Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσαρες. Τι κάνετε; Εγώ κάθομαι και περιμενω να περάσει μια ώρα απο τη γλυκόζη. Εντωμεταξύ δεν μου έδωσε την κλασική γλυκόζη. Ήταν σαν πορτοκαλάδα. 200ml με 50ml γλυκοζη μέσα. Ωραίο ήταν!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.

Ellie και εγω μια φορά που είχα κάνει καμπύλη μια χαρα μου φάνηκε η γλυκόζη παρόλο που δεν είχε καθόλου πορτοκαλάδα ή κατι παρόμοιο μέσα.

Εγώ απο συμπληρώματα παίρνω filicine, σίδηρο Resoferon, και ασβέστιο Mega -Calcium Sandoz. Το ασβέστιο όμως υπάρχουν φορές που μπορεί να μου φέρει τρομερή αναγούλα.

Polixenh τέλεια τα χρώματα που διαλέξατε. Εμείς για να είμαι ειλικρινής αφήνουμε προς το τέλος του καλοκαιριού οποιαδήποτε αλλαγή στο δωμάτιο. Σκέφτομαι πάντως είτε να καλύψω τον ένα τοίχο με μια μεγάλη ταπετσαρία και τους όλους με το ίδιο χρώμα είναι να κάνω βάλω σε όλο το δωμάτιο μια μπορντούρα στη μέση του τοίχου και να χρησιμοποιήσω δυο διαφορετικά χρώματα (πανώ και κάτω της μπορντούρας). Απο χρώματα μου αρέσει πάρα πολύ το απαλό πράσινο και το τιρκουάζ και καθόλου το ροζ :) Οπότε αν τελικά είναι κοριτσάκι μάλλον κάτι σε απαλό πράσινο θα κάνω.

Πήγαμε και εμείς χθες στο γιατρό. Μεγαλώσαμε, παχύναμε (δε θυμάμαι καθόλου πόσο μου είπε) και γενικά είμαστε πολύ καλά. Δε γύριζε όμως να δούμε άν όντως είναι κορτσάκι. Επόμενως υπέρηχος πάλι σε ένα μήνα και μετα Β-Επιπέδου στις αρχές Ιουλίου. Γενικά ο μήνας μου φαίνεται λίγο μεγάλο διάστημα αλλά αφου όλα πάνε καλά ο γιατρός δε θεωρεί οτι υπάρχει λόγος να με δει νωρίτερα. Και για να απαντήσω σε μια ερώτηση κοπέλας παραπάνω, δεν πληρώνουμε όλους τους υπερήχους.

Εχω και εγω Fb.

Σας χαιρετώ.

age.png

preg.png

Καλημέρα κορίτσια,

Ellie σε ποια βδομάδα είσαι και έκανες την καμπύλη ζαχάρου? Εμένα δεν μου είπε ακόμα, αλλά ίσως είναι ακόμα νωρίς.

Τα μαλλιά και εμένα έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα άσπρα, αλλά μου είπε να μην τα βάψω. Γενικά δεν με αφήνει να κάνω τίποτα το πρώτο τρίμηνο (ούτε τρελίτσες με τον άνδρα μου.... αν και για να είμαι ειλικρινής που όρεξη τόσο χάλια που νιώθω :-))

Αυτό που περιμένω με αγωνία να δω είναι τα αποτελέσματα μου για αυχενική κτλ... για να δω αν θα χρειαστεί αμνιοπαρακέντηση. Κανονικά είμαι στο όριο βάση ηλικίας.

Φιλιά σε όλες

kPAZp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Πω πω πολλα γραψατε!!

Χριστινα καλωσηρθες καλα αποτελεσματα!!

Λοιπον εγω μαλλια θα βαψω σε ενα μηνα με φυτικη για εναν γαμο που εχω να παω και δεν θα τα ξαναβαψω!!

Απο συμπληρωματα παιρνω..filicine,legofer και mega-calcium sandoz και συμφωνω με την Ελλη ειναι τελειο!!

Εμεις πηρανε τις βερες μας περυσι στον αρραβωνα..οποτε ειχαμε και στον πολιτικο και μεσα γραφουν ονοματα και ημερομηνια αρραβωνα και θα γραψουμε και του γαμου οταν με το καλο γινει!!

Ραντεβου ειχαμε οταν τι εμαθα που πηγαμε για επιβαιβεωση..δυο εβδομαδες μετα για καρδουλα..αλλη μια φορα ετσι τυπικα και τωρα που καναμε αυχενικη και θα πηγαινουμε μια φορα τον μηνα!!

Αυτα θυμαμαι προς το παρον!!

Ελλη καλα αποτελεσματα με την καμπυλη!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Ellie σε ποια βδομάδα είσαι και έκανες την καμπύλη ζαχάρου? Εμένα δεν μου είπε ακόμα, αλλά ίσως είναι ακόμα νωρίς.

