Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Χορτοφάγοι Vegetarians

Recommended Posts

Χαρωπό μωράκι δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις αλλά παρακολούθησα όλη τη συζήτηση και απλώς θέλω να σε ενημερώσω ότι έκανα μία αναφορά γιατί με ενόχλησαν πολύ αυτά που έγραψες.Δεν θα ανοίξω διάλογο μαζί σου ό,τι και αν μου απαντήσεις.Σταματάω εδώ.Να είσαι καλά.

οκ ότι νομίζεις!ευχαρηστώ νάσαι καλά και σύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 460
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

BRE OUTE PM MIN STEILEIS,,,,,,,,TSAMPA TON KOPO THA KANEIS,,,,,GIATI OPWS THA TO STEILEIS THA TO SBISW KAI OUTE KAN THA MPW STON KOPO NA TO DIABASW,,,,,,,,,,,,,,,ALLA DEN APANTISES STIN ERWTISI MOU,,,,,,,,ESY POU EISAI FILOZWI TI DOULEIA EXEIS SE FORUM ME EGKYES PAIDIA GONEIS,,,,,,,MALLON FEWRIS OTI EIMASTE KAI EMEIS ZWA,,,,,,EE E TOTES EISAI KAI ESY ZWON,,,,,,ETSI DEN EIANI GLYKIA MOU?????NA SOU PW KAI TO TELEYTAIO.......SE LIGO FEYGW PAW ME TON ANTRA MOU STIN AGORA,,,,,,PAME NA FAME ARNAKI STA KARBOUNA,,,,ALLA ETSI GIA NA DEIS OTI SE SKEFTOMAI THA FAW DIPLI MERIDA KAI GIA SENA,,,,,,,,ANTE BYEEEEEEEEEEEEEE

'γιατί απο τη στιγμή που προσπαθήτε να με εκνευρήσετε δείχνοντάς μου νεκρά αρνιά που κάποιοι απάνθρωποι καννίβαλοι τα τρώνε θα πρέπει να σας κάνω το ίδιο.

σε περιπρωση που σου διαφευγει το 90 κ βαλε της % των ανθρωπων που ζουν στον πλανητη τρεφονται απο τα ζωα(ακομα κ τα ιδια τα ζωα)

.και όποιος βαρεμένος είχε την ιδέα να πετάξει αυτές τις μπούρδες περί βρώσης νεκρών ζώων στο θέμα Μ Ο Υ

εδω μεσα δν υπαρχει ΜΟΥ Κ ΣΟΥ ακομα να το καταλαβεις ΣΟΥ ειναι οτι κανεις στο σπιτι ΣΟΥ κ οχι εδω!!!

να ξέρει πως του έχω κάνει αναφορά στον αντμιν και αν μου έχει ξεφύγει κάποιος ένοια του και θα τον βρώ!

θα τον βρεις κ θα του κανεις τι?δεν καταλαβα απηλεις τωρα?

κ ο αντιμ τωρα απο την στεναχωρια του για την αναφορα σου δεν θα μπορει ουτε αυτος να φαει κρεας το μεσημερι.

και δεν είπα ποτέ πως θα ήθελα να γίνει αυτό με τα παιδιά απλά να καταλάβετε πως όταν μου λέτε αυτό για τα ζώα πως τό βλέπω..όπως εσείς αυτό με τα παιδιά!!!!παράδειγμα έφερα..!το καταλάβατε τώρα ή μπαααα...???????αλλά με ποιόν νομίζω ότι μιλάω και γώ και περημένω να καταλάβει:tongue:

μιλας με μανες μελουσες μανες κ γυναικες που προσπαθουν να γινουν οποοιος κ να ηταν ο σκοπος του μνμ τος σου ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

καταρχάς μου εννοώ οτι αν κάνεις εσύ θέμα με τίτλο''απέβαλα''δεν θα έρθω εγώ να γράψω οδιγίες για βραστά λαχανικά,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις???

επείσης όταν λέω θα τον βρώ εννοώ θα τον βρώ(στο φόρουμ)και θα του κάνω αναφορά..έλεος πιά,άκου απειλω...και επείσης τώρα που έκανες εσύ αναφορά φοβάμαι μην πάθει κατάθληψη ο/η καημένος αντμίν απο τη στεναχώρια του..:(

oxi μαλλον εσυ δεν καταλαβες οταν εγω γραφω ενα θεμα μετα ολες οι κοπελες που εχουν το ιδιο προβλημα γραφουν εκει αλλοιμονο αν ολες εδω μεσα ειχα κ ενα δικο ΤΟΥΣ θεμα

κ ποιος σου ειπε οτι δεν μιλαμε για βραστα λαχανικα αμε κ για βραστο κρεας ακομα μιλαμε

αναφορα δεν εκανα δεν χρειαζεται οτι με ενοχλει το λυνω μονη μου κ οταν ερθει η ωρα θα σε διαγραψει ο ιδιος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

BRE OUTE PM MIN STEILEIS,,,,,,,,TSAMPA TON KOPO THA KANEIS,,,,,GIATI OPWS THA TO STEILEIS THA TO SBISW KAI OUTE KAN THA MPW STON KOPO NA TO DIABASW,,,,,,,,,,,,,,,ALLA DEN APANTISES STIN ERWTISI MOU,,,,,,,,ESY POU EISAI FILOZWI TI DOULEIA EXEIS SE FORUM ME EGKYES PAIDIA GONEIS,,,,,,,MALLON FEWRIS OTI EIMASTE KAI EMEIS ZWA,,,,,,EE E TOTES EISAI KAI ESY ZWON,,,,,,ETSI DEN EIANI GLYKIA MOU?????NA SOU PW KAI TO TELEYTAIO.......SE LIGO FEYGW PAW ME TON ANTRA MOU STIN AGORA,,,,,,PAME NA FAME ARNAKI STA KARBOUNA,,,,ALLA ETSI GIA NA DEIS OTI SE SKEFTOMAI THA FAW DIPLI MERIDA KAI GIA SENA,,,,,,,,ANTE BYEEEEEEEEEEEEEE

