Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια βοήθεια! Είχα εδώ και καιρό τα ουρά μου είχαν σκούρο κίτρινο χρώμα. Η μικροβιολογος μου μου είπε να ξεκινήσω να πίνω πολύ νερό. Σήμερα όμως που περίμενα στο γιατρό ε εέπιασε για τουαλέτα καθ τα ουρά μου ήταν πορτοκάλι. Φοβήθηκα για τίποτα άλλο αλλά δεν μου βρήκε ο γιατρός κανένα πρόβλημα. Αλλά ακόμα έχουν πορτοκάλι χρώμα και φαίνεται στο χαρτί. Όταν το έψαξα στο google βρήκα ότι είναι σημάδι αφηδατωσης. Και αγχωθηκα τώρα. Θα προσπαθήσω να πίνω πιο πολλά υγρά αλλά το στομάχι μου δεν με βοηθάει καθόλου. Τι θα κάνω;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κορίτσια συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σας. Είναι ώραιο να ακούς καλά νέα :-).

Έλλη και εγώ έκανα εμετό και το νερό οπότε φοβηθηκα για αφυδάτωση και πήρα το γιατρό μου. Μου είπε να μην ανησυχώ και ότι δεν θα πάθω τόσο εύκολα αφυδάτωση, αλλά παρόλα αυτά αν συνεχιστεί να πάω στο νοσοκομείο (και να τους πω ότι είναι δική του εντολή). Μου είπε ότι εκεί σου βάζουν ορούς και σε συνεφέρουν, αλλά σίγουρα σε κρατάνε για 3-4 μέρες (δεν φεύγεις αμέσως). Από τότε ηρέμησα λίγο.

kPAZp2.png

Κορίτσια συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σας. Είναι ώραιο να ακούς καλά νέα :-).

Έλλη και εγώ έκανα εμετό και το νερό οπότε φοβηθηκα για αφυδάτωση και πήρα το γιατρό μου. Μου είπε να μην ανησυχώ και ότι δεν θα πάθω τόσο εύκολα αφυδάτωση, αλλά παρόλα αυτά αν συνεχιστεί να πάω στο νοσοκομείο (και να τους πω ότι είναι δική του εντολή). Μου είπε ότι εκεί σου βάζουν ορούς και σε συνεφέρουν, αλλά σίγουρα σε κρατάνε για 3-4 μέρες (δεν φεύγεις αμέσως). Από τότε ηρέμησα λίγο.

Εγώ είμαι στα πρόθυρα. Μου το ειπε η μικροβιολογος. Νερό δεν μπορώ να πιω. Θα δοκιμάσω τι μπορει να γίνει με το κρύο τσαι όμως. Αυτό το πινω και δεν με πειράζει. Εγώ κανονικά τα καλοκαίρια πίνω πολύ νερο. Κυκλοφορουσα παντα με ένα παγουρι νερό στο χέρι. Έπινα 5 λίτρα τη μερα. Υπήρχαν φορές που πριζομουνα από το νερο. Και να φανταστείς δεν ιδρωνω εύκολα παρά τα κιλά μου. Είμαι γενικώς κρυουλιαρα και πρέπει να ζεσταθω πολύ για να ιδρωσω. Επισης σχετικα με το νερο που έπινα με έλεγαν η βατράχι, η νεροφιδο και τετοια. Με,κορόιδευαν. Η ότι θα μου κάνουν σύνδεση με το υδραγωγιο και πολλά. Και τώρα στοίχημα να πιω μισό λίτρο μέσα στη μέρα. :|:-|

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια μου γεια σας, συγχαρητηρια σε Ελλη, Ζαχαρουλα και Ελενακι για τα αποτελεσματα σας!!! Παντα τετοια!! Συγνωμη που χαθηκα, αλλα δουλευω πολυ αυτες τις μερες! Εχω αναλαβει ενα γαμο και δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ, η μεση μου ενα χαλι μαυρο, το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω!!! Τα γραφω γρηγορα, σορρυ!! Ειμαι σκ@τ@!! :evil:

Εχω και καποιες μ@λ@κισμενες που θελουν να καπνιζουν μεσα στο στουντιο, και τους φαινομαι υπερβολικη οταν τους λεω "ΟΧΙ, με ενοχλει!!"

