Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Χορτοφάγοι Vegetarians

Recommended Posts

Οταν λες οτι ζουσες στο εξωτερικό , που ακριβώς ? Στον Αρη ?

Σου λέει κατι η διατροφική αλυσίδα ?

τα γατιά σου , δεν τρωνε κρεας ? τα σκυλιά οχι ?

τα άγρια σαρκοφάγα ζώα όχι ?

και επειδή λες οτι τα πουλια , τρωνε σπορους , έχεις ιδεα τι τρωνε τα κοράκια π.χ ? οι γλαροι μηπως τρωνε ψαρια , οι πιγκουίνοι ?

δεν είπα πως τα πουλιά τρώνε σπόρους,αναφέρθηκα συγκεκρημένα στα σποροφάγα πουλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 460
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έ λοιπόν θα πάω μιά στιγμή να φέρω το βιβλιάριο(10 λεπτά με το αυτοκίνητο)απο το σπίτι του και θα σας πω τι γράφει,ορίστε μας,μεταξύ μας ήμουν σήγουρη πως αυτός ήταν ο σκοπός σου να με ''αποκαλήψεις'':tongue:και απο που ακρηβώς έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν έχω,επειδή δεν θυμάμαι απέξω τα εμβόλια???αν βρω θα σου βάλω και φωτό τους όταν γυρίσω μαζί με το βιβλιάριο!!!

Θα πας μεχρι τη γειτόνισσα και θα μάθεις. Στο internet δύσκολα θα βρεις ποιά έγραψε ο γιατρός χειρόγραφα. Παρ' όλα αυτά περιμένω απάντηση. Φωτό δε θέλω. Σίγουρα θα είναι μαϊμού.Αλλά απάντηση περιμένω σίγουρα.

Θα πας μεχρι τη γειτόνισσα και θα μάθεις. Στο internet δύσκολα θα βρεις ποιά έγραψε ο γιατρός χειρόγραφα. Παρ' όλα αυτά περιμένω απάντηση. Φωτό δε θέλω. Σίγουρα θα είναι μαϊμού.Αλλά απάντηση περιμένω σίγουρα.

απο πίσω γράφει έκτακτο εμβόλιο υπατίτιδας Β και ο γιατρός γράφει engerixo sml ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων γιατί δεν τα βγάζω και καλά τα γράμματα

Διαφημίσεις

Δεν με κάλυψες. Έχει και άλλα. Για πές? Και τα άλλα να ακούσω...

γράφει και άλλα αλλά δεν καταλαβαίνω τι λένε,θα σου πω τι λέει στην αρχική σελίδα:ΤΟΚΕΤΟΣ :ημερομηνία:17/7/08,ώρα 16:30,τόκος 1(αυτό τι να σημαίνει?),δειάρκεια κύησης (σε ευδομάδες):κενό είναι,κεφαλική προβολή ''τικ'',φυσιολογικός ''τικ'',και όλα τα άλλα κενά,απο πίσω:βάρος 3 κιλά,τα υπόληπα κενά,βαθμολογία απγκάρ 10 στα 10 και όλα τα άλλα κενά,τώρα μη μου πεις πως θέλεις να σου γράψω και όλα αυτά στη σελίδα 10(σωματομετρικά στοιχεία-διατροφή-Ψ.Κ.ανάπτηξη-δόντια)γιατί βαριέμαι..πήστηκες τώρα ή ακόμα?????...!!!:confused:

δεν λέει άλλα στο ίντερνετ? Ακόμα ψάχνεις? Οκ. Ποιά ιπατίτιδα Α Β Γ Ε Ζ? Και πόσες δόσεις?

ποιό ίντερνετ παιδί μου????υπατίτιδα Β 1 δόση βλέπω εδω..!

