Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!💖

Εργαζόμενη Γυναίκα - Μητέρα - Σύζυγος

emi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 303
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Λοιπόν τα δικά μου ειναι ποιό μεγάλα 7 1/2 και 4.

Το πρωι ετοιμάζω τον γιό μου για σχολείο και τον πάει ο άντρας μου ,κάνω καφέ και ανοίγω τον υπολογιστή και κάνω 1 - 2 ώρες δουλειά και μετα μαγειρική κάνω το γάλα της κόρης μου κατεβαίνουμε για ψώνια και πάμε και πέρνουμε τον γιό μου.

Μετά εχουμε κολυμβητήριο, αγγλικά ( του κάνω εγώ) , ελληνικά μαθήματα βραδυνό φαγητό και όταν επάνε για ύπνο ξαναπιάνω δουλειά.

Τελικα κοθράστηκα μονο και μόνο που τα γράφω κάνω αρκέτα οουυυυγγγ:D;)

• 3 εβδομάδες μετά...
Καλησπέρα κορίτσια σε όλες σας και από μένα....

Να προσθέσουμε και το υπόλοιπο??

Είμαι η Μαρία Παναγιωταρά μια εργαζόμενη μητέρα σύζυγος νοικοκυρά χαχαχαχαχαχαχαχα:):):)

Το έχετε ακούσει αυτό το τραγούδι ??? Μερικές φορές νομίζω ότι γράφτηκε για μένα !!! φιλάκια !! ναστε όλες καλά....

Γεια σας κι απο μενα. Πληρω ολα τα παραπανω που αναφερονται στο εν λογω "φοβερο" τραγουδι και απαρνουμαι το στιχο που λεει "ενα ζωο δηλαδη κανονικο". Αυτο δεν το επιτρεπω στον εαυτο μου να συμβει με τιποτα.

Ναι, κανω ολα τα αλλα αλλα κραταμε και μια αξιοπρεπεια στο υψος της. Ετσι κοπελιες?

Ειμαι μητερα 2 αγοριων (20 & 17) με πολλες πολλες υποχρεωσεις. Και φυσικα οπως προειπε μια κοπελια, δεν μου φτανει το 24ωρο ...... με τιποτα. Φιλια σε ολες και καλη δυναμη.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σας κι απο μενα. Πληρω ολα τα παραπανω που αναφερονται στο εν λογω "φοβερο" τραγουδι και απαρνουμαι το στιχο που λεει "ενα ζωο δηλαδη κανονικο". Αυτο δεν το επιτρεπω στον εαυτο μου να συμβει με τιποτα.

Ναι, κανω ολα τα αλλα αλλα κραταμε και μια αξιοπρεπεια στο υψος της. Ετσι κοπελιες?

Ειμαι μητερα 2 αγοριων (20 & 17) με πολλες πολλες υποχρεωσεις. Και φυσικα οπως προειπε μια κοπελια, δεν μου φτανει το 24ωρο ...... με τιποτα. Φιλια σε ολες και καλη δυναμη.

Απο ποιό μέρος είσαι;;;;:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινα, τα ειπαμε εμεις.

Τωρα να μοιραστω ενα τραγουδακι μαζι σας?????

Θελω επειγοντως διακοπες

λαλαλαλα λαλαλα

οπως λεει και το παρακατω ασμα:

Διαφημίσεις

Τις γνωμες σας, παρακαλω.

Πιστευετε, οτι εμεις οι γυναικες γκρινιαζουμε επειδη δην προλαβαινουμε να τα κανουμε ολα και νιωθουμε ενοχες γι' αυτο?

Και οτι με την γκρινια προσπαθουμε να δικαιολογηθουμε (κοινως να βγουμε λαδι).

Καπου το διαβασα αυτο και αναρωτηθηκα. :confused:

Εντοπισα οτι ναι γκρινιαζω περισσοτερο οταν εχω τοοοοοοοοοσα να κανω και δεν προλαβαινω και παραπονιεμαι γιατι πχ δεν εχω βοηθεια.

