Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Χορτοφάγοι Vegetarians

Recommended Posts

Εγω δεν θα πω που να ψαξεις να βρεις forum για τις "ανυσηχιες" σου και τις σκεψεις σου!

εψαξες σιγουρα και βρηκες εμας εδω!!!!

αληθεια γιατι???αφου οπως και αλλες κοπελες προειπαν εδω ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ με ανυσηχιες πανω σε αυτο το θεμα!!εσυ μονη σου ειπες οτι δεν εχεις ανυσηχιες για τα παιδια σου ουτε εχεις να καμαρωσεις κατι για τα καταρθωματα τους!οποτε κοπέλα μου εδω τι ήρθες να κανεις??

να μας εκνευρισεις??χαχαα!!σε γελάσανε!!

θίγεις ομως την εννοια του φορουμ και παρακαλω πολυ ο admin να λάβει επιτελους θέση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 460
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν θα πω που να ψαξεις να βρεις forum για τις "ανυσηχιες" σου και τις σκεψεις σου!

εψαξες σιγουρα και βρηκες εμας εδω!!!!

αληθεια γιατι???αφου οπως και αλλες κοπελες προειπαν εδω ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ με ανυσηχιες πανω σε αυτο το θεμα!!εσυ μονη σου ειπες οτι δεν εχεις ανυσηχιες για τα παιδια σου ουτε εχεις να καμαρωσεις κατι για τα καταρθωματα τους!οποτε κοπέλα μου εδω τι ήρθες να κανεις??

να μας εκνευρισεις??χαχαα!!σε γελάσανε!!

θίγεις ομως την εννοια του φορουμ και παρακαλω πολυ ο admin να λάβει επιτελους θέση!

Μαριαεφάκο μου, μην μου συγχίζεσαι, έγκυος γυναίκα!!!!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Eχεις δικιο!!γιατι να χανουμε την ουσια μας!!

ο καθενας ας πιστευει οτι θέλει!!

Α, γεια σου!!!

Άσε τον κόσμο να έχει τις απόψεις του....

Κι εμείς τις δικές μας!!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλά τώρα πιστεύεις στ'αλήθεια ότι με τις παπαριές που γράφεις θα καταφέρεις να με εκνευρίσεις??? :tongue: Ε! λοιπόν χαρωπό ο,τιναναι ούτε το κατάφερες ούτε πρόκειται!!! Όλα όσα έχεις πει μέχρι τώρα μόνο γέλιο προκαλούν!!! Και ναι με ανακαλύψες..... μουστακαλής είμαι μεταμφιεσμένος σε μαμά:mrgreen:!!!!! Εσύ τώρα αν είσαι γυναίκα και μάλιστα μάνα δύο παιδιών σου το ξαναείπα χρειάζεσαι επειγόντως ιατρική περίθαλψη από πολύ καλό ψυχίατρο!!!;)

Και για να τελειώνουμε επειδή πολύ το κουράσαμε, το κουβαδάκι σου και σ' άλλη παραλία (και πάρε και τα γατιά σου μαζί)!!:tongue: Και όταν σκεφτείς κανένα άλλο θεματάκι που δε θα ξεκινάει από τη χορτοφαγία για να καταλήξει στο ότι μεταξύ του τραυματισμένου παιδιού σου και ενός γατιού θα έσωζες το γατί και θα άφηνες το παιδί σου, ξαναέλα!!! Χρειαζόμαστε το γέλιο στη ζωή μας!!!;)

πόδι δεν χρειάζομαι ούτε ψυχίατρο ούτε προσπαθώ να εκνευρήσω κανέναν,απλός το θυμήθηκα και το είπα!

χαρωπο μωρακικαλησπερα.θαθελα να απαντησεις ειλικρινα σε καποιες αποριες μου.1. Στη φυση το μητρικο ενστικτο ειναι πολυ ανεπτυγμενο. Εσυ τονιωσες? Ενιωσες ποτε περηφανη για τα αγγελουδια που εφερες στον κοσμο? Ενιωσες το μητρικο σκιρτημα με τα μωρα? Εγω το νιωθω ακομα και με ξενο μωρακι. Μπορεις να γραψεις τι ενιωσες με το πρωτο γελακι η την πρωτη φορα που σε ειπαν μαμα?

2.Τα γατακια σου με τι τα ταϊζεις? Με ζωικης προελευσης τροφες? Η πας κοντρα στη φυση?

3.Τα χορτοφαγα ζωα στεκονται στα ποδια τους λιγη ωρα μετα τη γεννηση και περπατανε ενω τα σαρκοφαγα και τα παμφαγα γεννιουνται ανυπερασπιστα,εξαρτωμενα αποκλειστικα απ τη μανα τους για μετακινηση. Δε μπορουν να κινηθουν. Ο ανθρωπος σε ποια κατηγορια ανηκει?

