Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Χορτοφάγοι Vegetarians

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 460
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τέτοιοι άνθρωποι βλέπουν την απόκτηση μωρού ως συνέπεια της αναπαραγωγικής διαδικασίας

άι γειά σου

όταν θες κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνομωτεί για να μην το αποκτήσεις.

ανάποδα στα μάθανε,όταν θες κάτι το σύμπαν συνομοτεί για να το αποκτήσεις,αυτό είναι νόμος

τώρα για τους ψευτοφιλόζωους κτλ σήγουρα δεν είμαι απο αυτούς!!!

μμμμ....μάλιστα............αν εβρισκες δηλαδη το μωρακι που πεταξαν στον καδο, θα το άφηνες εκει και θα επαιρνες το γατακι που θα ηταν παρακατω.........................κακως ασχολουμαστε μαζι σου !!!!!!!!!!!!!!!

αααα....και κατι άλλο...ευτυχως που τα ΄παιδάκια σου΄, γατάκια δεν ξερουν να διαβαζουν γιατι θα τους ειχαν βγει τα ματια με την ορθογραφια σου............

έχω συνηθήσει να γράφω ξένα γιατί έζησα στο εξωτερικό και αυτά που γράφω σωστά πάλι καλά να λες:tongue:

τώρα αν έβρησκα παιδί και γατί,θα έπαιρνά το γατί και θα έλεγα σε κάποιον να πάει να πάρει και το παιδί,μόνο σε περήπτωση που έπρεπε να πάρω μόνο ένα λέμε τώρα θα έπερνα το γατί, το παιδί ας μην το πετάγανε οι γονείς του,δεν θα έπρεπε να ρίχνετε σε μένα την ευθήνη αλλά σ'αυτούς:shock:

κ μεταξυμας αυτα που μου εχουν γλυτωσει ειναι τα σκυλακια αλλα τωρα με την κριση δεν δεσμευομαι για τιποτα!!!

ούτε για τα παιδιά σου δηλαδή..!

Διαφημίσεις

μάλλον πρέπει να πας εσύ σε ψυχίατρο που προσπαθείς το τονίζω προσπαθείς να με κάνεις να αισθανθώ άσχημα επειδή έχεις καννιβαληστικές τάσεις...λυπάμαι για σένα...:(πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να πω και ο θεός μαζί σου:!:

αυτο ειναι καννιβαλιστικη ταση.....οκ!

ναι αμέ γιατί όχι...χωρίς τα διαλητικά όμως..!

αυτο ομως τι ειναι?

κανεις δεν προσεξε το συγκεκριμενο ποστ?:confused:

αυτο δηλαδη...

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=347846&postcount=87

1958530te2chmztha.gif

Εσύ μιλάς για καταστροφή του πλανήτη ενώ ταυτόχρονα καταστρέφεις τα παιδιά σου? (που λες ότι έχεις τέλος πάντων?) Πρέπει να πέρασες άσχημα παιδικά χρόνια .... και τώρα αντί να κάνεις τα παιδιά σου ευτυχισμένα τα περιθοριοπιείς για ένα γατάκι. έχουν ανάγκη απο χάδι , τρυφερότητα και ενδιαφέρον. είδη πρέπει να βλέπεις προβλήματα στη συμπεριφορά τους ή μάλλον θα έπρεπε να βλέπεις εαν προβληματιζόσουν.

Κοπελιά είσαι για γέλια και για κλάματα μαζί!

κοπέλα μου μιά χαρά παιδικά χρόνια πέρασα όπως και τα παιδιά μου,απλά δεν τα μαθένω να συμπεριφέροντε σαν χαζά με αγκαλίτσες φιλάκια και ιστορίες τέτοιες...και έχουν μιά χαρά συμπεριφορά..δεν τα κακοποιώ για να έχουνε ψυχολογικά προβλήματα...επήσεις να τονίσω πως και το γατάκι έχει ανάγκει από ένα χάδι,τρυφερότητα και ενδιαφέρον..και δεν είμαι ούτε για γέλεια ούτε για κλάματα,και εγώ το είδιο πηστεύω για σάς αλλά βλέπετε πως δεν το κάνω και θέμα:!:

αυτο ειναι καννιβαλιστικη ταση.....οκ!

