Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Εγώ είμαι 1,74, ο πατέρας του ( τι ωραία που ακούγετε! ) 1,75, ο αδερφός μου κάπου 1,79 ( 18 χρόνων μιλάμε! ) και ο κουνιαδος μου κάπου στο 1,83. Οι παππούδες και αυτοί είναι ψηλοί. Οι γιαγιάδες είναι ποιο κοντουλες. Έχει αρκετούς για να πάρει!

Βρε κοριτσια, δεν ξέρω για σας αλλά από όταν έμαθα οτι είμαι έγκυος νιωθω πιο ερωτευμένη με τον αντρουλη μου..

Όσο για τις βέρες εγώ αρραβωνιαστικα χωρίς βέρες. Μόνο κάτι ασημένια βερακια φτιάξαμε με την ημερομηνία που ξεκινήσαμε τη σχέση μας. Ημερομηνία αρραβώνα ούτε που θυμάμαι. Νομίζω κάπου 13 με 14 Απριλίου. Θέλω στις βέρες να γράφω την ημερομηνία που παντρευτηκαμε.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koριτσια καλησπερα και καλη εβδομαδα!

τι κανετε εσεις και τα μπεμπακια σας? Eμεις ειμαστε καλα, στη δουλεια και βαριομαστε τραγικα...

Την πεμπτη κλεισαμε ραντεβου στο γιατρο, να κανουμε τις καθιερομενες εξετασεις του μηνα...εσεις καθε ποτε πηγαινετε? εμενα μου ειπε οταν εκλεισα το 1ο τριμηνο, να πηγαινω μια φορα καθε μηνα, αλλα εμενα μου φαινεται πολυ βρε κοριτσια! ακομα θελω να πηγαινω ανα δυο εβδομαδες...

Δεσποινα, οσο αφορα τα μαλλια, και εγω το ιδιο σκεφτομαι...ο γιατρος μου ειπε οτι στο 2ο τριμηνο μπορω να κανω αφοβα μαλλια νυχια τα παντα. εγω κολλαω λιγο αλλα θα παω στο σαββατο και θα κανω κανονικη βαφη, αφου μας το λεει ο γιατρος και μας δινει το οκ, νομιζω μια χαρα!

οσο αφορα το δωματιο, το δικο μας ειναι τοοοσο μικρο,δεν θα εχω και πολλες επιλογες δυστυχως... αλλα σκεφτομαι να βαλω ταπετσαρια!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Επισκέψεις στη γιατρό:

Εγώ πήγα 1η φορά 6,5 εβδομάδων και το είδαμε και ακούσαμε καρδιά

2η φορά, 16 Μαΐου αυχενική διαφάνεια. Ήταν εκεί η γιατρός μου και παρακολούθησε και αυτή την εξέταση.

Επόμενη φορά θα πάω για το A-test στην 16η-17η εβδομάδα, δηλαδή σε 1 περίπου μήνα.

Εμένα μου κάνει αυτός ο ρυθμός επισκέψεων. Άλλοι θέλουν να πηγαίνουν συχνότερα.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Πρώτη φορά είδα σακουλάκι ακριβώς 5 εβδομαδω που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Δεύτερη φορά την ακριβώς επόμενη γιατί είδα αίμα και πέθανα μέχρι να φτάσω στο γιατρό και να πει όλα καλά. Τρίτη φορά ήμουν αν θυμάμαι καλά 6 εβδομάδων και 4 ημερών ( 7 πιάνετε) που ακούσαμε καρδούλα. Μετά πήγα στις αρχές του μήνα για παρακολούθηση και πήγα και σήμερα όπου έμαθα ότι την πέμπτη θα ξαναπάω που θα έρθει ο ειδικός για την αυχενικη.