4.τι σε ωθησε να γραφτεις σε αυτο το φορουμ που ειναι για να επικοινωνουν μαμαδες η μελλουσες,οταν για εσενα η μητροτητα δυστυχως ειναι τοσο ασημαντη?

Ειλικρινα θα εκτιμησω πολυ αν απαντησεις για να μαθω τις αποψεις σου. Τελος,οποιος τολμα ας παρει απο μια σκυλιτσα το μωρακι της. Μηπως να τα μιμηθεις και λιγο?

1 ναι το ένιωσα και με τα παιδιά και με τα ζώα,όταν μου χαμογελάσανε πρώτη φορά και με είπανε μαμά ένιωσα ωραία αλλά δεν τρελάθηκα,δεν κάνανε κάτι διαφορετικό απο ότι όλα τα άλλα μωρά...

2 εννοείτε πως τα ταίζω με ζωικής προέλευσης τροφή γιατί αυτή είναι η διατροφή τους και δεν θα ζήσουν αν τους δείνω λαχανικά σε αντήθεση με τον άνθρωπο

3 στην κατηγορία που ανοίκουν και τα σποροφάγα πουλιά κτλ!!!

4 γράφτηκα γιατι πήστευα πως σαν μάνες είστε ευαίσθητες σε τέτοια θέματε και θα κάνατε κάτι γι'αυτό..επείσης έχω πάρει απο πολλές σκυλίτσες τα μωράκια τους(για να τα πάρω αγκαλίτσα,να τα χαιδέψω κτλ δηλ. για λίγο)και πήστεψέ με μου κουνούσανε την ουρά!!!μόνο στους κακούς ανθρώπους επιτίθεντε,και εγώ δεν θα άφηνα ποτέεεεεε κάποιον να πειράξει κ α ν έ ν α μωρό ζωάκι μου!!!

αυτές είναι οι απόψεις μου!!!!!!!!:)

1 ναι το ένιωσα και με τα παιδιά και με τα ζώα,όταν μου χαμογελάσανε πρώτη φορά και με είπανε μαμά ένιωσα ωραία αλλά δεν τρελάθηκα,δεν κάνανε κάτι διαφορετικό απο ότι όλα τα άλλα μωρά...

2 εννοείτε πως τα ταίζω με ζωικής προέλευσης τροφή γιατί αυτή είναι η διατροφή τους και δεν θα ζήσουν αν τους δείνω λαχανικά σε αντήθεση με τον άνθρωπο

3 στην κατηγορία που ανοίκουν και τα σποροφάγα πουλιά κτλ!!!

4 γράφτηκα γιατι πήστευα πως σαν μάνες είστε ευαίσθητες σε τέτοια θέματε και θα κάνατε κάτι γι'αυτό..επείσης έχω πάρει απο πολλές σκυλίτσες τα μωράκια τους(για να τα πάρω αγκαλίτσα,να τα χαιδέψω κτλ δηλ. για λίγο)και πήστεψέ με μου κουνούσανε την ουρά!!!μόνο στους κακούς ανθρώπους επιτίθεντε,και εγώ δεν θα άφηνα ποτέεεεεε κάποιον να πειράξει κ α ν έ ν α μωρό ζωάκι μου!!!

αυτές είναι οι απόψεις μου!!!!!!!!:)

χαρωπο μωρακι,ευχαριστω που μου απαντησες. 1. Σαν τι διαφορετικο να κανουν? Μεγαλη ασεβεια,γιατι υπαρχουν κι αρρωστα παιδακια που δεν μπορουν να κανουν ουτε αυτα. Υπαρχουν γυναικες που αυτο θαλλαζε ολη τους τη ζωη. Κι ειναι η πλειοψηφια σε αυτο το φορουμ. Εγω ηρθα σε φορουμ χορτοφαγων να γραψω για σουβλακια και κοψιδια? Θαταν ασεβεια και θρασσος εκ μερους μου.3.. Τα πουλια ειναι ωοτοκα. Εγω σε ρωτησα για τα θηλαστικα. Λιγα πραγματα για μενα. Ειμαι αρκετα ζωοφιλη. Εχω αφιερωσει πολυ χρονο,φροντιδα και χρημα σε αδεσποτα και χαλαλι τους. Τραυματισμενα,αρρωστα η σε επικυνδινη θεση, νεογεννητα χωρις μαμα κλπ. Τα περιεθαλπτα,τους εκανα και εμβολια και οταν πια δεν ειχαν αναγκη απο φροντιδα ιδιαιτερη τα χαριζα σε ανθρωπους που ταθελαν τα σκυλια,τα δε γατια τα εστελνα στο χωριο του ανδρα μου για να ζουν ελευθερα. Γιατι ενα ζωακι μαζι μου θαταν δυστυχισμενο με τοσες ωρες που ελειπα. Ποτε ομως δεν εβαλα την υγεια τους πανω απ της οικογενειας μου. Πχ τα αρρωστα αν ειχαν κατι που μεταδιδεται στον ανθρωπο τα εβαζα σε απομονωση μεχρι να θεραπευτουν. Βαρβαρο μεν,απαραιτητο δε. Δεν εχω πειραξει ζωακι στη ζωη μου. Τα σεβομαι. Τα νοιαζομαι. Εχουν παντα μια θεση στην καρδια μου. Ομως ποτε δεν θα τα κανω υποκαταστατο του συζυγου,η των παιδιων μου. Δεν ειναι υγιες,ειναι αρρωστημενο.