καλά αφού δεν θες δεν σου στέλνω...όποια άλλη θέλει θα της στείλω,είμαι εδώ όπως έχω ξαναπεί γιατί κακός βέβαια πήστευα πως οι μάνες είναι ευαίσθητες σε αυτά τα θέματα...επείσης δεν χρειάζετε να φας αρνάκι..!ακόμα να μάθεις ότι στην κίνα τρώνε μωρά?????ναι αμέ επιδή δεν επιτρέπετε πάνω απο ένα παιδί οι μανάδες το δεύτερο το πουλάνε σε εστιατόρια!!!!!!νόμιμα παρακαλώ!!!!χάρηκες έτσι?!?!?!άμα πάω κατά κει θα φάω διπλή μερίδα και για σένα!!!!:rolleyes:

καλά αφού δεν θες δεν σου στέλνω...όποια άλλη θέλει θα της στείλω,είμαι εδώ όπως έχω ξαναπεί γιατί κακός βέβαια πήστευα πως οι μάνες είναι ευαίσθητες σε αυτά τα θέματα...επείσης δεν χρειάζετε να φας αρνάκι..!ακόμα να μάθεις ότι στην κίνα τρώνε μωρά?????ναι αμέ επιδή δεν επιτρέπετε πάνω απο ένα παιδί οι μανάδες το δεύτερο το πουλάνε σε εστιατόρια!!!!!!νόμιμα παρακαλώ!!!!χάρηκες έτσι?!?!?!άμα πάω κατά κει θα φάω διπλή μερίδα και για σένα!!!!:rolleyes:

τοσο πια τοσο?!!!!χαχαχαχχα ειδες τις φωτομουφες?αχαχαχαχχαχααχχαχ!!να σε καλα με εκανες και γελασα χαχαχαχααχχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

υπάρχουν και ακόμα ποιό σημαντικά...μακράν σημαντικότερα,δες εδώ και μετά έλα πες μου ποιό είναι ποιό σημαντικό...no_meat_death.jpg

αυτό δεν το σχολείασε κανείς βλέπω έ???????γιατί άραγε????

όχι δεν τα μπέρδεψα,απλά σου λέω οτι ναι,πάνω απόλα το παιδί μου αλλά και το ξένο παιδί θα το πονέσω όχι σαν το δικό μου λίγο λιγότερο(δεν μπορώ να συκγρίνω τίποτα με τα παιδιά μου),έ έτσι και το ζώο θα το πονέσω όσο ένα ξένο παιδί,για να καταλάβεις το πόσο θα στεναχωριθώ για ένα ζώο σου έφερα παράδειγμα ένα ξένο παιδί ως μέτρο σύγκρησης

αν καταλαβες που πολυ αμφιβαλω αυτα ειναι τα δικα σου λογια αλλα αλα μας λες τωρα φασκεις αντιφασκεις με μονο σκοπο να προκαλεσεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

τοσο πια τοσο?!!!!χαχαχαχχα ειδες τις φωτομουφες?αχαχαχαχχαχααχχαχ!!να σε καλα με εκανες και γελασα χαχαχαχααχχαχαχα

α εγώ δεν ξέρω,αν μου λες πως η Dimitra83 μου στέλνει μούφες τότε τι να πω...πάντως έχω ξανακούσει γι αυτό!!!

καλημέρα,πολλά συνέβισαν απο τότε που τα έγραψα όλα αυτά,ένα κύριο συμβάν που με έκανε να αλλάξω γνώμη κάθετα ήταν ότι βρήκα ένα μωράκι γατάκι και το μεγάλωσα με πολλές θυσίες(ήταν βλέπετε μόλις 1 ημέρας...)και πραγματικά το αγάπησα ποιό πολύ και απο τα παιδιά μου...τότε συνηδητοποίησα πως τα ζώα τα αγαπάω περισσότερο απο το οτιδήποτε...ξέρω πως ίσως σας φανεί τρελό όμως αυτή είναι η αλήθεια,και απο εδώ και πέρα άμα συμβεί ποτέ αυτό που λέτε παραπάνω(να πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε ένα παιδί και σε ένα ζώο)θα φροντίσω πρώτα το ζώο...το γατάκι αυτό μου άλλαξε όλη τη ζωή,το αγγελουδάκι μου,το μωράκι μου...δεν πήστευα πως θα μπορέσω να αγαπήσω κάτι παραπάνω απο τα παιδιά μου και όμως τι παιχνίδια παίζει η ζωή...στην αρχή δεν μπορούσα να το παραδεχτώ στον εαυτό μου πως υπάρχει κάτι που αγαπώ περισσότερο απο τα παιδιά μου αλλά τώρα το έχω αποδεχτεί και είμαι ευτηχησμένη :) τα παιδιά μου εννοείτε πως δεν θα σταματήσω ποτέ να τα αγαπάω αλλά εκεί που τα αγαπούσα 15 στα 10 τώρα ακόμα τόσο τα αγαπάω απλά το γατάκι μου το αγαπάω 20 στα 10!!!συναισθήματα και προσωπικές επηλογές του καθενός είναι αυτές τι να κάνουμε...δεν αλλάζουνε και ούτε και θέλω να τις αλλάξω!!!απλά σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας:!:

αυτό να φανταστώ δεν μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις?!?!?!?!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...