Τελικά όπως έμαθα ο γιατρός μου έχει το μηχάνημα αλλά όχι την πιστοποίηση και θέλει να είναι καθαρός και σίγουρος. Τον σεβάστηκα και άλλο σήμερα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εντωμεταξυ κοριτσια με τα μαλλια τι κανετε;Εγω εχω μεγα θεμα διοτι στη δουλεια δεν εχω ενημερωσει ακομη οτι ειμαι εγκυος (για διαφορους λογους θελω να το καθυστερησω οσο μπορω) αλλα τα ασπρα κανουν παρτυ με αποτελεσμα σημερα μονο δυο κοπελες μου ειπαν οτι θελω βαψιμο.

Εντωμεταξυ στον μεγαλο τα εβαψα 2-3 φορες με apivita αλλα θυμαμαι μετα τον πεμπτο, τωρα μαλλον θα χρειαστει αμεσα. Ο γιατρος βεβαια μου ειπε να κανω οτι θελω και οτι με κανει να νιωθω καλυτερα αλλα δεν ξερω...απο τη μια διαβαζω στο νετ για το τι κακο μπορει να κανουν οι βαφες απο την αλλη δεν μπορω να κανω ανταυγειες διοτι ειπαμε δεν το κανω για αλλαγη χρωματος αλλα για τα ασπρα (ειμαι και 35 χρονων...),εσεις εχετε να προτεινετε κατι αλλο εκτος απο τον κλασσικο τροπο βαψιματος;;;

Εγω επειδη δεν πολυ φαινεται η ριζα μου, θα τα βαψω για το γαμο, αλλα κανονικα! Ενταξει εχουμε πει οτι δεν τρελαινομαστε!! :D

Koριτσια καλησπερα και καλη εβδομαδα!

τι κανετε εσεις και τα μπεμπακια σας? Eμεις ειμαστε καλα, στη δουλεια και βαριομαστε τραγικα...

Την πεμπτη κλεισαμε ραντεβου στο γιατρο, να κανουμε τις καθιερομενες εξετασεις του μηνα...εσεις καθε ποτε πηγαινετε? εμενα μου ειπε οταν εκλεισα το 1ο τριμηνο, να πηγαινω μια φορα καθε μηνα, αλλα εμενα μου φαινεται πολυ βρε κοριτσια! ακομα θελω να πηγαινω ανα δυο εβδομαδες...

Δεσποινα, οσο αφορα τα μαλλια, και εγω το ιδιο σκεφτομαι...ο γιατρος μου ειπε οτι στο 2ο τριμηνο μπορω να κανω αφοβα μαλλια νυχια τα παντα. εγω κολλαω λιγο αλλα θα παω στο σαββατο και θα κανω κανονικη βαφη, αφου μας το λεει ο γιατρος και μας δινει το οκ, νομιζω μια χαρα!

οσο αφορα το δωματιο, το δικο μας ειναι τοοοσο μικρο,δεν θα εχω και πολλες επιλογες δυστυχως... αλλα σκεφτομαι να βαλω ταπετσαρια!

και εμενα μου φαινεται παρα πολυ! Και εμενα μου ειπε μετα την αυχενικη οτι θα βλεπομαστε 1 φορα το μηνα!! :evil:

και η ταπετσαρια καλη μου ακουγεται!! :D

Επισκέψεις στη γιατρό:

Εγώ πήγα 1η φορά 6,5 εβδομάδων και το είδαμε και ακούσαμε καρδιά

2η φορά, 16 Μαΐου αυχενική διαφάνεια. Ήταν εκεί η γιατρός μου και παρακολούθησε και αυτή την εξέταση.

Επόμενη φορά θα πάω για το A-test στην 16η-17η εβδομάδα, δηλαδή σε 1 περίπου μήνα.

Εμένα μου κάνει αυτός ο ρυθμός επισκέψεων. Άλλοι θέλουν να πηγαίνουν συχνότερα.

Εμενα καθολου, θα ειχε πεθανει απο το αγχος!!

