Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα εγκυουλες!!!

οσο διαβαζω τα μηνυματακια σας τοσο κουραγιο παιρνω κ επιβεβαιωνονται τα λογια σας οτι το καφε σας ειναι γουρλιδικο!!

εγω παλι αισθανομαι ενα φτερο στον ανεμο... δεν εχω δυναμεις... ξυπναω με το ζορι κ ενα 2ωρο μετα χαλια... αφου με βλεπουνε κ απορουνε τι εχω!! δεν ξερω αν φταιει η αφορητη ζεστη η το σπορακι μου...

αααα... 7 κ σημερα για να δω το σπορακι μου!! πλησιαζουν οι μερες!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλησπερα καλησπερα!

Oλα τα κοριτσια καλα?

Ελλη μπραβο για τα αποτελεσματα σου! τωρα μπορεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!

Ελενη καλα αποτελεσματα στο PAP A.!

Κοκκινοτριχα και εγω ειχα 1:11.800 για τρισωμια 21

Εμεις πηγαμε το πρωι στο γιατρο - ολα καλα! εχει φτασει τα 11 εκατοστα και 160 γραμμαρια το μωρακι μου! στις μετρησεις βγαινει περιπου 1 εβδομαδα μεγαλυτερο...Επισης, ειδε το dvd με την εγχειρηση απο το ινομυωμα που ειχα κανει, και μου ειπε οτι θα γεννησω περιπου στις 37 εβδομαδες - δεν θα ηθελε να με αφησει περισσοτερο, και το μωρακι θα ειναι σχεδον τελειομηνο τοτε, οποτε....γυρω στις 17 οκτωβριου με βλεπω :-)))))

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Χαχα!εχεις ηρεμησει να υποθεσω τωρα? τι σου εκανε??

Έκανε αίτηση για να της χορηγήσω αντίγραφο ενός φακέλου και της είπα πως θα έχει το αντίγραφό της την Τρίτη.

Εκτός του ότι ούρλιαζε, έκανε και ντου στο γραφείο της διευθύντριας γιατί δεν πίστευε πως η διευθύντρια ήταν στο κεντρικό υπουργείο (είμαστε 2 χλμ από το κεντρικό υπουργείο) και όχι στο δικό μας κτίριο.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Ζαχαρουλα μου θα αρχισω να την απολαμβάνω ακόμα περισσότερο όταν ηρεμήσει το στομάχι μου. Υπομονή λοιπόν!

Θα ηρεμησει κοριτακι! και θα εισαι χαρουμενη εγκυουλα! εμενα με βοηθησαν πολυ οι φρυγανιες και τα παξιμαδια! φιδε με μπολικο λεμονι και φρυγανιτσες!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Έκανε αίτηση για να της χορηγήσω αντίγραφο ενός φακέλου και της είπα πως θα έχει το αντίγραφό της την Τρίτη.

Εκτός του ότι ούρλιαζε, έκανε και ντου στο γραφείο της διευθύντριας γιατί δεν πίστευε πως η διευθύντρια ήταν στο κεντρικό υπουργείο (είμαστε 2 χλμ από το κεντρικό υπουργείο) και όχι στο δικό μας κτίριο.

ο κοσμος εχει χασει την υπομονη του πια, και ξεσπαει σε οποιον βρει για ασχετο λογο...κριμα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Ζαχαρουλα καπου εκει μου εχει πει και εμενα λογω καισαρικης,αν δεν εχουμε τιποτα ξαφνικο νωριτερα.15-18 οκτωβρη! ;)

ετσι ακριβως μου ειπε και εμενα! εαν δεν συμβει κατι νωριτερα! επισης μου ειπε, οτι προς το τελος κανουν και μερικες ενεσεις κορτιζονης ( σε δικες μου περιπτωσεις υποθετω, που γεννιουνται λιγο νωριτερα ) να δυναμωσουν τα πνευμονακια τους και να ειναι ακομα πιο ετοιμα οταν γεννηθουν!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

ετσι ακριβως μου ειπε και εμενα! εαν δεν συμβει κατι νωριτερα! επισης μου ειπε, οτι προς το τελος κανουν και μερικες ενεσεις κορτιζονης ( σε δικες μου περιπτωσεις υποθετω, που γεννιουνται λιγο νωριτερα ) να δυναμωσουν τα πνευμονακια τους και να ειναι ακομα πιο ετοιμα οταν γεννηθουν!

Ναι αυτο ισχυει.Μας τις ειχε πει και εμας στο πρωτο αλλα δεν χρειαστηκαν αφου γεννησα 39+5!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ιωαννα μπηκα και διαβασα τωρα στο καφε μαιου, εχεις δικιο, ειδα 2 περιπτωσεις ιδιες!

πωπω, εκει εχουν λιστα "γεννησεις"! αχ τι ωραια! να φτασουμε και εμεις εκει με το καλο και να γραφουμε λιστα γεννησεις!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

ιωαννα μπηκα και διαβασα τωρα στο καφε μαιου, εχεις δικιο, ειδα 2 περιπτωσεις ιδιες!

πωπω, εκει εχουν λιστα "γεννησεις"! αχ τι ωραια! να φτασουμε και εμεις εκει με το καλο και να γραφουμε λιστα γεννησεις!

Ο καιρός γαρ εγγύς!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...