ένα μήλο την ημέρα...

χαρωπο μωρακι,ευχαριστω που μου απαντησες. 1. Σαν τι διαφορετικο να κανουν? Μεγαλη ασεβεια,γιατι υπαρχουν κι αρρωστα παιδακια που δεν μπορουν να κανουν ουτε αυτα. Υπαρχουν γυναικες που αυτο θαλλαζε ολη τους τη ζωη. Κι ειναι η πλειοψηφια σε αυτο το φορουμ. Εγω ηρθα σε φορουμ χορτοφαγων να γραψω για σουβλακια και κοψιδια? Θαταν ασεβεια και θρασσος εκ μερους μου.3.. Τα πουλια ειναι ωοτοκα. Εγω σε ρωτησα για τα θηλαστικα. Λιγα πραγματα για μενα. Ειμαι αρκετα ζωοφιλη. Εχω αφιερωσει πολυ χρονο,φροντιδα και χρημα σε αδεσποτα και χαλαλι τους. Τραυματισμενα,αρρωστα η σε επικυνδινη θεση, νεογεννητα χωρις μαμα κλπ. Τα περιεθαλπτα,τους εκανα και εμβολια και οταν πια δεν ειχαν αναγκη απο φροντιδα ιδιαιτερη τα χαριζα σε ανθρωπους που ταθελαν τα σκυλια,τα δε γατια τα εστελνα στο χωριο του ανδρα μου για να ζουν ελευθερα. Γιατι ενα ζωακι μαζι μου θαταν δυστυχισμενο με τοσες ωρες που ελειπα. Ποτε ομως δεν εβαλα την υγεια τους πανω απ της οικογενειας μου. Πχ τα αρρωστα αν ειχαν κατι που μεταδιδεται στον ανθρωπο τα εβαζα σε απομονωση μεχρι να θεραπευτουν. Βαρβαρο μεν,απαραιτητο δε. Δεν εχω πειραξει ζωακι στη ζωη μου. Τα σεβομαι. Τα νοιαζομαι. Εχουν παντα μια θεση στην καρδια μου. Ομως ποτε δεν θα τα κανω υποκαταστατο του συζυγου,η των παιδιων μου. Δεν ειναι υγιες,ειναι αρρωστημενο.

καθόλου ασέβεια...αν διαβάσεις παρακάτω θα δεις πως κάποιες γράφουν για κοψίδια κ.ο.κ. αυτές δεν είναι ασεβής??????επήσεις ασέβεια δεν είναι να λες τη γνώμη σου γιατί τότε ασέβεια θα ήταν και προς εμένα όταν λένε πως αγαπάνε περισσότερο τα παιδιά απο τα ζώα γιατί και εγώ κόπιασα για να μεγαλώσω τα ζώα!!!όμως εγώ δεν το βλέπω έτσι,έχω μάθει να δέχομαι τη γνώμη του άλλου και ας μη συμφωνώ..!

3 δεν το διευκρήνησες..!

όταν λες δεν τα βάζεις πάνω απο την οικογένειά σου εντάξει τι να πω(και αυτά στην ουσία οικογένειά σου είναι)...αλλά δεν θα έβαζες το μωράκι που βρήκες και μεγάλωσες,που το αγαπάς και σε αγαπάει πάνω απο έναν άγνωστο άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή είναι άνθρωπος??????:confused:

γιατί αν δεν τα έβαζες πάνω απο τον άνθρωπο πάει να πει ότι έχεις κάποια στάνταρ στο μυαλό σου και χωρίς σκέψεις και συναισθήματα τα ακολουθείς..και αυτό δεν είναι καλό..!:-(

Διαφημίσεις

καλη μου γυναικα οπως εσυ θεωρεις προσβολη να λεμε το προιον που προτημαμε να τρωμε

που ειναι στο κατω κατω της γραφης επιλογη μας.ετσι κ μεις θεωρουμε προσβολη να λες