εμεις εχουμε κανει 6-7 υπερηχους!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια με τη μεση μου τι θα κανω;;; Εχει ποσο καιρο και με ποναει, σε σημειο που το βραδυ δεν μπορω να αλλαξω πλευρο!! Παραλυει τελειως το αριστερο μου ποδι!!! κοινως σκ@τ@!

ο γιατρος λεει πως ανοιγει η λεκανη, αλλα δεν σας κρυβω οτι ανησυχω λιγο!! :cry::cry:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Παντός φυσικά θα ήθελα να έχω έναν υπερυχο σπίτι και να βλέπω συνεχεια το ζουζουνι μου. Τουλάχιστον μέχρι να αρχίσω να το καταλαβαίνω.

Για τα μαλλιά φυσικά και έχει φτάσει η ρίζα στο αυτί αλλά ακόμα δεν τολμαω ούτε να ρωτήσω. Αργότερα.

Δεν σας είπα! Πήγα σήμερα και πήρα δύο βαμβακερα σουτιεν να ηρεμήσω. Τέλεια είναι. 16 ? το ένα. Και ρώτησα για σουτιέν θηλασμού. Θα κουφαθειτε: το πιο φθηνό στο μαγαζί που ψωνίζω ( όλα ελληνικά ) ξεκινάει από 14 ?.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Παντός φυσικά θα ήθελα να έχω έναν υπερυχο σπίτι και να βλέπω συνεχεια το ζουζουνι μου. Τουλάχιστον μέχρι να αρχίσω να το καταλαβαίνω.

Για τα μαλλιά φυσικά και έχει φτάσει η ρίζα στο αυτί αλλά ακόμα δεν τολμαω ούτε να ρωτήσω. Αργότερα.

Δεν σας είπα! Πήγα σήμερα και πήρα δύο βαμβακερα σουτιεν να ηρεμήσω. Τέλεια είναι. 16 ? το ένα. Και ρώτησα για σουτιέν θηλασμού. Θα κουφαθειτε: το πιο φθηνό στο μαγαζί που ψωνίζω ( όλα ελληνικά ) ξεκινάει από 14 ?.

Μπραβο Ελλη μου, με'γεια!! Εγω πηρα εγκυμοσυνης-θηλασμου σε ενα, στο ΛΗΤΩ και το πληρωσα 24-26? δεν θυμαμαι ακριβως!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια με τη μεση μου τι θα κανω;;; Εχει ποσο καιρο και με ποναει, σε σημειο που το βραδυ δεν μπορω να αλλαξω πλευρο!! Παραλυει τελειως το αριστερο μου ποδι!!! κοινως σκ@τ@!

ο γιατρος λεει πως ανοιγει η λεκανη, αλλα δεν σας κρυβω οτι ανησυχω λιγο!! :cry::cry:

Κοριτσαρα μου το έχω ξανακούσει αυτό. Είναι λέει επειδή μεγαλώνει η λεκάνη και επιρεαζει και τη σπονδυλική στήλη. Άλλες το παθαίνουν άλλες όχι. Του είπες να σου δώσει μαγνήσιο μήπως γίνει κάτι; Δεν πρόκειται να περάσει αλλά τουλάχιστον να μαλακώσει.

Άσχετο αλλά το ασβέστιο που μου έδωσε πολυ τέλειο. Σε αναβραζον δισκια με γεύση λεμόνι. Σούπερ! Και δροσιστικό. Αφού είπα μακαρι να έπινα και δεύτερο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

και εγω πολυξενη στο πρωτο τριμηνο εκανα 7 υπερηχους! και τον ενα τον εκανα σε μια βδομαδα αποσταση απο το προηγουμενο ραντεβου γιατι ειχα αιμα...

Στο πρωτο τριμηνο ηθελε να με βλεπει τοσο συχνα λογω της αποβολης, θρομβοφιλιας και αλλα προβληματακια..τωρα μου λεει δεν ειναι απαραιτητο, ξεπερασαμε το κινδυνο! τουλαχιστον εαν το ΅ακουσω΅ θα ειμαι πιο ηρεμη και ισως να μην θελω να πηγαινω τοσο συχνα...