Τα μαλλιά και εμένα έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα άσπρα, αλλά μου είπε να μην τα βάψω. Γενικά δεν με αφήνει να κάνω τίποτα το πρώτο τρίμηνο (ούτε τρελίτσες με τον άνδρα μου.... αν και για να είμαι ειλικρινής που όρεξη τόσο χάλια που νιώθω :-))

Αυτό που περιμένω με αγωνία να δω είναι τα αποτελέσματα μου για αυχενική κτλ... για να δω αν θα χρειαστεί αμνιοπαρακέντηση. Κανονικά είμαι στο όριο βάση ηλικίας.

Φιλιά σε όλες

Ο γιατρός μου βάζει όλες τις εγκυουλες όταν τελειώνει το πρώτο τρίμηνο να κάνουν την μικρή καμπύλη. Η Δεύτερη καμπυλη γίνεται κάπου στις 26 βδομαδες. Αλλά θέλει να τα παρακολουθεί ολα. Ειναι το δεύτερο πακέτο. Κοιτάει πάλι αιματοκριτη, για θρομβοφιλια, βιοχημικές, για σίδηρο, ασβέστιο. Πολλές. Και καλλιέργεια ούρων που δεν έκανα στην αρχή. Τα θεωρεί απαραίτητα για όλες ανεξαιρέτως. Παρακολουθεί τα παντα από την αρχή για να αντιμετωπίζει σύντομα πιθανά προβλήματα. ( φτου φτου! )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσαρες μου καλημερα!!! Εφαγα ενα καταπληκτικο πρωινο, (ακομα μου τρεχουν τα σαλια), ΜΕΡΕΝΤΑ σε ψωμακι με γαλατακι και χυμουλι!!! Τελειο;;; Απολαυση λεμε!!

Ελενακι Χρονια Πολλαααααα, να σε χαιρομαστε!! Να χαιρομαστε και οποιον αλλον εχουμε!!!

Καλησπέρα στις γκαστρούλες :P:p:p:p!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Ας αρχίσω κι εγώ.

1ον δεν έχω facebook, αρνούμαι πεισματικά :cool:

2ον Παντρεύτηκα το 9, άρα είμαι παλιά καραβάνα. ένα μήνα μετά έμεινα έγκυος στο 1ο μου παιδάκι

3ον μάλλον 2ο :cry: αφού έχασα κι ένα από εξωμήτρια κύηση ενώ είμασταν μόνο αρραβωνιασμένοι ακόμα

4ον έχουμε κ λέμε: παίρνω σίδηρο ferrum fol, ασβέστιο calcioral, φυλικό filicine και μαγνήσιο trofocard οοουυυφφφφ:evil::evil::evil::evil:

5ον ......... εμ δεν τα θυμάμαι κι όλα :D:D:D:D:D

όσο για σουτιέν, εμένα με βόλεψαν πολύ τελικά αυτά της εγκυμοσύνης που απλά τα κατεβάζεις (ξέρετε χωρίς τα clips). Αυτά που λέτε τα πολύχρωμα μια χαρά πρέπει να'ναι, εγώ είχα πάρει κάτι παρόμοια από το lidl, αν ζουν ακόμα θα τα χρησιμοποιήσω πάλι :?:?

όσο για τους γιατρούς ρε κορίτσια είναι πονεμένη ιστορία. όλο αλλάζω... άκρη δεν βρίσκω... έχω ένα θέμα με τα οικονομικά και δεν μου βγαίνει ο υπολογισμός :rolleyes: άστα να πάνε :( anyway, θα την βρω την άκρη που θα πάει :|

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

Ελα ρε παιδι μου, βρες εναν που να ζει στη γη και να εχει επιγνωση της καταστασης!! Δεν μπορω αμα ζητανε τα μαλλια της κεφαλης τους!!! :D

Γεια σας. Τι κάνετε; Εμένα με έπιασε ημικρανία. Είχα καιρό να πάθω -απο πριν την εγκυμοσύνη- και χαρηκα ότι με ξέχασε. Οπότε την αραξα στο κραβατι. Όλο το απόγευμα έξω ήμουν ούτος η άλλως. Δεν μπορώ να φάω πολύ αν και πεινάω σαν λύκος λογο της αυριανής καμπύλης και θα φάω το βραδυνο μαρουλακι μου που το λατρεύω. Τι κάνετε εσείς;

Ελλη μου σε καταλαβαινω πραγματικα, μιας και ταλαιπωρουμαι με ημικρανιες στο πισω ημισφαιριο απο πολυ μικρη ηλικια, και χτες εκει που με ειχε ξεχασει και εμενα για καιρο, με επιασε το απογευμα τοσο δυνατα που κοντεψα να εκραγω, χαπια απαγορευονται οποτε πατησα κατι κλαματα , μπας και ανακουφιστω αλλα τιποτα!! Ειχα πολλα νευρα! :evil: Θα κανεις καμπυλη απο τωρα;; :?