αυτο ομως τι ειναι?

κανεις δεν προσεξε το συγκεκριμενο ποστ?:confused:

αυτο δηλαδη...

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=347846&postcount=87

αυτό φίλη μου ήταν για να σας δείξω πως πηστεύω ότι όποιος άνθρωπος φάει κάτι ζωντανό είναι ικανός να φάει οτιδήποτε ζωντανό,και για να δείτε πως μπορώ και εγώ να κάνω τους άλλους να αιστανθούνε άσχημα,και εννοείτε πως δεν το εννοούσα όπως ξέρω πως κι εσείς όταν μηλάτε περί βρώσης νεκρών ζώων προσπαθήτε να με κάνετε να αισθανθώ άσχημα και δεν το εννοείτε

Για το "κοπελιά" μην παίρνεις και όρκο!!!;)

αυτό πάλι δεν το κατάλαβα...τώρα αμφησβιτείτε και το φίλο μου???? :mrgreen: πρώτα αμφησβιτείτε οτι έχω παιδιά,μετά ότι είμαι γυναίκα(αν κατάλαβα καλά)σε λίγο θα αμφησβιτήτε ότι υπάρχω :shock:

και όλα αυτά επειδή διαφωνούμε...έ λοιπόν και εγώ λέω ότι όλοι εδώ μέσα είναι άντρες με περούκες χωρίς παιδιά και μπηκαν να κάνουν την πλάκα τους...πως σας φαίνεται τώρα που σας ξεσκέπασα????:eek::idea::twisted:

και μην πει κάποιος το αντήθετο γιατί καθώς έχετε αντήθετη γνώμη με μένα δεν θα σας πηστέψω (απότι κατάλαβα αυτά τα δύο πάνε μαζί αν δεν συμφωνούμε δεν πηστεύουμε..σωστά τα λέω?!!!!!:D

Διαφημίσεις

Να είσαι καλά βρε χαρωπή κοπελιά!!!! Κατουρήθηκα στο γέλιο!!!!:tongue: Να μας ξανάρθεις έτσι??? Σκέψου πάλι κάποιο αντίστοιχο θεματάκι και έλα! Έχουμε τόση ανάγκη να γελάμε!!!:tongue:

θες να γελάς έ???θα σου δώσω μιά υπέροχη ιδέα!!!κοίτα τί έχεις γράψει όσο καιρό είσαι στο φόρουμ,ξέρεις κάνε μια αναδρομή και πήστεψέ με δεν θα μπορείς να συνέλθεις:Dδοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!!!μπορείς να κάνεις και τ'άλλο,κοίτα τα παιδιά σου που σου δείνουνε χαρά (αφού δεν έχεις ζώα) για να γελάσεις!δεν είναι άδικο για τα παιδάκια σου να γελάς περισσότερο με μένα παρά μ'αυτά?!?!?! σκέψου το λίγο!!!

και κάτι άσχετο,το username σου patousitsas είναι το σημείο το οποίο πάντα σιχαινόμουνα στα μωρά ακόμα και στα δικά μου,και όταν είχα γεννήσει το γιό μου σοβαρά ούτε να τα ακουμπάω δεν ήθελα,με τα ζώα είναι το άλλο άκρο,αν δεν φιλήσω τα πατουσάκια τους,το μετωπάκι τους,την κοιλίτσα τους τοουλάχιστον 10 φορές τη μέρα δεν μπορώ i am in love with them !!!!!!:D:D:D και μην μου πείτε πάλι δεν είσαι μάνα για να το λες αυτό κτλ γιατί και είμαι μάνα και αλήθεια λέω,απλώς θέλησα να σας το πω μιας και μου το θύμησε το username σου!