και μαλιστα μια απο αυτες ειναι και αυτη εγκυος και ΚΑΠΝΙΖΕΙ, ηθελα να τη χαστουκισω! Η πιεση 300!! Αφηστε τα!!

Καλησπερα καλησπερα!

Oλα τα κοριτσια καλα?

Ελλη μπραβο για τα αποτελεσματα σου! τωρα μπορεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!

Ελενη καλα αποτελεσματα στο PAP A.!

Κοκκινοτριχα και εγω ειχα 1:11.800 για τρισωμια 21

Εμεις πηγαμε το πρωι στο γιατρο - ολα καλα! εχει φτασει τα 11 εκατοστα και 160 γραμμαρια το μωρακι μου! στις μετρησεις βγαινει περιπου 1 εβδομαδα μεγαλυτερο...Επισης, ειδε το dvd με την εγχειρηση απο το ινομυωμα που ειχα κανει, και μου ειπε οτι θα γεννησω περιπου στις 37 εβδομαδες - δεν θα ηθελε να με αφησει περισσοτερο, και το μωρακι θα ειναι σχεδον τελειομηνο τοτε, οποτε....γυρω στις 17 οκτωβριου με βλεπω :-)))))

Μεγαλωσατε παρα πολυ!!! Μπραβο !!!!

Κοριτσια βοήθεια! Είχα εδώ και καιρό τα ουρά μου είχαν σκούρο κίτρινο χρώμα. Η μικροβιολογος μου μου είπε να ξεκινήσω να πίνω πολύ νερό. Σήμερα όμως που περίμενα στο γιατρό ε εέπιασε για τουαλέτα καθ τα ουρά μου ήταν πορτοκάλι. Φοβήθηκα για τίποτα άλλο αλλά δεν μου βρήκε ο γιατρός κανένα πρόβλημα. Αλλά ακόμα έχουν πορτοκάλι χρώμα και φαίνεται στο χαρτί. Όταν το έψαξα στο google βρήκα ότι είναι σημάδι αφηδατωσης. Και αγχωθηκα τώρα. Θα προσπαθήσω να πίνω πιο πολλά υγρά αλλά το στομάχι μου δεν με βοηθάει καθόλου. Τι θα κάνω;

Εμενα ειναι κιτρινα τα ουρα και μαυρα τα κοπρανα (σορρυ), απο τις βιταμινες ομως!! Ειδικα απο το σιδηρο!!

Σας φιλω γλυκα θα τα πουμε παλι αυριο!!!

3 μερες για να δω το νινακι μου!!:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13 Αγορι

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13 Αγορι

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

kellymania ............ ΠΗΤ 18/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

chrstina123 .......... ΠΗΤ 24/12/13

may23 .................. ΠΗΤ 25/12/13

kristy25 ................ ΠΗΤ

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

25/05 maribell...........(υπερηχος)

27/05 polixenh..........(επιβεβαιωση φυλου)

27/05 magdou..........(ληψη τροφοβλαστη)

28/05 stefaniana.......(επιβεβαιωση φυλου)

30/05 maria*............(αυχενικη)

30/05 Lia_84.............(αυχενικη)

31/05 maribell ...........(αυχενικη)

10/06 Christina123.....(αυχενικη)

14/06 elenaki1987 .....(επιβεβαιωση φυλου)

17/06 Ellie2013 .........(εξετασεις)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Πολυξένη μου υπομονή κορίτσι μου. Οσο για αυτή που καπνίζει δεν ειναι η πρώτη. Ηπαρχουν γιατροι που τις φανατικές τις λένε να κάνουν αν δεν αντέχουν μέχρι 3 την μερα. Εγώ ήμουν από τις τυχερές που μια βδομάδα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος ξεκίνησαν τα συμπτώματα καθ έκοψα τσιγάρο και καφέ. Βρήκα την υγεια μου και δεν σκοπεύω να το ξανααρχισω. ( εκτός αν μελλοντικα χρωστάω στην εφορία και με κλείσουν μέσα. Τότε θα το ξανααρχισω για παρηγοριά. Χεχεχε! )

Μέσα σε όλα τα αλλά δεν σας είπα και κάτι σημαντικό. Ο κ. Νικολαΐδης μου είπε ότι την β' επιπεδου δεν θα μου την κάνει στις εβδομάδες που γίνεται κανονικ;. Λόγο των κιλών μου θα μου την κάνει κάπου στα τελοι Αυγούστου. Κοντά στις 26 εβδομάδες. Θέλει να,φαίνονται καλύτερα λόγο του πάχους στην κοιλια. Εντομεταξυ κάπου είχα διαβάσει ότι σε παχυσαρκες γυναίκες γίνεται σε πιο προχωρημενη εγκυμοσύνη. Οπότε δεν μου φάνηκε περίεργο.