δειτε ενα τελειο site με ταπετσαριες, ετσι για να χαρουμε λιγακι! ειναι τοσο ομορφες και παιχνιδιαρικες!

http://tapetsaries.woodline.gr/albums/kids/

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Εγώ πληρώνω κανονικά αλλά αφού θα γεννήσω με άλλον. Αν γεννουσα με αυτόν θα τα αφαιρουσε στο τέλος από τα 1.500 ? που περνει. Αλλά τα σημειώνει και θα μου κόψει απόδειξη όλα μαζί στο τέλος είπε.

Έπαθε πλάκα που δεν πήρα κιλό. Δεν το περίμενε είπε. Και όταν είπα για τη γεννά και καισαρική λέει μην είσαι τρελή έχω ξεγεννησει γυναίκα 200 κιλά φυσιολογικα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

και εγω πολυξενη στο πρωτο τριμηνο εκανα 7 υπερηχους! και τον ενα τον εκανα σε μια βδομαδα αποσταση απο το προηγουμενο ραντεβου γιατι ειχα αιμα...

Στο πρωτο τριμηνο ηθελε να με βλεπει τοσο συχνα λογω της αποβολης, θρομβοφιλιας και αλλα προβληματακια..τωρα μου λεει δεν ειναι απαραιτητο, ξεπερασαμε το κινδυνο! τουλαχιστον εαν το ΅ακουσω΅ θα ειμαι πιο ηρεμη και ισως να μην θελω να πηγαινω τοσο συχνα...

δειτε ενα τελειο site με ταπετσαριες, ετσι για να χαρουμε λιγακι! ειναι τοσο ομορφες και παιχνιδιαρικες!

http://tapetsaries.woodline.gr/albums/kids/

Είχα βρει και αυτό το site με ταπετσαρίες που μου άρεσε και έχει και αυτοκόλλητες αν νοικιάζεις σπίτι και φοβάσαι μην χαλάσεις τον τοίχο

http://www.plasteldeco.com/wallcoverings/

Εγώ πληρώνω κανονικά αλλά αφού θα γεννήσω με άλλον. Αν γεννουσα με αυτόν θα τα αφαιρουσε στο τέλος από τα 1.500 ? που περνει. Αλλά τα σημειώνει και θα μου κόψει απόδειξη όλα μαζί στο τέλος είπε.

Έπαθε πλάκα που δεν πήρα κιλό. Δεν το περίμενε είπε. Και όταν είπα για τη γεννά και καισαρική λέει μην είσαι τρελή έχω ξεγεννησει γυναίκα 200 κιλά φυσιολογικα!

Μπράβο, ρε συ. Θέλει προσοχή σε όλη την εγκυμοσύνη βέβαια για να μην παχύνεις αλλά ωραία να ξέρεις πως μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά

PVxKp2.png

MrMwp2.png

εγω πληρωνω καθε φορα την επισκεψη...δεν εχουμε συζητησει ακομη αμοιβη κτλ, αλλα δεν θα επρεπε οντως καποια στιγμη να σταματησω να πληρωνω? ισως οντως τα αφαιρει στο τελος απο την αμοιβη..και θα χει να αφαιρεσει πολλα ετσι οπως παω! χεχε

εγω θα γεννησω ουτως η αλλως με καισαρικη γιατι εχω κανει εχγειρηση αφαιρεση ινομυωματος, οποτε...δεν εχω την επιλογη. και θα γεννησω γυρω στις 37 εβδομαδες ( με το καλο) , δεν θα με αφησει μεχρι το τελος.

σουτιεν πηρα απο τα h&m , που ειναι και θηλασμου για πιο μετα, και ειμαι αρκετα ευχαριστημενη. βεβαια το πιο πιθανον ειναι να χρειαστω ακομη μεγαλυτερο νουμερο, απο οτι βλεπω.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...