήκαν για τα καλά στην επιφάνεια.

ανοιξε τα ματακια σου χαρωπο γατακι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

TO KSERW ANDRIANA MOU,,KAI SE EYXARISTW GIA TIS SYMBOULES SOU,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,XARWPO TERATAKI MI MOU STELNEIS PM,,,,,,,,,DEN MILAW MAZI SOU KAI MIN MOU APANTAS DEN THELW,,,,,,,,,,,,,,EGW MILAW MONO ME TIS FILENADES MOU KAI TIS APOPSEIS MOU,,,,,,,,,LOIPON KORITSIA PAW 2 LEPTA NA ZIMOSO TON MOSXARISIO KIMA KAI ERXOMAI ......NA EINAI ETOIMOS GIA TO BRADINO MAGALI.....AN NA DWSW KAI MIA SYMBOULI,,,,OTAN EINAI NA KANETE KEFTEDES NA ZIMOSETE TON MOSXARISIO KIMA TOULAXISTON 2 WRES PRIN,,,,,GINONTAI POIO AFRATA

Διαφημίσεις

Λοιπόν πονηρό μωράκι το βιβλιάριο που κρατάς εις χείρας αφορά τους δικούς σου εμβολιασμούς! Κρατώ και εγώ το δικό μου και έχεις απόλυτο δίκιο. όπως τα λες είναι. Απλά αν σου έκοβε λίγο ας έψαχνες καλύτερα στο ίντερνετ γιατί απο τότε έχουν αλλάξει πολλά! Πρώτον το ιπατίδιδας β έγινε κύριο εμβόλιο μηχανογραφημένα πλέον. Το χωλέρας δεν αναγράφεται καν στο βιβλιάριο. Περάσαν 30 χρόνια πονηρό μωράκι. Το έξυπνο πουλί απο την μύτη πιάνεται....Άντε στο καλό τώρα...... Α! και πληροφοριακά το ένα απο τα χειρόγραφα είναι ιπατίτιδα Α 2 δόσεις. Έχει και άλλα όμως...δυσκόλεψαν τα πράγματα, ε?

Μπραβο βρε Viki1!!!!Ωρα ηταν επιτελους!!!!!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Λοιπόν, δεν ξέρω απο πότε αλλά και του ανηψιού μου που γεννήθηκε το 2οο5 τα ίδια εμβόλια με τα δικά μας έχει...

αυτό το καινούργιο κάπου διάβασα πως βγήκε το 09 ενώ η κόρη μου είναι γεννημένη το 08 όπως έγραψα παραπάνω;)

ANDRIANA MOU AYRIO SKEFOTMAI TI NA FTIAKSW.....DWSE KAMIA IDEA KALE,,,,,,,ISWS MPRIZOLES ISWS PALI ARNAKI ISWS SNITSEL ISWS PASTITSIO ME MPOLIKO KIMA,,,,AA TO BRIKA MALLON THA FTIAKSW KOKINISTO MOSXARI ME TIGANIA XOIRINI....

κλείσε την πόρτα και πάτα το κουμπί..!

αυτό το καινούργιο κάπου διάβασα πως βγήκε το 09 ενώ η κόρη μου είναι γεννημένη το 08 όπως έγραψα παραπάνω;)

Επιμένεις! Ο ανιψιός μου σου ξαναλέω γεννήθηκε το 2005 και έχουμε το ίδιο βιβλιάριο. Αλλά υπάρχουν και άλλες μανούλες στο φόρουμ και μπορούν να σου πουν κι αυτές αν το 2008 ή νωρίτερα έγραφε στο βιβλιαριό τους το εμβόλιο της χολέρας. Κουφέτο νομίζω είσαι μια απο αυτές μιας που έχεις 3 παιδιά με διαφορά ηλικίας...

Διαφημίσεις

κλείσε την πόρτα και πάτα το κουμπί..!

εσυ κλεισε τον υπολογιστη σου κ τραβα να παρεις την δωση σου γιατι ξεφυγες εντελως ομως ντροπη σου κ παλι ντροπη σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Επιπρόσθετα στο φόρουμ υπάρχει συνεργάτης παιδίατρος ώς μέλος. Μπορεί να λύσει δημόσια την απορία του πονηρού μωρακιου αλλά και να τον επικαλεστούν οι admin για να καταλάβουν οτι πρόκειται για κοροιδία!!!!!

βικακι ο ανθρωπος αυτος ειναι ψυχοπαθης μην τον παιρνεις στα σοβαρα κ τα παιδια που λεει οτι εχχει σιγα μην τα δωσε στον αντρα της θα της τα πηρε στανταρ η προνια γιατι αντρας σιγα μην εκατσε μαζι της πανω απο μια βδομαδα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ας παρέμβει επιτέλους κάποιος!αυτό το άτομο έγραψε μια συνταγή στο θέμα ''παλίνδρομες'' και χαλάει την αισθητική του φόρουμ με την προβληματική του συμπεριφορά και το σαχλό του χιούμορ -για να μην μιλήσω για τα ορθογραφικά. Έπεσε από τη βιβλιοθήκη το λεξικό κι αναρωτιόμουν τι συνέβη!

εσυ κλεισε τον υπολογιστη σου κ τραβα να παρεις την δωση σου γιατι ξεφυγες εντελως ομως ντροπη σου κ παλι ντροπη σου

καθόλου ντροπή μου,ντροπή σου και όσων γράφουν τέτοια πράγματα(ελένη κ.α.)σε αυτή δε βλέπω πάλι να λες τίποτα,τι να πω,το χειρότερο φόρουμ που έχω μπει ποτέ,μου φαίνετε θα γράφω μόνο στα φιλοζωικά απο δώ και πέρα,και εγώ που νόμιζα που οι μανάδες ήταν ευαίσθητες σε τέτοια θέματα,και ξαναλέω,όποιος είναι ικανός να φάει κάτι ζωντανό είναι ικανός να φάει ο τ ι δ ή π ο τ ε αν πηνάσει ακόμα και τα παιδιά του και το πηστεύω αυτό!!!

ά και άμα παίρνεις εσύ δόση δεν πάει να πει ότι παίρνουν όλοι,μην τα μπερδεύεις;)

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...