Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Ρε κοριτσια τι πράγμα είναι αυτό; κοντεύω τον τεταρτο και πάω προς το χειροτερο. Στομαχι όπως στην αρχή. Νύστα σαν να είμαι στον δεύτερο. Αμάν πια!

Αύριο είναι και η αυχενικη και όλο αυτό σκέφτομαι. Αφού μόλις ξύπνησα από το ληθαργο ( 2:30 με 5:30 ) αρχισα να φωνάζω στον αντρουλη μου, που κοιμόταν και αυτος ο καημένος, άντε σηκω πέρασε η ώρα. Να κάνω μπάνιο και φευγουμε. Θα χάσουμε το ραντεβού. Έχω χαζέψει σας λέω πάει το'χασα.

Το οποίο ραντεβού; 12:50 παρακαλώ. Που εγώ πήγαινα πουρνο πουρνο γιατί δεν αντέχω την αναμονή της μερας. Πάει θα τρελαθώ μέχρι εκείνη την ώρα η μάνα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας. Ρε κοριτσια τι πράγμα είναι αυτό; κοντεύω τον τεταρτο και πάω προς το χειροτερο. Στομαχι όπως στην αρχή.

Μην αγχωνεσαι σε 2 βδομαδες μπορει να εισαι οκ.Ο γιατρος μου ειχε πει οτι μεχρι 14η βδομαδα κρατανε.

Βεβαια σε 6 μερες γινομαι 4ων μηνων και ακομα καποιες μερες υποφερω...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλησπερα εγκυουλες!! τι ομορφα μηνυματακια ειναι αυτα που αναφερονται στα εμβρυακια σας!! συγκινηθηκα πολυ!! να ευχηθω περαστικουλια για τις ζαλαδες κ τους εμετους αλλα οπως ειπε κ η zacharoula τα μπεμπακια να ειναι καλα κ ολα τα αλλα θα περασουν!!

να σας κανω κ μια ερωτηση αφου το περασατε πια αυτο το σταδιο κ εχετε γινει εξπερ(!!!) στο ραντεβου που κλεισαμε με τον γιατρουλη θα ειμαι πρωτα ο θεος 5w+2d λετε να δουμε το σπορακι μου;; η καρδουλα ακουγεται τοσο νωρις??

Μπορεί και να την ακούσετε και στις 5 εβδομάδες αλλά και μέχρι την 7η είναι οκ να την ακούσετε.

Κορίτσια στη δουλειά το έχετε πει? σε ποια βδομάδα ?

Εμένα το έμαθαν στις 6 εβδομάδες γιατί πήρα αναρρωτική, οπότε με έψαχναν.... Αλλά είμαι και στο δημόσιο που είμαστε πιο χαλαροί σε αυτά.

Κορίτσια με αδιαθεσία,

είναι η 2η μέρα σήμερα που είμαι ακμαιότατη! Κουράγιο! Έρχεται η ώρα που θα είστε μία χαρούλα!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Μπορεί και να την ακούσετε και στις 5 εβδομάδες αλλά και μέχρι την 7η είναι οκ να την ακούσετε.

Εμένα το έμαθαν στις 6 εβδομάδες γιατί πήρα αναρρωτική, οπότε με έψαχναν.... Αλλά είμαι και στο δημόσιο που είμαστε πιο χαλαροί σε αυτά.

Κορίτσια με αδιαθεσία,

είναι η 2η μέρα σήμερα που είμαι ακμαιότατη! Κουράγιο! Έρχεται η ώρα που θα είστε μία χαρούλα!

Σχετικά με την αδιαθεσία από το στόμα σου και στου θεού τ'αυτι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας. Ρε κοριτσια τι πράγμα είναι αυτό; κοντεύω τον τεταρτο και πάω προς το χειροτερο. Στομαχι όπως στην αρχή. Νύστα σαν να είμαι στον δεύτερο. Αμάν πια!

Αύριο είναι και η αυχενικη και όλο αυτό σκέφτομαι. Αφού μόλις ξύπνησα από το ληθαργο ( 2:30 με 5:30 ) αρχισα να φωνάζω στον αντρουλη μου, που κοιμόταν και αυτος ο καημένος, άντε σηκω πέρασε η ώρα. Να κάνω μπάνιο και φευγουμε. Θα χάσουμε το ραντεβού. Έχω χαζέψει σας λέω πάει το'χασα.

Το οποίο ραντεβού; 12:50 παρακαλώ. Που εγώ πήγαινα πουρνο πουρνο γιατί δεν αντέχω την αναμονή της μερας. Πάει θα τρελαθώ μέχρι εκείνη την ώρα η μάνα!

Καλή επιτυχία αύριο, κοίτα να το ευχαριστηθείς και καλά αποτελέσματα ;);):P:p:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια στη δουλειά το έχετε πει? σε ποια βδομάδα ?

