Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Ανάλογα τι θα πει ο γιατρός αλλά λογικά κάπου κοντά στην Αθήνα σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 2-3 ωρών. Σε κάθε περίπτωση όμως έχουμε την επιλογή να πάμε στο πατρικό του άντρα μου που είναι στην Πελ/σο σε απόσταση 2,30 ωρών απο Αθήνα.

Γενικά πάντως θα το απφασίσουμε τελευταία στιγμή.

Το Πήλιο είναι πάντα πολύ ωραία επιλογή αλλά οι στροφές που έχει είναι λίγο περίεργες για τον 7ο μήνα.

Χρόνια Πολλά Ελενάκη :)

Απο που ειναι ο αντρας σου;;;; :D:D

Εγω και να θέλω δεν μπορώ να ταξιδέψω. Προς το παρόν ειναι απαγορευμενος καρπος. Αλλά εκτος αυτου θέλω σχεδον κάθε μια ώρα τσισα (!), μετά έχω θέμα απο μικρη με τις στροφές και όχι μόνο με πιάνει ναυτια. Φανταστείτε τώρα με το στομάχι μπαλαρίνα που εχω. Δεν μπορώ να πάρω και χάπια. Οι ζαλαδες που εχω. Μέχρι και ξαπλωμένη νιώθω το δωμάτιο να γυριζει γυρω γύρω. Λαι δεν το συζητω για διακοπές. Δεν περισσεύει φράγκο. Πολλά έξοδα. Καλητερα λίγη δουλίτσα και ας παιζω μπουγελο με το λάστιχο.

Εχεις δικαιο, που να πας εσυ;;; Αλλα μπορει να σου περασουν καποια στιγμη!! :D:D

Μπουγελο με το λαστιχο, τι μου θυμησες τωρα!! :tongue:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανάλογα τι θα πει ο γιατρός αλλά λογικά κάπου κοντά στην Αθήνα σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 2-3 ωρών. Σε κάθε περίπτωση όμως έχουμε την επιλογή να πάμε στο πατρικό του άντρα μου που είναι στην Πελ/σο σε απόσταση 2,30 ωρών απο Αθήνα.

Γενικά πάντως θα το απφασίσουμε τελευταία στιγμή.

Το Πήλιο είναι πάντα πολύ ωραία επιλογή αλλά οι στροφές που έχει είναι λίγο περίεργες για τον 7ο μήνα.

Χρόνια Πολλά Ελενάκη :)

Ναι, εαν εχει στροφες οπως λες, ειναι λιγο καλη επιλογη για τον εβδομο...προσφατη κακη εμπειρια απο στροφες! ειχαμε παει με τον αντρα μου στην αγια αννα, σε ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο που πηγαινουμε καθε χρονο, και ενω ηταν 2 ωρες αποσταση, η μια ηταν ολο στροφες στο βουνο και ημουν σαν αρρωστη μετα το ταξιδι!

Εμενα ο αντρας μου εχει σπιτι στη ναξο, αλλα αποκλειεται να παμε, ειναι πλυ μακρια πολλες ωρες με το καραβι! εμενα η καταγωγη μου ειναι απο πολυ πολυ βορεια ελλαδα, και εχουμε σπιτι εκει, οποτε και αυτο αποκλειεται! 6 με 7 ωρες δρομο με αυτοκινητο!

Τελικα, οι επιλογες δεν ειναι και πολλες...θα δουμε

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Εγω και να θέλω δεν μπορώ να ταξιδέψω. Προς το παρόν ειναι απαγορευμενος καρπος. Αλλά εκτος αυτου θέλω σχεδον κάθε μια ώρα τσισα (!), μετά έχω θέμα απο μικρη με τις στροφές και όχι μόνο με πιάνει ναυτια. Φανταστείτε τώρα με το στομάχι μπαλαρίνα που εχω. Δεν μπορώ να πάρω και χάπια. Οι ζαλαδες που εχω. Μέχρι και ξαπλωμένη νιώθω το δωμάτιο να γυριζει γυρω γύρω. Λαι δεν το συζητω για διακοπές. Δεν περισσεύει φράγκο. Πολλά έξοδα. Καλητερα λίγη δουλίτσα και ας παιζω μπουγελο με το λάστιχο.

ελλη σκεφτηκα και εγω να μεινουμε σπιτι, μιας και οντως πολλα εξοδα, και στο κατω κατω, καλυτερα να τα χρησιμοποιουσα για το μωρακι τα χρηματα που θα ξοδευαμε στις διακοπες! αλλα σκέφτηκα τον αυγουστο στην αθηνα και με επιασε κατάθλιψη... εσυ εισαι απο αθηνα?

