Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Χορτοφάγοι Vegetarians

Recommended Posts

ωχου κ δεν με νοιαζει

άααα όπως δηλαδή δεν νοιάζει εμένα για τα αφρικανάκια έ χμ ενδιαφέρον!!!εμένα όμως με αποπέρνετε,τώρα θα πρέπει να σας αποπάρω κι εγώ!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 460
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό να φανταστώ δεν μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις?!?!?!?!

κ βεβαια μπηκα χαρωπο ΤΕΡΑΣ απο κει φαινεται οτι επειδη σε εγραψαν εντελως οι αλλες κοπελες ηθελες να γεμισεις κ αλλες σελιδες κ εγραψες ενα σωρο ηληθιοτητες για να προκαλεσεις ποιος θα σου απανταγε αν εγραφες οτι σημερα μαγειρεψες χορτα κ εισαι ευτηχισμενη γιαυτο επειδη ενα ζωακι χαρη σε σενα παραμενει ζωντανο?

εγω σου ανεφερα ακριβως το θεμα με το οποιο ανοιξες αυτη τη συζητηση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλά βρε κορίτσια κάθεστε ακόμη και ασχολείστε με το συγκεκριμένο άτομο? Τι πρέπει ακόμη να πει δηλαδή για να καταλάβουμε πόσο σοβαρή ψυχική διαταραχή έχει? Σαφώς και μπήκε για να σπάσει πλάκα αλλά σίγουρα δεν έχει σώας τας φρένας! Αγνοήστε το αυτό το "πράγμα" επιτέλους!!!

IchNp3.png

κ βεβαια μπηκα χαρωπο ΤΕΡΑΣ απο κει φαινεται οτι επειδη σε εγραψαν εντελως οι αλλες κοπελες ηθελες να γεμισεις κ αλλες σελιδες κ εγραψες ενα σωρο ηληθιοτητες για να προκαλεσεις ποιος θα σου απανταγε αν εγραφες οτι σημερα μαγειρεψες χορτα κ εισαι ευτηχισμενη γιαυτο επειδη ενα ζωακι χαρη σε σενα παραμενει ζωντανο?

εγω σου ανεφερα ακριβως το θεμα με το οποιο ανοιξες αυτη τη συζητηση

οι απόψεις για τη ζωή αλλάζουν!!!και γιατί να θέλω να γεμίσω σελίδες????????????έχω κάποιο όφελος??????????:shock:

Διαφημίσεις

κοιτα αν ησουν λεμε αν! ανθρωπος τουλαχιστον θα επρεπε να σε ευαισθητοποιηση αλλα για να μην μαλλον 2 μερες τωρα σε ζωο απευθηνομαι

οσο για τα αφρικανακια δεν χρειαζεται να εισαι ανθρωπος για να σε αγκιξουν απλα να εχεις αισθηματα κ συ δεν εχεις αρα ουτε τα ζωα αγαπας τωρα σιγουρευτηκα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κοιτα αν ησουν λεμε αν! ανθρωπος τουλαχιστον θα επρεπε να σε ευαισθητοποιηση αλλα για να μην μαλλον 2 μερες τωρα σε ζωο απευθηνομαι

οσο για τα αφρικανακια δεν χρειαζεται να εισαι ανθρωπος για να σε αγκιξουν απλα να εχεις αισθηματα κ συ δεν εχεις αρα ουτε τα ζωα αγαπας τωρα σιγουρευτηκα

και οι μανάδες που λατρεύουν τα παιδιά τους αλλά δεν θέλουν ούτε να βλέπουν τα ζώα????????????τι έχεις να πεις γιαυτές?????ούτε εκείνες αγαπάνε τα παιδιά τους στην προκειμένη περήπτωση???????:shock:αφού όπως λες τα αγαπάς ή όλα ή τίποτα??????????:shock::eek::shock:

οι απόψεις για τη ζωή αλλάζουν!!!και γιατί να θέλω να γεμίσω σελίδες????????????έχω κάποιο όφελος??????????:shock:

βεβαιος να ασχοληθει κ καποιος επιτελους μαζι σου

αληθεια η προνοια πως δεν σου τα εχει παρει ακομα τα παιδια?οταν με το καλο στα παρει γιατι με σενα κυνδινευουν να γινουν τροφη για τα ζωακια σου θα σου στειλω ενα σκυλακι να περασεις το υπολοιπο της ζωης σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

βεβαιος να ασχοληθει κ καποιος επιτελους μαζι σου

αληθεια η προνοια πως δεν σου τα εχει παρει ακομα τα παιδια?οταν με το καλο στα παρει γιατι με σενα κυνδινευουν να γινουν τροφη για τα ζωακια σου θα σου στειλω ενα σκυλακι να περασεις το υπολοιπο της ζωης σου

όπως εξήγησα παρακάτω έχω δώσει την επιμέλεια των παιδιών εξολοκλήρου στον πρώιν μου,αλλά δεν είμαι τρελή...ποτέ δεν θα τους έκανα κακό ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ

ΔΥΣΤΥΧΩς ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!ασε φυγε κι εσυ και αστην να μιλαει μονη της εχει και οντος δυο γλυκιτατα παιδακια ...κριμα!

Εγώ καλό μου κουφετάκι έχω φύγει ήδη! Να είσαι καλά!;)

IchNp3.png

κανω την απλη διαπιστωση οτι δεν εχεις αισθηματα εσυ!!!! αρα δεν μπορεις κ να αγαπας

οι μαναδες που αγαπαν τα παιδια τους κ δεν θελουν τα ζωα δεν ακουσα ποτε καμια απο αυτες που ξερω να πουν αγαπω τα παιδια μου κ θελω να υποφερουν τα ζωα αντιθετα χαρωπο γατακι εσυ αυτο κανεις τεσπα επειδη βαρεθηκα μαζι σου φευγω παω να τα πω με τις φιλες μου με τις κανιβαλικες τασεις να δουμε τι θα βασανισουμε σημερα στην χυτρα φιλακιαααααα!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...