Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια!! βλεπω εισαστε ολες καλα! Ελλακι κουραγιο και υπομονη!!! σας διαβαζω κοριτσια αλλα η διαθεση μου ειναι πολυ ασχημη. ειναι πολυ ασχημη η αναμονη. προσπαθω να σκεφτομαι θετικα αλλα τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να χρειαστει να διακοψω την εγκυμοσυνη. οι 25% πιθανοτητες ξαφνικα μου φαινονται πολλες... την δευτερα η εξεταση μεσα στη βδομαδα τα αποτελεσματα. θα σας ενημερωσω φυσικα. να ειστε καλα και να απολαμβανετε καθε μερα της εγκυμοσυνης σας! φιλια πολλα!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελλιε , μπορεις να βαλεις δυο φυλλα δυοσμου και δυο φυλλα μεντα σε ζεστο νερο (δυοσμος και μεντα δεν εχουν τεινη η καφεινη ) το αφηνεις για 5 λεπτα και στη συνεχεια μια φετα λεμονι για εξτρα αρωμα..αυτο να ειναι η βαση σου με λιγα παγακια να σε δροσιζει...πιστεψε με ειχα εμετους-καουρες και αναγουλες μεχρι την 28 εβδομαδα και σε καταλαβαινω...Δοκιμασε διαφορα τρικς γιατι εγω μπηκα μεχρι και νοσοκομειο με αφυδατωση.χχχ

Οπως ειπες δυο ποτηρια την μερα δεν κανουν κακο σε κανεναν το πολυ πειραζει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ελλιε , μπορεις να βαλεις δυο φυλλα δυοσμου και δυο φυλλα μεντα σε ζεστο νερο (δυοσμος και μεντα δεν εχουν τεινη η καφεινη ) το αφηνεις για 5 λεπτα και στη συνεχεια μια φετα λεμονι για εξτρα αρωμα..αυτο να ειναι η βαση σου με λιγα παγακια να σε δροσιζει...πιστεψε με ειχα εμετους-καουρες και αναγουλες μεχρι την 28 εβδομαδα και σε καταλαβαινω...Δοκιμασε διαφορα τρικς γιατι εγω μπηκα μεχρι και νοσοκομειο με αφυδατωση.χχχ

Οπως ειπες δυο ποτηρια την μερα δεν κανουν κακο σε κανεναν το πολυ πειραζει!

Κοριτσαρα μου δεν το είπα με κακια! Ίσως να ήταν λίγο περίεργο το ύφος μου. Συγνωμη! Εμένα μου το είπε ο γιατρός μου. Καφε δεν μου επιτρέπει. Όχι οτι μπορώ να πιω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

γεια σας κοριτσακια!! βλεπω εισαστε ολες καλα! Ελλακι κουραγιο και υπομονη!!! σας διαβαζω κοριτσια αλλα η διαθεση μου ειναι πολυ ασχημη. ειναι πολυ ασχημη η αναμονη. προσπαθω να σκεφτομαι θετικα αλλα τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να χρειαστει να διακοψω την εγκυμοσυνη. οι 25% πιθανοτητες ξαφνικα μου φαινονται πολλες... την δευτερα η εξεταση μεσα στη βδομαδα τα αποτελεσματα. θα σας ενημερωσω φυσικα. να ειστε καλα και να απολαμβανετε καθε μερα της εγκυμοσυνης σας! φιλια πολλα!

Θα σε δειρω!! Ρε χαζο, μια χαρα θα πανε ολα!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! :D:D:D Μη σκεφτεσαι μ@λ@κιες!!! :D:D

=================================================

Κοριτσια απεμειναν 2 μερες για να με δει η μαμα και ο μπαμπας, και ΝΑΙ κουνιεμαι κανονικα και η μαμα μου το καταλαβαινει!!! :D:D Σημερα που με πηγανε στη θαλασσα δεν σταματησα να κουνιεμαι απο τη χαρα μου!!! :D:D Να δειτε χαρα που εκανε και ο μπαμπας μου!! χχεεχεχ:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρα μου δεν το είπα με κακια! Ίσως να ήταν λίγο περίεργο το ύφος μου. Συγνωμη! Εμένα μου το είπε ο γιατρός μου. Καφε δεν μου επιτρέπει. Όχι οτι μπορώ να πιω!

ναι βρε οκ νο προμπλεμ!!!Απλα βρες κατι κανε δοκιμες να μπορεις να πιεις κατι!!ειναι δυσκολο σε καταλαβαινω!!Ειδικα τωρα το καλοκαιρι πρεπει να πινεις περισσοτερα υγρα.Ευχομαι να εισαι απο τις τυχερες που σταματανε αυτα στο 4 μηνα!!!χχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοριτσια απεμειναν 2 μερες για να με δει η μαμα και ο μπαμπας, και ΝΑΙ κουνιεμαι κανονικα και η μαμα μου το καταλαβαινει!!! :D:D Σημερα που με πηγανε στη θαλασσα δεν σταματησα να κουνιεμαι απο τη χαρα μου!!! :D:D Να δειτε χαρα που εκανε και ο μπαμπας μου!! χχεεχεχ:D:D

Άντε και στα δικά μας!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Γλυκουλα μου έχει δίκιο η Πολυξενη. Μην το κανείς αυτό στον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι στενοχωριεται και το παιδάκι σου μαζι με σένα. Ολα θα πάνε καλά. Να είσαι σίγουρη!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Θα σε δειρω!! Ρε χαζο, μια χαρα θα πανε ολα!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! :D:D:D Μη σκεφτεσαι μ@λ@κιες!!! :D:D

=================================================

Μπραβο! Θέλω και εγώ..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα κοριτσια. Τι κάνετε; Να σας κανω μια ερωτηση μήπως γνωρίζετε γιατί θα σκάσω μέχρι να πάω στον ΟΑΕΔ. Εγώ και ο μελων αντρουλης μου είμαστε ασφαλισμενοι στον ΕΟΠΠΥ μέσω του ΟΑΕΔ ( άνεργοι ) εδώ και ένα χρόνο περίπου. Υπαρχει περίπτωση αν παντρευτούμε να μας κόψουν την ασφάλιση; Γιατί μετά είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα η κατάσταση.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!

