Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Χορτοφάγοι Vegetarians

Recommended Posts

KAI EGW KOUFETAKI,,,,,TRELENOME,,,,,AAAAAAAAA EMEIS EDW EXOUME KAI TO KURBAN BAYRAM,,,,,,ETSI LEGETE EINAI MIA GIORTI THRISKEYTIKI,,,,,,,EKEI NA DEIS FAGOPOTI,,,,,,ALLA DEN SFAZOUME ARNAKIA ALLA POIO POLU MOSXARIA.......KAI PREPEI NA MOIRASOUME KAPOIO MEROS TOU MOSXARIOU SE 7 OIKOGENEIES

κοπελια να σε ρωτησω...ισχυει αυτο που λενε οτι ολη μερα ουτε νερο δε πινουν κατα τη διαρκεια του μπαϊαραμιου???και για τις εγκυους και ταπαιδια ισχυει???(απορια το χα να με συμπαθας....)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 460
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν (επεξεργάστηκε)

εμένα πάλι μου αρέσουν πολύ τα παιδιά...αλλά μόνο έτσι

οι οδηγίες είναι πολύ ποιό απλές απο τις δικές σου,παίρνεις ένα παιδί(κατα προτίμηση το δικό σου!)δεν το ταίζεις για κανα μήνα,γίνετε έτσι και κάποια στιγμή ψοφάει!!!ωράια μέχρι εδώ???μετά το παίρνεις,το μαγειρεύεις(ότι μπορείς να μαγηρέψεις απο αυτό το πράμα)και το μοιράζεις στα σκυλιά της γειτονιάς!!!!!!!!!!!!αν και δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειτε(ανθυγειηνή τροφή για τα σκυλάκια)στο συστήνω ανεπηφήλακτα και πηστεύω θα το λατρέψεις(γιατί είμαι σήγουρη πως με τη λεμαργία σου θα το φας όλο μόνη σου!!!:D)δεν χρειάζεται να με ευχαρηστήσεις,μου αρέσει να κάνω καλές πράξεις!!!!

Επεξεργάστηκαν by CoffeeBean

α μαλιστα...οκ τοτε να ασχοληθουμε με τα ζωα και να παρατησουμε τα παιδια μας....βρε κοπελα μου αντε μου στo foroum της PETA ...εκει θα βρεις πολλες σαν και εσενα να συζητατε για τα ζωα σας....

είμαι είδη!!!;)

Λοιπόν το χόντρυνες πολύ κοπελιά, αν και είχα πει ότι ποτέ δεν θα κάνω αναφορά σε άνθρωπο, θα είναι η πρώτη μου φορά... Αλλά θα μου πεις μια χαρά είμαι ως προς τον εαυτό μου, δεν θα κάνω ποτέ αναφορά σε άνθρωπο είχα πει....

Λοιπόν το χόντρυνες πολύ κοπελιά, αν και είχα πει ότι ποτέ δεν θα κάνω αναφορά σε άνθρωπο, θα είναι η πρώτη μου φορά... Αλλά θα μου πεις μια χαρά είμαι ως προς τον εαυτό μου, δεν θα κάνω ποτέ αναφορά σε άνθρωπο είχα πει....

Όχι, ρε, μην κάνεις αναφορά, άσε να γελάσουμε λίγο ακόμη.

Διαφημίσεις

λοιπον "κοπελια" τερμα τα αστεια,υπαρχει και κατι που λεγεται ΤΣΙΠΑ!!

και ολα αυτα που εχεις γραψεις οτι εισαι μανα κλπ εγω τα ακουω βερεσε!ΠΟΤΕ μια μανα με 2 παιδια που δηλωνει οτι αγαπα το ιδιο τα παιδια της και τα ζωα της(αποψη σου) δεν θα ηθελα να εβλεπε ετσι ενα παιδι ποσο μαλλον να εγραφε αυτα τα αισχη που εγραψες εσυ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ADMI ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????????????????????

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Λοιπόν, και για να βοηθήσω να λήξει το θέμα, θα κάνω κι εγώ την πρώτη μου αναφορά στο Συντονιστή, γιατί εγώ μπορεί να κρατάω την ψυχραιμία μου αλλά άλλες κοπέλες έχουν συγχυστεί και είναι κρίμα.

αχ Ιολίτσα μου, τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι κακώς την έκανα την αναφορούλα... Δεν είναι δυνατον να είναι μάνα, ούτε καν γυναίκα δεν είναι, προφανώς πάλι κάποιος έχει βάλει στοιχημα και προσπαθεί να του γίνει μπαν... Κατάντια όμως έτσι??? Παρασκευή βράδυ, αντί να βγει, να βρει καμμία κοπέλα, να ξελαμπικάρει βρε αδερφέ, κάθεται μέσα και προσπαθεί να εκνευρίσει μανούλες ή μελλοντικές μανούλες με τις χαζομάρες του... Σκέψου πώς θα είναι γμτ, μέσα στο σπυρί τουλάχιστον...

αχ Ιολίτσα μου, τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι κακώς την έκανα την αναφορούλα... Δεν είναι δυνατον να είναι μάνα, ούτε καν γυναίκα δεν είναι, προφανώς πάλι κάποιος έχει βάλει στοιχημα και προσπαθεί να του γίνει μπαν... Κατάντια όμως έτσι??? Παρασκευή βράδυ, αντί να βγει, να βρει καμμία κοπέλα, να ξελαμπικάρει βρε αδερφέ, κάθεται μέσα και προσπαθεί να εκνευρίσει μανούλες ή μελλοντικές μανούλες με τις χαζομάρες του... Σκέψου πώς θα είναι γμτ, μέσα στο σπυρί τουλάχιστον...

Εγώ πάντως την έκανα, γιατί δεν μπορεί να μπαίνει ένα τέτοιο άτομο και να εκνευρίζει τόσο κόσμο, μητέρες, έγκυες, γυναίκες με ενδομήτριους θανάτους και απώλειες..

Δεν μου λέτε κάτι? Αν το διαβάσει αυτό το πράγμα η κοπέλα που πέθανε το παιδί της, πώς θα αισθανθεί?

Όχι, να λήξει το θέμα.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...