:cool: εγώ δουλεύω σε μαγαζί μαζί με τον....άντρα μου... λες να του το πω από τώρα :rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue::D

Ας σοβαρευτώ, νομίζω πως είναι νωρίς, αν δεν κάνω λάθος μετά τ Α' επιπέδου και πάντα ανάλογα το αφεντικό κ τις παραξενιές του ;)

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημέρα. Τι κάνετε; Κελλυ θα το ευχαριστηθω σίγουρα. Και οσο θα ακουω καλά νέα θα το ευχαριστιεμαι περισσοτερο. Οι γιατροί δεν ξέρω. Πολύ φοβάμαι οτι θα τα βγάλω πάνω τους. Το στομαχι μου χάλια. Όλο αναγούλα και πριξημο. Έφαγα δύο φρυγανιες σκετες αλλά τα ιδια χάλια. Τι πράγμα είν'τούτο. Όταν είμαι ξαπλωμένη το στομάχι πατιεται τόσο που βγαινει ο θώρακας πιο ψηλα και ειναι μαλακό. Όταν είμαι όρθια είναι πέτρα και πρησμένο. Από την αρχή έτσι. Καλά ότι έχω ξυπνήσει από τις 7 παρά τέταρτο. Και κοιμηθηκα 12 παρα χθες. Είμαι αγχωτική σαν άνθρωπος γενικώς. Αλλά τώρα δεν νιώθω άγχος. Είναι διαφορετικό το συναισθημα. Αγωνία τεράστια και βιασινη! Εντάξει νιωθω και λίγο άγχος αλλά για την ώρα που δεν περνάει. Εξάλλου χθες κάπου διάβασα ότι από τη στιγμή που φαίνεται το ρινικό οστό οι πιθανότητες για νταουν ( βαριέμαι να το γυρίσω στα αγγλικά ) μειωνονται 3 φορές. Και εμάς η μυτουλα μας φαινοταν πεντακάθαρα και όχι πλακουτσωτη. ( μεταξυ μας,μάλλον τη δική μου έχει! Χεχεχε! )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΥΓ: θα του πω β' επιπέδου να μου κλείσει ραντεβού από της 9 το πρωί να μην προλαβω να το σκεφτώ.

ΥΓ2: τώρα θυμήθηκα ότι πρέπει να πάρω τις εξετάσεις. Ωχ! με τρομοκρατεί η καμπυλη.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας γεια σας. Θα σας πω τα νέα μου και θα παω για ύπνο. Για αρχή: οι εξετασεις σούπερ, κανενα απολύτως προβλημα δεν έχω. Και το ζάχαρο τέλειο. Δηλαδή πριν τη γλυκόζη είχα: 78 με όριο 60-115 και μια ωρα μετα τη γλυκόζη 126 με όριο 120-170. Δηλαδή σούπερ.

Αυχενικη τώρα. Οι μετρήσεις τέλειες. Είμαστε και 3 μέρες μεγαλύτεροι. Στο χαρτί γραφει 29/11/2013. Αίμα δεν έδωσα σήμερα θα δώσω στις 15 Ιουνίου που θα ξαναπάω. Και κοιτάξτε να δείτε πως φαίνεται το ένστικτο της μάνας: 60-70 % είναι αγόρι. Ο γιατρος που ήρθε λέγεται Π. Νικολαΐδης. Και έχει κλινικη στην Αθήνα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μπράβο βρε Έλλη είδες που όλα είναι καλά; ηρέμησε τώρα και απόλαυσε το!

Εγώ σήμερα πήρα και τα αποτελέσματα του PappA και είναι τέλεια όπως είπε η μικροβιολόγος! Το απόγευμα θα πα΄ρω και το γιατρό αν του τα πω...1/8260 πιθανότητες για τρισωμία 21!

Φιλιά σε όλες!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Γεια σας γεια σας. Θα σας πω τα νέα μου και θα παω για ύπνο. Για αρχή: οι εξετασεις σούπερ, κανενα απολύτως προβλημα δεν έχω. Και το ζάχαρο τέλειο. Δηλαδή πριν τη γλυκόζη είχα: 78 με όριο 60-115 και μια ωρα μετα τη γλυκόζη 126 με όριο 120-170. Δηλαδή σούπερ.

Αυχενικη τώρα. Οι μετρήσεις τέλειες. Είμαστε και 3 μέρες μεγαλύτεροι. Στο χαρτί γραφει 29/11/2013. Αίμα δεν έδωσα σήμερα θα δώσω στις 15 Ιουνίου που θα ξαναπάω. Και κοιτάξτε να δείτε πως φαίνεται το ένστικτο της μάνας: 60-70 % είναι αγόρι. Ο γιατρος που ήρθε λέγεται Π. Νικολαΐδης. Και έχει κλινικη στην Αθήνα.

Συγχαρητηρια Ελλη..τελεια ολα..παντα ευχαριστα νεα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...