Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Κοριτσαρα μου το έχω ξανακούσει αυτό. Είναι λέει επειδή μεγαλώνει η λεκάνη και επιρεαζει και τη σπονδυλική στήλη. Άλλες το παθαίνουν άλλες όχι. Του είπες να σου δώσει μαγνήσιο μήπως γίνει κάτι; Δεν πρόκειται να περάσει αλλά τουλάχιστον να μαλακώσει.

Άσχετο αλλά το ασβέστιο που μου έδωσε πολυ τέλειο. Σε αναβραζον δισκια με γεύση λεμόνι. Σούπερ! Και δροσιστικό. Αφού είπα μακαρι να έπινα και δεύτερο.

Παιρνω απο τοτε που εκανα αυχενικη ασβεστιο, μαγνησιο και σιδηρο και μου φαινονται ολα απαισιααααααααα!!!!

Εγώ πληρώνω κανονικά αλλά αφού θα γεννήσω με άλλον. Αν γεννουσα με αυτόν θα τα αφαιρουσε στο τέλος από τα 1.500 ? που περνει. Αλλά τα σημειώνει και θα μου κόψει απόδειξη όλα μαζί στο τέλος είπε.

Έπαθε πλάκα που δεν πήρα κιλό. Δεν το περίμενε είπε. Και όταν είπα για τη γεννά και καισαρική λέει μην είσαι τρελή έχω ξεγεννησει γυναίκα 200 κιλά φυσιολογικα!

Ναι ρε, ξεκολλα, που εχεις κολλησει με την καισαρικη, μια χαρα θα γεννησεις και φυσιολογικα!!!:D:D Να σκεφτεσαια θετικα!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω πληρωνω καθε φορα την επισκεψη...δεν εχουμε συζητησει ακομη αμοιβη κτλ, αλλα δεν θα επρεπε οντως καποια στιγμη να σταματησω να πληρωνω? ισως οντως τα αφαιρει στο τελος απο την αμοιβη..και θα χει να αφαιρεσει πολλα ετσι οπως παω! χεχε

εγω θα γεννησω ουτως η αλλως με καισαρικη γιατι εχω κανει εχγειρηση αφαιρεση ινομυωματος, οποτε...δεν εχω την επιλογη. και θα γεννησω γυρω στις 37 εβδομαδες ( με το καλο) , δεν θα με αφησει μεχρι το τελος.

σουτιεν πηρα απο τα h&m , που ειναι και θηλασμου για πιο μετα, και ειμαι αρκετα ευχαριστημενη. βεβαια το πιο πιθανον ειναι να χρειαστω ακομη μεγαλυτερο νουμερο, απο οτι βλεπω.

Πρωτα απο ολα καταπληκτικες ταπετσαριες!! Σιγα μη μπορεσω να διαλεξω!!

Εισαι πολυ τυχερη που θα γεννησεις νωριτερα!! Εμεις θα πεθανουμε απο την αγωνια μας!!!

Εμενα το σουτιεν εχει 6 θεσεις προσαρμογης μεγεθους!!! Μεγαλωνει μαζι με το στηθος!! χεχε:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Πρωτα απο ολα καταπληκτικες ταπετσαριες!! Σιγα μη μπορεσω να διαλεξω!!

Εισαι πολυ τυχερη που θα γεννησεις νωριτερα!! Εμεις θα πεθανουμε απο την αγωνια μας!!!

Εμενα το σουτιεν εχει 6 θεσεις προσαρμογης μεγεθους!!! Μεγαλωνει μαζι με το στηθος!! χεχε:D

Έτσι είναι τα θηλασμού.

Τα εγκυμοσύνης είναι σαν αθλητικά.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

εχω δει στην τηλεοραση αυτο το pretty bra και το σκεφτομουνα..που ειναι σαν αθλητικο, πρεπει να ειναι πολυ βολικο! και εχει κατι σαν 15 ευρω τα τρια. απλα εχει περιεργα χρωματα, κατι ροζ μπλε μωβ...

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

εχω δει στην τηλεοραση αυτο το pretty bra και το σκεφτομουνα..που ειναι σαν αθλητικο, πρεπει να ειναι πολυ βολικο! και εχει κατι σαν 15 ευρω τα τρια. απλα εχει περιεργα χρωματα, κατι ροζ μπλε μωβ...

Θελω και εγω να τα παρω αυτα!! 19,9 ? εχουν και ειναι τα καλοκαιρινα χρωματα!! ΤΑ φορας με τα παντα και δεν σε νοιαζει αν θα φαινεται!!!

Πιο ασβέστιο και πιο σίδηρο πέρνεις; Εγώ μαγνήσιο θα ξεκινήσουμε αργότερα είπε. Παντός σίδηρο πίνω το gyno-tardyferon και ασβέστιο μου έγραψε το mega-calsium Sandoz

παιρνω τα εξης: legofer - σιδηρο, trofocard - μαγνησιο, mega-calcium Sandoz - ασβεστιο!!

Καθε φορα που τα παιρνω μου ερχεται αναγουλα!! Απαισια! :?

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Γεια σας κορίτσια μου! Καλέ δε σας προλαβαίνω...θα απαντήσω γενικά σε ότι θυμάμαι!

Λοιπόν, εμείς κάναμε πολιτικό οι 2 μας και 3 πολύ καλοί μας φίλοι. Μετά πήγαμε για φαί και τέλος! Βέρες είχαμε πάρει αλλά δεν ήταν υποχρεωτικό να χεις απλά τις πήραμε για να τις έχουμε και στο θρησκευτικό μετά!