και κάτι άσχετο,το username σου patousitsas είναι το σημείο το οποίο πάντα σιχαινόμουνα στα μωρά ακόμα και στα δικά μου,και όταν είχα γεννήσει το γιό μου σοβαρά ούτε να τα ακουμπάω δεν ήθελα,με τα ζώα είναι το άλλο άκρο,αν δεν φιλήσω τα πατουσάκια τους,το μετωπάκι τους,την κοιλίτσα τους τοουλάχιστον 10 φορές τη μέρα δεν μπορώ i am in love with them !!!!!!:D:D:D και μην μου πείτε πάλι δεν είσαι μάνα για να το λες αυτό κτλ γιατί και είμαι μάνα και αλήθεια λέω,απλώς θέλησα να σας το πω μιας και μου το θύμησε το username σου!
Μεταξύ μας τώρα έτσι; Πες πως δεν μας διαβάζει κανείς. Επειδή εγώ έχω πολλά ζώα και τ'αγαπώ πολύ, δε μπορώ να φιλήσω την πατούσα της γάτας (παρότι την χαϊδεύω, κοιμόμασταν στο κρεββάτι μαζί) που πάει και τα κάνει στο χώμα της και μετά τα καλύπτει, ενώ το μωρό δεν έχει πατήσει πουθενά. Δηλαδή τώρα λες ότι είναι πιο καθαρή η πατούσα της γάτας μου που πάτησε στα τσίσα από το ποδαράκι του μωρού μου. Το κατουρημένο πόδι γάτας επαναλαμβάνω είναι πιο καθαρό από το απάτητο πόδι μωρού.

Το έχεις παραγαργαλίσει το θέμα, άστο, άνοιξε για άλλο thread, πες κάτι άλλο, αυτό εξαντλήθηκε

WN6Op3.png

επειδη εχεις ανοιξει το στοματακι σου κ δεν ξερεις τι λες οταν ανφερεσε σε ενα συγκεκριμενο ατομο θα επρεπε να ξερεις τι αναφερεις κ συ καλη μου δεν ξερεις

παιδακια ακομα δεν εχω γιατι ο θεουλης πριν καταφερουν να γεννηθουν τα ξαναπηρε κοντα του.μπορεις να πιστευεις οτι θες δεν εχεις ομως το δικαιωμα να παιζεις με τον πονο γυναικων που βρισκονται εδω μεσα για παρηγορια η δυναμη η ακομα κ για ευχουλες για μια καλη εγκυμοσυνη.λεγοντας οτι αγαπας τα ζωα σου πανω απο τα παιδια σου δεν σου λεω να φυγεις απλα κανω την διαπιστωση που δεν εχεις κανει ακομα εσυ οτι το συγκεκριμενο φορουμ δεν ειναι για τους προβληματισμους σου ψαξε αλου να μην σε κανουμε κ μεις να αισθανεσε ασχημα!αφου ειμαστε κανιβαλοι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μεταξύ μας τώρα έτσι; Πες πως δεν μας διαβάζει κανείς. Επειδή εγώ έχω πολλά ζώα και τ'αγαπώ πολύ, δε μπορώ να φιλήσω την πατούσα της γάτας (παρότι την χαϊδεύω, κοιμόμασταν στο κρεββάτι μαζί) που πάει και τα κάνει στο χώμα της και μετά τα καλύπτει, ενώ το μωρό δεν έχει πατήσει πουθενά. Δηλαδή τώρα λες ότι είναι πιο καθαρή η πατούσα της γάτας μου που πάτησε στα τσίσα από το ποδαράκι του μωρού μου. Το κατουρημένο πόδι γάτας επαναλαμβάνω είναι πιο καθαρό από το απάτητο πόδι μωρού.

Το έχεις παραγαργαλίσει το θέμα, άστο, άνοιξε για άλλο thread, πες κάτι άλλο, αυτό εξαντλήθηκε

νόμιζα πως ήταν εμφανές πως δεν μηλάω απο θέμα καθαριότητας!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...