Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Χορτοφάγοι Vegetarians

Recommended Posts

???τι παιρημένεις βίκι???πες μου σε κάλυψα???δεν μπορώ να κάθομαι εδώ όλη μέρα να περημένω...!

Θα ξεχασω και τα Ελληνικα που ξερω!!!Στην ορθογραφια προφανως δεν ησουν και πολυ καλη\ος....για ολα τα αλλα με καλυψαν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 460
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν πονηρό μωράκι το βιβλιάριο που κρατάς εις χείρας αφορά τους δικούς σου εμβολιασμούς! Κρατώ και εγώ το δικό μου και έχεις απόλυτο δίκιο. όπως τα λες είναι. Απλά αν σου έκοβε λίγο ας έψαχνες καλύτερα στο ίντερνετ γιατί απο τότε έχουν αλλάξει πολλά! Πρώτον το ιπατίδιδας β έγινε κύριο εμβόλιο μηχανογραφημένα πλέον. Το χωλέρας δεν αναγράφεται καν στο βιβλιάριο. Περάσαν 30 χρόνια πονηρό μωράκι. Το έξυπνο πουλί απο την μύτη πιάνεται....Άντε στο καλό τώρα...... Α! και πληροφοριακά το ένα απο τα χειρόγραφα είναι ιπατίτιδα Α 2 δόσεις. Έχει και άλλα όμως...δυσκόλεψαν τα πράγματα, ε?

ότι και να πω είναι λίγο...εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμε,το δικό μου βιβλιάριο δεν ξέρω κ α ν αν υπάρχει,το πηστεύει όποιος θέλει οτι έχω παιδιά,όποιος δεν θέλει ποτέ του να μην το πηστέψει,και όταν μπορέσω φωτό θα βάλω και θα τα βάλω να κρατάνε και ένα χαρτί που θα λέει''πήστηκες τώρα?''έτσι για να δεις πως μόνο εσύ τα σκέφταισαι αυτά που λες,και λέει ένα πεντακάθαρο Β και έχει μία ημερομηνία οπότε και 1 δόση,θα βάλω και φωτό του βιβλιαρίου όταν μπορέσω,με τι κάθομαι και ασχολούμε δεν το πηστεύω:tongue: you'll see:rolleyes:

Λοιπόν οκ , δύσκολα να το παραδεχτείς. Θα σου δώσω μια τελευταία ευκαιρία. Πόσα είναι σε αριθμό τα έκτακτα? Αφού δε βγάζεις ούτε ένα σε ανάγνωση. Αλλά χωλέρας? Στο δικό μου, ναι το γράφει, αλλά στου παιδιού?????? Βρε μπας και μου δώσανε ελαττωματικό?

Λοιπόν οκ , δύσκολα να το παραδεχτείς. Θα σου δώσω μια τελευταία ευκαιρία. Πόσα είναι σε αριθμό τα έκτακτα? Αφού δε βγάζεις ούτε ένα σε ανάγνωση. Αλλά χωλέρας? Στο δικό μου, ναι το γράφει, αλλά στου παιδιού?????? Βρε μπας και μου δώσανε ελαττωματικό?

το μόνο είναι απο τα έκτακτα,να σε ρωτήσω κάτι..απο πότε έχουν βγεί τα ''καινούργια'' που λες γιατί εμένα και τα 2 παιδιά τα ίδια έχουνε..?:confused::rolleyes:λες να μας κοροιδέψανε και να μας δώσανε παλιά:D:shock::tongue:

KALISPERA VIKI1 MOU,,,,,,,,,MOLIS GYRISA SPITI,,EFAGA ARNAKI STIN SOUBLA ME PATATOULES TIGANITES.......ALLA ITAN TOSO NOSTIMO POU SKEFTIKA KAI MIA FILENADA MOU KAI EFAGA LIGAKI KAI GIA AYTIN POU KSERW PWS TIS ARESEI,,,,,,,,,AAAAAAAA TO BRADY THA PSISOUME STO MPALKONI,,,EXOUME MANGALI,,,,,,,MPIFTEKAKIA MOSXARISIA KAI KOTOPOULO STITHOS.......ELA NA SOU KANW TO TRAPEZI,,,,,,,

Διαφημίσεις

KALISPERA VIKI1 MOU,,,,,,,,,MOLIS GYRISA SPITI,,EFAGA ARNAKI STIN SOUBLA ME PATATOULES TIGANITES.......ALLA ITAN TOSO NOSTIMO POU SKEFTIKA KAI MIA FILENADA MOU KAI EFAGA LIGAKI KAI GIA AYTIN POU KSERW PWS TIS ARESEI,,,,,,,,,AAAAAAAA TO BRADY THA PSISOUME STO MPALKONI,,,EXOUME MANGALI,,,,,,,MPIFTEKAKIA MOSXARISIA KAI KOTOPOULO STITHOS.......ELA NA SOU KANW TO TRAPEZI,,,,,,,

καλα δεν ντρεπεσε τσ τσ τσ!!!εγω μονο λιγο ψωμακι με σαλαμακι εφαγα το βραδι κρατα μου εμενα μια θεση στο τραπεζι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κ κατι αλο αλο οι χορτοφαγοι αλο οι φιλοζωοι

οι χορτοφαγοι δεν τρωνε τιποτα απο ζωα γιατι τα θεωρουν ανθυγιεινα οχι γιατι αγαπανε απαραιτητα τα ζωα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

η αληθεια ειναι οτι πειναω γιατι χθες βραδι εφαγα μπακαλουδακια τηγανιτα κ οπως ξερεις δεν χορταινεις μονο με ψαρακια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

το μόνο είναι απο τα έκτακτα,να σε ρωτήσω κάτι..απο πότε έχουν βγεί τα ''καινούργια'' που λες γιατί εμένα και τα 2 παιδιά τα ίδια έχουνε..?:confused::rolleyes:λες να μας κοροιδέψανε και να μας δώσανε παλιά:D:shock::tongue:

Οχι ρε πονηρό μωράκι , εσύ μας κοροϊδευεις αφού ισχυρίζεσαι οτι εν ετη 2010 το βιβλιάριο υγείας αναφέρει το εμβόλιο της χολέρας! και δεν αναφέρει πουθενά άλλα έκτακτα.Μα πού είναι οι dmin? Σίγουρα πρέπει να πάρουν θέση γιατί ο/η 'φίλος/η' μας δεν έχει πάρει χαμπάρι οτι οτι πλέον τα πράγματα βγήκαν για τα καλά στην επιφάνεια.

Διαφημίσεις

αστον/ην ρε βικη ακομα θα παλευει να βρει στο google ετσι απο περιεργια πατησα κ γω να δω τι μπορεις να βρεις αλλα βαριομουν να ποσταρω να διξω τι ξερω κ ας μην εχω ακομα παιδι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ κατι αλο αλο οι χορτοφαγοι αλο οι φιλοζωοι

οι χορτοφαγοι δεν τρωνε τιποτα απο ζωα γιατι τα θεωρουν ανθυγιεινα οχι γιατι αγαπανε απαραιτητα τα ζωα

πολύ σπάνια,οι περισσότεροι χορτοφάγοι(τουλάχιστον το 98% αυτών που ξέρω)το κάνουν επειδή είναι φιλόζωοι!!!

ρε συ τωρα που εισαι εγκυος πρεπει να προσεχεις η πεθερα μου οταν ημουν μου εκανε κοτα σουπα δεν ετρωγα το κρεας γιατι δεν ηθελα μου μυριζε αλλα το ζουμακι με κριθαρακι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...