Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Χορτοφάγοι Vegetarians

Recommended Posts

ΔΥΣΤΥΧΩς ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!ασε φυγε κι εσυ και αστην να μιλαει μονη της εχει και οντος δυο γλυκιτατα παιδακια ...κριμα!

καλέ δεν με λένε δήμητρα....εσύ λες τη δήμητρα83 που έγραψα????τι σχέση έχω εγώ???????:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 460
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για πες ρε χαρωπό μωράκι πόσο ημερών έκενες το πρώτο εμβόλιο στην κόρη σου και ποιό?

΄συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά έστελνα ένα μήνυμα στο κουφέτο γιατί με έχει φέρει ως εδώ...τώρα αυτό που κολάει???τέλος πάντων ήταν περίπου 2 μηνών αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι ποιό ήταν το εμβόλιο(άλλωστε ο πρώην άντρας μου την είχε πάει...)

και πέρα απο τα εμβόλια που γράφει το βιβλιάριο υγείας ποιά έγραψε επιπλέον ο παιδίατρος χειρόγραφα?

αχ βρε βίκι μου δεν ξέρω ο πρώιν μου το έχει τι με ρωτάς τώρα:?:

Διαφημίσεις

κουφέτο απετώ να ζητήσεις δημόσια συγνώμη και να τα ανερέσεις όλα...ορίστε μας ο καθένας λέει ότι θέλει και οι άλλοι κάθοντε και τον πηστεύουν..τασία με λένε και αυτή η δήμητρα μόνο κάτι φωτός μου είχε στείλει,δεν ξέρω αν γίνετε να δείτε οτι είναι απο διαφορετικούς υπολογιστές ή κάτι τέτοιο ή την περιοχή(δεν γίνετε να είμαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα γιατί αν δείτε στις πρώτες σελίδες συνομηλούσαμε)δείτε την περιοχή της μίας και τη περιοχή της άλλης και μετά μου χρωστάει το κουφέτο μια τεράστεια συγνώμη γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας εδώ μέσα το μακρί του και το κοντό του...προφανός μηλάς γι αυτήν δεν έχω κάτι άλλο να πω,παρακαλώ να λάβει θέση ο αντμίν ή ένας μοντ...:mad:

κουφέτο απετώ να ζητήσεις δημόσια συγνώμη και να τα ανερέσεις όλα...ορίστε μας ο καθένας λέει ότι θέλει και οι άλλοι κάθοντε και τον πηστεύουν..τασία με λένε και αυτή η δήμητρα μόνο κάτι φωτός μου είχε στείλει,δεν ξέρω αν γίνετε να δείτε οτι είναι απο διαφορετικούς υπολογιστές ή κάτι τέτοιο ή την περιοχή(δεν γίνετε να είμαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα γιατί αν δείτε στις πρώτες σελίδες συνομηλούσαμε)δείτε την περιοχή της μίας και τη περιοχή της άλλης και μετά μου χρωστάει το κουφέτο μια τεράστεια συγνώμη γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας εδώ μέσα το μακρί του και το κοντό του...προφανός μηλάς γι αυτήν δεν έχω κάτι άλλο να πω,παρακαλώ να λάβει θέση ο αντμίν ή ένας μοντ...:mad:

σιγά μην σου ζητήσουμε και συγνώμη....ούτε το κουφέτο ...ούτε καμιά μας

δεν μας ενδιαφέρει ούτε ποια είσαι , ούτε πως σε λένε.................

Συγνώμη οφείλεις εσύ που δεν ντρέπεσαι να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες και να κάνεις τέτοια σχόλια για βρέφη , μωρά κ παιδιά

Αντε , γιατί πολλά μας τα είπες..........................

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

σιγά μην σου ζητήσουμε και συγνώμη....ούτε το κουφέτο ...ούτε καμιά μας

δεν μας ενδιαφέρει ούτε ποια είσαι , ούτε πως σε λένε.................

Συγνώμη οφείλεις εσύ που δεν ντρέπεσαι να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες και να κάνεις τέτοια σχόλια για βρέφη , μωρά κ παιδιά

Αντε , γιατί πολλά μας τα είπες..........................

αυτή με το αρνάκι δεν ντράπηκε καθόλου..!και ούτε τη σχολίασε κανείς αρνητικά..γιατί δεν μηλάς και για αυτήν????????

συγνωμη δεν σου ζητω κοπελια!στο πμ σου εξηγησα οτι αν εισαι ετοιμη θα σε βοηθησω οσο μπορω γτ εισαι σαφος ενας αρρωστος ανθρωπος που χρειαζεσε βοηθεια και εγω ειμαι καλος ανθρωπος και βοηθαω!!τωρα αν δεν εισαι η δημητρα και εισαι η τασια εμενα το ιδιο μου κανει εισαι αρρωστη απλα!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

κοριτσάκια πιστεύω να πειστήκατε τώρα οτι το χαρωπο μωρακι οτι φυλο και να είναι δεν έχει παιδια! ΤΕΛΟΣ!

σε ευχαριστουμε viki!

αυτή με το αρνάκι δεν ντράπηκε καθόλου..!και ούτε τη σχολίασε κανείς αρνητικά..γιατί δεν μηλάς και για αυτήν????????

το αρνακι το τρωμε ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ!!

921477wc2fyvv2y2.gif

κοριτσάκια πιστεύω να πειστήκατε τώρα οτι το χαρωπο μωρακι οτι φυλο και να είναι δεν έχει παιδια! ΤΕΛΟΣ!

αφηστε τον/την κορίτσια , στην κοσμάρα με τα ζώα του παρέα

κατι παραπανω δεν μπορεί............τι να κάνουμε...........

για να μην τίποτα παραπάνω, δεν αξίζει άλλωστε............

εννοείται ΤΕΛΟΣ

cad313a91b.png

έ λοιπόν θα πάω μιά στιγμή να φέρω το βιβλιάριο(10 λεπτά με το αυτοκίνητο)απο το σπίτι του και θα σας πω τι γράφει,ορίστε μας,μεταξύ μας ήμουν σήγουρη πως αυτός ήταν ο σκοπός σου να με ''αποκαλήψεις'':tongue:και απο που ακρηβώς έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν έχω,επειδή δεν θυμάμαι απέξω τα εμβόλια???αν βρω θα σου βάλω και φωτό τους όταν γυρίσω μαζί με το βιβλιάριο!!!

Οταν λες οτι ζουσες στο εξωτερικό , που ακριβώς ? Στον Αρη ?

Σου λέει κατι η διατροφική αλυσίδα ?

τα γατιά σου , δεν τρωνε κρεας ? τα σκυλιά οχι ?

τα άγρια σαρκοφάγα ζώα όχι ?

και επειδή λες οτι τα πουλια , τρωνε σπορους , έχεις ιδεα τι τρωνε τα κοράκια π.χ ? οι γλαροι μηπως τρωνε ψαρια , οι πιγκουίνοι ?

cad313a91b.png

λοιπόν λάθος είχα κάνει,κόντευε 5 μηνών και έκανε το τριπλό (D.P.T.) αντιδιφθεριτικό,αντικοκκυτικό,αντιτετανικό και έχει άμα καταλαβαίνω καλά 3 δόσεις,ικανοποιημένη????καλά ρε παιδιά τι γράμματα κάνουν πιά αυτοί οι γιατροί..τα έβγαλα και μια φωτο τα παιδιά και άμα βρω το μηχανιματάκι να τη μεταφέρω θα τη βάλω!!!τη μικρή τη λένε μαρία και τον μεγάλο σταύρο,έχετε και χαιρετήσματα!!!:)

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...