τι κανετε κοριτσια και μωρακια?

Εγω ειχα χτες το βραδυ κοσμο στο σπιτι, και ψησαμε να φαμε! ωραια περασαμε, ειχε και τον αγωνα και απασχοληθηκαν και τα αγορια της παρεας..

Ελλη, χωρις να ξερω κατι πανω στο θεμα, υποθετω οτι και οι παντρεμενοι δικαιουνται το επιδομα ανεργιας. απλα δεν ξερω τι γινεται εαν και οι δυο - ενα ζευγαρι - ειναι ανεργοι και κανουν αιτηση για το ταμειο - κανονικα δεν θα επρεπε να εχει σχεση, αλλα να το παιρνουν και οι δυο, αλλα επειδη ειμαστε στην ελλαδα και ποτε δεν ξερεις, κανε μια ερωτηση στον ΟΑΕΔ, μην το ρισκαρεις και γινει κανενα φιασκο και σας κοψουν το επιδομα.

Μαδγου ευχομαι να σου πανε ολα καλα! τα αποτελεσματα να ειναι τελεια και να εχεις ενα γερο μωρακι στη κοιλιτσα! μην αχγωνεσαι, χαλαρωσε, γιατι δεν εχει κανενα νοημα!

Πολυξενη αληθεια ενιωσες το μωρακι?? και εγω νιωθω διαφορα, συνηθως το βραδυ οταν ξαπλωνω, αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο...λεω οτι ειναι το εντερο μου...λες να μην ειναι???χεχε

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλημέρα κοριτσια. Τι κάνετε; Να σας κανω μια ερωτηση μήπως γνωρίζετε γιατί θα σκάσω μέχρι να πάω στον ΟΑΕΔ. Εγώ και ο μελων αντρουλης μου είμαστε ασφαλισμενοι στον ΕΟΠΠΥ μέσω του ΟΑΕΔ ( άνεργοι ) εδώ και ένα χρόνο περίπου. Υπαρχει περίπτωση αν παντρευτούμε να μας κόψουν την ασφάλιση; Γιατί μετά είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα η κατάσταση.

οχι δεν εχει σχεση ο γαμος με την ασφαλιση.Μετα ομως οταν γεννηθει το παιδι απλα θα πρεπει να δηλωσετε σε ποιο βιβλιαριο θα μπει...μονο αυτο δεν εχει σχεση ο γαμος.Ισα ισα που αν αργοτερα σε εναν εκ τον δυο ληξη το βιβλιαριο και δεν μπορει να ανανεωθει τοτε μπορεις ειτε εσυ ειτε ο αντρας σου να μπειτε στο βιβλιαριο που ειναι σε ισχυ γιατι ειστε παντρεμενοι..Αρα μονο καλο κανει ο γαμος στο θεμα τις ασφαλισεις.Εμενα ο αντρας μου δεν ειχε ασφαλεια οταν παντρευτηκαμε και τον εβαλα στο δικο μου βιβλιαριο μεχρι να ξανακολησει και αυτος ενσυμα και να δικαιουται ασφαλεια.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

οχι δεν εχει σχεση ο γαμος με την ασφαλιση.Μετα ομως οταν γεννηθει το παιδι απλα θα πρεπει να δηλωσετε σε ποιο βιβλιαριο θα μπει...μονο αυτο δεν εχει σχεση ο γαμος.Ισα ισα που αν αργοτερα σε εναν εκ τον δυο ληξη το βιβλιαριο και δεν μπορει να ανανεωθει τοτε μπορεις ειτε εσυ ειτε ο αντρας σου να μπειτε στο βιβλιαριο που ειναι σε ισχυ γιατι ειστε παντρεμενοι..Αρα μονο καλο κανει ο γαμος στο θεμα τις ασφαλισεις.Εμενα ο αντρας μου δεν ειχε ασφαλεια οταν παντρευτηκαμε και τον εβαλα στο δικο μου βιβλιαριο μεχρι να ξανακολησει και αυτος ενσυμα και να δικαιουται ασφαλεια.

Τα ξέρω αυτά. Εμείς ομως είμαστε ασφαλισμένοι επειδή δεν έχουμε δουλειά και οι άνεργοι μέχρι τα 28 τους ασφαλίζει ο ΟΑΕΔ. Ούτε επιδομα περνούμε ούτε τίποτα. Και δενεέχουμε ένσημα ούτε εγώ ούτε αυτός. Η ασφάλιση του ΟΑΕΔ κόβεται μονο αν κοψουμε την κάρτα η αν βρούμε δουλειά. Αλλιώς μέχρι τα 28 έχουνε ασφαλεια. Αν όμως είναι να μας το κοψουν αν παντρευτούμε δεν ξέρω πως θα γεννήσω εγώ γιατί ειπα στο δημόσιο νοσοκομείο γιατί δεν πληρωνω τιποτα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σας κοριτσια..ολες καλα βλεπω και χαιρομαι!!

Μαγδου κουραγιο ξερω ποσο δυσκολη ειναι η αναμονη..ευχομαι να πανε ολα καλα..καλα αποτελεσματα και περιμενουμε νεα!!

Πολυξενη τελεια που θα δειτε τον μικρουλη σας συντομα και που τον νιωθεις!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...