Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Τον θρησκευτικο λεμε να τον κανουμε αρχες Ιουνιου, επειδη θα τον κανουμε σε κτημα, δε θελουμε κανει ουτε κρυο το βραδυ αλλα ουτε και καυσωνα!! :D

Και μεις για Ιουνιο μαλλον!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!!! Ελενάκι χρονια πολλά κ ευτυχισμένα!!!

Εμείς έχουμε ήδη κλείσει διακοπές 8-15 Ιουλίου στην Κρήτη...Ηράκλειο κ Αγ. Νικόλαο συγκεκριμένα. Θα πάμε αεροπορικώς. Και στο γιο μου πάλι Κρήτη είχαμε πάει απλά τότε μειναμε Χανιά κ Ρέθυμνο... Εμένα ο γιατρός μου πε μόνο όπου πάω να χει νοσοκομείο!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!! Ελενάκι χρονια πολλά κ ευτυχισμένα!!!

Εμείς έχουμε ήδη κλείσει διακοπές 8-15 Ιουλίου στην Κρήτη...Ηράκλειο κ Αγ. Νικόλαο συγκεκριμένα. Θα πάμε αεροπορικώς. Και στο γιο μου πάλι Κρήτη είχαμε πάει απλά τότε μειναμε Χανιά κ Ρέθυμνο... Εμένα ο γιατρός μου πε μόνο όπου πάω να χει νοσοκομείο!

Εισαι πολυ τυχερη, την λατρευω την Κρητη, ειναι απιστευτα ομορφη!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Αννα ευχαριστω πολυ..να χαιρεσαι τον μικρο και με το καλο το μωρακι!!

Πολυξενη..ναι θα ανταλλασουμε και ιδεες!!Νυφικο εχω στο μυαλο μου..λευκο σε αλφα γραμμη και οχι πολυ φορτωμενο και τιν στολισμο τον θελω σε αποχρωσεις του μπλε..αγπημενο χρωμα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εμείς λέμε για Ιούλιο διακοπές... Να έχει περάσει το πρώτο τρίμηνο για τα καλά... :-P

Μάλλον θα πάμε στην Νάξο στο χωριό μου (αν και δεν έχω ρωτήσει ακόμα το γιατρό). Αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι και εγώ λίγο το πλοίο. Εδω ζαλιζόμουν άλλες χρονιές χωρίς να είμαι έγκυος, σκέψου τι θα γίνει φέτος...:?:-?

Ελενάκι χρόνια πολλά και από μένα.

kPAZp2.png

Εμείς λέμε για Ιούλιο διακοπές... Να έχει περάσει το πρώτο τρίμηνο για τα καλά... :-P

Μάλλον θα πάμε στην Νάξο στο χωριό μου (αν και δεν έχω ρωτήσει ακόμα το γιατρό). Αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι και εγώ λίγο το πλοίο. Εδω ζαλιζόμουν άλλες χρονιές χωρίς να είμαι έγκυος, σκέψου τι θα γίνει φέτος...:?:-?

Ελενάκι χρόνια πολλά και από μένα.

Ευχαριστω πολυ..με το καλο το μωρακι!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Αννα ευχαριστω πολυ..να χαιρεσαι τον μικρο και με το καλο το μωρακι!!

Πολυξενη..ναι θα ανταλλασουμε και ιδεες!!Νυφικο εχω στο μυαλο μου..λευκο σε αλφα γραμμη και οχι πολυ φορτωμενο και τιν στολισμο τον θελω σε αποχρωσεις του μπλε..αγπημενο χρωμα!!

α! Φανταστικα!! :D:D:D πωπω αγχωθηκα!! Ξερεις πως περναει ο καιρος καμια φορα;;

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Ναι, εαν εχει στροφες οπως λες, ειναι λιγο καλη επιλογη για τον εβδομο...προσφατη κακη εμπειρια απο στροφες! ειχαμε παει με τον αντρα μου στην αγια αννα, σε ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο που πηγαινουμε καθε χρονο, και ενω ηταν 2 ωρες αποσταση, η μια ηταν ολο στροφες στο βουνο και ημουν σαν αρρωστη μετα το ταξιδι!

Εμενα ο αντρας μου εχει σπιτι στη ναξο, αλλα αποκλειεται να παμε, ειναι πλυ μακρια πολλες ωρες με το καραβι! εμενα η καταγωγη μου ειναι απο πολυ πολυ βορεια ελλαδα, και εχουμε σπιτι εκει, οποτε και αυτο αποκλειεται! 6 με 7 ωρες δρομο με αυτοκινητο!

Τελικα, οι επιλογες δεν ειναι και πολλες...θα δουμε

Πράγματι ο δρόμος για την Αγία Άννα είναι άθλιος...αν και η διαδρομή είναι πανέμορφη

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

elenaki, χρόνια πολλά! Να σε χαίρεσαι!

zacharoula,

εγώ ρώτησα για διακοπές και μου έδωσε το ελεύθερο να πάω Κρήτη τον Αύγουστο (αλλά όχι στη Γαύδο) ! Οπότε ήδη ψάχνω δρομολόγια (θα πάρω καμπίνα "στην κατάστασή μου") και διαμονή. Δεν έχω βρει πού θα μείνουμε αλλά μάλλον κάπου νότια που να έχει και παραλία και ταβερνάκια για να μπορούμε να σαπίζουμε.

Μου είπε πως ειδικά Κρήτη που έχει και νοσοκομείο, μια χαρούλα! (για αυτό τη διαλέξαμε χε χε χε)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Κοριτσια τι κάνετε; κοιμήθηκα μια ωρίτσα εκείνη την ώρα που σας χαιρετησα μετά ξύπνησα ήπια τη λεμονάδα μου ( ασβεστιο! ) και από της 3 και κάτι κοιμαμαι μέχρι τώρα. Αλλά ποτέ δεν τον ευχαριστήθηκα τον μεσημεριανό υπνο. Όταν ξυπνάω νομίζω ότι νυστάζω περισσότερο από πριν και με πιάνει βαρεμάρα.

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι για την Πέμπτη. Την Δευτέρα δεν ήμουν έτσι. Λες και ήξερα. Αλλά αν ήταν κάτι περίεργο δεν θα έλεγε ο γιατρός μου βλέπω αυτό αλλά να δούμε τι θα πει ο ειδικός την Πέμπτη; Εμένα ο γιατρός μου το κοίταζε λες και έβλεπε πρώτη φορα μωρό στον υπερυχο. Και όλο τόνιζε ότι έχω ένα παρά πολύ ωραίο μωρό ( μου αρέσει όταν το λέει! Καμαρώνω από τώρα.. )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Όσο για το γάμο που λέτε θα ήθελα γαλάζια και άσπρα λουλούδια με λίγη φτέρη για πράσινο ( φτέρη δεν βάζουν; απορίες μιας άσχετης! ) δεμένα με λευκές μακριές κορδέλες. Και οι λαμπάδες θα ήθελα να ήταν λίγο σπαστο άσπρο, ίσως κρεμ αλλά προς ασπρο, και να γυαλίζουν. Με στρας η χρυσόσκονη η αυτό το υλικό τέλος πάντων. ( είπαμε άσχετη! )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Που είστε όλες; Εγώ μόλις ξάπλωσα μετά απο μια εξαγωγή υπερπαραγωγη. Ναι ναι, το στομάχι μου πάλι χαλια ειναι. Είχε μαλακώσει αλλά ξανά πάλι από την αρχή. Ηταν η ηρεμια πριν την μεγαλη καταιγίδα και όχι μετά όπως νόμιζα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...