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλα κοριτσια σημερα, παρα σκαει ο τζιτζικας, εχουμε 35 βαθμους απο τωρα, που να μεσημεριασει κιολας!!

ναι..και στη δουλεια αρνουνται να ανοιξουν τον κλιματισμο ακομα! θα σκασουμε!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

ναι..και στη δουλεια αρνουνται να ανοιξουν τον κλιματισμο ακομα! θα σκασουμε!

Τι θα κανουμεεεεεεε;;; Εχω αρχισει και πριζομαι!! :cry::cry:

Η Ελλη μενει σε χωριο καπου ψηλα, νομιζω κοντα στα Τρικαλα!

Ο Γαμος απλα ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ, ο στολισμος, το νυφικο, εσεις σαν ζευγαρι, οι φιλοι σας, και οι χαρα ζωγραφισμενη στα προσωπα ολων, ομολογω οτι με συγκινησατε παρα πολυ.!! Να ειστε παντα ετσι χαρουμενοι και αγαπημενοι!!

Α στο καλο.... σνιφ!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Μένω ψηλά στον χαρτι οχι σε υψόμετρο! Δυστυχώς η πεδιάδα της Θεσσαλίας έχει καλοκαίρια με θερμοκρασία 43 βαθμούς υπό σκιά. Αλλα έχω συνηθίσει. Αγκαλιά με τον ανεμιστήρα και μια χαρά. Ακριβώς αυτό, τα λεφτά που θα χαλουσα για διακοπές θα τα χαλάσω στο μωρό μου. Είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Πάω για νάνι. Φιλιά!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τι θα κανουμεεεεεεε;;; Εχω αρχισει και πριζομαι!! :cry::cry:

Η Ελλη μενει σε χωριο καπου ψηλα, νομιζω κοντα στα Τρικαλα!

Ο Γαμος απλα ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ, ο στολισμος, το νυφικο, εσεις σαν ζευγαρι, οι φιλοι σας, και οι χαρα ζωγραφισμενη στα προσωπα ολων, ομολογω οτι με συγκινησατε παρα πολυ.!! Να ειστε παντα ετσι χαρουμενοι και αγαπημενοι!!

Α στο καλο.... σνιφ!

Σου αρεσαν οι φωτογραφιες? σε ευχαριστω πολυ!

περασαμε παρα πολυ ωραια, ηταν σαν παρτυ με τους φιλους μας! μοναδικες στιγμες για τη ζωη μας, εκεινη την ημερα δεν θα τη ξεχασουμε ποτε!

Ο στολισμος ηταν δικης μου εμπνευσης - καθοτι διακοσμητρια!- και το μελετησα προσωπικα..ηθελα ενα καλοκαιρινο( ο γαμος ηταν 21-07), αναλαφρο και οικονομικο λουλουδι, και επελεξα ζερμπερες λευκες με κιντρινες κοδρελες!

Και απο οτι βλεπω παντρευεστε και εσεις ? η ωρα η καλη! να το χαρειτε και να περασετε τελεια!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Μένω ψηλά στον χαρτι οχι σε υψόμετρο! Δυστυχώς η πεδιάδα της Θεσσαλίας έχει καλοκαίρια με θερμοκρασία 43 βαθμούς υπό σκιά. Αλλα έχω συνηθίσει. Αγκαλιά με τον ανεμιστήρα και μια χαρά. Ακριβώς αυτό, τα λεφτά που θα χαλουσα για διακοπές θα τα χαλάσω στο μωρό μου. Είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Πάω για νάνι. Φιλιά!

Αντε καλη ξεκουραση!! :D:D

Σου αρεσαν οι φωτογραφιες? σε ευχαριστω πολυ!

περασαμε παρα πολυ ωραια, ηταν σαν παρτυ με τους φιλους μας! μοναδικες στιγμες για τη ζωη μας, εκεινη την ημερα δεν θα τη ξεχασουμε ποτε!

Ο στολισμος ηταν δικης μου εμπνευσης - καθοτι διακοσμητρια!- και το μελετησα προσωπικα..ηθελα ενα καλοκαιρινο( ο γαμος ηταν 21-07), αναλαφρο και οικονομικο λουλουδι, και επελεξα ζερμπερες λευκες με κιντρινες κοδρελες!

Και απο οτι βλεπω παντρευεστε και εσεις ? η ωρα η καλη! να το χαρειτε και να περασετε τελεια!

