Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς μας ήρθες!!! Καλή σιγουριά εύχομαι :tongue::tongue::tongue: Η πρώτη σου εγκυμοσύνη?

αυτο ξαναπεσ το!!περιμενω το ραντεβου με τον γιατρουλη για να σιγουρευτω αλλα η χαρα μου δυσκολα κρυβεται!! ευχομαι να ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη που θα μου χαρισει το πολυποθητο πλασματακι μου μιας κ εχω δυο αποβολες στο ενεργητικο μου!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Κοριτσια τι κάνετε; κοιμήθηκα μια ωρίτσα εκείνη την ώρα που σας χαιρετησα μετά ξύπνησα ήπια τη λεμονάδα μου ( ασβεστιο! ) και από της 3 και κάτι κοιμαμαι μέχρι τώρα. Αλλά ποτέ δεν τον ευχαριστήθηκα τον μεσημεριανό υπνο. Όταν ξυπνάω νομίζω ότι νυστάζω περισσότερο από πριν και με πιάνει βαρεμάρα.

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι για την Πέμπτη. Την Δευτέρα δεν ήμουν έτσι. Λες και ήξερα. Αλλά αν ήταν κάτι περίεργο δεν θα έλεγε ο γιατρός μου βλέπω αυτό αλλά να δούμε τι θα πει ο ειδικός την Πέμπτη; Εμένα ο γιατρός μου το κοίταζε λες και έβλεπε πρώτη φορα μωρό στον υπερυχο. Και όλο τόνιζε ότι έχω ένα παρά πολύ ωραίο μωρό ( μου αρέσει όταν το λέει! Καμαρώνω από τώρα.. )

ρε μην αγχωνεσαι!! Μια χαρα ειναι το μωρακι σου!! :D:D και εγω καμαρωνω!!

καλησπερα εγκυουλες!! θα δεχτητε στην παρεα σας μια καινουρια εγκυουλα μολις 4 εβδομαδων;;;; :P:D:p:D

βρε καλως την!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! :D:D

αυτο ξαναπεσ το!!περιμενω το ραντεβου με τον γιατρουλη για να σιγουρευτω αλλα η χαρα μου δυσκολα κρυβεται!! ευχομαι να ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη που θα μου χαρισει το πολυποθητο πλασματακι μου μιας κ εχω δυο αποβολες στο ενεργητικο μου!!

Ειμαστε γουρλιδικο καφε εμεις!! ΕΧω και εγω μια παλλινδρομη στο ενεργητικο μου!! Μη ανησυχεις και να εχεις πιστη στον εαυτο σου!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13 Αγορι

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

kellymania ............ ΠΗΤ 18/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

chrstina123 .......... ΠΗΤ 24/12/13

may23 .................. ΠΗΤ 25/12/13

kristy25 ................ ΠΗΤ

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

23/05 Ellie2013.........(αυχενικη)

25/05 maribell...........(υπερηχος)

27/05 polixenh..........(επιβεβαιωση φυλου)

27/05 magdou..........(ληψη τροφοβλαστη)

28/05 stefaniana.......(επιβεβαιωση φυλου)

30/05 maria*............(αυχενικη)

30/05 Lia_84.............(αυχενικη)

31/05 maribell ...........(αυχενικη)

10/06 Christina123.....(αυχενικη)

14/06 elenaki1987 .....(επιβεβαιωση φυλου)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Κριστυ καλώς ήρθες! όπως είπε και η Πολυξένη ειμαστε γουρλιδικη παρεα! Όλα καλά θα πανε. Έχεις ενοχλήσεις; Εγώ ακόμα έχω εξαγωγές. Τι να κάνουμε; Όλα οι μανάδες τα τραβασνε( χαχαχα! ) :rolleyes:

Πολυξένη μου δωσε λίγη θετική ενέργεια γιατί με το στομάχι που έχω ούτε Amita Motion δεν μπορώ να πιω! :tongue:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ioazon,ellie2013,polyxenh,kellymania

σας ευχαριστω για την υποδοχη κ τις ομορφες ευχες σας!αα...κ το ξεματιασμα ;););)

ενοχλησεις ιδιαιτερες δεν εχω....καμια ζαλαδα που κ που κανενα πονακι ηπιο στην κοιλια.....

μακαρι να με πιασει κ μενα η γουρικη παρεα σας!ειλικρινα το θελω τοσο πολυ!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημέρα κοριτσια! Τι κάνετε; Βαρέθηκα να ξυπνάω το βράδυ για τουαλετα. Και με τη νύστα που εχω την τελευταία βδομαδα το κάνει χειρότερο μαρτυριο. Περιμενω

ην αυριανή μερα! Απο τη μια χαιρομαι από την άλλη αγχώνομαι. Τελικά στην αυχενικη σας έδωσαν DVD η μόνο στη β' επιπέδου δίνουν; Η αλήθεια είναι ότι πάνω σε αυτό μπερδεύτηκα.