γράφει και άλλα αλλά δεν καταλαβαίνω τι λένε,θα σου πω τι λέει στην αρχική σελίδα:ΤΟΚΕΤΟΣ :ημερομηνία:17/7/08,ώρα 16:30,τόκος 1(αυτό τι να σημαίνει?),δειάρκεια κύησης (σε ευδομάδες):κενό είναι,κεφαλική προβολή ''τικ'',φυσιολογικός ''τικ'',και όλα τα άλλα κενά,απο πίσω:βάρος 3 κιλά,τα υπόληπα κενά,βαθμολογία απγκάρ 10 στα 10 και όλα τα άλλα κενά,τώρα μη μου πεις πως θέλεις να σου γράψω και όλα αυτά στη σελίδα 10(σωματομετρικά στοιχεία-διατροφή-Ψ.Κ.ανάπτηξη-δόντια)γιατί βαριέμαι..πήστηκες τώρα ή ακόμα?????...!!!:confused:

μη μου πεις και αυτά στο ίντερνετ τα βρήσκω έ???για κάνε μιά αναζήτηση να δούμε θα σου βγάλει τίποτα ή μόνο σε μένα βγάζει(όχι οτι δεν υπάρχουν,υπάρχουν απλά τα βλέπω μόνο εγώ:tongue:)έλεος δηλαδή

Διαφημίσεις

ποιό ίντερνετ παιδί μου????υπατίτιδα Β 1 δόση βλέπω εδω..!

καρδιά μου η ηπατίτιδα Β δεν είναι έκτακτο.Τέταρτο γραμμένο στη σειρά μηχανογραφημένα. 3 δόδεις. Τις οποίες πρέπει να έχετε κάνει όλες γιατί εμείς που είμαστε μικρότερες τις κάναμε. Άλλη είναι η έκτακτη ιπατίτιδα. Βρες ποιο αναλυτικό σάιτ...Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις ούτε λέξη. Οκ . Άντε πες μου ποσα είναι τα χειρόγραφα σε αριθμό?

καρδιά μου η ηπατίτιδα Β δεν είναι έκτακτο.Τέταρτο γραμμένο στη σειρά μηχανογραφημένα. 3 δόδεις. Τις οποίες πρέπει να έχετε κάνει όλες γιατί εμείς που είμαστε μικρότερες τις κάναμε. Άλλη είναι η έκτακτη ιπατίτιδα. Βρες ποιο αναλυτικό σάιτ...Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις ούτε λέξη. Οκ . Άντε πες μου ποσα είναι τα χειρόγραφα σε αριθμό?

βρε κορίτσι μου κάτω κάτω γράφει ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ και απο κάτω:χολέρας,τυφοειδ.πυρετού,κίτρινου πυρετού,υπατίτιδας,άλλοι,στο υπατίτιδας έχει γράψει δίπλα ένα Β και έχει τραβείξει ένα βελάκι και γράφει αυτά που σου είπα με μόνο μιά ημερομηνία οπότε και μιά μόνο δόση,κάτι θα ξέρει ο γιατρός που το έγραψε,ποιό σάιτ μπροστά μου το έχω στραβή είμαι δεν βλέπω????????

Το τεστ Apgar που πήρε το όνομά του από την Virginia Apgar που το επινόησε το 1952, βοηθά τον παιδίατρο να αξιολογήσει πόσο καλά λειτουργεί ο οργανισμός του νεογέννητου. Κατά την εξέταση, που συνήθως γίνεται πέντε λεπτά μετά τη γέννηση, μετράται ο αριθμός των καρδιακών παλμών, η αναπνοή, ο μυϊκός τόνος, τα αντανακλαστικά και το χρώμα του μωρού.

Το τεστ δεν προβλέπει τη μελλοντική υγεία ή ανάπτυξη του παιδιού, κινητοποιεί όμως το προσωπικό του μαιευτηρίου στην περίπτωση που το μωρό είναι νωθρό ή βραδύ στις αντιδράσεις του, οπότε και χρειάζεται υποστήριξη καθώς προσαρμόζεται στον καινούργιο του κόσμο έξω από τη μήτρα.

Κάθε χαρακτηριστικό που εξετάζεται βαθμολογείται ξεχωριστά με 0-2 βαθμούς. Στη συνέχεια οι βαθμολογίες αθροίζονται.

