Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Υπομονή Ellie (και εμένα αυτό μου λένε και με εκνευρίζει απίστευτα, αλλά δεν έχουμε και επιλογή)... Το ΣΚ ήμουν στο τσακ να φύγω για νοσοκομείο από τους εμετούς. Τελικά τρώω μόνο μακαρόνια και φρούτα και νιώθω καλύτερα... οτιδήποτε άλλο, ειδικά τα γαλακτοκομικά με πεθαίνουν.

Κατά τα άλλα είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Έκανα έναν έλεγχο κυήσεως και είδα πάλι το μωράκι. Έχει μεγαλώσει πολύ και κουνιόταν συνέχεια.

Kristy καλωσήρθες... άντε με το καλό και ο πρώτος υπέρηχος

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο ξαναπεσ το!!περιμενω το ραντεβου με τον γιατρουλη για να σιγουρευτω αλλα η χαρα μου δυσκολα κρυβεται!! ευχομαι να ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη που θα μου χαρισει το πολυποθητο πλασματακι μου μιας κ εχω δυο αποβολες στο ενεργητικο μου!!

έχεις όλη μας τη θετική ενέργεια :tongue::tongue::tongue: είμαι κι εγώ μία εγκυσύνη μείον λόγω εξωμήτριας κύησης άρα σε καταλαβαίνω λίγο όπως δυστυχώς και πολλές άλλες μανούλες στο forum... anyway ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ :tongue::tongue::tongue:

:D:DΣε 5 μερες θα δω το παλικαρακι μου!!! :D:D:D:D

με το καλό ο γαμπρός :P:p:p είναι λίγο σιτεμένη η κόρη μου αλλά δεν πειράζει :tongue::tongue::tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Υπομονή Ellie (και εμένα αυτό μου λένε και με εκνευρίζει απίστευτα, αλλά δεν έχουμε και επιλογή)... Το ΣΚ ήμουν στο τσακ να φύγω για νοσοκομείο από τους εμετούς. Τελικά τρώω μόνο μακαρόνια και φρούτα και νιώθω καλύτερα... οτιδήποτε άλλο, ειδικά τα γαλακτοκομικά με πεθαίνουν.

Κατά τα άλλα είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Έκανα έναν έλεγχο κυήσεως και είδα πάλι το μωράκι. Έχει μεγαλώσει πολύ και κουνιόταν συνέχεια.

Kristy καλωσήρθες... άντε με το καλό και ο πρώτος υπέρηχος

Κάνω υπομονή. Αλλά πόση πια; Ξεσπαω με το παραμικρό σε όλα τα αλλά. Εγώ σήμερα θα φτιάξω φιδε γιατι οι σουπες μου μαλακωνουν το στομάχι και ισως πιω και λιγο τσαι με μέλι. Θα δω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μπραβο Χριστινακι, ποσο ειστε τωρα;; :D

έχεις όλη μας τη θετική ενέργεια :tongue::tongue::tongue: είμαι κι εγώ μία εγκυσύνη μείον λόγω εξωμήτριας κύησης άρα σε καταλαβαίνω λίγο όπως δυστυχώς και πολλές άλλες μανούλες στο forum... anyway ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ :tongue::tongue::tongue:

με το καλό ο γαμπρός :P:p:p είναι λίγο σιτεμένη η κόρη μου αλλά δεν πειράζει :tongue::tongue::tongue:

Σωστα το εθεσες, καθε εμποδιο για ΚΑΛΟ!! ;);) Καλη ειναι η κορη σου, θα ειναι "δασκαλα" χεχε!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλησπερα!

Τι κανετε? ζαλαδες ακουω, εμετουληδες διαβαζω....μες στο κεφι η παρεα!

Εχουμε ομως τα μωρακια μας, και αυτο δεν το αλλαζουμε με τιποτα εεε?!

Kristy25 καλως ηρθες! ευχομαι να εχεις μια τελεια και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Dvd στην αυχενικη δεν πηραμε και εμεις, εχουμε ομως βγαλει πολυ ωραιες φωτο, και τρισδιαστατη! αμεεε!

Πολυξενη εσεις ειστε σιγουροι για αγορι? εμας μας ειπε οτι μαλλον ειναι αγορι, γιατι κατι βλεπει αναμεσα στα ποδια, εκτος εαν ειναι ο ομφαλιος λωρος..αλλα μαλλον για αγορακι το κανει!

Αυριο το πρωι εχω ραντεβου, να κανω και τις εξετασεις του μηνα ( γενικη, ουρων, τοξοπλασμα κτλ) μακαρι να ειναι ολα καλα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

καλησπερα εγκυουλες!! τι ομορφα μηνυματακια ειναι αυτα που αναφερονται στα εμβρυακια σας!! συγκινηθηκα πολυ!! να ευχηθω περαστικουλια για τις ζαλαδες κ τους εμετους αλλα οπως ειπε κ η zacharoula τα μπεμπακια να ειναι καλα κ ολα τα αλλα θα περασουν!!

