Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Ιωάννα ότι επιθυμείς... και με το καλό το μωράκι σου.

Πολυξένη το ένστικτο της μάνας είναι πάνω από όλα, οπότε σίγουρα θα δεις το αγοράκι σου :-)

Και εμένα δεν μου φαίνεται να περνάει ο καιρός. Όλο μετράω και ξαναμετράω και δεν λιγοστεύουν οι μέρες τουλάχιστον για να κλείσω το πρώτο τρίμηνο.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και να ειναι κοριτσι λεει!!! Φανταζεστε;;; :D

Όπως είπα και σε αυτούς που ελεγαν δεν είναι σιγουρο όταν δεν υπάρχει κατι μπορεί να φυτρώσει αργότερα. Αν υπαρχει όμως κατι δεν κόβεται!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Να σας πω τα νέα μου. Όλο το πρωί έτρεχα. Ρώτησα στον ΟΑΕΔ την ασφάλεια δεν μας την κόβουν όταν παντρευτούμε. Πήγα ανανεωσα τα βιβλιάρια στον ΕΟΠΠΥ στον οποίο γινόταν χαμός. Έγινε ληστεια το βράδυ και έσπασαν κάτι μηχανήματα. Χαμός. Αφού μου έσπασαν τα νεύρα, ζαλιστηκα και παραλιγο τα κανω και εμετό με λυπηθηκαν και μου έδωσαν σειρά γιατί ειχα μεγαλο νούμερο. Ήθελα να πλακωσω και εναν!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Και ρώτησα για τον τοκετό τι μου καλυβει ο ΕΟΠΠΥ και λέει οτι στο δημόσιο τα καλύπτει όλα αλλά από εκει κι έπειτα είναι θέμα του νοσοκομείου αν θα σου πάρει λεφτά. Αυτό δεν το καταλαβα! Εγιναν και τα φακελακια νόμιμα; Αν είχα λεφτά για φακελακια δεν θα πήγαινα στο δημόσιο. Θα πηγαινα σε κάποιο ιδιωτικό σε άλλη πόλη.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρες!

Σήμερα έχω γενέθλια! 34!!!! Κερνάω τουρτίτσα!

52540755787823756865720.jpgUploaded with ImageShack.us

Και τι τουρτίτσα!!! ΤΕΛΕΙΑ! Χρόμνια πολλά, να'σαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη κ με το καλό το μωράκι σου!!!!!:P:p:p

Στις 19:30 η μεγαλη συναντηση!! :D:D Γιουπιιιιιιιιιιι!!!

Με το καλόοοοοοοοο:tongue::tongue::tongue::tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

να κανω μια ερωτηση, που με απασχολει απο τη πεμπτη που πηγα στο γιατρο

βεβαια θα μου πειτε, γιατι δεν ρωτησα εκεινη την ωρα το γιατρο, αλλα δεν σκεφτηκα!

Οταν μου εκανε τον υπερηχο, τον ρωτησα που ειναι τα ποδια και που το κεφαλακι, και μου ειπε οτι, το κεφαλακι ειναι χαμηλα και τα ποδια στον αφαλο ' δηλαδη ειναι με το κεφαλι κατω! εγω νομιζα οτι ειναι με τα ποδια κατω και το κεφαλι πανω, και οταν ειναι να γεννηθουν, γυριζουν...! τα δικα σας μπεμπακια πως ειναι? μου φαινεται θα παρω το γιατρο να τον ρωτησω, γιατι θελω να μου λυθει η απορια!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

βεβαια θα μου πειτε, γιατι δεν ρωτησα εκεινη την ωρα το γιατρο, αλλα δεν σκεφτηκα!

Οταν μου εκανε τον υπερηχο, τον ρωτησα που ειναι τα ποδια και που το κεφαλακι, και μου ειπε οτι, το κεφαλακι ειναι χαμηλα και τα ποδια στον αφαλο ' δηλαδη ειναι με το κεφαλι κατω! εγω νομιζα οτι ειναι με τα ποδια κατω και το κεφαλι πανω, και οταν ειναι να γεννηθουν, γυριζουν...! τα δικα σας μπεμπακια πως ειναι? μου φαινεται θα παρω το γιατρο να τον ρωτησω, γιατι θελω να μου λυθει η απορια!

Μετακινούνται συνέχεια, ρε συ.

Πότε κεφάλι πάνω, πότε κεφάλι κάτω.

Γυρνάνε ακόμα και τις τελευταίες μέρες που έχει λιγοστέψει ο χώρος. Μη μασάς. Είναι ακόμα μικρούλια και κάνουν κωλοτούμπες όλη μέρα!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Φαντάζομαι οτι μπορείς να δεις το μωρό σε διάφορες φάσεις/στάσεις αφού κινείτε συνεχώς τώρα. Και εγω που έκανα υπέρηχο τη Δευτέρα το κεφάλι ήταν πιο χαμηλά σε σχέση με το ύψος των ποδιών. Δεν είχε τόση διαφορά όπως το περιγράφεις αλλά σε κάθε περίπτωση τα ποδια ήταν προς τα πάνω.

age.png

preg.png

Και ρώτησα για τον τοκετό τι μου καλυβει ο ΕΟΠΠΥ και λέει οτι στο δημόσιο τα καλύπτει όλα αλλά από εκει κι έπειτα είναι θέμα του νοσοκομείου αν θα σου πάρει λεφτά. Αυτό δεν το καταλαβα! Εγιναν και τα φακελακια νόμιμα; Αν είχα λεφτά για φακελακια δεν θα πήγαινα στο δημόσιο. Θα πηγαινα σε κάποιο ιδιωτικό σε άλλη πόλη.