Το μονο που επειδή δεν ήταν 100% σίγουρος για το φυλλο έχασα το βαλιτσάκι με τα διαφημιστικά. Γιατί είχε με ροζ πιπιλες για κοριτσια και γαλάζια για αγόρια. Αλλά κατά 99% θα το πάρω την επόμενη φορα.

Το στομάχι μου τα ίδια χάλια αλλά εγώ πολύ χαρούμενη γιατί ο πριγκιπακος μου ( ημουν και είμαι σίγουρη ) είναι υγιεστατος και αυτό είναι που μετράει πάνω απ'όλα. Σωστα;

Και είμαστε 6.58 εκ.

Άντρες ολόκληροι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Και μένα η αυχενική τελικά θα γίνει 19/6 αντί 10/6. Είναι σχεδόν μια βδομάδα μικρότερο το μωράκι σε σχέση με την τελευταία περίοδο οπότε αλλάξαμε το ραντευού.

Και έτσι ενώ με βάση την τελευταία περίοδο είμαι 10 εβδομάδων, βάση υπερρηχου είμαι στην 9 w και 1d. Άρα θα περιμένω λίγο περισσότερο, τι να κάνουμε όμως :-).

Εγώ δεν καπνίζω και με ενοχλεί απίστευτα το τσιγάρο από τότε που έμεινα εγκυος...

Ανυπομονώ να αρχίσει να φαίνεται για να κάνω και επίσημα παρατήρηση στον κόσμο.

Θυμάμαι πάντως στο μαιευτήριο που πήγαινα όταν γέννησε η αδελφή μου, υπήρχαν κάποιες που έβγαιναν έξω για να καπνίσουν και μέτα θήλαζαν το μωρό χωρίς καν να πλύνουν τα χέρια τους.

Μάλον τα αγόρια φαίνονται πιο γρήγορα από τα κορίτσια, αφού έχουμε περισσότερα προς το παρόν. Κορίτσια όταν μάθετε και οι υπόλοιπες ενημερώστε μας :-)

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ,

Για οσες εχετε προβλημα με το νερο , δοκιμαστε νερο με δυο φετουλες λεμονι και μπολικα παγακια...δεν θα σας προτεινα τσαι γιατι εχει πιο πολυ καφεινη απο τον καφε!!!

Καλες εγκυμοσυνες και γερα μωρακια χχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα ,

Για οσες εχετε προβλημα με το νερο , δοκιμαστε νερο με δυο φετουλες λεμονι και μπολικα παγακια...δεν θα σας προτεινα τσαι γιατι εχει πιο πολυ καφεινη απο τον καφε!!!

Καλες εγκυμοσυνες και γερα μωρακια χχ

ΣΥΓΝΩΜΗ που επεμβαινω αλλά το τσάι περιέχει τεινη και οχι καφεΐνη η οποια ναι μεν κάνει την ίδια δουλεια αλλά σε πιο ελαφριά μορφη. Και με το στομαχι που έχω δεν μπορώ τα πολλά πολλά. Επίσης πριν λίγο ειχα την συνηθισμένη πλέων εξαγωγή. Χθες παραγγείλαμε πίτσες και η μια ήταν μονο με κασερι. Την έφαγα σχεδόν ολη και δεν με πειραξε καθόλου. Σήμερα το πρωί εφαγα φρυγανιές με μέλι. Τεσσερις με το μέτρο. Ε, το μέλι με πείραξε. Οποτε αν δεν πιω και τσάι τελείωσα. Και στο κατω κατω προσπαθώ να πινω μισό λίτρο νερό τη μερα και τσάι δεν πίνω πάνω από δύο ποτήρια. Επεισης και το βραδυ που ξυπναω για τουαλέτα πάλι πίνω νερό με το ζόρι. Μόνο έτσι θα τη γλυτώσω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...