να σας κανω κ μια ερωτηση αφου το περασατε πια αυτο το σταδιο κ εχετε γινει εξπερ(!!!) στο ραντεβου που κλεισαμε με τον γιατρουλη θα ειμαι πρωτα ο θεος 5w+2d λετε να δουμε το σπορακι μου;; η καρδουλα ακουγεται τοσο νωρις??

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Polixenh ftasame tis 9+ ebdomades. Pote ema8es oti exeis agoraro????

Το μαθαμε στην αυχενικη!!! Στις 11 εβδομαδες και 3 ημερων, τοτε!!

Καλησπερα καλησπερα!

Τι κανετε? ζαλαδες ακουω, εμετουληδες διαβαζω....μες στο κεφι η παρεα!

Εχουμε ομως τα μωρακια μας, και αυτο δεν το αλλαζουμε με τιποτα εεε?!

Πολυξενη εσεις ειστε σιγουροι για αγορι? εμας μας ειπε οτι μαλλον ειναι αγορι, γιατι κατι βλεπει αναμεσα στα ποδια, εκτος εαν ειναι ο ομφαλιος λωρος..αλλα μαλλον για αγορακι το κανει!

Αυριο το πρωι εχω ραντεβου, να κανω και τις εξετασεις του μηνα ( γενικη, ουρων, τοξοπλασμα κτλ) μακαρι να ειναι ολα καλα!

Η αληθεια ειναι οτι δεν εμαστε 100% σιγουροι, αλλα θελω τοοοοοοοοσο πολυ να ειναι αγορι που δεν μπορω να σκεφτω οτι υπαρχει πιθανοτητα τελικα να ειναι κοριτσι!! :D

Καλες εξετασεις αυριο!

καλησπερα εγκυουλες!! τι ομορφα μηνυματακια ειναι αυτα που αναφερονται στα εμβρυακια σας!! συγκινηθηκα πολυ!! να ευχηθω περαστικουλια για τις ζαλαδες κ τους εμετους αλλα οπως ειπε κ η zacharoula τα μπεμπακια να ειναι καλα κ ολα τα αλλα θα περασουν!!

να σας κανω κ μια ερωτηση αφου το περασατε πια αυτο το σταδιο κ εχετε γινει εξπερ(!!!) στο ραντεβου που κλεισαμε με τον γιατρουλη θα ειμαι πρωτα ο θεος 5w+2d λετε να δουμε το σπορακι μου;; η καρδουλα ακουγεται τοσο νωρις??

Στις 5w + 2d ειδαμε ενα σακο και μια κουκιδα που τοτε ηταν το μωρακι μου, καρδουλα ακουσαμε στις 6w + 6d που πηγαμε και ηταν 4 χιλιοστα!! Αλλα μην ανησυχεις ουτε ο γιατρος περιμενει να ακουσει καρδουλα, ο πρωτος υπερηχος γινεται παντα για να διαπιστωθει αν η εγκυμοσυνη κυλαει με σωστους ρυθμους!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες!με το καλό να σου πάνε όλα!Εμείς πρώτη φορά που πήγαμε στο γιατρό, ήμασταν 5,5 εβδομάδων. Είδαμε μόνο το σάκο και έναν "κόκκο ρυζιού"! Το μόνο που μπόρεσε να μου πει εκείνη την πρώτη φορά ήταν ότι πρόκειται για 1 έμβρυο. Εγώ να φανταστείς συγκινήθηκα χωρίς να δω τίποτα...Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Kristy έγω τον πρώτο υπέρηχο τον έκανα στις 7 εβδομάδες, οπότε είδαμε το νινί και ακούσαμε καρδούλα. Στις 5+ μου φαίνεται λίγο νωρίς, αλλά πάλι δεν ξέρω. Όπως και να έχει μην ανησυχήσεις.

Εμένα στις 5+ με έβαλε να επαναλάβω την χοριακή (γιατί και εγώ το κατάλαβα αμέσως όπως και εσύ :-))

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

εγω εκανα στην πολυ αρχη ( αφου το εμαθα 2 μερες πριν την καθυστερηση, εκανα τεστ και ηταν θετικο) 3 χοριακες, ανα δυο μερες. πηγα πρωτη φορα στο γιατρο 6w, δεν ακουσαμε καρδουλα, μου ειπε ειναι νωρις και πηγαμε μια εβδομαδα μετα, 7w ακριβως και ακουσαμε τη καρδουλα του πρωτη φορα! μοναδικη στιγμη!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Γεια σας κορίτσια! Κουράγιο σε όσες έχετε ανακατέματα...πού θα πάει θα περάσουν!!! Εμένα από την Κυριακή που μπήκα στην 13η βδομάδα οι αναγούλες σχεδόν εξαφανίστηκαν!