γεια σας κοριτσια ειμαι η λυδια, καινουργια εδω μπορει καποια να μου πει πως να ποστα

ρω τα γλυκουλικα σχεδιακια με την ηλικια του μωρου μου???συγγνωμη για το ασχετο θεμα απλα εχω χαθει λιγο..

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα, κανουρια στην παρεα σας!!!

Δεν μπορω να σας περιγραψω τη ανακουφιση ενιωσα οταν βρηκα το τοπικ σας!!!

Να συστηθω 29 νομιζω (τρωω ενα μπερδεμα με τις ηλικιες..) ξεκινησα να δουλευω απο 15 χρονων, περασα φοιτητρια δουλευα και σπουδαζα, τωρα εχω ενα αγορακι 18 μηνων και ξεκιναω για το δευτερο μωρακι μου. Καθημερινο προγραμμα:

A) Εαν δουλευω πρωι

Σηκωνομαι 5 να βαλω φαι να κανω μπανιο να παω 7:00 για δουλεια, στην καλυτερη ειμαι πισω κατα τις τεσσερις, προσπαθω να τελειωσω οτι μπορω απο σπιτι και 18:00 παω και παιρνω το βλασταρακι μου, οπου με απο κουνιες βολτα και ολα τα σχετικα φτανουμε σπιτι 21:00 φαγητο μπανιο, νανι 23:00, και απο 12:00 εως 2:00 θα καταφερω νε πεσω για υπνο μεχρι να ξαναπαει 5!!!!

B) εαν ειμαι μεσημερι σηκωνομαι κατα τις 7, να ετοιμασω φαγητο κι οτι προλαβω μεχρι να σηκωθει το κουτσουνι μου (γυρω στις 10) και μετα βγαινουμε εξω εως τις 13:00 παμε για μαμ και 14:00 τον αφηνω να κανω μπανιο να παω για δουλεια 15:00 και να επιστρεψω καλες 12:00 οπου εκει ολο και κατι θα κανω που κοιμουνται και φτου παλαι απο την αρχη....

Γ) Οταν εχω ρεπο κοιμαμαι καμια φορα το μεσημερι, αλλιως ειναι η ωρα για το ατελειωτο σιδερο!!!!

Και ναι γκρινιαζω καμια φορα συνηθως οταν σφουγγαριζω και ξαφνικα βλεπω μικρες και μεγαλες πατημασιες να τρεχουν πισω μου σιγα σιγα για να μην τις καταλαβω γιατι κατι ξεχασαν και οταν εχει ο αντρας μου εκτακτες προπονησεις και μου το ανακοινωνει τελευταια στιγμη.... και και και και ναι γκρινιαζω και μετα καλοπιανουν (κραταει ο αντρας μου αγκαλια το Γιαννη και μου κανουν ματιες και μου στελνουν φιλακια... και με ριχνουν) και μετα δεν τρεχει τιποτα!!!! Καταλαβες, ξανασφουγγαρισε μετα!!!! Τι να τους κανω αφου ειναι γλυκοφατσες και οι δυο !!!!

Σας φιλώ!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

εγώ πάλι τραγουδάω το "δεν πάω διακοπές, σου δίνω αυτό που θες...."

κουράστηκα! μένουν 8 μέρες για την άδεια.

το θέμα με την γκρίνια... δεν το είχα σκεφτεί ότι λειτουργεί ενοχικά. σε εμένα λειτουργεί ως εκτόνωση!!! να τα πω, να το βγάλω από μέσα μου!

συνήθως γκρινιάζω, γιατί ο σύζυγος δεν θέλει να κάνω όσα προλαβαίνω, για να μη φτάνω λέει στα όριά μου. εγώ όμως προλαβαίνω, αρκεί να μην είναι εκείνος στα πόδια μου, κοινώς στο σπίτι το απόγευμα.