σας ευχαριστω για την υποδοχη κ τις ομορφες ευχες σας!αα...κ το ξεματιασμα ;););)

ενοχλησεις ιδιαιτερες δεν εχω....καμια ζαλαδα που κ που κανενα πονακι ηπιο στην κοιλια.....

Αυτα τα πονακια στην κοιλιά τα είχα και εγώ αλλά τον τελευταιο καιρό πονούσα δυνατα και ξαφνικά. Λίγο στην κοιλιά αλλα πιο κάτω στη λεκανη. Δεν το έχω αναφέρει γιατί παρότι είναι δυνατά πονακια ( μάλλον εντονες ενοχλήσεις θα ελεγα πιο σωστά ) ο γιατρός που με κοίταξε και τη Δευτέρα μου είπε δεν εχω κανένα πρόβλημα. Η καθε μια βιωνει διαφορετικά το "τεντωμα" της μήτρας.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα κοριτσια! Τι κάνετε; Βαρέθηκα να ξυπνάω το βράδυ για τουαλετα. Και με τη νύστα που εχω την τελευταία βδομαδα το κάνει χειρότερο μαρτυριο. Περιμενω

ην αυριανή μερα! Απο τη μια χαιρομαι από την άλλη αγχώνομαι. Τελικά στην αυχενικη σας έδωσαν DVD η μόνο στη β' επιπέδου δίνουν; Η αλήθεια είναι ότι πάνω σε αυτό μπερδεύτηκα.

Αυτα τα πονακια στην κοιλιά τα είχα και εγώ αλλά τον τελευταιο καιρό πονούσα δυνατα και ξαφνικά. Λίγο στην κοιλιά αλλα πιο κάτω στη λεκανη. Δεν το έχω αναφέρει γιατί παρότι είναι δυνατά πονακια ( μάλλον εντονες ενοχλήσεις θα ελεγα πιο σωστά ) ο γιατρός που με κοίταξε και τη Δευτέρα μου είπε δεν εχω κανένα πρόβλημα. Η καθε μια βιωνει διαφορετικά το "τεντωμα" της μήτρας.

ΥΓ: το στομάχι χάλια. Φτου και από την αρχή.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κριστυ καλώς ήρθες! όπως είπε και η Πολυξένη ειμαστε γουρλιδικη παρεα! Όλα καλά θα πανε. Έχεις ενοχλήσεις; Εγώ ακόμα έχω εξαγωγές. Τι να κάνουμε; Όλα οι μανάδες τα τραβασνε( χαχαχα! ) :rolleyes:

Πολυξένη μου δωσε λίγη θετική ενέργεια γιατί με το στομάχι που έχω ούτε Amita Motion δεν μπορώ να πιω! :tongue:

Ελα τωρα, ελα να ανεβαινουμε και χ?σ? το στομαχι σου, πατα το κατω να του παρεις τον αερα!! :D:D:D Πες "ειμαι καλα" !!!

Σε επιασε κιολας!!! Μην ανησυχεις καθολου!! :D

ΥΓ: το στομάχι χάλια. Φτου και από την αρχή.

Δυστυχως εμεις δεν πηραμε DVD και δεν ξερω αν δινουν!! Οσο για τα τεντωματα εγω δεν εχω πονους αλλα μουδιασματα σαν γαργαλητα!!

Αντε παλι με το στομαχι, βγαλτο να παει στην ευχη, τετοια ταλαιπωρια πια!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Ελα τωρα, ελα να ανεβαινουμε και χ?σ? το στομαχι σου, πατα το κατω να του παρεις τον αερα!! :D:D:D Πες "ειμαι καλα" !!!

Σε επιασε κιολας!!! Μην ανησυχεις καθολου!! :D

Δυστυχως εμεις δεν πηραμε DVD και δεν ξερω αν δινουν!! Οσο για τα τεντωματα εγω δεν εχω πονους αλλα μουδιασματα σαν γαργαλητα!!

Αντε παλι με το στομαχι, βγαλτο να παει στην ευχη, τετοια ταλαιπωρια πια!! :D:D

Είπα μακάρι να μπορούσα να το ξεβιδωσω να το επλενα να φυγουν όλα τα υγρά που έχει μέσα, να το στεγνωνα με το πιστολάκι και να το ξανάβιδωνα. Ετσι θα γλυτωνα και τους εμετούς. Γιατί προς τα εκεί οδευω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Είπα μακάρι να μπορούσα να το ξεβιδωσω να το επλενα να φυγουν όλα τα υγρά που έχει μέσα, να το στεγνωνα με το πιστολάκι και να το ξανάβιδωνα. Ετσι θα γλυτωνα και τους εμετούς. Γιατί προς τα εκεί οδευω.

χαχαχχα, κακομοιρα μου, τι τραβας και εσυ!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...