Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Θα σε δειρω!! Ρε χαζο, μια χαρα θα πανε ολα!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! :D:D:D Μη σκεφτεσαι μ@λ@κιες!!! :D:D

=================================================

Κοριτσια απεμειναν 2 μερες για να με δει η μαμα και ο μπαμπας, και ΝΑΙ κουνιεμαι κανονικα και η μαμα μου το καταλαβαινει!!! :D:D Σημερα που με πηγανε στη θαλασσα δεν σταματησα να κουνιεμαι απο τη χαρα μου!!! :D:D Να δειτε χαρα που εκανε και ο μπαμπας μου!! χχεεχεχ:D:D

ΠΟΣΟ ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ??? ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ !!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ 10 ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ !!ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΥΛΛΟ???ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΟΣΟ ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ??? ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ !!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ 10 ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ !!ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΥΛΛΟ???ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!

Και εγω θελω να αρχισω να ψωνιζω αλλά είναι νωρίς ακόμα. Δεν περνάει ο καιρός! Άσε που έχω γίνει υπερευαισθητη. Με οτι μωρουδιστικο δω κλαίω και λέω θέλω και εγώ να ψωνίσω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπερούδια στις κοιλίτσες σας!

Εγώ σήμερα έκλαιγα με μια καινούργια διαφήμιση για γάλα, έλεοοοςςςςςς!!! Αχ, ριμαδιασμένες ορμόνες :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αφήστε που άρχισα να πεινάω σοβαρά :tongue::tongue: πάλι με βλέπω με την εικοσάρα μου :oops::oops::oops::oops:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημερα καλημερα!

τι κανετε κοριτσια και μωρακια?

Εγω ειχα χτες το βραδυ κοσμο στο σπιτι, και ψησαμε να φαμε! ωραια περασαμε, ειχε και τον αγωνα και απασχοληθηκαν και τα αγορια της παρεας..

Πολυξενη αληθεια ενιωσες το μωρακι?? και εγω νιωθω διαφορα, συνηθως το βραδυ οταν ξαπλωνω, αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο...λεω οτι ειναι το εντερο μου...λες να μην ειναι???χεχε

Ναι, δεν ειναι τελειο;;; Ειμαι σχεδον σιγουρη πως μπορει να νιωθεις και το μωρο (ειναι απο γυναικα σε γυναικα αυτο), εισαι και 1 βδομαδα πιο προχωρημενη απο εμενα!! :D:D

Μπορει να δειτε φυλο, εμεις ειδαμε! Ενταξει οχι 100%, αλλα ειδαμε!! Ειμαι 15 εβδομαδων και 2 ημερων! Εγω σε κανα μηνα που θα σταματησω τη δουλεια, θα αρχισω να ετοιμαζω και το δωματιο :D!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!! Χρόνια πολλά στη εορτάζουσα μέλλουσα μανούλα!!! :-) :-) Να είσαι γερή κοπέλα μου να μεγαλώσεις και να καμαρώσεις το παιδάκι σου!!!

Αισιως μπήκα στην 14η βδομάδα και τελειώνει επιτέλους αυτό το αγχωτικό 1ο τρίμηνο!!!

βρε Πολυξενη τι νωρίς που το κατάλαβες το παιδάκι σου!!! Εγώ το πρώτο το κατάλαβα γύρω στην 17η βδομάδα...για να δούμε τώρα!!!

Σε λίγο θα αφήσω τον γιο στο μπαμπά του και θα πάω να πιω καφεδάκι (χυμό θα πιω αλλά δε πειράζει, χιχιχι)!

Φιλιά σε όλες!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Καλημέρα :)

Ιωάννα Χρόνια Πολλά!!!! Να είσαι γερή και πάντα ευτυχισμένη :)

Πολυξένη αλήθεια το κατάλαβες το μωρό? Ποσό τυχερή είσαι. Εγω δεν έχω καταλάβει τπτ ακόμη. Έχουν υπάρξει 2-3 φορές μπου νομίζω οτι μπορεί να είναι αλλά και πάλι δεν είμαι καθόλου σίγουρη.

age.png

preg.png

Καλημέρες!

Σήμερα έχω γενέθλια! 34!!!! Κερνάω τουρτίτσα!

52540755787823756865720.jpgUploaded with ImageShack.us

Χρονια Πολλα Ιωαννιτσα (και απο εδω), με ενα υγιες και πανεμορφο μωρο σου ευχομαι και να σου πανε ολα τελεια!!! :D:D:D Να τα χιλιασεις!!!

Καλημέρα καλημέρα!!! Χρόνια πολλά στη εορτάζουσα μέλλουσα μανούλα!!! :-) :-) Να είσαι γερή κοπέλα μου να μεγαλώσεις και να καμαρώσεις το παιδάκι σου!!!

Αισιως μπήκα στην 14η βδομάδα και τελειώνει επιτέλους αυτό το αγχωτικό 1ο τρίμηνο!!!

βρε Πολυξενη τι νωρίς που το κατάλαβες το παιδάκι σου!!! Εγώ το πρώτο το κατάλαβα γύρω στην 17η βδομάδα...για να δούμε τώρα!!!

Σε λίγο θα αφήσω τον γιο στο μπαμπά του και θα πάω να πιω καφεδάκι (χυμό θα πιω αλλά δε πειράζει, χιχιχι)!

Φιλιά σε όλες!

ναι ναι, βεβαια δεν ξερω ποιο μερος του σωματος του με χτυπαει, αλλα καταλαβαινω οτι κουνιεται γενικα!! :D

Καλημέρα :)

Ιωάννα Χρόνια Πολλά!!!! Να είσαι γερή και πάντα ευτυχισμένη :)

Πολυξένη αλήθεια το κατάλαβες το μωρό? Ποσό τυχερή είσαι. Εγω δεν έχω καταλάβει τπτ ακόμη. Έχουν υπάρξει 2-3 φορές μπου νομίζω οτι μπορεί να είναι αλλά και πάλι δεν είμαι καθόλου σίγουρη.

Μπορει και να ειναι το μωρακι σου!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!

Ιωαννα, χρονια πολλα, ο,τι επιθυμεις να πραγματοποιηθει! να εισαι υγιης και ευτυχισμένη με το μωρακι σου στην αγκαλια σου!

Πολυξενη ανυπομονείς ε?? πως θα περιμενω και εγω δυο βδομαδες για να το ξαναδωωωω!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλημερα καλημερα!

Ιωαννα, χρονια πολλα, ο,τι επιθυμεις να πραγματοποιηθει! να εισαι υγιης και ευτυχισμένη με το μωρακι σου στην αγκαλια σου!

Πολυξενη ανυπομονείς ε?? πως θα περιμενω και εγω δυο βδομαδες για να το ξαναδωωωω!

ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ!!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημερα!!

Ιωαννα χρονια πολλα..με υγεια..πολυ αγαπη και του χρονου αγκαλια με το μπεμπακι σου!!!!

Πολυξενη εφτασε η μεγαλη μερα ε?Αντε με το καλο να τον δεις τον παιδαρο!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...