Το μωρό που έχει περάσει όλες τις εξετάσεις με άριστα (δηλαδή 2 για κάθε εξέταση) θα έχει συνολική βαθμολογία ίση με 10. Αυτό, όμως είναι σχεδόν αδύνατο, αφού τα περισσότερα μωρά χάνουν τουλάχιστον ένα βαθμό, γιατί έχουν μελανιασμένα χεράκια και ποδαράκια.

APGAR 10. ε? Και εμένα έτσι μου είπε ο γιατρός . οτι δεν βάζουν 10!

Το τεστ Apgar που πήρε το όνομά του από την Virginia Apgar που το επινόησε το 1952, βοηθά τον παιδίατρο να αξιολογήσει πόσο καλά λειτουργεί ο οργανισμός του νεογέννητου. Κατά την εξέταση, που συνήθως γίνεται πέντε λεπτά μετά τη γέννηση, μετράται ο αριθμός των καρδιακών παλμών, η αναπνοή, ο μυϊκός τόνος, τα αντανακλαστικά και το χρώμα του μωρού.

Το τεστ δεν προβλέπει τη μελλοντική υγεία ή ανάπτυξη του παιδιού, κινητοποιεί όμως το προσωπικό του μαιευτηρίου στην περίπτωση που το μωρό είναι νωθρό ή βραδύ στις αντιδράσεις του, οπότε και χρειάζεται υποστήριξη καθώς προσαρμόζεται στον καινούργιο του κόσμο έξω από τη μήτρα.

Κάθε χαρακτηριστικό που εξετάζεται βαθμολογείται ξεχωριστά με 0-2 βαθμούς. Στη συνέχεια οι βαθμολογίες αθροίζονται.

Το μωρό που έχει περάσει όλες τις εξετάσεις με άριστα (δηλαδή 2 για κάθε εξέταση) θα έχει συνολική βαθμολογία ίση με 10. Αυτό, όμως είναι σχεδόν αδύνατο, αφού τα περισσότερα μωρά χάνουν τουλάχιστον ένα βαθμό, γιατί έχουν μελανιασμένα χεράκια και ποδαράκια.

APGAR 10. ε? Και εμένα έτσι μου είπε ο γιατρός . οτι δεν βάζουν 10!

καθαρό 10άρι,μόνο ο τόνος λύπει:Dστο γιό μου λέει 9,αλλά στην κόρη μου λέει 10!

βρε κορίτσι μου κάτω κάτω γράφει ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ και απο κάτω:χολέρας,τυφοειδ.πυρετού,κίτρινου πυρετού,υπατίτιδας,άλλοι,στο υπατίτιδας έχει γράψει δίπλα ένα Β και έχει τραβείξει ένα βελάκι και γράφει αυτά που σου είπα με μόνο μιά ημερομηνία οπότε και μιά μόνο δόση,κάτι θα ξέρει ο γιατρός που το έγραψε,ποιό σάιτ μπροστά μου το έχω στραβή είμαι δεν βλέπω????????

Λοιπόν πονηρό μωράκι το βιβλιάριο που κρατάς εις χείρας αφορά τους δικούς σου εμβολιασμούς! Κρατώ και εγώ το δικό μου και έχεις απόλυτο δίκιο. όπως τα λες είναι. Απλά αν σου έκοβε λίγο ας έψαχνες καλύτερα στο ίντερνετ γιατί απο τότε έχουν αλλάξει πολλά! Πρώτον το ιπατίδιδας β έγινε κύριο εμβόλιο μηχανογραφημένα πλέον. Το χωλέρας δεν αναγράφεται καν στο βιβλιάριο. Περάσαν 30 χρόνια πονηρό μωράκι. Το έξυπνο πουλί απο την μύτη πιάνεται....Άντε στο καλό τώρα...... Α! και πληροφοριακά το ένα απο τα χειρόγραφα είναι ιπατίτιδα Α 2 δόσεις. Έχει και άλλα όμως...δυσκόλεψαν τα πράγματα, ε?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...