Έλλη εγώ που γέννησα το γιο μου σε δημόσιο δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα ούτε μου ζήτησε κανείς. Στο γιατρό δώσαμε μια μέρα πριν βγούμε γιατί εγώ ήθελα! Σε καμία περίπτωση το φακελάκι δεν είναι νόμιμο και φυσικά μπορείς να μη δώσεις τίποτα! Αααα το μόνο θεματάκι ήταν κάποιες ελλέιψεις που είχαν, πχ ζήτησα χαζαπλαστ δεν είχαν, γαζούλες για να καθαρίσω τα ματάκια του μικρού δεν είχαν, ένα αντισηπτικό που χρειαζόταν για την τομή μου επίσης δεν το είχαν... για όλα αυτά σου έλεγαν πως υπάρχουν ελλείψεις και πως αν τα χρειάζεσαι πρέπει να στείλεις κάποιον να στα πάρει από φαρμακείο!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Διαφημίσεις

Ζαχαρούλα μην τρελαίνεσαι γι'αυτό. Σκέψου κατ'αρχάς πως αν ήταν κακο θα αγχωνοταν και ο γιατρός σου και θα σου έλεγε να προσεχείς. Φαντάσου ότι το δικο μου στην αυχενικη ήταν και ανάποδα και μπρούμυτα. Μόλις ανοίξαμε τον υπερυχο είδαμε την πλατουλα του. Επεισης σκέψου ποσες κλοτσιες τρώνε ( και θα φάμε ) οι εγκυουλες. Και απο πάνω και στα πλευρά και από κάτω. Αν ηταν να βγουν νωριτερα δεν θα έβγαιναν τότε; :cool:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Έλλη εγώ που γέννησα το γιο μου σε δημόσιο δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα ούτε μου ζήτησε κανείς. Στο γιατρό δώσαμε μια μέρα πριν βγούμε γιατί εγώ ήθελα! Σε καμία περίπτωση το φακελάκι δεν είναι νόμιμο και φυσικά μπορείς να μη δώσεις τίποτα! Αααα το μόνο θεματάκι ήταν κάποιες ελλέιψεις που είχαν, πχ ζήτησα χαζαπλαστ δεν είχαν, γαζούλες για να καθαρίσω τα ματάκια του μικρού δεν είχαν, ένα αντισηπτικό που χρειαζόταν για την τομή μου επίσης δεν το είχαν... για όλα αυτά σου έλεγαν πως υπάρχουν ελλείψεις και πως αν τα χρειάζεσαι πρέπει να στείλεις κάποιον να στα πάρει από φαρμακείο!

Για τις ελλειψεις ξέρω. Θα πάρω απ'όλα μαζί μου και ας μην χρειαστούν.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

και εμας καπως αναποδα ηταν σημερα! Αλλα μην ανησυχεις, δεν ειναι παντα ετσι!!! :D:D

Πολυξένη περιμένουμε νέα σου!

Κοριτσια, γυρισε η αγορομανα , ειναι ενας αγοραρος 120γρ με μακρια ποδια και τεραστιο κεφαλι!!! :D:D

μας μοιραζε μουντζες σε ολον τον υπερηχο:D:D!!

Αυτα ηταν τα ευχαριστα!

Ο πλακουντας μας ομως ειναι αρκετα χαμηλα και πρεπει να προσεχω πολυ για 1 με 2 μηνες ακομα, μεχρι να ανεβει!! Σεξ, σκαλες, σκιψιματα, τρεξιμο, βαρη και οι πολλες μετακινησεις απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. :?:-? Τι να κανουμε, θα το αντεξουμε και αυτο!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Η αδελφή μου γέννησε σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν πλήρωσε τίποτα στο νοσοκομείο. Όμως πλήρωσε το γιατρο. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Ευτυχώς ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι σε δημόσιο νοσοκομείο. Σου δίνει βέβαια την επιλογή ιδιωτικού αν επιθυμείς, αλλά εγώ δεν έχω τέτοια πρόθεση.

Η αδελφή μου δεν είχε κανένα πρόβλημα στο δημόσιο. Το προσωπικό ήταν πολύ καλό και εξυπηρετικό (κάποιες ελλείψεις υπήρχαν, αλλά όχι κάτι σημαντικό). Σε αντίθεση με προσωπική εμπειρία που είχα σε ένα από τα πιο γνωστά ιδιωτικά - απαράδεκτη συμπεριφορά για τα λεφτά που πήραν. Τα σκέφτομαι και συγχίζομαι... ένα βράδυ έμεινα και παραλίγο να τους βρίσω στο τέλος. Ως και το νερό που μου είχε φέρει η μαμά μου πριν φύγει μου πήραν και τους παρακαλούσα όλο το βράδυ να μου φέρουν νερό και δεν έφεραν. Περίμεναν όλες φακελάκι εκεί μέσα. Ακόμα και η τελευταία νοσοκόμα.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...