Μολις μου ειπε η μαμα μου οτι οντως αυτα ειναι τα καλοκαιρινα χρωματα και εχει και μπεζ-λευκο και μαυρο οποτε μαλλον αυτα θα παρω...

nikx το χοντρο ραντακι δεν με πειραζει, γιατι γενικα εχει μαγαλωσει πολυ το στηθος μου - και ολα γυρω γυρω τα παχακια :oops: που δεν φοραω λεπτο ραντακι αλλα χοντρο η μικρο μανικακι, οποτε πιστευω οτι θα ειναι οκ.

Αααα, εμενα ο γιατρος δεν μου εχει δωσει τιποτα εκτος απο filicine, μου λεει δεν εχεις αναγκη ακομα...μου φαινεται λιγο περιεργο, αλλα δεν θελω να το παιξω γιατρος - οτι μου πει!

Εγω εχω fb οποια θελει ας μου στειλει να κανω add! η να της στειλω εγω :D

Εμενα τα filicine μου τα εκοψε μετα την αυχενικη! Στειλε μου για το φβ

Καλημέρα κορίτσια.

Ellie και εγω μια φορά που είχα κάνει καμπύλη μια χαρα μου φάνηκε η γλυκόζη παρόλο που δεν είχε καθόλου πορτοκαλάδα ή κατι παρόμοιο μέσα.

Εγώ απο συμπληρώματα παίρνω filicine, σίδηρο Resoferon, και ασβέστιο Mega -Calcium Sandoz. Το ασβέστιο όμως υπάρχουν φορές που μπορεί να μου φέρει τρομερή αναγούλα.

Polixenh τέλεια τα χρώματα που διαλέξατε. Εμείς για να είμαι ειλικρινής αφήνουμε προς το τέλος του καλοκαιριού οποιαδήποτε αλλαγή στο δωμάτιο. Σκέφτομαι πάντως είτε να καλύψω τον ένα τοίχο με μια μεγάλη ταπετσαρία και τους όλους με το ίδιο χρώμα είναι να κάνω βάλω σε όλο το δωμάτιο μια μπορντούρα στη μέση του τοίχου και να χρησιμοποιήσω δυο διαφορετικά χρώματα (πανώ και κάτω της μπορντούρας). Απο χρώματα μου αρέσει πάρα πολύ το απαλό πράσινο και το τιρκουάζ και καθόλου το ροζ :) Οπότε αν τελικά είναι κοριτσάκι μάλλον κάτι σε απαλό πράσινο θα κάνω.

Πήγαμε και εμείς χθες στο γιατρό. Μεγαλώσαμε, παχύναμε (δε θυμάμαι καθόλου πόσο μου είπε) και γενικά είμαστε πολύ καλά. Δε γύριζε όμως να δούμε άν όντως είναι κορτσάκι. Επόμενως υπέρηχος πάλι σε ένα μήνα και μετα Β-Επιπέδου στις αρχές Ιουλίου. Γενικά ο μήνας μου φαίνεται λίγο μεγάλο διάστημα αλλά αφου όλα πάνε καλά ο γιατρός δε θεωρεί οτι υπάρχει λόγος να με δει νωρίτερα. Και για να απαντήσω σε μια ερώτηση κοπέλας παραπάνω, δεν πληρώνουμε όλους τους υπερήχους.

Εχω και εγω Fb.

Σας χαιρετώ.

μπραβο μπραβο και ετσι να συνεχισετε!! Εγω θα καθομουν εκει μεχρι να γυρισει να σιγουρεψουμε το φυλο, χεχεχε!!! :D:tongue:

Καλημέρες!

Σήμερα δεν ζαλιόμανε και ήρθα στη δουλειά αλλά η νύστα παραμένει.

Νάνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

και εγω νανιιιιιιιιι, ZZzzZZzzzZZ!!! :tongue:

Καλημέρα κορίτσια,

Φιλιά σε όλες

τελεια θα ειναι τα αποτελεσματα!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημερα καλημερα!

Βλεπω πολλες ορεξατες κοπελιτσες σημερα!

Και εγω νυσταζω και κυριως βαριεμαι στη δουλεια...ειδικα μετα το μεσημερι που τρωω κιολας, μου ερχεται να πεσω πανω στο γραφειο και να ριξω εναν υπνακο! λιγο προκλητικό βεβαια για το αφεντικο μου :tongue:

Καμπυλη ζαχαρου μου ειχε πει οτι θα κανουμε καποια στιγμη στο 2ο τριμηνο, αλλα ουτε που θυμαμαι ποτε ακριβως..