Ειναι απιστευτα κοντα στο στυλ μου! Το νυφικο μας μοιαζει παρα πολυ, και το δικο μου ειναι ολο δαντελα απλα λιγο πιο αρχαιοελληνικο (ναι ναι το εχω παρει απο τωρα, παρολο που ο θρησκευτικος θα γινει του χρονου, το βρηκα σε τιμη ΣΟΚ) και θελω ο στολισμος να ειναι πολυ φυσικος και γηινος, με βασιλικους, λεμονια, ελια και γαζες για διακοσμηση, ενω εχω διαλεξει λινατσα για τις μπομπονιερες κτλ!! καλο;;; Τωρα για τον πολιτικο δεν θα κανω τιποτα το ουαου, ολα αυτα ειναι για του χρονου μαζι με τη βαφτιση!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Αντε καλη ξεκουραση!! :D:D

Ειναι απιστευτα κοντα στο στυλ μου! Το νυφικο μας μοιαζει παρα πολυ, και το δικο μου ειναι ολο δαντελα απλα λιγο πιο αρχαιοελληνικο (ναι ναι το εχω παρει απο τωρα, παρολο που ο θρησκευτικος θα γινει του χρονου, το βρηκα σε τιμη ΣΟΚ) και θελω ο στολισμος να ειναι πολυ φυσικος και γηινος, με βασιλικους, λεμονια, ελια και γαζες για διακοσμηση, ενω εχω διαλεξει λινατσα για τις μπομπονιερες κτλ!! καλο;;; Τωρα για τον πολιτικο δεν θα κανω τιποτα το ουαου, ολα αυτα ειναι για του χρονου μαζι με τη βαφτιση!! :D

Τι ωραια ολα αυτα που περιγραφεις!Αντε με το καλο η γαμο-βαφτιση!

Παντως εγω θυμαμαι πολυ εντονα και την περιοδο της προετοιμασιας, ηταν πολυ αχγωτικα, αλλα πολυ ομορφα! τωρα και τι θα εδινα να το ξαναζουσα! φροντισε να το χαρεις και να κανεις αυτο που σου αρεσει!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Athkos και Ελλη και σεις οτι επιθυμειτε!!

Για διακοπες και μεις αν μας επιτρεψει ο γιατρος μεταακινησεις θα παμε καπου κοντα για δυι τρεις μερες!!

Και γω εχψ fb αλλα δεν μπορω να στειλω πμ..οποια θελει ας μου στειλει..αλλα μην αναφερετε κατι για εγκυμοσυνη γιατι δεν το εχουμε πει σε μερικους ακομα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Τι ωραια ολα αυτα που περιγραφεις!Αντε με το καλο η γαμο-βαφτιση!

Παντως εγω θυμαμαι πολυ εντονα και την περιοδο της προετοιμασιας, ηταν πολυ αχγωτικα, αλλα πολυ ομορφα! τωρα και τι θα εδινα να το ξαναζουσα! φροντισε να το χαρεις και να κανεις αυτο που σου αρεσει!

Αχ ανυπομονω να αρχισω ετοιμασιες, ποσο καιρο πριν το γαμο θεωρεις οτι πρεπει να ξεκινησω;;

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Αχ ανυπομονω να αρχισω ετοιμασιες, ποσο καιρο πριν το γαμο θεωρεις οτι πρεπει να ξεκινησω;;

κοιτα,εμεις ημασταν ειδικη περιπτωση... στην αρχη λεγαμε να κανουμε πολιτικο και βλεπουμε μετα..και εκει αρχισαν οι γονεις να λενε, Α να κανουμε ενα τραπεζι τους συγγενεις κτλ και ειπαμε απο οτι φαινεται θα τραπεζονουμε 2 βδομαδες! οποτε ας κανουμε εναν απλο θρησκευτικο σε ενα ξενοδοχειο που μας αρεσε πολυ! οποτε ξεραμε μερος απο πριν, δεν ψαξαμε, δεν δοκιμαζαμε catering κτλ. Συνολικα μας πηρε 3 μηνες, οσο ειχαμε ακριβως μεχρι το γαμο - αλλα θεωρω οτι 4 με 5 μηνες ειναι οτι πρεπει, για να μην τα κανεις ολα γρηγορα!

βεβαια σε μενα εκατσαν ολα γρηγορα, νυφικο αμεσως, λουλουδια στολισμο ηξερα απο την αρχη τι θα κανω, dj κλεισαμε εναν που μας αρεσε απο την αρχη, μονο φωτογραφο το εψαξα περισσοτερο.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Πολυξενη για ποτε λετε?

Τον θρησκευτικο λεμε να τον κανουμε αρχες Ιουνιου, επειδη θα τον κανουμε σε κτημα, δε θελουμε κανει ουτε κρυο το βραδυ αλλα ουτε και καυσωνα!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...