με κοροϊδεύει ότι κάνω τις δουλειές σαν να έχω νέφτι στον κ... δεν μπορώ αργά. βλέπω καμιά φορά την πεθερά μου να σφουγγαρίζει στο σπίτι τους με το ένα χέρι, αργά, σαν μαρτύριο! μου ανεβαίνει η πίεση! αν είχα αυτούς τους ρυθμούς, ακόμα θα γεννούσα!

με τη μικρή μια χαρά τα βολεύω. είναι καλό παιδάκι, παίζει μόνο του στο πάρκο, αρκεί να της μιλάω, να της τραγουδάω, να με βλέπει! ή από το καρότσι. μαζί βάζουμε πλυντήριο, απλώνουμε, σιδερώνουμε ρούχα, βάζουμε σκούπα, σφουγγαρίζουμε...!

βέβαια δεν την αφήνω κάτω στο μάρμαρο να μπουσουλήσει, γιατί θα φάει πτώση.

γενικώς όταν έχεις μωρό,είσαι εργαζόμενη, χρειάζεται να έχεις βοήθεια από τρίτο άτομο μια στο τόσο. η μανούλα μου σιδερώνει τα πρωινά όταν μου κρατάει τη μικρή, ένα ταπεράκι φαγητό με ποσότητα για 2 μέρες (πάλι μανούλα), ψώνια λαϊκής από μπαμπούλη μου ή την πεθερά (σπάνια, αλλά από το ολότελα..).

ιδίως το Σάββατο, μου βγαίνει η γλώσσα! βεράντες, παντζούρια, τζάμια, τουαλέτες, σκόνες, πλυντήριο, σίδερο, σκούπα, σφουγγάρισμα, παντα στο τέλος μένει η κουζίνα και το ψυγείο. εκεί σέρνομαι πια. μετά πεφτει delivery γιατί δεν παίρνω τα πόδια μου!

λες να έχει δίκιο ο γατούλης μου και να το παρακάνω με τα όριά μου;

δεν θα του το πω όμως, μπας και ξεκουμπιστεί όταν κάνω δουλειές.

πάντως αν η μπουμπού περπατούσε, θα είχα θέμα, θα ήταν συνέχεια στα πόδια μου, να τα δει όλα, να τα πιάσει όλα!

πώς κάνετε δουλειές με τα παιδιά, όταν περπατάνε; ιδίως στα πρώτα βήματα!;;;

το μάνα ο.κ. το εργαζόμενη ο.κ. το νοικοκυρά με ζόρια ο.κ. το σύζυγος δεν το βλέπω καλά. βρε κορίτσια πότε προλαβαίνετε να είστε γλυκές με τον γατούλη σας;

εγώ κουβέντα σοβαρή κάνω όταν κοιμηθεί η μπέμπα, για λίγο, ή το πρωί που με πάει στη δουλειά. για γλύκες στα πεταχτά, για ξεφάντωμα-ξενύχτι, μόνο στα όνειρα πλέον!

είμαι λάθος; ή είμαστε πολλές;

Καλημέρα Σεβούλα,

Ολές οι γυναίκες το ίδια κάνουμε ειμαστε σούπεργούμεν :D

Πριν ανοίξω δικό μου μαγαζι δούλευα πάλι απο το σπίτι έκανα κλεισίματα σε σκάφη αναψυχής , έγραφα άρθρα, website διορθώσεις κτλ. και τα έκανα όλα μετα τις 12 γιατι έχω 2 παιδάκια και τότες η κόρη μου ήταν 3 μηνών και βοήθεια απο κανέναν. Ολα μόνη μου.

Τώρα δουλέυω , και το χειμώνα ειμαι και καθηγήτρια αγγλικών στο γιό μου.

Οταν τα παιδιά μου μάθαιναν να πεπατάνε τα άφηνα στο πάτωμα , άνοιγαν κανα 2 ντουλάπια και έκανα δουλειά μετα μουσικής :D:D:D:tongue:

Δέν ξέρω ηλικρινά που βρίσκουμαι όλη αυτη την αντοχή ας είμαστε όλη γερή και να μπορούμε να προσφέρουμε όλα αυτά !;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...