Τα μαλλιά μου εγώ τα έβαψα πριν 10 μέρες περίπου. Τα έκανα με κανονική βαφή αλλά η κομμώτρια δεν έφτανε μέχρι τέρμα ρίζα αλλά άφηνε λίγο όπως γίνεται και στις ανταύγειες! Σε κανα δίμηνο θα τα ξαναβάψω!

Με σουτιέν δεν έχω ακόμα θέμα, φοράω αυτά που είχα. Αλλά έχω και 2 που είναι μεγαλύτερα που μου μείναν από την προηγούμενη εγκυμοσύνη! έχω και 2 σουτιέν θηλασμού...

Το δωμάτιο εμείς το έχουμε ζωγαφίσει...έχουμε μια εικόνα του winnieh στον ένα τοίχο και μελισσούλες στον άλλο!Να ναι καλά η κουμπάρα μου που ζωγραφίζει τέλεια!

Στο γιατρό πήγα μια φορά μόλις έμαθα οτι ειμαι έγκυος για αν δω αν είναι όλα καλά, μία στις 6μισι βδομάδες για να ακούσω καρδιά και μία πριν 5 μέρες για αυχενική. Θα ξαναπάω σε ένα μήνα τώρα. Αρχικά έπαιρνα προγεστερόνη προληπτικά γιατί είχα μια κύστη και φοβόμασταν μη σκάσει, η κύστη έφυγε οπότε στο μήνα τη σταμάτησα...το μόνο που παίρνω τωρα είναι το fillicine και ασβέστιο, σίδηρο από τον άλλο μήνα μου πε!

Τέλος κι εγώ θα γεννήσω με καισαρική (άρα και νωρίτερα) καθότι και το 1ο με καισαρική ήταν...

Αυτά!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Καλησπέρα στις γκαστρούλες :P:p:p:p!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Ας αρχίσω κι εγώ.

1ον δεν έχω facebook, αρνούμαι πεισματικά :cool:

2ον Παντρεύτηκα το 9, άρα είμαι παλιά καραβάνα. ένα μήνα μετά έμεινα έγκυος στο 1ο μου παιδάκι

3ον μάλλον 2ο :cry: αφού έχασα κι ένα από εξωμήτρια κύηση ενώ είμασταν μόνο αρραβωνιασμένοι ακόμα

4ον έχουμε κ λέμε: παίρνω σίδηρο ferrum fol, ασβέστιο calcioral, φυλικό filicine και μαγνήσιο trofocard οοουυυφφφφ:evil::evil::evil::evil:

5ον ......... εμ δεν τα θυμάμαι κι όλα :D:D:D:D:D

όσο για σουτιέν, εμένα με βόλεψαν πολύ τελικά αυτά της εγκυμοσύνης που απλά τα κατεβάζεις (ξέρετε χωρίς τα clips). Αυτά που λέτε τα πολύχρωμα μια χαρά πρέπει να'ναι, εγώ είχα πάρει κάτι παρόμοια από το lidl, αν ζουν ακόμα θα τα χρησιμοποιήσω πάλι :?:?

όσο για τους γιατρούς ρε κορίτσια είναι πονεμένη ιστορία. όλο αλλάζω... άκρη δεν βρίσκω... έχω ένα θέμα με τα οικονομικά και δεν μου βγαίνει ο υπολογισμός :rolleyes: άστα να πάνε :( anyway, θα την βρω την άκρη που θα πάει :|

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας. Τι κάνετε; Εμένα με έπιασε ημικρανία. Είχα καιρό να πάθω -απο πριν την εγκυμοσύνη- και χαρηκα ότι με ξέχασε. Οπότε την αραξα στο κραβατι. Όλο το απόγευμα έξω ήμουν ούτος η άλλως. Δεν μπορώ να φάω πολύ αν και πεινάω σαν λύκος λογο της αυριανής καμπύλης και θα φάω το βραδυνο μαρουλακι μου που το λατρεύω. Τι κάνετε εσείς;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια εμεις πριν τρια χρονια βαλαμε στο δωματιο του μικρου αυτοκολλητα.Δεν εχουν φυγει και οποιος βλεπει το δωματιο παθαινει πλακα.Φαινονται σαν ζωγραφιστα...

Εγω πηρα τωρα για την εγκυμοσυνη της telemarketing τα ιδια.Με εχουν βολεψει παρα πολυ αν και ειναι αρκετα ζεστα.Επισης με μπλουζακι ραντακι δεν τα λες ομορφα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Μολις μου ειπε η μαμα μου οτι οντως αυτα ειναι τα καλοκαιρινα χρωματα και εχει και μπεζ-λευκο και μαυρο οποτε μαλλον αυτα θα παρω...

nikx το χοντρο ραντακι δεν με πειραζει, γιατι γενικα εχει μαγαλωσει πολυ το στηθος μου - και ολα γυρω γυρω τα παχακια :oops: που δεν φοραω λεπτο ραντακι αλλα χοντρο η μικρο μανικακι, οποτε πιστευω οτι θα ειναι οκ.

Αααα, εμενα ο γιατρος δεν μου εχει δωσει τιποτα εκτος απο filicine, μου λεει δεν εχεις αναγκη ακομα...μου φαινεται λιγο περιεργο, αλλα δεν θελω να το παιξω γιατρος - οτι μου πει!

Εγω εχω fb οποια θελει ας μου στειλει να κανω add! η να της στειλω εγω :D

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...