Κρίστυ καλωσόρισες και με το καλό το μπεμπάκι σου! Εγώ στις 5w2d που πήγα στο γιατρό είδα μόνο σάκο και εμβρυικά στοιχεία και στην 6w3d άκουσα καρδούλα! Τα ίδια και στο γιο μου... παρόλαυτά ο γιατρός θα σου πει αν είναι καλά "πιασμένο" το νινί ή αν πρέπει να προσέχεις ή οτιδήποτε άλλο οπότε είναι αρκετά σημαντική εξέταση! Πχ εμένα είδε και 2 κύστες στην μία ωοθήκη και μου απαγόρεψε κάποια πράγματα (βάρη, σεξ, κλπ) ουτως ώστε να μην σκάσουν και επηρεάσουν το έμβρυο! Με το καλό να πας λοιπόν και να μας ενημερώσεις!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

marbell φανταζομαι την συγκινηση σου γιατι κ εγω μονο σακο ειχα δει κ σχεδον τα κλαματα που δεν εβαλα!! το κοιτουσα ολη την ωρα η τρελη!!

zacharoula σιγουρα ειναι μοναδικη στιγμη για αυτο κ ευχομαι αυτη τη γορα να με αξιωσει ο θεουλης να ακουσε αυτον τον μαγικο ηχο κ θα κανω οση υπομονη χρειαζεται!

polixenh κ η κουκιδα θα ειναι μεγαλη παρηγορια για μενα κ πιθανον να μετριασει κ το λιγο αγχος που εχω!

συνονοματη εμενα δεν με εβαλε να κανω χοριακη κ χαιρομαι γιατι ειναι απο τις πιο αγχωτικες ωρες που εχω ζησει στη ζωη μου μεχρι την αναμονη των αποτελεσματων!!

κοριτσια να δωσετε ενα χαδακι απο μετα στις κοιλιτσες σας!!το λεω κ συγκινουμαι!! τι παιχνιδια αρχισαν να μου κανουν οι ορμονες μου!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Γεια σας κορίτσια! Κουράγιο σε όσες έχετε ανακατέματα...πού θα πάει θα περάσουν!!! Εμένα από την Κυριακή που μπήκα στην 13η βδομάδα οι αναγούλες σχεδόν εξαφανίστηκαν!

Κρίστυ καλωσόρισες και με το καλό το μπεμπάκι σου! Εγώ στις 5w2d που πήγα στο γιατρό είδα μόνο σάκο και εμβρυικά στοιχεία και στην 6w3d άκουσα καρδούλα! Τα ίδια και στο γιο μου... παρόλαυτά ο γιατρός θα σου πει αν είναι καλά "πιασμένο" το νινί ή αν πρέπει να προσέχεις ή οτιδήποτε άλλο οπότε είναι αρκετά σημαντική εξέταση! Πχ εμένα είδε και 2 κύστες στην μία ωοθήκη και μου απαγόρεψε κάποια πράγματα (βάρη, σεξ, κλπ) ουτως ώστε να μην σκάσουν και επηρεάσουν το έμβρυο! Με το καλό να πας λοιπόν και να μας ενημερώσεις!

kokkinotrixa σε ευχαριστω πολυ κ για τις ευχες κ την απαντηση!!

με το καλο κ το μπεμπε σου!! φανταζομαι θα μαθατε κ το φυλο ετσι;; οχι οτι εχει καμια σημασια!! γερα κ δυνατα να ειναι ολα τα μωρακια!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

kokkinotrixa σε ευχαριστω πολυ κ για τις ευχες κ την απαντηση!!

με το καλο κ το μπεμπε σου!! φανταζομαι θα μαθατε κ το φυλο ετσι;; οχι οτι εχει καμια σημασια!! γερα κ δυνατα να ειναι ολα τα μωρακια!!!

Στο γιο μου στην αυχενική ο γιατρός μας είχε πει 90% αγόρι και έπεσε μέσα.

Τώρα όταν ρώτησα το γιατρό μου πε πως δε βλέπει κάτι είτε γιατί είναι νωρίς είτε γιατί είναι κορίτσι! Δεν το αναλύσαμε παραπάνω...δε με πολυνοιάζει κιόλας οπότε περιμένω τον επόμενο υπέρηχο σε περίπου ένα μήνα κι αν δεν φανεί πάμε για το Β επιπέδου...

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...