Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Χορτοφάγοι Vegetarians

Recommended Posts

ευχαριστω αθηνα μου κ γω ειμαι γεννημενη το 82 κ εχω το θρασσος να ζω ακομα ενω τα καημενα τα ζωα δεν εχουν αυτη την πολυτελεια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 460
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω αθηνα μου κ γω ειμαι γεννημενη το 82 κ εχω το θρασσος να ζω ακομα ενω τα καημενα τα ζωα δεν εχουν αυτη την πολυτελεια

Ανδριανή , έλα στο πόστο σου ...μαρή !!!!!:P:p:p:p:p:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

ναι εχεις δικιο!!!!μα κι εσυ τι θρασσος ειναι αυτο!!!!!

Διαφημίσεις

Με το καλο Αθηνα μου να γινεις συντομα μανουλα!!!!!!!

Εγω οπως βλεπεις εχω μια κορη 3,5 περιπου και περιμενω αλλη μια κατα τον Οκτωβρη!!!

μπραβο!!!!!!!νασαι παντα καλα και με το καλο το καινουριο σου νινακι ναρθει στην αγκαλια σου!!!!!!!!!

ευχαριστως!!!!!!!σας ευχαριστω πολυ!!!!!εκει γραφετε ολες???????ειστε σε προσπαθειες για νινι?

ναι , ναι....κοπιάστε:P:p:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

οι μισε οι αλλες μισες το εχουν ηδη στην κοιλιτσα

renah να σου ζησει η μικρουλα κ με το καλο να υποδεχτεις κ το νεο μελος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι βέβαια είναι πολύ δύσκολο να καταστρέφεις το περιβάλλον τον κόσμο όλο,να κάνεις πολέμους κτλ,έχεις δίκιο είναι ένα μεγάλο προνόμιο...και εσύ νάσαι καλά:)

Εσύ μιλάς για καταστροφή του πλανήτη ενώ ταυτόχρονα καταστρέφεις τα παιδιά σου? (που λες ότι έχεις τέλος πάντων?) Πρέπει να πέρασες άσχημα παιδικά χρόνια .... και τώρα αντί να κάνεις τα παιδιά σου ευτυχισμένα τα περιθοριοπιείς για ένα γατάκι. έχουν ανάγκη απο χάδι , τρυφερότητα και ενδιαφέρον. είδη πρέπει να βλέπεις προβλήματα στη συμπεριφορά τους ή μάλλον θα έπρεπε να βλέπεις εαν προβληματιζόσουν.

Κοπελιά είσαι για γέλια και για κλάματα μαζί!

Μπήκα κι εγώ για πλάκα να δω τι κόντρα έχουν οι χορτοφάγοι κι εκεί που παω να ηρεμήσω διαπιστώνω πόσο άδικη είναι η ζωή.Να επιθυμείς τόσο πολύ ένα μωράκι και να ακούς τέτοιες απόψεις από ανθρώπους που η φύση τους έδωσε τέτοιο δώρο. Ναι, όντως τέτοιοι άνθρωποι βλέπουν την απόκτηση μωρού ως συνέπεια της αναπαραγωγικής διαδικασίας-και είναι, απλά το μεγάλωμα ενός παιδιού προυποθέτει πολλά περισσότερα και, δυστυχώς, όταν θες κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνομωτεί για να μην το αποκτήσεις.

Αγαπώ και σέβομαι τα ζώα περισσότερο από κάποιους ψευτοφιλόζωους που τα φυλακίζουν σε φρικτά διαμερίσματα και τα κακομεταχειρίζονται για να έχουν ένα χόμπι και σίγουρα περισσότερο από αυτούς που πάνω τους βρίσκουν όλα τα καλά του κόσμου γιατί δεν αντέχουν τους συνανθρώπους τους-κι εγώ δεν τους αντέχω πολλές φορές αλλά κάνω και την αυτοκριτική μου κι εν πάσει περιπτώσει δεν θα κλάψω πιο πολύ για ένα ζωο από ότι για ένα παιδί.Όταν είχα χάσει τον πατέρα μου μια φίλη μου, και χρυσή κοπέλα, μου είπε όταν της το ανακοίνωσα οτι με καταλαβαίνει γιατί κι αυτή έχασε το σκυλάκι της!Δεν μπορώ να την κατηγορήσω αλλά δεν μπορώ να μην κάνω τις διαπιστώσεις μου.Ουδέν σχόλιο! Σεβαστή η άποψη της κοπέλας και δεν θα σχολίαζα αν δεν εξέφραζε τις απόψεις της σε ένα φόρουμ για γονείς.

Ευχαριστω κοριτσια..και σεις συντομα!!!!!

Παντως ρε κοριτσια..τι γκρινιαζουμε..καλα εκανε και ανοιξε το θεμα..γνωριστηκαμε..τα ειπαμε ..μια χαρα..Αλλιως δεν θα μπαιναμε η μια στο τοπικ της αλλης!!!!Σωστα;;;;;

Ευχαριστω κοριτσια..και σεις συντομα!!!!!

Παντως εμια χαρα ρε κοριτσια..τι γκρινιαζουμε..καλα εκανε και ανοιξε το θεμα..γνωριστηκαμε..τα ειπαμε ..μια χαρα..Αλλιως δεν θα μπαιναμε η μια στο τοπικ της αλλης!!!!Σωστα;;;;;

Πολύ σωστά!!!!!!!;)

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...