οτι αγαπας πιο πολυ τα ζωα απο τα παιδια που γεννησες εσυ η ιδια.οχι οτι τα συγκρινω

αυτα τα δυο απλα για να στο πω στην δικη σου γλωσσα. εδω μεσα ειναι γυναικες που

παλευουν να γινουν μανουλες κ περνουν τα πανδεινα να τα καταφερουν κ συ κανεις δηλωσεις

που θιγουν το 100% των μελων του φορουμ το θεωρεις τυχαιο?αν θες να συνεχισεις να γραφεις προβλημα σου

αν κ στο ξανα ειπα αυτο το φορουμ δεν σε αφορα δεν ειναι για τους δικους σου προβληματισμους

οπως εψαξες κ βρηκες εμας ψαξε να βρεις κ κατι αλο που θα σε αντιπροσωπευει κ δεν θα σε προσβαλει ουτε θα σε πληγωνει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλη μου γυναικα εσυ θεωρεις προσβολη να λεμε το προιον που προτημαμε να τρωμε

που ειναι στο κατω κατω της γραφης επιλογη μας

δεν είναι καθόλου επηλογή σας,απο τη στιγμή που δεν σας αφορά,αφορά το δύσμοιρο το ζώο και κανέναν άλλο,είναι σαν να λέει κάποιος δολοφόνος''μου αρέσει να σκοτώνω κόσμο και στο κάτω κάτω επιλογή μου είναι...''επείσης δεν είναι προιόν.

.ετσι κ μεις θεωρουμε προσβολη να λες

οτι αγαπας πιο πολυ τα ζωα απο τα παιδια που γεννησες εσυ η ιδια

τι σας νοιάζει τι κάνω εγώ με τα παιδιά μου,δηλαδή αγαπάτε περισσότερο τα παιδιά ΜΟΥ απο τα ζώα???ούτε καν τα ξέρετε,δεν τα έχετε δει ποτέ,εγώ μπορώ να αισθάνομαι ότι θέλω χωρίς να θίγω κ α ν έ ν α ν ,επηλογή μου είναι!!!

να βρεις κ κατι αλο που θα σε αντιπροσωπευει κ δεν θα σε προσβαλει ουτε θα σε πληγωνει

ούτε με προσβάλετε ούτε με θίγετε ούτε με πληγώνετε,απλά έχετε μιά άλλη νοωτροπία,δεν είπα ποτέ ότι με ενόχλησε που έχουμε αντίθετες απόψεις,δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!!;)

Καλά, βρε κορίτσια, πάτε καλά?

Ακόμη κουβεντιάζετε σ' αυτό το θέμα? Είναι δυνατόν να έχετε ανοίξει διάλογο?

Μαριαέφη, σ' εσένα αναφέρομαι. Σου είπα χθες ότι, για να γίνει σοβαρός διάολογος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτει ο συνομιλητής ειλικρίνεια και να έχει σώας τας φρένας. Κι εσύ έγκυος γυναίκα μπαίνεις για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας?

Κι εσείς οι υπόλοιπες, πατουσίτσα, αδριανή, αμαρυλλίς, ρένα, και οι υπόλοιπες, τι κάνετε εδώ? Δεν καταλαβαίνετε ότι ο στόχος είναι να συντηρείται ένα θέμα? Άμα δεν ξαναγράψετε, το θέμα θα κλείσει.

Κάθεστε εδώ και ακούτε βλακείες.

Συγγνώμη, αν έχω γίνει επιθετική αλλά δεν θέλω να μπαίνετε σε μια διαδικασία τέτοια και να μου συγχίζεστε.

Άντε, σας φιλώ γλυκά, κουκλίτσες μου, καλό βράδυ.

για να γίνει σοβαρός διάολογος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτει ο συνομιλητής ειλικρίνεια και να έχει σώας τας φρένας.

εγώ διαθέτω και τα δύο...μάλλον σε σένα θα αναφέρεσαι:rolleyes:

Δεν καταλαβαίνετε ότι ο στόχος είναι να συντηρείται ένα θέμα?

ναι τώρα είχα μιά καούρα να συντηριθεί το θέμα...έχω βάλει 20 ευρώ στοίχημα πως θα συντηριθεί για άλλη μιά βδομάδα,ότι είναι να πείτε πείτε το μέσα σε αυτή τη βδομάδα και μετά σταματήστε να γράφετε για να μην το κερδίσω...:tongue:

Κάθεστε εδώ και ακούτε βλακείες.

να φανταστώ πάλι στον εαυτό σου αναφέρεσαι ή σε κάποιο άλλο κορίτσι και σήγουρα όχι σε μένα γιατί σε αντήθεση με σένα δεν έχω πει καμία:D!!!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...