Ελενη χρονια πολλα να χαιρεσαι το ονομα σου, και με το καλο το μωρακι σου!

Χριστινα καλη επιτυχεια με την αυχενικη σου!

Ερωτηση: εχετε σκεφτει τι θα κανετε το καλοκαιρι με διακοπες? εχω δεν εχω συζητησει κατι ακομη με το γιατρο, αλλα προφανως αφου θα ειμαι στον 7ο τον αυγουστο, αποκλειω το νησι, και σκεφτομαι καπου ηπειρωτικα! ισως πηλιο? ειναι λιγο μακρια βεβαια απο αθηνα, αλλα πρεπει να ειναι πολυ ωραια....δεν εχω παει ποτε! εκτος αυτων, εχουμε και ενα γαμο στην ανδρο τον ιουλιο, οποτε θα το παω το νησακι, δεν θα μου λειψει!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Ευχαριστω πολυ Πολυξενη μου!!Με το καλο τα μπεμπακια μας!!

Να χαιρεστε τους δικους σας οσες εχετε!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!

Βλεπω πολλες ορεξατες κοπελιτσες σημερα!

Και εγω νυσταζω και κυριως βαριεμαι στη δουλεια...ειδικα μετα το μεσημερι που τρωω κιολας, μου ερχεται να πεσω πανω στο γραφειο και να ριξω εναν υπνακο! λιγο προκλητικό βεβαια για το αφεντικο μου :tongue:

Καμπυλη ζαχαρου μου ειχε πει οτι θα κανουμε καποια στιγμη στο 2ο τριμηνο, αλλα ουτε που θυμαμαι ποτε ακριβως..

Ελενη χρονια πολλα να χαιρεσαι το ονομα σου, και με το καλο το μωρακι σου!

Χριστινα καλη επιτυχεια με την αυχενικη σου!

Ερωτηση: εχετε σκεφτει τι θα κανετε το καλοκαιρι με διακοπες? εχω δεν εχω συζητησει κατι ακομη με το γιατρο, αλλα προφανως αφου θα ειμαι στον 7ο τον αυγουστο, αποκλειω το νησι, και σκεφτομαι καπου ηπειρωτικα! ισως πηλιο? ειναι λιγο μακρια βεβαια απο αθηνα, αλλα πρεπει να ειναι πολυ ωραια....δεν εχω παει ποτε! εκτος αυτων, εχουμε και ενα γαμο στην ανδρο τον ιουλιο, οποτε θα το παω το νησακι, δεν θα μου λειψει!

Ο γιατρος δεν με αφηνει να μπω σε καραβι, οποτε νησι σιγουρα οχι, αλλα επισης δεν με αφηνει να κανω οδικο ταξιδι μεγαλυτερο απο 4-5 ωρες οποτε ουτε πολυ μακρια μπορω να παω! οποτε, θα παμε μετα το γαμο μας καμια βδομαδα καπου κοντα να'χει και παραλια και να ειμαστε ολη μερα εκει!! Αυτα!!:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημερα καλημερα!

Ανάλογα τι θα πει ο γιατρός αλλά λογικά κάπου κοντά στην Αθήνα σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 2-3 ωρών. Σε κάθε περίπτωση όμως έχουμε την επιλογή να πάμε στο πατρικό του άντρα μου που είναι στην Πελ/σο σε απόσταση 2,30 ωρών απο Αθήνα.

Γενικά πάντως θα το απφασίσουμε τελευταία στιγμή.

Το Πήλιο είναι πάντα πολύ ωραία επιλογή αλλά οι στροφές που έχει είναι λίγο περίεργες για τον 7ο μήνα.

Ζαχαρουλα και Κελλυ σας ευχαριστω πολυ!!Οτι επιθυμειτε!!

Χρόνια Πολλά Ελενάκη :)

age.png

preg.png

Εγω και να θέλω δεν μπορώ να ταξιδέψω. Προς το παρόν ειναι απαγορευμενος καρπος. Αλλά εκτος αυτου θέλω σχεδον κάθε μια ώρα τσισα (!), μετά έχω θέμα απο μικρη με τις στροφές και όχι μόνο με πιάνει ναυτια. Φανταστείτε τώρα με το στομάχι μπαλαρίνα που εχω. Δεν μπορώ να πάρω και χάπια. Οι ζαλαδες που εχω. Μέχρι και ξαπλωμένη νιώθω το δωμάτιο να γυριζει γυρω γύρω. Λαι δεν το συζητω για διακοπές. Δεν περισσεύει φράγκο. Πολλά έξοδα. Καλητερα λίγη δουλίτσα και ας παιζω μπουγελο με το λάστιχο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...